Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basicm wrote:Je li dio programa te vase ljevice da ste ovako izopaceni i zadojeni mrznjom prema bosnjacima?
Najvece fasiste ste upravo vi koji se smatrate antifasistima. Pa od prve stranice do kraja sve psihopatija.
Odgovorno tvrdim da cetnici i ustase manje mrze bosnjake i Islam nego fgr-comunism-lgbt koalicija.
Takodjer su i manja prijetnja jer od njih nas sta te ocekuje a od ovih drugih laznih multikulti ne.
Znači talibanija ipak ima zastupnike na ovom kaurskom forumu... Hajd, zanimljivije je ovako
Nivelacija wrote:Pokazi pravo lice, znaci talibani smo?
Bravo bravo
Nisam glasač SDoA ali puna podrška Samri. Sta ono ba ima roviti po nekim institucijama, smjenjivali ljude i tražiti naki kriminal. Kriminala i ako ima to je za dobrobit građana.
Bravo bravo
Ne znam, ti meni reci...
Žao mi je, ali ja ovu novu struju u SDA, koja sve više dolazi do izražaja, koju ti i vas nekoliko ovdje zdušno branite, a čiji je dio i SĆH, ja ne mogu nikako drugačije protumačiti, nego kao miks alt-right mrzilačke ideologije sa zapada, i talibanizma sa istoka... Globalizacija, pa to ti je...
Last edited by cyprus on 26/05/2019 11:01, edited 1 time in total.
Bravo bravo
Nisam glasač SDoA ali puna podrška Samri. Sta ono ba ima roviti po nekim institucijama, smjenjivali ljude i tražiti naki kriminal. Kriminala i ako ima to je za dobrobit građana.
izlizato je to , deder sda botovi neki novi slogan smislite
Bravo bravo
Dobro, Samra rovi i traži kriminal... OK Mogu li samo dobiti član zakona prema kojem je nošenje kaurskih imena kriminal?
Bravo bravo
Dobro, Samra rovi i traži kriminal... OK Mogu li samo dobiti član zakona prema kojem je nošenje kaurskih imena kriminal?
Bravo bravo
Dobro, Samra rovit i traži kriminal... OK Mogu li samo dobiti član zakona prema kojem je nošenje kaurskih imena kriminal?
iskren da budem ti i nemas sta traziti ovdje na temi , mislim da ima "nas" a dobro znas na koga mislim kada kazem "nas" dovoljno koji cemo se obracunati sa fasistima tipa samra ....
Bravo bravo
Postoji zakon samo još nije pravomoćan, strpi se još par godina.
Bravo bravo
Ne znam, ti meni reci...
Žao mi je, ali ja ovu novu struju u SDA, koja sve više dolazi do izražaja, koju ti i vas nekoliko ovdje zdušno branite, a čiji je dio i SĆH, ja ne mogu nikako drugačije protumačiti, nego kao miks alt-right mrzilačke ideologije sa zapada, i talibanizma sa istoka... Globalizacija, pa to ti je...
Ostavite vi bosnjake neka oni o sebi odlucuju, sta zele, sta im je interes, misljenje i ponasanje.
Imate svoje jugobalije, srbe i hrvate ili kome pripadate pa se u okviru svog naroda borite za neke ciljeve a ne nametati bosnjacima sta ce misliti, pisati, ko ce im biti uzor i kako ce se ponasati i sta smiju pisati.
Vama nije problem STA je zena napisala nego STO je to napisala. Dok je lincujete zbog napisane istine ovamo podrzavate gej paradu. Manite se suplje.
Tek ce progovoriti bosnjaci bez obzira na linc koji ih doceka.
Ova zena je jako hrabra.
mO k3 wrote:iskren da budem ti i nemas sta traziti ovdje na temi , mislim da ima "nas" a dobro znas na koga mislim kada kazem "nas" dovoljno koji cemo se obracunati sa fasistima tipa samra ....
Ne zamjeri nista protiv tebe ...
Obzirom da čitav život živim u Sarajevu, i da nosim ime koje se Samri i njenim fanovima ne sviđa, bojim se da itekako imam šta tražiti na ovoj temi...
Ako pod 'nas' misliš na Bošnjake... Ne znam zbog čega bi ova tema bila rezervisana samo za pripadnike te etničke grupe... Al čak i u tom kontekstu, kako sam djelomično i Bošnjak, opet ne vidim razlog zbog čega nemam šta raditi na ovoj temi... Čistim u svom dvorištu, a Sarajevo je moje dvorište...
Nivelacija wrote:Ostavite vi bosnjake neka oni o sebi odlucuju, sta zele, sta im je interes, misljenje i ponasanje.
Imate svoje jugobalije, srbe i hrvate ili kome pripadate pa se u okviru svog naroda borite za neke ciljeve a ne nametati bosnjacima sta ce misliti, pisati, ko ce im biti uzor i kako ce se ponasati i sta smiju pisati.
Vama nije problem STA je zena napisala nego STO je to napisala. Dok je lincujete zbog napisane istine ovamo podrzavate gej paradu. Manite se suplje.
Tek ce progovoriti bosnjaci bez obzira na linc koji ih doceka.
Ova zena je jako hrabra.
Ovaj tvoj post nosi toliko besmisla u sebi, da i repliciranje na njega nema apsolutno nikakvog smisla...
Ipak, postavit ću par pitanja... Kako razlikuješ Bošnjake i 'jugobalije'? Da li se ta dva skupa igdje preklapaju? Da li Bošnjacima smatraš samo svoje političke istomišljenike i glasače SDA? Postoje li Bošnjaci u SDP-u i Našoj stranci?
tako je samra hanumo i hadzinice nasHa samo deeriii... "S vjerom u Allaha protiv komunjara, pedera i vlaha"... selam
Program Naše stranke je furati multikulturu, multietnički suživot, liberlanu demokraciju, ali samo tamo gdje su Bošnjaci. U gradove poput Banjaluke, Bijeljine, Širokog i Posušja ne smiju ni zaviriti, a kamo li predstaviti se ili politički djelovati, zato mogu u Sarajevu. Mogu samo u Sarajevu. Iako treća stranka po osvojenim glasovima 13 % u Kantonu nametnuli su se kao vodeća stranka uslovlavajući reforme koje evo vidimo teku svojim tokom. za to su našli podobnog Konakovića. Ako je multikultura smjena Bošnjaka a postavljanje nebošnjaka u Sarajevu, ONDA MERHABA ASKERI Ovo je Sarajevo i to možete uraditi samo u Sarajevu. Ali to je toliko loš scenario da onaj ko Vam ga je pravio ni sam nije svjestan koliko je to loše napravio. Rok trajanja veoma kratak. Posljedice pogubne. Prvenstveno za stranke koje čine sadašnju vlast. toliko je to pogubno da ubrzo a najkasnije do izbora, Narod i Pravda i SDP druga i četvrta stranka u Kantonu na sljedećim izborima će biti 4.,5. i Njihova stranka 6.'' zbog samo jedne činjenice a to je zato što su formirali vlast na mržnji prema pobjednicima izbora. Zbog te činjenice po njihovoj vlastitoj ideologiji liberalne demokratije pogazili su načela iste koja se definiše kao volja većne na izborima. Izostaviti pobjednike izbora ili u ovom slučaju biti isključiv u nastojanju da se vlast formira bez stranke sa najvećim brojem glasova predstavlja autogo liberalne demokratije.
yeste, yeste tako je, nedat pederima, izdajnicima, komunjarama i vlaHima da vladaju... idemoooo TEKBIIRRRRRRR... selam
Tužno je gledati šta SDA radi Bošnjacima. Tužno, a i gadno.
Jasno se pokazalo ko su pravi neprijatelji SDA i njenih jurišnika. Nisu to četnici i ustaše, o ne. To su samo oni koji bi da otkinu dio budžetskog kolača koji SDA od Dejtona do danas smatra neprikosnovenim.
Tužno je da je SDA od svojih glasača uspjela da napravi zadojene i zatucane osobe koje je ubijedila da su "jugobalije i FGR" njihovi pravi i jedini neprijatelji.
Gadno je gledati ovo zapjenjeno kidisanje na samoproglašene "neprijatelje Bošnjake". To busanje u prsa, to razmetanje svojim "bošnjaštvom", to skrivanje iza islama, iza brada i marame.
A šta ćemo. Uvijek se gadne stvari vide kad se kamen okrene.
horkesh wrote:Tužno je gledati šta SDA radi Bošnjacima. Tužno, a i gadno.
Jasno se pokazalo ko su pravi neprijatelji SDA i njenih jurišnika. Nisu to četnici i ustaše, o ne. To su samo oni koji bi da otkinu dio budžetskog kolača koji SDA od Dejtona do danas smatra neprikosnovenim.
Tužno je da je SDA od svojih glasača uspjela da napravi zadojene i zatucane osobe koje je ubijedila da su "jugobalije i FGR" njihovi pravi i jedini neprijatelji.
Gadno je gledati ovo zapjenjeno kidisanje na samoproglašene "neprijatelje Bošnjake". To busanje u prsa, to razmetanje svojim "bošnjaštvom", to skrivanje iza islama, iza brada i marame.
A šta ćemo. Uvijek se gadne stvari vide kad se kamen okrene.
Al' sta covjek rece...
Nisu oni sto su ubijali, s njima bar znas na cemu si.
Nego ovi sto daju homicima setati, nikad ne znas hocel' te koji iza coska..
I to tako ostane da stoji...
...svjedoci vremenu...
Bravo bravo
basicm wrote:Je li dio programa te vase ljevice da ste ovako izopaceni i zadojeni mrznjom prema bosnjacima?
Najvece fasiste ste upravo vi koji se smatrate antifasistima. Pa od prve stranice do kraja sve psihopatija.
Odgovorno tvrdim da cetnici i ustase manje mrze bosnjake i Islam nego fgr-comunism-lgbt koalicija.
Takodjer su i manja prijetnja jer od njih nas sta te ocekuje a od ovih drugih laznih multikulti ne.