Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
kakavdanakneiskustvu

#451 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by kakavdanakneiskustvu »

asker wrote:Braco Hrvati polahko, bez trcanja pred rudu. Niko ne vjeruje da prostitutka nije ono izjavila? Sta slavite? Njenu izjavu eto nisam majke mi?

Doduse osim forumasa @Novak, nijedan od vas nije osudio izjavu ni prije "demanta".

@Novak20 je jevrej,ako je njemu vjerovati,ne hrvat
General War

#452 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

Hafis wrote:Sad će Kolinda pozvati bih ambasadora u Zagrebu da mu kaže da se malo uozbilje, a da Želju s ljute loze prebace na mehku. Počeo je gluposti raditi i izgleda ne podnosi rakiju baš k'o birvaktile.
Djecacki pokusaji spina...bas zabavno citati :mrgreen:
Hafis

#453 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Pa jest, i Srbe su bacali lavovima u pionirskoj dolini. nitko još nije dokazao da nisu.
Da se uozbiljimo. Ovo je katastrofa, ovakve izjave ni Miloševićev medijski pogon nije ispaljivao prema Slovencima i Albancima.
Sutra i da stvarno izjavi nešto gore, tko će ih više i uzimati ozbiljno.
General War

#454 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

hizo ramidovic wrote:I sta sad? Kobiva, ona to nije izjavila i sad bi mi kao trebali u to povjerovati? Kao sto su njeni sljedbenici povjerovali u pricu o 10000 do zuba naoruzanih terorista koji cuce na granici sa HR i cekaju da nspadnu?
Ma hajte, molim vas...
:thumbup:
Bas glupi pokusaji da se spinuje ono sto se spinovati nemoze.
hizo ramidovic

#455 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by hizo ramidovic »

Pa nakon price o 100000 terorista u BiH ko jos nju uzima zaozbiljno?
General War

#456 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

Hafis wrote:Pa jest, i Srbe su bacali lavovima u pionirskoj dolini. nitko još nije dokazao da nisu.
Da se uozbiljimo. Ovo je katastrofa, ovakve izjave ni Miloševićev medijski pogon nije ispaljivao prema Slovencima i Albancima.
Pusti moj hafizaga, ove dzihatlije se bas uzjogunile...ne mores vise ni srati a da te ne natjeraju da polizes...heeej, da se bosni neko izvinjava i nesto objasnjava. :-)
Sanjarko

#457 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

Hafis wrote:Pa jest, i Srbe su bacali lavovima u pionirskoj dolini. nitko još nije dokazao da nisu.
Sto. Sto joj neki pojedinci psuju. Pa psuju i Bakira i SDA itd. To je realan zivot. A od komentara ovih po ovim portalima i od lazi Kolinde, HDZ-a itd., se nesto slabo ogradzujete iako ste ih i vi castili psovkama, nazvali ste ih Kradeze itd.

Kad neko mog casti i pljuje psovkama tu smo da ga branimo ko jedan, jer je moj, ta logika. Mogu ga ja castit i pljuvat psovkama ali neko drugi, tudzin pogotovo nemoze, ta logika.

Jb vas pogresna logika.
Hafis

#458 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Ali, ovo je definitivno danas bilo sami vrh vrhova:

https://avaz.ba/vijesti/bih/506160/koms ... -na-raport

Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na raport
:lol: :lol: i onda ćurio iz mehane preko puta dok je ambasador pomeo parket sa ''savjetnicima'', tj. jaranima iz birtije
baglama

#459 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by baglama »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:Stvarno su idioti. Ajde ovi delegati na forumu, ali članovi predsjedništva, vjerski lideri i dr. Jebote, popali ih Slobodna Bosna i kojekakvi portali, nit je ono vidjelo ikakav konkretan dokaz, zatražilo audio snimak ili bilo što,...ono počne bubati kojekakve patrijotske izjave, a onaj srećo još pozove ambasadora ''na raport'' :lol: I onda se žale država ne valja...svak' kriv, samo oni dobronamjerni.

Obzirom na dosadašnje ponašanje transfera blama tj presjednice.... I provale dosadašnje... OVAJ "spin" su joj Židovi "podvalili", kao da je promatrala mjesecima služba za "analizu ponašanja" :lol:

Šta kmečiš?

E jebem mu spinove i majku.
Nisu ga Zidovi njoj podvalili nego vama sto ste se od juce upalili ko upaljen kutnjak ispod plombe.
Ja sam tebi sinoc ostavio link pjesme Gori vatra a ti i sad guras po svom.
asker

#460 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Bijedan pokusaj spina, sto ti to treba? Nisi ti izjavio, ne moras ni osuditi, maknes se u stranu i uz kokice posmatras. Ovako se guras u kolektivitet, ono cuveno forumsko "vi".
Sad kao nesto nadobudno slavis a veze s vezom nema. Nije da je plavusi falilo slicnih izjava. A i ova je vjerovatno tacna, pa poslije reakcija vadiona.
Hafis

#461 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

Ne treba njima puno.... i vidovita Džemila da štogod izgata u fildžanu, uhvatili bi se.
General War

#462 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

Hafis wrote:Ali, ovo je definitivno danas bilo sami vrh vrhova:

Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na raport :mrgreen:
:lol: :lol: i onda ćurio iz mehane preko puta dok je ambasador pomeo parket sa ''savjetnicima'', tj. jaranima iz birtije
Jel ti to sapnula ona novinarka JP?
Hafis

#463 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Hafis »

asker wrote:
Bijedan pokusaj spina, sto ti to treba? Nisi ti izjavio, ne moras ni osuditi, maknes se u stranu i uz kokice posmatras. Ovako se guras u kolektivitet, ono cuveno forumsko "vi".
Sad kao nesto nadobudno slavis a veze s vezom nema. Nije da je plavusi falilo slicnih izjava. A i ova je vjerovatno tacna, pa poslije reakcija vadiona.
E jebat ga. Podsjećaš me na liokve koji i sad tvrde da ameri nisu bili nikada na mjesecu.
Pa što misliš zašto se Komšo ispalio da ne dočeka ambasadora kojeg je ''pozvao na raport''?
asker

#464 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Hafis wrote:Ali, ovo je definitivno danas bilo sami vrh vrhova:

Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na raport
Wtf :-) :-) :-) :lol:

Tebe ovo bas potreslo, neznas kud udaras :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#465 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by pici »

nasta spade kuca petrovica... nelegitimni pozvao na raport legitimnog pa jos prdCenica EU drzavetine mora da demantuje samu sebe i kako su joj cionisti podmetnuli... stvarno kolko god nepodnosio onog raHmetliju krivoustog al je za ovu sisojku izmislio diplomatiju :roll:
General War

#466 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

baglama wrote:
SaraFina wrote:
Hafis wrote:Stvarno su idioti. Ajde ovi delegati na forumu, ali članovi predsjedništva, vjerski lideri i dr. Jebote, popali ih Slobodna Bosna i kojekakvi portali, nit je ono vidjelo ikakav konkretan dokaz, zatražilo audio snimak ili bilo što,...ono počne bubati kojekakve patrijotske izjave, a onaj srećo još pozove ambasadora ''na raport'' :lol: I onda se žale država ne valja...svak' kriv, samo oni dobronamjerni.

Obzirom na dosadašnje ponašanje transfera blama tj presjednice.... I provale dosadašnje... OVAJ "spin" su joj Židovi "podvalili", kao da je promatrala mjesecima služba za "analizu ponašanja" :lol:

Šta kmečiš?

Nisu ga Zidovi njoj podvalili nego vama sto ste se od juce upalili ko upaljen kutnjak ispod plombe.
Znaci ako dobro kontam te, ako ti neko kaze da te zena vara, to nije uvreda za zenu vec tebe?
Sanjarko

#467 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

baglama wrote:
SaraFina wrote:

Šta kmečiš?

Pa ako je podvala sve ovo sto onda Kolinda i njena sluzba ne tuzi za laznu izjavu ove medije iz Izraela i ne trazi demant od strane Izraela u vezi ovoga. Barem da ambasada Izraela ovo demantira.

Dala Kolinda demant i to je to. Ne bi ona u demantu slagala nista. Jer Kolinda ne laze i nevina je.
salik79

#468 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by salik79 »

Hafis wrote:
asker wrote:
E jebat ga. Podsjećaš me na liokve koji i sad tvrde da ameri nisu bili nikada na mjesecu.
Pa što misliš zašto se Komšo ispalio da ne dočeka ambasadora kojeg je ''pozvao na raport''?
A, ko ti je rekao da se Komso ispalio?!
baglama

#469 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by baglama »

ne kontas
hizo ramidovic

#470 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by hizo ramidovic »

I tako, mic po mic, nakon 19 stranica teme, dodjosmo do ocekivanog zakljucka da su opet balijanderi krivi za sve...
Last edited by hizo ramidovic on 31/07/2019 21:23, edited 1 time in total.
asker

#471 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Hafis wrote: E jebat ga. Podsjećaš me na liokve koji i sad tvrde da ameri nisu bili nikada na mjesecu.
Zasto je Komsic, Bakir, Radoncic, Niksic, zasto Tauber, Kosor, Bursac, kurta i murta, covjece svi su poskocili ko opareni.
I zasto mislis da je dovoljno Kolindino objasnjenje i eto puj pike ne vazi.
Pa nije onaj komentator s Cevljanovica objavio vijest pobogu.
Novak20

#472 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Novak20 »

Gledam večeras vijesti na BiH kanalima. Uglavnom, Kolinda je demantirala samu sebe ??? pa onda ponove sve koji su u ova dva dana reagirali na lažnu vijest koja ispade na koncu istina. A ako i nije istina onda je ono: Znamo mi nju, ona tako razmišlja i govori. Vrhunac je Bakirovo cvrkutanje “Da ne okolišamo, jebem ti mater kobilo ustaška!

Kako god, na površinu je isplivalo nekoliko stvari koje će imati uticaja na odnose politika i naroda. Što je svakako pozitivna stvar jer ovako dalje ne ide.

Za opću antihrvatsku kampanju bošnjačkih političara i medija nije potreban neki ozbiljan razlog. Dovoljna je i fake vijest, obično iza 16 sati kada kabineti i uredi ne rade i ne mogu ništa demantirati.

Fake vijest ne provjerava nitko jer onda ne bi bilo materijala za sveopću pljuvačinu. Uzima se zdravo za gotovo kao istina.

Antihrvatska kampanja se ne zaustavlja samo na Predsjednici i "njenoj" izjavi nego se Hr. i Hrvatima nabrajaju svi grijesi od stoljeća 7., a oni ustaški najviše.

Antihrvatska histerija ima uhodanu matricu. U roku od sat vremena, mediji zlurado prenose neprovjerenu vijest. Tu ne izostaju ni oni "hrvatski". Zatim se u roku od dva sata oglašavaju bošnjačke političke stranke sa osudama hrvatske politike i stranaka koje se ne oglase ili zakasne sa pljuvačinom.

Nešto iza toga, novinari bošnjačkih portala zovu strane ambasade, predstavnike religijskih zajednica, kupljene Hrvate poput Mesića i Kosor i raznih udruga sa pitanjem, što vi mislite na ovu neprovjerenu vijest.

Nitko se neće Kolindi i Hr ispričati zbog svojih izjava na fake vijest, pa se laž nastavlja ponavljati još 100 puta dok stvarno ne postane istina u očima većine jednog naroda.

Na koncu, nije ovo ni tako loše po Hrvate generalno, pa ni po Kolindu koja se jedva suzdržavala da kontrolira emocije ukazujući da nije rekla to što je novinarka napisala.
Last edited by Novak20 on 31/07/2019 21:26, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#474 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Chmoljo »

Je li se iko od cijenjenih stovatelja lika i djela doticne gospodje upitao zasto niko nije doveo u sumnju da je ona ovo i rekla?

Da nije mozda kontinuitet slicnih izjava?

Znam ja da se hrvatstvo mora braniti u bespucima povijesne zbiljnosti, na svakom pedlju koje im je Sloba prepustio, ali je ova odbrana Kolinde karikaturalna.
Sanjarko

#475 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

hizo ramidovic wrote:I tako, mic po mic, nakon 17 stranica teme, dodjosmo do ocekivanogvzakljucka da su opet balijanderi krivi za sve...
"Tako cesto bude. Turci nastavi niz, Muslici opcenito krivi za sva zla i losa u svijetu. Ne bi drugi nikad zla i losega ucinili."

"Stop Osmanskom zulumu."
Locked