Dobro sto lazes nas ovdje ali sto sebe lazes?Kolinda wrote:Ja sam u BiH za razliku od tebe, ja svojoj domovini plaćam porez i lojalan sam građanin. Za razliku opet od tebe. Inače vi Internet bojovnici ste obično najglasniji i najhrabriji i već bi započeli rat ali iz udobne fotelje.mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
Konzul i Mato medju selefijama...
- BHCluster
#451 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
- moa
#452 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Jozo Leutar je jedan od njih.mishic wrote:Brojna nerasvijetljena ubojstva, posebno ona koja se odnose na policajce i policijske dužnosnike, počinjena su nad revnosnim službenicima koji su čestito radili svoj posao. I pali su baš zbog toga što su radeći savjesno ulazili u trag aktivnostima koje su pod pokroviteljstvom HDZ-a bile u funkciji destabiliziranja sigurnosne situacije u BiH. Likvidacije su vršene na način na koji i danas SNSD ubija u RS-u, Dragičević nije ni prvi ni jedini ni posljednji...
- славянин
#453 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Odnosi se na Jozu Leotara - neko mu napise da je glupost to "hrvatski obavjestajci ga ubili" a on kao neki sudija,beg odredjuje mu da se kupi. Uglavnom forum lagano ali sigurno napreduje - nazalost ne u pozitivnom smijeru nego u opce etno/religijsko ludilo u kakvom je drzava vec dugo a evo sada i narod pocinje da bude takav.LBVIEW wrote:A ne nerviras se kad doticni zagovara razlaz?славянин wrote:Ko si ti nekome da odredjujes jeli moze da zivi i prica u ovoj drzavi ? Mozes po forumu da pjujes pa i mrtve tako jer nisu "tvoji"....mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
Samo se nerviram bolje malo pauze od ovih gluposti.
Nema svrhe se nervirati.Tako je nasi vasi oni mi njima vama.
- LBVIEW
#454 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Bla, bla...Kolinda wrote:Ja sam u BiH za razliku od tebe, ja svojoj domovini plaćam porez i lojalan sam građanin. Za razliku opet od tebe. Inače vi Internet bojovnici ste obično najglasniji i najhrabriji i već bi započeli rat ali iz udobne fotelje.mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
A sto se razlaza tice, pokusali ste 93-e pa zavrsili u par enklavica/kod brace cetnika na Vlasicu
- mO k3
#455 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Maraschino wrote:Neka vas ni u Hrvatskoj vas plaho ne zele.Kolinda wrote: Najbolje svak na svoju stranu
славянин wrote:Ko si ti nekome da odredjujes jeli moze da zivi i prica u ovoj drzavi ? Mozes po forumu da pjujes pa i mrtve tako jer nisu "tvoji"....mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
Nisam upratio da si reagovao na ovo ...
Ah da u pravu je @kolinda svako na svoju stranu , samo potvrdjuje ono sto je kazem
-
dječak sa šibicama
#456 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
"muslimani su sami sebe ubijali na Markalama da bi optuzili Srbe" da citiram SRNUmishic wrote:Brojna nerasvijetljena ubojstva, posebno ona koja se odnose na policajce i policijske dužnosnike, počinjena su nad revnosnim službenicima koji su čestito radili svoj posao. I pali su baš zbog toga što su radeći savjesno ulazili u trag aktivnostima koje su pod pokroviteljstvom HDZ-a bile u funkciji destabiliziranja sigurnosne situacije u BiH. Likvidacije su vršene na način na koji i danas SNSD ubija u RS-u, Dragičević nije ni prvi ni jedini ni posljednji...
tu ste negdje po mentalnim kapacitetima
- LBVIEW
#457 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Koliko se sjecam, Koljinda je zagovarala razlaz, a tu bi se, u najmanju ruku morao citirati Mesic i "onoliko zemlje koliko se moze ponijeti na opancima". Ako je to ludilo neka je, politicka korektnost nas je i dovela tu gdje jesmo.славянин wrote: Odnosi se na Jozu Leotara - neko mu napise da je glupost to "hrvatski obavjestajci ga ubili" a on kao neki sudija,beg odredjuje mu da se kupi. Uglavnom forum lagano ali sigurno napreduje - nazalost ne u pozitivnom smijeru nego u opce etno/religijsko ludilo u kakvom je drzava vec dugo a evo sada i narod pocinje da bude takav.
- spreca
#458 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
povukla je i ambasadora....isti slucaj kad su rekli da je ambasador slucajno taj dan bio u Banjaluci....ova izjava da je ambasador slucajno bio u Banjaluci je jos jedno ponizenje BiH jer tipa oni glupi i mozemo im uvaliti ovu foru.....Plenkovic u Neumu....jel tu bilo kakvih najava ministarstvu inostranih poslova...ja mislim da svaka posjeta takvih osoba mora biti najavljena pa cak i kad je u pitanju privatna posjeta jer to su visoki duznosnici druge drzave i nisu obicni posjetioci sve dok su na takvim duznostima...samo po BiH se mogu setati tako isto i ovi preko drine...neka probaju otici tako u Slo bez najave...odmah bi bili uhapseni jer takvi su protokolimO k3 wrote:Da je nam nazalost susjedna hrvtaska povukla konzula , indirektno bi priztnala svoju umjesanost ..
- BHCluster
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#460 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Pa imaju isto mišljenje, i ovaj iz istocnog sarajeva je za razlaz, ali ono samo fino upakovano, kulturno, na finjaka, da se niko ne uvrijedi...mO k3 wrote:Citaj trolu .... Reko sam ako mu ne pase slobodno neka ide a ti sto se se nasao prozvat valjda ima razlogславянин wrote:Ko si ti nekome da odredjujes jeli moze da zivi i prica u ovoj drzavi ? Mozes po forumu da pjujes pa i mrtve tako jer nisu "tvoji"....mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
- Kolinda
#461 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Pa pročitaj prije nego nešto napišeš, razlog zašto je to napisano. Uvijek ali baš uvijek za sve su krivi Hrvati a ponekad i nelojalni Srbi. Mektić je lojalni on je uzor u Sarajevu. Sds je prijateljska stranka, nema veze što su sve sranje upravo oni započeli.LBVIEW wrote:Koliko se sjecam, Koljinda je zagovarala razlaz, a tu bi se, u najmanju ruku morao citirati Mesic i "onoliko zemlje koliko se moze ponijeti na opancima". Ako je to ludilo neka je, politicka korektnost nas je i dovela tu gdje jesmo.славянин wrote: Odnosi se na Jozu Leotara - neko mu napise da je glupost to "hrvatski obavjestajci ga ubili" a on kao neki sudija,beg odredjuje mu da se kupi. Uglavnom forum lagano ali sigurno napreduje - nazalost ne u pozitivnom smijeru nego u opce etno/religijsko ludilo u kakvom je drzava vec dugo a evo sada i narod pocinje da bude takav.
Ako ja napišem "najbolje svak na svoju stranu
- Kolinda
#462 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Budi precizan....BHCluster wrote:Dobro sto lazes nas ovdje ali sto sebe lazes?Kolinda wrote:Ja sam u BiH za razliku od tebe, ja svojoj domovini plaćam porez i lojalan sam građanin. Za razliku opet od tebe. Inače vi Internet bojovnici ste obično najglasniji i najhrabriji i već bi započeli rat ali iz udobne fotelje.mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
- Kolinda
#463 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Jeli i ti prijetiš negdje iz Wuppertala???LBVIEW wrote:Bla, bla...Kolinda wrote:Ja sam u BiH za razliku od tebe, ja svojoj domovini plaćam porez i lojalan sam građanin. Za razliku opet od tebe. Inače vi Internet bojovnici ste obično najglasniji i najhrabriji i već bi započeli rat ali iz udobne fotelje.mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom![]()
A sto se razlaza tice, pokusali ste 93-e pa zavrsili u par enklavica/kod brace cetnika na Vlasicu, sta mislis kako bi tek sad prosli?
Last edited by Kolinda on 16/03/2019 13:24, edited 1 time in total.
- Kolinda
#464 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Slučaj bez i jednog dokaza, nigdje puške, nigdje svjedoka, nigdje policije, sipe, tužiteljstva. Ministar ima podatke koje ni pod razno ne smije imati, novinar ima podatke koje teoretski bez paraobavještajnog aparata ne može prikupiti odnosno sigurno nema kapacitet sve to pokriti da i postoji. Pusta priča da u BiH ne postoje radikali a sad od jedanput se ti isti koji ne postoje vrbuju. Lud, zbunjen, još zbunjeniji.
- BHCluster
#465 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Vazno je da coklinda zna da u BiH ima 10 000 terorista.Kolinda wrote:Slučaj bez i jednog dokaza, nigdje puške, nigdje svjedoka, nigdje policije, sipe, tužiteljstva. Ministar ima podatke koje ni pod razno ne smije imati, novinar ima podatke koje teoretski bez paraobavještajnog aparata ne može prikupiti odnosno sigurno nema kapacitet sve to pokriti da i postoji. Pusta priča da u BiH ne postoje radikali a sad od jedanput se ti isti koji ne postoje vrbuju. Lud, zbunjen, još zbunjeniji.
- moa
#466 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
I onaj golf na ap kada su ubijeni policajci je bio Hr tablica. Vec tada je bilo meni dosta toga sumnjivog.
- moa
#467 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
to si upravu hodaju po ovoj Bosni kako im je Kurcu cejf. To se mora zaustaviti a spijuna po ovoj zemlji i hostaplera ima na svakom koraku.spreca wrote:povukla je i ambasadora....isti slucaj kad su rekli da je ambasador slucajno taj dan bio u Banjaluci....ova izjava da je ambasador slucajno bio u Banjaluci je jos jedno ponizenje BiH jer tipa oni glupi i mozemo im uvaliti ovu foru.....Plenkovic u Neumu....jel tu bilo kakvih najava ministarstvu inostranih poslova...ja mislim da svaka posjeta takvih osoba mora biti najavljena pa cak i kad je u pitanju privatna posjeta jer to su visoki duznosnici druge drzave i nisu obicni posjetioci sve dok su na takvim duznostima...samo po BiH se mogu setati tako isto i ovi preko drine...neka probaju otici tako u Slo bez najave...odmah bi bili uhapseni jer takvi su protokolimO k3 wrote:Da je nam nazalost susjedna hrvtaska povukla konzula , indirektno bi priztnala svoju umjesanost ..
- Point.
#468 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Koja je tvoja domovina podsjeti nas, BiH ili Hrvatska? Ako je BiH, čudna ta lojalnost ako zagovaraš "svaTko na svoju stranu".Kolinda wrote:Ja sam u BiH za razliku od tebe, ja svojoj domovini plaćam porez i lojalan sam građanin. Za razliku opet od tebe. Inače vi Internet bojovnici ste obično najglasniji i najhrabriji i već bi započeli rat ali iz udobne fotelje.mO k3 wrote:@kolinda ponovo ti kazem , ako ti ne pase u BiH imas maticu .... zbogom
- mO k3
#469 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Odakle im tolika želja za Bosnom , kako Srbiji tako i Hrvatskoj ??
- BHCluster
#470 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Sta imaju pokazti svojim gradjanima naspram obecanjima koje su im dali sto se tice ekonomije, skolstva, zdravstva itd... sad kad to ne mogu ispuniti morar se nesto drugo ubaciti u miks, prema njima najlaksa meta je BiH.mO k3 wrote:Odakle im tolika želja za Bosnom , kako Srbiji tako i Hrvatskoj ??
Primjer
- Sanjarko
#471 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ne znam sto li i zele Bosnu uopste. Citirao sam jednog Srbina ali ne bas dobro, kako je bolje da su cuvali ono sto imaju, nego da su po Bosanskim gudurama itd., kosti ostavljali.mO k3 wrote:Odakle im tolika želja za Bosnom , kako Srbiji tako i Hrvatskoj ??
- mO k3
#472 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Još imaju pomoć ovih domaćih izdajnika , koji mrze zemlju u kojoj su rodjeni , odrasli , ali neće umrijeti u njoj
- spreca
#473 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
sve se to moze povezati kad imas sluzbe koje rade za dzavu a ne protiv drzave kao ovaj Kresic....Nikad niko nije dao nikakvu info o vlasniku tog golfa...ko je on i otkuda i kakomoa wrote:I onaj golf na ap kada su ubijeni policajci je bio Hr tablica. Vec tada je bilo meni dosta toga sumnjivog.
- spreca
#474 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Mogla bi nam i saopciti koliko ima ustasa kad sve znaBHCluster wrote:Vazno je da coklinda zna da u BiH ima 10 000 terorista.Kolinda wrote:Slučaj bez i jednog dokaza, nigdje puške, nigdje svjedoka, nigdje policije, sipe, tužiteljstva. Ministar ima podatke koje ni pod razno ne smije imati, novinar ima podatke koje teoretski bez paraobavještajnog aparata ne može prikupiti odnosno sigurno nema kapacitet sve to pokriti da i postoji. Pusta priča da u BiH ne postoje radikali a sad od jedanput se ti isti koji ne postoje vrbuju. Lud, zbunjen, još zbunjeniji.
- SmokingMan
#475 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Lažete,30.000 do zuba naoružanih vehabija koji čekaju da se iz sarajevskih podzemnih tunela izmigolje po potrebi i napadnu katoličku nejač.