Booking.com ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#451 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Hakiz wrote:Što bih se ženio kada postoje spremačice u hotelima :)

Uostalom, i da sam se oženio, misliš da bi kuhala na odmoru?

Mijesila bi mene, ali tijesto sigurno ne bi...
Djeca bolan,moraju kasikom... :lol: Pa malo ti zadas rostilj, pa ona punjene paprike,pa ti poranis uzmes ribe,pa onda ona buraniju napravi...
moonca

#452 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

Hakiz wrote:
moonca wrote:a to sto nema lifta. mi je ok...-neko ce iznijeti 3 kofera.. :oops:
Kada dođeš na temu o feminizmu vidiš da su žene sposobne jednako kao i muškarci.

Tako da si u pravu, ta tri kofera će joj neko već iznijeti.

To jeste, ona će sama...
..nisam ja na toj temi... nece ona - nista.. :wink:
Hakiz

#453 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Hakiz »

HAVANA wrote:
Hakiz wrote:Što bih se ženio kada postoje spremačice u hotelima :)

Uostalom, i da sam se oženio, misliš da bi kuhala na odmoru?

Mijesila bi mene, ali tijesto sigurno ne bi...
Djeca bolan,moraju kasikom... :lol: Pa malo ti zadas rostilj, pa ona punjene paprike,pa ti poranis uzmes ribe,pa onda ona buraniju napravi...
Ko vam je kriv što imate djecu :lol:
Hakiz

#454 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Hakiz »

moonca wrote:
Hakiz wrote:
moonca wrote:a to sto nema lifta. mi je ok...-neko ce iznijeti 3 kofera.. :oops:
Kada dođeš na temu o feminizmu vidiš da su žene sposobne jednako kao i muškarci.

Tako da si u pravu, ta tri kofera će joj neko već iznijeti.

To jeste, ona će sama...
..nisam ja na toj temi... nece ona - nista.. :wink:
U pravu si, mogu koferi i ostati u suterenu.
512MB

#455 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

madner wrote:Logicno, kada se patis sa ebikom i paradajzom trebas sebi dati oduska. :D
Ma znaš kako, ne idem nigdje gdje mi nije lijepše nego kod kuće, a to je zaista neško naći... zato mi nije žao dati 200-300€ za noć u hotelu, gdje imam luksuz i gdje se osjećam kao gost, ne moram tražit najbliži granap, kuhat i prat, pred spavanje rundu otplivat il u saunu ubacit. Jebga do mene je znam, žena mi nije takva, ona veli samnom bi i u nekoj rupi mogla zanoćit :mastakazes:
512MB

#456 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

HAVANA wrote:
512MB wrote:
moonca wrote:..hoteli su tih cijena -pa radije bih ove apartmane- samo zavisi gdje su----------- a to sto nema lifta. mi je ok...-neko ce iznijeti 3 kofera.. :oops:
Na godišnjem ne želim spremat i čistit iza sebe, zato hotel, mpžda sa dostavom doručka u sobu, bazen i fitnes studio.. jebat ga navikne se čovjek s vremenom...
Joj sminke josipa mi broza. 8) Ja siroce u tatinim papucama,digo noge na sto a svu majicu ukapah lubenicom , cuko mi lize noge.Sace kafa sirotinjska iz dzezve,cigara,svrnuce neko ko prodje pored bastice a cujem iz kafica ustimavaju instrumente.Pusi se,pije se,jako lijep kafic.Da je meni u hotel,da im se ponjamke u halu. :P
Čekaj jel ti spavaš kod staraca dok iznajmljuješ stan, il kako?
512MB

#457 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

.
samo pozitiva

#458 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by samo pozitiva »

512MB wrote: Čekaj jel ti spavaš kod staraca dok iznajmljuješ stan, il kako?
reci da se zezas da nisi prije skontao da spava kod staraca?
512MB

#459 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

samo pozitiva wrote:
Pa nisam, ako je tako...
Porodice Foht

#460 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

512MB wrote:
samo pozitiva wrote:
Pa nisam, ako je tako...
Ma jok, covjek na Kubi i fino renta daljinski. Pa ja, i ja bih da sam dobacio do Havane!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#461 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by plain vanilla »

Hakiz wrote:
plain vanilla wrote:I ovi komentari su zapravo dokaz kako je tesko odrzati dobru ocjenu na bookingu. Raznih picajzli ima :D
Nije teško shvatiti da nekom nepušaču smrad cigareta smeta isto kao pušaču smrad nečeg drugog. :wink:

Recimo parfema :evil:
Mogu shvatiti da nepusacu smeta miris dima, kao sto ni ja ne bih uzela smjestaj tamo gdje je pusenje zabranjeno i nema osiguran prostor za pusace, balkon neki.
Ali ovo preseravanje razno ne kontam. Teski kompleksi pucaju neke ljude.
Hakiz

#462 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Hakiz »

Samo se ti nemoj sikirati, sve će biti uredu.
pustopoljina

#463 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

Ja pusim, ali za smjestaj biram iskljucivo gdje je zabranjeno pusenje. Ne pusim toliko da moram zapaliti dok oci otvorim ili prije spavanja :-) ako nema balkon na kojem se moze pusiti, izacu radije prosetati ili u kafic :-) meni je samo ceif uz neko pice ili kafu zapaliti.
moonca

#464 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

512MB wrote:
samo pozitiva wrote:
Pa nisam, ako je tako...
NE vidim problem..sta I ako spava.. :?
.
HAVANA

#465 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

512MB wrote:
HAVANA wrote:
512MB wrote: Na godišnjem ne želim spremat i čistit iza sebe, zato hotel, mpžda sa dostavom doručka u sobu, bazen i fitnes studio.. jebat ga navikne se čovjek s vremenom...
Joj sminke josipa mi broza. 8) Ja siroce u tatinim papucama,digo noge na sto a svu majicu ukapah lubenicom , cuko mi lize noge.Sace kafa sirotinjska iz dzezve,cigara,svrnuce neko ko prodje pored bastice a cujem iz kafica ustimavaju instrumente.Pusi se,pije se,jako lijep kafic.Da je meni u hotel,da im se ponjamke u halu. :P
Čekaj jel ti spavaš kod staraca dok iznajmljuješ stan, il kako?
Kakvih bolan staraca 48 mi godina i 22 -ga braka :lol: Gdje cu svoju kucu iznajmljivat u kojoj zivim,nisam pobudalio.To je usputni posao i investicija.A tatine su papuce jer je i on tu na moru.Nisam kuci.Prve njegove potkacio :lol:
Last edited by HAVANA on 09/08/2019 01:11, edited 1 time in total.
HAVANA

#466 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

pustopoljina wrote:Ja pusim, ali za smjestaj biram iskljucivo gdje je zabranjeno pusenje. Ne pusim toliko da moram zapaliti dok oci otvorim ili prije spavanja :-) ako nema balkon na kojem se moze pusiti, izacu radije prosetati ili u kafic :-) meni je samo ceif uz neko pice ili kafu zapaliti.
Ma nije to nikakav problem.Kod nas je dozvoljeno pusenje a i ko pusi,pusi na terasi.Stvarno imam super goste.Okrecio nisam 4 godine,nit ima potrebe,bijelo ko snijeg.Nikad nista unisteno,slomljeno...Par zajebancija sa arapima i to je to...
512MB

#467 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

HAVANA wrote:
Kakvih bolan staraca 48 mi godina i 22 -ga braka :lol: Gdje cu svoju kucu iznajmljivat u kojoj zivim,nisam pobudalio.To je usputni posao i investicija.A tatine su papuce jer je i on tu na moru.Nisam kuci.Prve njegove potkacio :lol:
Dakle u susjedstvu si :thumbup: :mrgreen:
HAVANA

#468 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Opa,zajebi maserke,haj na pivu...
pustopoljina

#469 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote:
pustopoljina wrote:Ja pusim, ali za smjestaj biram iskljucivo gdje je zabranjeno pusenje. Ne pusim toliko da moram zapaliti dok oci otvorim ili prije spavanja :-) ako nema balkon na kojem se moze pusiti, izacu radije prosetati ili u kafic :-) meni je samo ceif uz neko pice ili kafu zapaliti.
Ma nije to nikakav problem.Kod nas je dozvoljeno pusenje a i ko pusi,pusi na terasi.Stvarno imam super goste.Okrecio nisam 4 godine,nit ima potrebe,bijelo ko snijeg.Nikad nista unisteno,slomljeno...Par zajebancija sa arapima i to je to...
Meni je tvoj apartman lijep. Potkrovlje tako i tako..daje vise privatnosti nekako...ali ako negdje pise da je dozvoljeno pusenhe, onda se podrazumijeva da je i unutra, a taj miris ne volim...uvuce se u sve.
HAVANA

#470 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Postujem.Svi mi imamo neke stvari koje nam smetaju i ne trebamo ih mijenjati ako nam tako pase kako smo navikli.Ni ja necu nikada otici recimo u han na bjelasnicu ili manolo gdje u ime nakog allaha uz rucak u restoranu ne mogu popiti flasu vina ili pivo.Nek mami svojoj prodaje hranu.Tako i havana izdaje onim kojim pase,kome se ne svidja siroko mu polje.Jednostavno nikada ne mozes svakome ugoditi.Jako je veliki interes za apartmanima gdje je dozvoljeno pusenje,kucni ljubimci...Ja pusim,imam kucnog ljubimca,znaci shvatam i razumijem.To su ljudi s moje strane.Ovi drugi neka traze slicne sebi i sve ok.Sve je to normalno.
pustopoljina

#471 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote:Postujem.Svi mi imamo neke stvari koje nam smetaju i ne trebamo ih mijenjati ako nam tako pase kako smo navikli.Ni ja necu nikada otici recimo u han na bjelasnicu ili manolo gdje u ime nakog allaha uz rucak u restoranu ne mogu popiti flasu vina ili pivo.Nek mami svojoj prodaje hranu.Tako i havana izdaje onim kojim pase,kome se ne svidja siroko mu polje.Jednostavno nikada ne mozes svakome ugoditi.Jako je veliki interes za apartmanima gdje je dozvoljeno pusenje,kucni ljubimci...Ja pusim,imam kucnog ljubimca,znaci shvatam i razumijem.To su ljudi s moje strane.Ovi drugi neka traze slicne sebi i sve ok.Sve je to normalno.
Ma da...naravno...necu uskoro u sa, ali sam zapamtila slike jos prosli put...kontam ako budem, tamo cu...a curi napisati- poselami :D tatu i potpisem nick prenijece, sigurno :lol:
Ako se bude osjetilo na cigare, kazem ti, ne boj se.
HAVANA

#472 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

:shock: Cuj poselami tatu.Pa ce rec mami evo naka poselamila tatu.Pa ce mama rec ne moras ti ja cu je docekat... :lol: Ima pp bona,kakav booking.Jeftinije ti je. :D A osjetiti neces nista,zena mi je djevica. :-) To bi cistilo i dan i noc.
Last edited by HAVANA on 09/08/2019 20:06, edited 1 time in total.
moonca

#473 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

:lol: ..i to...
pustopoljina

#474 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote::shock: Cuj poselami tatu.Pa ce rec mami evo naka poselamila tatu.Pa ce mama rec ne moras ti ja cu je docekat... :lol: Ima pp bona,kakav booking.Jeftinije ti je. :D A osjetiti neces nista,zena mi je djevica. :-) To bi cistilo i dan i noc.
I to sto kazes :lol:
Znaci, da dopisem i maxuz selam za gospodju havanu :lol:

Jos cete pomisliti dolaze arapi :lol:
A ono...ja :skoljka:
MehmedPasaMoric

#475 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by MehmedPasaMoric »

Nicemu se ne ismijem i nista me bolje ne oraspolozi od ovih recenzija na bookingu :lol:

Image
Post Reply