BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- denimb
#451 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Inace nadam se da ce onu Grbavicu zavrsiti, i natkriti sve tribine...super ono izgleda, fina i atmosfera veceras, vec sad je dobar stadion za reprezentaciju ali kad se zavrsi biti ce odlican 
- luckylaka
#452 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Strucnjaci imaju drugacije misljenje...opss tzv.strucnjaci
p206 wrote:postavljanje mu je očajno...ovi armenski amateri izbace loptu iza njegovih leđa, Bičakčić pokriva i pokazuje mu da ide u sredinu na mjesto štopera da pokrije, a on trči za loptom ko kakvo dijete, a u sredini 30 metara praznog prostoraBazinga1234 wrote:Todor je bio klimav baš, vidi se da ne igra u Salzburgu.
AmiĐa_Idriz wrote:A ništa čudno, stagnacija pa čak i nazadovanje je neminovnost u slučaju Todorovića kada se u obzir uzmu minute koje ima u Salzburgu.
- Idemedosumom
#453 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Da nam je nekadašnjeg Mujdžu 
-
Bazinga1234
#454 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ispravio sam ti postIdemedosumom wrote:Da nam je nekadašnjeg Vranješa
- AmiĐa_Idriz
#455 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa realno koliki god da je kreten, to na stranu, ali osjeti se da Vranješ fali. Itekako zahvalan igrač.
- Idemedosumom
#456 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Zar taj nije u Haagu 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#457 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ja se ne bih slozio prijatelju i mislim da je ovaj 21 godisnji momak dobro odigrao kao i Civic sa svojih 22 godine na drugoj strani. Mislim da njihove godine zasluzuju da im se neke stvari progledaju kroz prste i da im se da maksimalna podrska. Zakaric i Visca su veceras bili losi ali nije ni Duljevic na svakoj utakmici blistao. Mislim da Zuti ovo dobro vodi i pravi na pravi nacin smjenu generacija i neku novu reprezentaciju koja ce imati puno ozbiljnije rezultate nego sve prosle. Sa Zutim mi nismo izgubili jos ni jednu takmicarsku utakmicu ali nase pobjede cinjenica je nisu lagane protiv nekih protivnika kao sto su nekada bile ali zati nisu ni porazi koji za sada nema. Grcka dolazi ono bas zaestoko oslabljena i ako ih ne dobijemo sa onom koju mi smatramo najboljom jedanestoricom onda ce to biti vec veci problem i podloga za ovakve komentare.luckylaka wrote:Reci to @ Hrasno...dobro ga provozaliBazinga1234 wrote:Todor je bio klimav baš, vidi se da ne igra u Salzburgu.
- AmiĐa_Idriz
#458 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ne znam za vas, al meni Bešić pojede živce.
-
todd_smith
#459 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
nije on, njegovi idoliIdemedosumom wrote:Zar taj nije u Haagu
- Logovan
#460 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Dobro je, pobjeda, tri boda upisana. Sreća pa Armenija pojma nema.
Reprezentacija Armenije Mkhitaryan i 10 balvana. Da su malo jači, oni bi proslavili bod. Morali smo bolje odigrati.
Krunić, Milošević
Drago mi je što su zabili golove. 
Ako mislimo pobijediti Grčku, onda igra mora biti bolja, Grci su ozbiljnija ekipa od ovih.
Krunić, Milošević
Ako mislimo pobijediti Grčku, onda igra mora biti bolja, Grci su ozbiljnija ekipa od ovih.
-
svi u napad
#461 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Hajd da se tjesimo i kazemo da su najvaznija 3 boda. Sa tog aspekta sve je ok ali brate ne znas jel gori Baho il igra repke (ipak mislim da je Baho gori). Todorovic visio nekoliko puta i vidi se da ne igra redovno. Zbog njega i Bico par puta visio jer je morao ici na njegovu stranu. Sto je najgore Visci udarila slava u glavu pa sad ko zvijezda ne vraca se u odbranu sto je uvijek radio i sto ga je drzalo u ekipi. Da ne govorim o promasenoj sansi. Lijeva strana nikakva. Hajd da ne bude samo negative da istaknemo Mireta koji je i veceras pokazao zasto je 6 veznjak u svijetu. Solidni Zukanovic, Krunic i mali Milosevic koji zna igrat lopte. Frajer ga je gurnuo a on onako neiskusno mladalacki mlatara rukama. Sudija se ovdje izvadio zbog Bicinog penala kojeg nije svirao. Na kraju ipak vjerujem da ce biti pino bolje protiv Grka. Ja se iskreno pribojavam Finaca koji ce biti nagazna mina. No ipak cestitke treneru i igracima na pobjedi. Jest mrsava al ipak su 3 bobe 3 bobe.

-
Crvena Tifoza
#462 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moćno stadion izgleda. Koliko ima da su uradili travu? Godina?denimb wrote:Inace nadam se da ce onu Grbavicu zavrsiti, i natkriti sve tribine...super ono izgleda, fina i atmosfera veceras, vec sad je dobar stadion za reprezentaciju ali kad se zavrsi biti ce odlican
- moa
#463 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Glumi Iniestu a ustavri grijesi i nesto valja onu loptu brate mili. I meni ide na zivceAmiĐa_Idriz wrote:Ne znam za vas, al meni Bešić pojede živce.
- hrasno38
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#465 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
BiH
Baho
Baho
-
Bazinga1234
#466 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
"Biće nekih promjena za Grčku taktičkih i igračkih i pokušat ćemo dobiti neku svježinu. Sačuvali smo tri igrača koji će sigurno biti starteri i oni su nam vrlo bitni"
-
al-em
#467 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
grehota je sto hajrovic ne igra, za zakarica je ronaldo
- Idemedosumom
#468 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Čini mi se da Bešić ima potencijala da bude mnogo bolji igrač, al...
- denimb
#469 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Mislim da je u julu prosle godine radjen travnjak.Crvena Tifoza wrote:Moćno stadion izgleda. Koliko ima da su uradili travu? Godina?denimb wrote:Inace nadam se da ce onu Grbavicu zavrsiti, i natkriti sve tribine...super ono izgleda, fina i atmosfera veceras, vec sad je dobar stadion za reprezentaciju ali kad se zavrsi biti ce odlican
- hrasno38
- Grean
#471 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
I kakav je maestralni napredak u odnosu na Sarica, ali ono realno?Bazinga1234 wrote:Grean wrote:Hajde da vidimo i Krunica strasnog.
Dao gol, dao ga i Saric. Ok nastup ali koliko se forsiralo da mu ko eto Saric uzima mjesto ocekivalo se vise.
@lucky je u pravu, Todorovic je veceras poslije Zakarica bio najlosiji, nekoliko prodanih lopti, malo je bila i promaha na njegovoj i Bicakcicevoj strani sredinom drugog poluvremena za razliku od Civica koji je bio medju najboljim.hrasno38 wrote:Ja se ne bih slozio prijatelju i mislim da je ovaj 21 godisnji momak dobro odigrao kao i Civic sa svojih 22 godine na drugoj strani. Mislim da njihove godine zasluzuju da im se neke stvari progledaju kroz prste i da im se da maksimalna podrska. Zakaric i Visca su veceras bili losi ali nije ni Duljevic na svakoj utakmici blistao. Mislim da Zuti ovo dobro vodi i pravi na pravi nacin smjenu generacija i neku novu reprezentaciju koja ce imati puno ozbiljnije rezultate nego sve prosle. Sa Zutim mi nismo izgubili jos ni jednu takmicarsku utakmicu ali nase pobjede cinjenica je nisu lagane protiv nekih protivnika kao sto su nekada bile ali zati nisu ni porazi koji za sada nema. Grcka dolazi ono bas zaestoko oslabljena i ako ih ne dobijemo sa onom koju mi smatramo najboljom jedanestoricom onda ce to biti vec veci problem i podloga za ovakve komentare.luckylaka wrote:Reci to @ Hrasno...dobro ga provozaliBazinga1234 wrote:Todor je bio klimav baš, vidi se da ne igra u Salzburgu.
-
al-em
#472 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
sunjic, kolasinac, duljevicBazinga1234 wrote:"Biće nekih promjena za Grčku taktičkih i igračkih i pokušat ćemo dobiti neku svježinu. Sačuvali smo tri igrača koji će sigurno biti starteri i oni su nam vrlo bitni"
- studeni76
#473 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Baš tako, pegla loptu a nema ideje šta sa njom.AmiĐa_Idriz wrote:Ne znam za vas, al meni Bešić pojede živce.
I btw Zakarić je bio loš, al je i bio zavaljen na pogrešnoj strani!
- AmiĐa_Idriz
#474 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sarić i Krunić veze nemaju jedan sa drugim.
- commendatore
#475 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
kace kipar?