Odnosi I se na mene?
Čim vidiš da se guram u prvi saf, apsolutno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bog te vidio haman ovi dijasporasi na forumu svi veoma uspjesni i bogati, to mlati pare kruh te vidioDzordzHodzic wrote:Odvadite ljudi tako vam boga
al novogradnja...mada je opet preskupo. gdje i po kojoj cijeni ti prodajes, jedan prijatelj trazi?moonca wrote:Otoka -2800 KM?Tomahawk11 wrote:Evo ti primjer Nove Otoke te novogradnje u blizini iste koja je još u izgradnji.moonca wrote: Sta je razlog, porastu cijena?
Nova Otoka - sve prodano, od stanova, poslovnih prostora.
Kupci - dijaspora, mladi parovi, ljudi koji imaju novac i ulažu u nekretnine.
Zgrada prije i zgrada poslije, ista stvar.
Zgrada preko puta, možda i najbolja lokacija, ali kvadrat - 2800 KM.
al novogradnja...mada je opet preskupo. gdje i po kojoj cijeni ti prodajes, jedan prijatelj trazi?[/quote]biggrin wrote:Otoka -2800 KM?moonca wrote: Evo ti primjer Nove Otoke te novogradnje u blizini iste koja je još u izgradnji.
Nova Otoka - sve prodano, od stanova, poslovnih prostora.
Kupci - dijaspora, mladi parovi, ljudi koji imaju novac i ulažu u nekretnine.
Zgrada prije i zgrada poslije, ista stvar.
Zgrada preko puta, možda i najbolja lokacija, ali kvadrat - 2800 KM.
Kako to misliš ko sam?moonca wrote:Vidi mu avatara -- hejDino34 wrote:E moja ti...
Dovoljno je reći "badema, biću tvoj bećo" i riješio si problem eventualnog razvoda.zbilja -- ko si ti ??
pola dunjaluka te vec upoznalo...
![]()
ah ..sad -- kako neki pisu- vec si dugo u nekim internet vodama....Dino34 wrote:Da ne zachatavamo svaku moguću temu.
Kako to misliš ko sam?moonca wrote:Vidi mu avatara -- hejDino34 wrote:E moja ti...
Dovoljno je reći "badema, biću tvoj bećo" i riješio si problem eventualnog razvoda.zbilja -- ko si ti ??
pola dunjaluka te vec upoznalo...
![]()
Pusti ba neke. Ne daj da te izvarajumoonca wrote:kako neki pisu
Dino34 wrote:Pusti ba neke. Ne daj da te izvarajumoonca wrote:kako neki pisu
Član sam dva foruma. Dakle ovaj i još jedan sportski na kojem sam od 2008. il tako nekako.
Budući da oduvijek navijam za bayern, logično je da sam član foruma koji ima temu o bayernu.
Doduše, zadnjih godinu il dvije nisam aktivan. Tačnije, napišem možda post il dva sedmično. Ako i toliko.
Većinom pratim vijesti o klubu, transfere i sl.
Ovdje je već druga priča
Ono, sa svima lijepo, pa ko kome zakajla
Haj sad, karte na stolmoonca wrote:tak nekako
Šta je, šta kolutašcendlerbing wrote:Znači,.
Pa nisam te pito je l meni kolutaš, nego zaštocendlerbing wrote:Ne kolutam tebi.
Ma nesto se zamjerila Moonca vecini zena ovdje pa je ne simpatisu. Ko zna sta se tu desilo.Dino34 wrote:Pa nisam te pito je l meni kolutaš, nego zaštocendlerbing wrote:Ne kolutam tebi.