Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.
hahh, pokvareni latinu, zamalo se ne zaletih i rekoh - stižem...
sigurno si ovo i fudu ponudila...pa da nas strpaš zajedno naveče.
Ja necu taman kad bi mi ponudili da me mjesto Jelacica uklesu na onog konja, i pride mi ga Severina poflauta.
Ti haj’, svakako si sad sHnjima u koaliciji.
Korovjev wrote:Logika kaže da su Francuzi favoriti i to povelik (ako postoji favorit u finalu svjetskog), ali je tako bilo i u polufinalu sa Englezima (dobro Francuzi su jači puno od Engleza). Nakon prvog poluvremena sam kontao nema šanse da ovo Hrvati uzmu i sad će još ispuhati i priiti još neki. A oni kao da su ubacili u brzinu više nakon poluvremene i slomili su Engleze prije svega tempom. Naloženi su neviđeno, mentalno su jaki ko beton, imaju i iskustva(barem ključni igrači), ništa ih ne može sjebati (gube pa se vrate u zadnje tri tekme). Evo kažu da Dalić nije mjenjao nikoga do produžetaka jer niko nije htio izaći. Svjesni su i da im je ovo posljednja prilika (i to kakva) tako da po meni oni imaju laganu prednost. Premda ćemo vidjeti kako će se snaći sa sebi ravnom sredinom terena. Duel Kante Modrić rješava tekmu.
Samo malo realnosti ubaci u sve napisano i skontati ćeš da su se Latini protiv Engleza provukli golom Perišića koji je čisti indirekt, crvenim kartonom Rebiću, na koji je turčin dva puta zazmirio, nekoliko kornera i auta za Engleze koje turčin kao nije vidio.... pa će ti biti jasnije kako su Latini mogli ubaciti u veću brzinu.
farisovo wrote:
Samo malo realnosti ubaci u sve napisano i skontati ćeš da su se Latini protiv Engleza provukli golom Perišića koji je čisti indirekt, crvenim kartonom Rebiću, na koji je turčin dva puta zazmirio, nekoliko kornera i auta za Engleze koje turčin kao nije vidio.... pa će ti biti jasnije kako su Latini mogli ubaciti u veću brzinu.
farisovo wrote:
Idemo Francuska
Uz to se jos Kieran povrijedi i ostadose sa deset igraca kad su se Englezi taman nakanili da izjednace.
Iz stotinu razloga zelim Hrvvatskoj da postanu sampioni....sve repke sa prostora bivse zajednicke drzave mogu imati koristi od toga....samo pozitivno...i sretno Hrvatima.... kad se moji prijatelji od Slavonije do Istre - od Kvarnera do Samobora raduju.. radujem se i ja.... je uz Vas.
farisovo wrote:
Velika mi je nada da Robi može nešto izvuć iz ovih naših. Opet gledajući neki njegov "sportski" život, ne znam.
Najveći fazon je izvuć ono najbolje iz onoga čime raspolažeš. Do sad nam nije baš uspijevalo.
s@mson wrote:hajmo susjedi, jos jedna stepenica i eto vas, jbg pobjednici se pamte a drugoplasirane spominju samo drugoplasirani...
btw, kozojebi su uz vas...
barem ja...
MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
NAravno da cu za rvate navijat...jest da se nece moc opstat od njih ali et....i mi smo tu negdje svi smo tu u 5 deka
Sa hrvatima vidis da je moguce.Isti je to mentalitet, dnk koliko god se opirali tome sa svih strana.Slicna bi i euforija bila.Isto bi i psovali po terenu
Kako rakitic juce pohvali noleta i zazeli mu srecu.Pozitivni primjeri normalnih ljudi.Budale me ne interesuju imamo ih napretek.Neces na njih gubit vrijemei zivotnu energiju.
Zato ajmo susjedi
mali_balon wrote:MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
NAravno da cu za rvate navijat...jest da se nece moc opstat od njih ali et....i mi smo tu negdje svi smo tu u 5 deka
Nije Francuz otvarao logore za Bošnjaka po Hercegovini, nije Francuz rušio Stari most, ubijao ljude Bošnjake.... o čemu ti, života ti?
Francuz me nije morao braniti, ali Hrvat me je strpao u logor. Kontas?
mali_balon wrote:MIslim....nije mi jasno kako neko moze za pogane francuze navijat.....ako cemo politiku tabirit i rat pa vise nam je zla nanio Francois Mitterrand nego njofra sa svim svojim jurisnicima.....ali et......
Nije Francuz otvarao logore za Bošnjaka po Hercegovini, nije Francuz rušio Stari most, ubijao ljude Bošnjake.... o čemu ti, života ti?
Francuz me nije morao braniti, ali Hrvat me je strpao u logor. Kontas?