Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#451 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Logovan »

Better Man wrote:
Idemedosumom wrote:Mislim da prerano Argentinu otpisujete, pa nisu 3: izgubili :-)
Nisu, ali su jako loši. Grupu mogu proći, ali da osvoje SP, nema šanse.
Sa onim glupanom na klupi neće osvojiti pa makar Njemačka, Španija, Brazil i još neke reprezentacije odustale od takmičenja.
animals

#452 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by animals »

Rekao sam na pocetku..
Hrvatska je jedna od pet najaci ekipa na turniru..
i svi koji pisete suprotno, nemate pojma o nogometu..
Idemedosumom

#453 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Idemedosumom »

Nek si nam rekao :D
Better Man

#454 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Better Man »

Haris033 wrote:Ovakvu Hrvatsku koja ništa nije pokazala Argentina će razbiti sa 3:0. Igra Nigerije u rangu NK Željezničara i FK Sarajeva.
Kao što su razbili i Island. Previše se ova Argentina diže u nebesa. Pa ljudi se na jedvite jade plasirali na SP. I još imaju idiota od selektora, koji nije poveo Icardia na SP.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#455 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by _BataZiv_0809 »

Alzo spraht animals....

Inace negledljiva utakmica poprilicno...Vidjecemo sta ova Hrvatska moze protiv boljih ekipa...
Korisničkoime

#456 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Korisničkoime »

animals wrote:
Korisničkoime wrote: Drug moj ja bih bas volio da HR daleko dogura i cjenim vas kao repku ali reci da Njemacka, Argentina i Spanija nisu bolje od vas moze samo nadrogirana osoba.
Jedan od razloga zasto vam steka ponekad u fudbalu sto se ni igraci ni selektori s vasim navijackim zabludama ne mogu nositi. Da pustite na miru nekog kvalitetnog selektora da radi imali bi dugorocno bolje rezultate ali kao sto gledam vi cete i Dalica da vjesate ako izgubi od Argentine sto nebi bilo nikakvo cudo a Modric ce da bude opet invalid a realno necete takvog igraca imati ni za buducih 20 godina.
Tvrdim da Njemacka, Spanija i Argentina nisu bolje od Hrvatske..
iako svaka moze dobiti Hrvatsku, ali isto tako i izgubiti..
a ako Hrvatska i izgubi od Argentine, nije cudo..
sasvim normalna stvar..isto tako moze i dobiti Argentinu, normalna stvar..
Samo cu reci daj i meni malo sto ti koristis da mi lakse prodju dani.
Kralju jel ti dobro Njemacka je pregazila proslo SP u reprezentaciji Njemacke jedino bi Modric imao mjesto a kod Spanije je i to upitno sve dok je Iniesta aktivan. HR ako dobije Argentinu to ce biti mala senzacija jer je Argentina favorit, mada poznavajuci mentalitet reprezentacija s ovog podneblja nebi me cudilo da izgubite od Islanda i glat dobijete Argentinu.
Vidio si igru sad protiv Nigerije zamisli ovu igru protiv igre Njemacke u finalu proslog SP-a.
Opet ti kazem vasa repka se tesko nosi s ocekivanjem vecine javnosti od navijaca preko medija. Sjecam se proslog SP ono hladno polufinale SP se ocekivalo kao Brazil u grupi pa da nije to nesto sad strasno. Ono zamisli da si ti igrac ili selektor i vecina tvoje javnosti hladno ocekuje da dobijes domacina SP koji je ni manje ni vise Brazil.
Mogli smo i mi komotno igrati nerijeseno sa Argentinom proslo ali nismo i ko god misli da to nema veze sa kvalitetom samo cu ga uputiti na Kipar i nase blamaze u kvalifikacijama
Bazinga1234

#457 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Bazinga1234 »

animals wrote:Rekao sam na pocetku..
Pretjera ga pravo. Po imena jesu dobri, ali na terenu to ne pokazuju bas. Ulaskom Broza igra im se poboljšala.
Last edited by Bazinga1234 on 16/06/2018 23:13, edited 1 time in total.
Haris033

#458 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Haris033 »

Better Man wrote:
Haris033 wrote:Ovakvu Hrvatsku koja ništa nije pokazala Argentina će razbiti sa 3:0. Igra Nigerije u rangu NK Željezničara i FK Sarajeva.
Kao što su razbili i Island. Previše se ova Argentina diže u nebesa. Pa ljudi se na jedvite jade plasirali na SP. I još imaju idiota od selektora, koji nije poveo Icardia na SP.
Vala se i Hrvatska previše diže u nebesa.
animals

#459 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by animals »

Veceras losa tekma..
ali pobjeda..
vidjecemo dalje...
animals

#460 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by animals »

Kaze Krankl..
Hrvatska po imenima najmanje polufinale..
ali ima tu vise faktora..
dječak sa šibicama

#462 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by dječak sa šibicama »

Cuj nadimka, Epic Brozo :D

Prosinecki u studiju HRT-a, malo ekavski malo hrvatski :D
Muhamed Đakmić

#463 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Muhamed Đakmić »

Ma Hrvatska je ovo totalno rutinski odigrala. Pa Nigerija im realno nijednom nije zaprijetila, to je smiješno.

Mislim da Hrvati i sa ovakvom postavom i igrom mogu još bolje ako budu morali, protiv ovakve Nigerije stvarno nisu morali.
spree

#464 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by spree »

Da je hrvatska dobra po imenima, jeste, ali ovo veceras nista posebno. Tacno je da su uvijek protiv boljih igrali bolje, e sad hoce li to biti slucaj ovaj put ostaje da se vidi. Ova Nigerija je kar'na teska. Ne pamtim da li su ikada bili losiji po imenima.
Better Man

#465 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Better Man »

Haris033 wrote:
Better Man wrote:
Vala se i Hrvatska previše diže u nebesa.
Dižu se i to je tačno, ali Argentina se još više diže i proglašava se favoritom, a zaboravljamo da Messi u Barceloni i repki su dva potpuno različita igrača.
Logovan

#466 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Logovan »

animals wrote:Rekao sam na pocetku..
Španija, Njemačka, Brazil, jače garant, pa onda Francuska, Argentina (i pored loših selektora), imamo tu i Belgiju za koju ne mogu reći da su lošiji. Nisu Hrvati loši, imaju oni finu reprezentaciju, ali bezveze mi ih je trpati na silu među prvih 5.
animals

#467 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by animals »

Korisničkoime wrote:https://youtu.be/KfCRAdVDbx8

Samo za @animals
Isto vako drukacu za BIH..
a nek i Srbi pobijede sutra..
i njima je potrebno malo srece..
Korisničkoime

#468 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Korisničkoime »

dječak sa šibicama wrote:Cuj nadimka, Epic Brozo :D

Ne zna se vala ko daje gore nadimke mi ili Hrvati ali kad cujem Mandzo bude mi covjeka zao.
Korisničkoime

#469 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Korisničkoime »

animals wrote:
Korisničkoime wrote:https://youtu.be/KfCRAdVDbx8

Samo za @animals
Isto vako drukacu za BIH..
a nek i Srbi pobijede sutra..
i njima je potrebno malo srece..
Ma drug moj mi smo ti zalutali opcenito u sportu samo ako neko pobjegne odavde ima sanse da nesto postigne i to kao individualac a svaki oblik kolektivnog sporta u nas je davno umro ako je ikada i postojao.
Iskreno meni isto dodje igrala Srbija ili Estonija, svejedno mi, kod Hr je ipak to malo drugacije.
Muhamed Đakmić

#470 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Muhamed Đakmić »

Je li iko primijetio da je Džanković tokom cijelog prenosa hvalio Ivana Strinića da bi se na kraju upitao da li je Hrvatska konačno u njemu pronašla dugoročno rješenje za poziciju lijevog beka.

Čovjek je rođen u julu 1987. godine, dakle puni 31 godinu za oko mjesec dana. Meni je prvo zanimljivo da ne znaš barem ofrlje da je to strašno iskusan igrač, ali i ako ne znaš, da nemaš pred sobom papir sa datumima rođenja svih igrača.
karanana

#471 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by karanana »

dječak sa šibicama wrote:Cuj nadimka, Epic Brozo :D

Cudo nije i sarajevski ubacio malo
dječak sa šibicama

#472 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Ma kakva Hrvatska i 5 najboljih, trola vas animals, Spanija, Brazil, Njemacka, pa Portugal, Belgija, Francuska, Argentina, tek onda dolaze ekipe poput Kolumbije, Hrvatske, Danske, Poljske mozda, koje mogu iznenaditi iako ja Poljake ne volim gledati jer igraju onaj istocnoeuropski tvrdi nogomet.

Samo je Ceska iz zlatnih vremena igrala prelijepo, ali oni su propali vec godinama. Kad se sjetim onih igraca, Smicer, Poborsky, Nemec, Kadlec, Nedved, Bejbl, Kuka, kasnije Koller, Rosicky, Baros, ta je ekipa morala uzeti bar Euro.
Edin H.

#473 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Edin H. »

Osvetice Srbiju za onaj poraz of 6 - 0 :D na Svjetskom prvenstvu u Njemackoj :D

Ne provocioraj Zelju, bolji smo of Nigerije. :izet:
Last edited by Edin H. on 16/06/2018 23:27, edited 2 times in total.
Bazinga1234

#474 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Bazinga1234 »

Muhamed Đakmić wrote:Je li iko primijetio da je Džanković tokom cijelog prenosa hvalio Ivana Strinića da bi se na kraju upitao da li je Hrvatska konačno u njemu pronašla dugoročno rješenje za poziciju lijevog beka.

Čovjek je rođen u julu 1987. godine, dakle puni 31 godinu za oko mjesec dana. Meni je prvo zanimljivo da ne znaš barem ofrlje da je to strašno iskusan igrač, ali i ako ne znaš, da nemaš pred sobom papir sa datumima rođenja svih igrača.
Jeste, on se vrti oko reprezentacije duže vrijeme, vjerovatno jeste najbolji na svojoj poziciji jer je konkurencija užasna.
dječak sa šibicama

#475 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Muhamed Đakmić wrote:Je li iko primijetio da je Džanković tokom cijelog prenosa hvalio Ivana Strinića da bi se na kraju upitao da li je Hrvatska konačno u njemu pronašla dugoročno rješenje za poziciju lijevog beka.

Mozda nikada nije cuo za njega :D

Hrvatska racuna na Bornu Sosu, presao u Stutgart ovog ljeta iz Dinama, mlad perspektivan, navodno veliki talenat. Kakav Strinic, mada on nije los danas dosta dobar u defanzivi, ali ja nikako ne razumijem sta je AC Milan vidio u njemu.
Locked