ma nek' se para okrece ...mIRCerka wrote:do izbora za miss nechega...onda cemo opet oplesti nacionalno kolo...
Kompletan intervju Gorana Bregovica za BiH Dane
-
Kosco
Ma ne znam cemu ova frka uopste. Dokle cemo i ovo malo sto valja a porijeklom je iz ove države bacati pod noge i pljuvati. Bregovic je rekao mnogo stvari koje su i drugi mislili i misle ali sitne duše, provincijalci i licemjeri poput šupka Pečanina to ne mogu dozvoliti velikom Bregoviću.
Ne bi me začudilo da je (nadri)novinarski smrad Pečanin tražio reket od Brege da ne objavi intervju.
U svakom slučaju na koncert idem zbog mog djetinjstva, zbog Bijelog dugmeta i zbog grada u kojem sam rođen a koji je dijelom i Bijelo dugme proslavilo.
Pečaninu j... te
.
Ne bi me začudilo da je (nadri)novinarski smrad Pečanin tražio reket od Brege da ne objavi intervju.
U svakom slučaju na koncert idem zbog mog djetinjstva, zbog Bijelog dugmeta i zbog grada u kojem sam rođen a koji je dijelom i Bijelo dugme proslavilo.
Pečaninu j... te
-
Stipan Tomašević II
Zanima me šta Fatmir Alispahić kaže na sve ovo? Još se nije oglasio, a znamo da on uvijek ima kvalitetno mišljenje. 
-
nendertalac
Ne vjerujem da ce Spaha ista zucnut, ne bi on protiv Avaza ni u snu!Stipan Tomašević II wrote:Zanima me šta Fatmir Alispahić kaže na sve ovo? Još se nije oglasio, a znamo da on uvijek ima kvalitetno mišljenje.
-
nendertalac
#456 Brega
Sve na stranu, mene je najvise iznenadio Pecanin. Ja sam o njemu imala poprilicno visoko misljenje. A ovjde se bas obrukao i kao novinar i kao covjek. Pa molim te - ovaj dio intervjua nema na kaseti - dakle nema dokaza za ovo sto pise - zato sto je na kaseti koju je ponio sa sobom bio snimak intervjua sa Arafatom??? Pa koji to novinar ide na inervju sa covjekom ciju ce sliku staviti na naslovnu stranu novina, prevalit put do Beograda, jedva iznudio da uopste dobije intervju i onda ... ooopsssss ... zaboravio zadacu - nije ponio dovoljno praznih kaseta??? pa to je tako maloumno da je svaki komentar suvisan!
Pa citav intervju koji je objavljen najvise od svega odise slikama po kojima se moze vidjeti koliko Pecaninu manjka profesionalizma!
Pa citav intervju koji je objavljen najvise od svega odise slikama po kojima se moze vidjeti koliko Pecaninu manjka profesionalizma!
-
bipsich
Nije care iz sume. Senad ga je navuko za trojicu. Hej ba, Brega koji je lukav i neutralan da se to omakne. Do kraja zivota ce ga ovo pratiti. BAs bi volio da sada cujem kako bi volio biti sahranjen u SA. JA bi prvi iso da se pospisam na grob. Nadam se da ce sutra neko kasikaru izgubiti na kosevu
.
-
Toozla
...kakav medzed.....nadam se da ces u sljedecem zivotu dobiti malo vise pameti...bipsich wrote:Nije care iz sume. Senad ga je navuko za trojicu. Hej ba, Brega koji je lukav i neutralan da se to omakne. Do kraja zivota ce ga ovo pratiti. BAs bi volio da sada cujem kako bi volio biti sahranjen u SA. JA bi prvi iso da se pospisam na grob. Nadam se da ce sutra neko kasikaru izgubiti na kosevu.
ps - ti si jedan od onih sto Bregovica zovu cetnikom....
- Saian
Meni je fakat drago da na forumu ima ovakvih odrona ko sto je bipsich. Jer da ih nema josh bih spustio gard, pomislio bih vidi hebote, ide na bolje, sve ok ljudi, zdrava, pametna razmisljanja. Fakat dobro je da me ovako poneki delegat osvijesti. Bipsich kako li je tebi s tim grozotama u glavi brrrrrrrrr 
-
nendertalac
Pa primitivci bolan. Nisu u stanju 10 recenica sastavit.Toozla wrote:...kakav medzed.....nadam se da ces u sljedecem zivotu dobiti malo vise pameti...bipsich wrote:Nije care iz sume. Senad ga je navuko za trojicu. Hej ba, Brega koji je lukav i neutralan da se to omakne. Do kraja zivota ce ga ovo pratiti. BAs bi volio da sada cujem kako bi volio biti sahranjen u SA. JA bi prvi iso da se pospisam na grob. Nadam se da ce sutra neko kasikaru izgubiti na kosevu.
ps - ti si jedan od onih sto Bregovica zovu cetnikom....![]()
![]()
-
Frutek
Ja ne znam imatel išta u glavi vi što branite Bregu. Pa jestel vi uopšte bili u Bosni tokom rata. Jebote, čovjek zaradio milione dolara širom svijeta dok je Bosna vodila istorijsku bitku za opstanak, pritom ga bolio qurac za Bosnom, lajo o Bosni, o vrhovnom komadantu Izetbegoviću. Dođe 3 dana prije koncerta, opet nastavi lajat, ismijavat grad, državu i iskazat takvo jedno nepoštovanje (u najmanju ruku da se kaže) prema narodu ove države, a vi opet šupljoglave Bošnje pune jugonostalgije, opet ga branite.
Okanite se više te jugonostalgija, jebo vas stara vremena. Otvorite oči već jednom, te krenite cijenit našu istoriju, a ne da vam jedan muzičar karaktera i obraza ravnog nuli, pljuje u lice
Potrčite pa mu i para ostavite, a čovjek ismijava ovu državu.
Momak što je napiso ono o kašikari, tako se sad osjeća puno, puno ljudi, samo što nisu svi na forumu
Okanite se više te jugonostalgija, jebo vas stara vremena. Otvorite oči već jednom, te krenite cijenit našu istoriju, a ne da vam jedan muzičar karaktera i obraza ravnog nuli, pljuje u lice
Momak što je napiso ono o kašikari, tako se sad osjeća puno, puno ljudi, samo što nisu svi na forumu
-
nendertalac
MNOGO IH JE. I STRASNO GALAME.Saian wrote:Meni je fakat drago da na forumu ima ovakvih odrona ko sto je bipsich. Jer da ih nema josh bih spustio gard, pomislio bih vidi hebote, ide na bolje, sve ok ljudi, zdrava, pametna razmisljanja. Fakat dobro je da me ovako poneki delegat osvijesti. Bipsich kako li je tebi s tim grozotama u glavi brrrrrrrrr
-
nendertalac
pa sreca pa nisu. koliko je demokratija opasna za nepismene toliko su i kompjuteri opasni za primitivne.Frutek wrote:Ja ne znam imatel išta u glavi vi što branite Bregu. Pa jestel vi uopšte bili u Bosni tokom rata. Jebote, čovjek zaradio milione dolara širom svijeta dok je Bosna vodila istorijsku bitku za opstanak, pritom ga bolio qurac za Bosnom, lajo o Bosni, o vrhovnom komadantu Izetbegoviću. Dođe 3 dana prije koncerta, opet nastavi lajat, ismijavat grad, državu i iskazat takvo jedno nepoštovanje (u najmanju ruku da se kaže) prema narodu ove države, a vi opet šupljoglave Bošnje pune jugonostalgije, opet ga branite.
Okanite se više te jugonostalgija, jebo vas stara vremena. Otvorite oči već jednom, te krenite cijenit našu istoriju, a ne da vam jedan muzičar karaktera i obraza ravnog nuli, pljuje u lice![]()
- pitt
radi takvih svaki dan kazem life is beautiful.... vidi kakvih pacijenata imaSaian wrote:Meni je fakat drago da na forumu ima ovakvih odrona ko sto je bipsich. Jer da ih nema josh bih spustio gard, pomislio bih vidi hebote, ide na bolje, sve ok ljudi, zdrava, pametna razmisljanja. Fakat dobro je da me ovako poneki delegat osvijesti. Bipsich kako li je tebi s tim grozotama u glavi brrrrrrrrr
-
Frutek
A nek si nam ti i savremena djevojka 21-og stoljeća. Ako savremen znači bit budala, pa pustit da ti se neko ruga u rođenoj državi, onda nek budem primitivannendertalac wrote:pa sreca pa nisu. koliko je demokratija opasna za nepismene toliko su i kompjuteri opasni za primitivne.Frutek wrote:Ja ne znam imatel išta u glavi vi što branite Bregu. Pa jestel vi uopšte bili u Bosni tokom rata. Jebote, čovjek zaradio milione dolara širom svijeta dok je Bosna vodila istorijsku bitku za opstanak, pritom ga bolio qurac za Bosnom, lajo o Bosni, o vrhovnom komadantu Izetbegoviću. Dođe 3 dana prije koncerta, opet nastavi lajat, ismijavat grad, državu i iskazat takvo jedno nepoštovanje (u najmanju ruku da se kaže) prema narodu ove države, a vi opet šupljoglave Bošnje pune jugonostalgije, opet ga branite.
Okanite se više te jugonostalgija, jebo vas stara vremena. Otvorite oči već jednom, te krenite cijenit našu istoriju, a ne da vam jedan muzičar karaktera i obraza ravnog nuli, pljuje u lice![]()
Mućni malo tom glavom djevojko
-
bipsich
Razlika izmedu mene i vas sto ja pamtim, a kod vas zica u glavi jebiga ne memorise. Klanja, granatiranje, 15000 ubijenih ljudi samo u Sarajevu. Sta vam ja mogu, kad mozete pljunuti na sebe. Hvala Bogu da nisam iz mjesanog braka. Zao mi vas je, morate zivjeti u Sa , a ne volite ovaj grad, morate gledati ljiljane, a ne volite ih. Nema problema, samo vi sutra , Srbujte, ja necu, necu zbog djece Srebrenice, zbog 3,5 godine bez struje, 50.000 silovanih zena, itd. Ma uostalom sto vam ja ovo objasnjavam ko vas jebe. Ja znam ko sam i sta sam , znate li vi ???
-
Toozla
...potrazi moje postove na ovoj temi i vidjeces da nemam nikakvih problema, jasno i glasno, reci da je Bregovic moralna gnjida....Momak što je napiso ono o kašikari, tako se sad osjeća puno, puno ljudi, samo što nisu svi na forumu
...po istom principu, nikakvih problema nemam, jasno i glasno, reci da ste svi koji imat potrebu bacati kasikare po kosevu jednaki onima koji su kasikare, 120-ke, 82-ke....itd....bacali na ovaj grad od '92' do '95...
....pecinski ljudi koji u nedostatku inteligencije probleme rijesavaju ubistvom...
-
nendertalac
Ova zemlja nece propast jer to ne da narod!Frutek wrote:A nek si nam ti i savremena djevojka 21-og stoljeća. Ako savremen znači bit budala, pa pustit da ti se neko ruga u rođenoj državi, onda nek budem primitivannendertalac wrote:pa sreca pa nisu. koliko je demokratija opasna za nepismene toliko su i kompjuteri opasni za primitivne.Frutek wrote:Ja ne znam imatel išta u glavi vi što branite Bregu. Pa jestel vi uopšte bili u Bosni tokom rata. Jebote, čovjek zaradio milione dolara širom svijeta dok je Bosna vodila istorijsku bitku za opstanak, pritom ga bolio qurac za Bosnom, lajo o Bosni, o vrhovnom komadantu Izetbegoviću. Dođe 3 dana prije koncerta, opet nastavi lajat, ismijavat grad, državu i iskazat takvo jedno nepoštovanje (u najmanju ruku da se kaže) prema narodu ove države, a vi opet šupljoglave Bošnje pune jugonostalgije, opet ga branite.
Momak što je napiso ono o kašikari, tako se sad osjeća puno, puno ljudi, samo što nisu svi na forumu![]()
Mućni malo tom glavom djevojko
-
nendertalac
#469 Brega
Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
Najvise bih voljela kad bi vas mogla poslati na jedan edukacijski put oko svjeta, barem jedno 5 godina.
Najvise bih voljela kad bi vas mogla poslati na jedan edukacijski put oko svjeta, barem jedno 5 godina.
-
Frutek
#470 Re: Brega
Ja što sam proputovo svijeta, ti nećeš da živiš još 100 godina. Ali ja imam obraza i ponosa, pa ne dam da mi neka bjelosvjetska gnjida nikakvog morala, vrijeđa grad i državu nakon što je došo turistički par dana u ovu propaćenu zemlju.nendertalac wrote:Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
Ti, vidim, zatvaraš oči, šutiš i još braniš čovjeka koji je vređo u najtežim momentima ovu zemlju, a evo i danas, vređa veliki grad Sarajevo, državu BiH, i njenog prvog predsjednika. Na čast neka ti je
-
Balinovac
#471 Re: Brega
dokle si najdalje putovala, ja sam na zapadu 12 godinanendertalac wrote:Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
jesi li vidila more, je li slano?
-
bipsich
#472 Re: Brega
Balinovac wrote:dokle si najdalje putovala, ja sam na zapadu 12 godinanendertalac wrote:Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
Najvise bih voljela kad bi vas mogla poslati na jedan edukacijski put oko svjeta, barem jedno 5 godina.![]()
![]()
jesi li vidila more, je li slano?![]()
BAs tako
-
nendertalac
#474 Re: Brega
Pa vidis, lekcija broj 1 -Balinovac wrote:dokle si najdalje putovala, ja sam na zapadu 12 godinanendertalac wrote:Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
Najvise bih voljela kad bi vas mogla poslati na jedan edukacijski put oko svjeta, barem jedno 5 godina.![]()
![]()
Edukacijsko putovanje po cijelom svijetu puno se razlikuje od zivota na zapadu. Mozda je upravo to tvoj problem - tebi je sad muka sto si ti negdje bog zna gdje, a Goran Bregovic i Bijelo Dugme su ovdje i svirace koncert na kom ce ljudima biti DOBRO!
ZAPAD - SVIJET
ZIVOT - EDUKACIJSKO PUTOVANJE
Nadji nekoga ko ce ti objasniti razliku izmedju ovih termina.
-
Balinovac
#475 Re: Brega
Meni nije muka bas mi je dobro i nebi se mijenjao ni sa kim da sutra budem na kosevu,da gledam onog SUPKA Bregovica.nendertalac wrote:Pa vidis, lekcija broj 1 -Balinovac wrote:dokle si najdalje putovala, ja sam na zapadu 12 godinanendertalac wrote:Fruteku, Balinovcu i ostaloj mnogobrojnoj rodbini i prijateljima -
![]()
Edukacijsko putovanje po cijelom svijetu puno se razlikuje od zivota na zapadu. Mozda je upravo to tvoj problem - tebi je sad muka sto si ti negdje bog zna gdje, a Goran Bregovic i Bijelo Dugme su ovdje i svirace koncert na kom ce ljudima biti DOBRO!
ZAPAD - SVIJET
ZIVOT - EDUKACIJSKO PUTOVANJE
Nadji nekoga ko ce ti objasniti razliku izmedju ovih termina.