Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

Fudo387

#451 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
Mis mekinjas wrote:
Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu. :mrgreen:
hahh, pokvareni latinu, zamalo se ne zaletih i rekoh - stižem...
sigurno si ovo i fudu ponudila...pa da nas strpaš zajedno naveče.
Ja necu taman kad bi mi ponudili da me mjesto Jelacica uklesu na onog konja, i pride mi ga Severina poflauta.
Ti haj’, svakako si sad sHnjima u koaliciji.
:D
high_volume

#452 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by high_volume »

Image
farisovo

#453 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by farisovo »

Korovjev wrote:Logika kaže da su Francuzi favoriti i to povelik (ako postoji favorit u finalu svjetskog), ali je tako bilo i u polufinalu sa Englezima (dobro Francuzi su jači puno od Engleza). Nakon prvog poluvremena sam kontao nema šanse da ovo Hrvati uzmu i sad će još ispuhati i priiti još neki. A oni kao da su ubacili u brzinu više nakon poluvremene i slomili su Engleze prije svega tempom. Naloženi su neviđeno, mentalno su jaki ko beton, imaju i iskustva(barem ključni igrači), ništa ih ne može sjebati (gube pa se vrate u zadnje tri tekme). Evo kažu da Dalić nije mjenjao nikoga do produžetaka jer niko nije htio izaći. Svjesni su i da im je ovo posljednja prilika (i to kakva) tako da po meni oni imaju laganu prednost. Premda ćemo vidjeti kako će se snaći sa sebi ravnom sredinom terena. Duel Kante Modrić rješava tekmu.
Samo malo realnosti ubaci u sve napisano i skontati ćeš da su se Latini protiv Engleza provukli golom Perišića koji je čisti indirekt, crvenim kartonom Rebiću, na koji je turčin dva puta zazmirio, nekoliko kornera i auta za Engleze koje turčin kao nije vidio.... pa će ti biti jasnije kako su Latini mogli ubaciti u veću brzinu.

Idemo Francuska
Mišo_Kovač

#454 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Mišo_Kovač »

farisovo wrote: Samo malo realnosti ubaci u sve napisano i skontati ćeš da su se Latini protiv Engleza provukli golom Perišića koji je čisti indirekt, crvenim kartonom Rebiću, na koji je turčin dva puta zazmirio, nekoliko kornera i auta za Engleze koje turčin kao nije vidio.... pa će ti biti jasnije kako su Latini mogli ubaciti u veću brzinu.

Idemo Francuska
Image
Edin H.

#455 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

Mišo_Kovač wrote:
farisovo wrote: Samo malo realnosti ubaci u sve napisano i skontati ćeš da su se Latini protiv Engleza provukli golom Perišića koji je čisti indirekt, crvenim kartonom Rebiću, na koji je turčin dva puta zazmirio, nekoliko kornera i auta za Engleze koje turčin kao nije vidio.... pa će ti biti jasnije kako su Latini mogli ubaciti u veću brzinu.

Idemo Francuska
Image
Uz to se jos Kieran povrijedi i ostadose sa deset igraca kad su se Englezi taman nakanili da izjednace. :oops:
MOSALJOZE

#456 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

insomnia78 wrote:
MOSALJOZE wrote:Ja sam pogodila za englesku 2:1 sad ce biti 1:0 i to pred kraj za hrvatsku naravno :mrgreen: (s)
Hoces opet vrijedjati muslimane ako Hrvatska bude gubila?
A di sam ja vrijedjala muslimane?
Edin H.

#457 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

mali_milojica wrote:Sad će svaki transfer iz Dinama ići na plus dodatnih 5mil € :D
Izgleda Mamiceve molitve u Međugorju se primaju :D
Vjeujem da su njega izbacili iz tala.
USAblues

#458 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by USAblues »

Iz stotinu razloga zelim Hrvvatskoj da postanu sampioni....sve repke sa prostora bivse zajednicke drzave mogu imati koristi od toga....samo pozitivno...i sretno Hrvatima.... kad se moji prijatelji od Slavonije do Istre - od Kvarnera do Samobora raduju.. radujem se i ja....:bih: :bih: je uz Vas.
Riddle

#459 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Nisam bio dugo na forumu i sigurno sam puno propustio, ali otkad je ljoze zensko? :lol:
Baltazar_khan

#460 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Baltazar_khan »

Mišo_Kovač wrote:

Idemo Francuska
Image
:lol:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#461 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Riddle wrote:Nisam bio dugo na forumu i sigurno sam puno propustio, ali otkad je ljoze zensko? :lol:
Pa...jedno pitanje za tebe, jesi oženjen :mrgreen: , eto ti odgovor, ako nisi saznat ces :mrgreen: ?
Riddle

#462 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Bobi wrote:
Riddle wrote:Nisam bio dugo na forumu i sigurno sam puno propustio, ali otkad je ljoze zensko? :lol:
Pa...jedno pitanje za tebe, jesi oženjen :mrgreen: , eto ti odgovor, ako nisi saznat ces :mrgreen: ?
Ne bih nikad zeni dao login podatke, to je sigurno. Pogotovo ne za neku dzunglu kao sto je ovaj forum. :lol:

Hvala, ovo objasnjava dosta toga od juce. Bio sam sokiran nekim postovima.
azurna_obala

#463 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by azurna_obala »

Navijam za Hrvatsku, nekako mi prirodno majku mu, mislim da bi bilo super da budu prvaci, možda i ovi naši sta nauče :mrgreen:
°u°

#464 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by °u° »

azurna_obala wrote:Navijam za Hrvatsku, nekako mi prirodno majku mu, mislim da bi bilo super da budu prvaci, možda i ovi naši sta nauče :mrgreen:
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/spo ... -ne-378777

Velika mi je nada da Robi može nešto izvuć iz ovih naših. Opet gledajući neki njegov "sportski" život, ne znam.
Najveći fazon je izvuć ono najbolje iz onoga čime raspolažeš. Do sad nam nije baš uspijevalo.
Bobi
Forum administrator

#466 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Mali Luka trči za kozama...otkrivena tajna uspjeha najboljeg cro nogometaša :mrgreen:
Image
Cijeli video
sumirprimus

#467 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by sumirprimus »

s@mson wrote:hajmo susjedi, jos jedna stepenica i eto vas, jbg pobjednici se pamte a drugoplasirane spominju samo drugoplasirani...
btw, kozojebi su uz vas...
barem ja...
My man? Nisam sam? :lol: :lol: :lol: :izet:
mali_balon

#468 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mali_balon »

MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
NAravno da cu za rvate navijat...jest da se nece moc opstat od njih ali et....i mi smo tu negdje svi smo tu u 5 deka
sumirprimus

#469 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by sumirprimus »

Sa hrvatima vidis da je moguce.Isti je to mentalitet, dnk koliko god se opirali tome sa svih strana.Slicna bi i euforija bila.Isto bi i psovali po terenu :mrgreen:
Kako rakitic juce pohvali noleta i zazeli mu srecu.Pozitivni primjeri normalnih ljudi.Budale me ne interesuju imamo ih napretek.Neces na njih gubit vrijemei zivotnu energiju.
Zato ajmo susjedi
sumirprimus

#470 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by sumirprimus »

Naravno da do finala moras imati i srece. Ali i znanja.zelje.volje. Svega :mrgreen:
farisovo

#471 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by farisovo »

mali_balon wrote:MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
NAravno da cu za rvate navijat...jest da se nece moc opstat od njih ali et....i mi smo tu negdje svi smo tu u 5 deka
Nije Francuz otvarao logore za Bošnjaka po Hercegovini, nije Francuz rušio Stari most, ubijao ljude Bošnjake.... o čemu ti, života ti?
Francuz me nije morao braniti, ali Hrvat me je strpao u logor. Kontas?
sumirprimus

#472 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by sumirprimus »

Ok druze al nije tema rat 92.95 nego sp2018
farisovo

#473 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by farisovo »

sumirprimus wrote:Ok druze al nije tema rat 92.95 nego sp2018

Tip iznad se vraća na 92-95, prosto sam mu morao odgovoriti.
mali_balon

#474 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mali_balon »

farisovo wrote:
mali_balon wrote:MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
Nije Francuz otvarao logore za Bošnjaka po Hercegovini, nije Francuz rušio Stari most, ubijao ljude Bošnjake.... o čemu ti, života ti?
Francuz me nije morao braniti, ali Hrvat me je strpao u logor. Kontas?
Bitno je da ti kontas..........biš` tam`
Bobi
Forum administrator

#475 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Zašto navijamo za Francusku :mrgreen:
Locked