Nemoj komel ni slučajno. Oni su otišli u kurac skroz, šta god sam vidio na stranici kad sam ih nazvao i pitao - nema. Prošli januar odem da kupim aktivni subwoower za jedno auto, pioneer. Onako je kompaktan, može stat ispod sjedišta. Naravno da nema, može se naručiti. Naručim, treba li kapara? Ne treba, zvat ćemo te. Još znam i Denisa i Kenu odlično. 25.01. će biti godina kako nisu nazvali.konektovan wrote: ↑12/01/2025 10:41Nisam ti ja za hedije,..ali hvala u svakom slucaju.basicm wrote: ↑12/01/2025 01:23Imam jedan zvucnik 16 cm ostao mi, nov. jvc, ako ti odgovara dodji nosi.konektovan wrote: ↑11/01/2025 09:17 Ma nemam gdje to sad raditi sam. Hladno je za parkinga, a znas kakva je francuska plastika?!![]()
![]()
![]()
Kupim u Splitu za 50 eura više HarmanKardon nov. Momak naručio, i proda auto. Nije mu trebao, drug nas spoji. Ugradio mi moj električar.
Po meni je najbolje kupiti zvučnike ili ih naručiti i odnijeti nekom električaru da to spoji. Može se i pred kućom s malo alata i znanja ali je zahmetli. Žabicu slomiš za sekundu. I obavezno izguglaj ko je to radio na autu, koje snage zvučnike je stavio. Fabrički svi budu slabiji od ovih aftermarketa. Ako staviš jači zvučnik, treba onda raditi dodatnu izolaciju zbog vibracija jer one pplastike u vratima počnu da cvrče kad malo pojačaš ko da udaraš šerpu kuhačom.
Ima to sve svoje, ko misli da je to samo odvrni zavrni, po meni mu je bolje da nosa tranzistor u autu.