brakovi nikad ne puknu radi iskljucivo jednog problemamoonca wrote:Connaisseur Karlin wrote:tocno, zenama pukne film da budu sluzavke u braku , zato i traze razod brakabossnjak wrote:Nije to dugog vijeka da muškarac radu ženske poslove
Kad tad to će puci
Nekako, nikada nisam cula da se brak raspao zbog teskog posla, kao kuvanja/ pranja / kupljenja carapa sa poda/ tastature itd/
Diskriminacija muskaraca
- Connaisseur Karlin
#451 Re: Diskriminacija muskaraca
-
moonca
#452 Re: Diskriminacija muskaraca
Reazvedeni najbolje znaju, mislim da je uvijek neki banalni okidac koji veze nema sa pravim problemom. Inace mislim da nema braka bez problema.Connaisseur Karlin wrote:brakovi nikad ne puknu radi iskljucivo jednog problemamoonca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
tocno, zenama pukne film da budu sluzavke u braku , zato i traze razod braka
Nekako, nikada nisam cula da se brak raspao zbog teskog posla, kao kuvanja/ pranja / kupljenja carapa sa poda/ tastature itd/
A i rad i obaveze u kuci je stvar i navike. Nije to tako neizdrzivo, pogotovo ako par zivi sam - bez 'rodbine'.
- Euridika
- Globalna šefica
#453 Re: Diskriminacija muskaraca
Moguće je da okidač bude neka trivijalna stvar, ali u pozadini, tj. u korijenu problema je sigurno nešto krupnije ili niz manjih problema koji su se vremenom nagomilali.moonca wrote:Reazvedeni najbolje znaju, mislim da je uvijek neki banalni okidac koji veze nema sa pravim problemom. Inace mislim da nema braka bez problema.Connaisseur Karlin wrote:brakovi nikad ne puknu radi iskljucivo jednog problema
A i rad i obaveze u kuci je stvar i navike. Nije to tako neizdrzivo, pogotovo ako par zivi sam - bez 'rodbine'.
-
bossnjak
#454 Re: Diskriminacija muskaraca
Connaisseur Karlin wrote:tocno, zenama pukne film da budu sluzavke u braku , zato i traze razod brakabossnjak wrote:Nije to dugog vijeka da muškarac radu ženske poslove
Kad tad to će puci
Nista pozitivno feminizam nije dao muskarcima
- Connaisseur Karlin
#455 Re: Diskriminacija muskaraca
primi moje saucescebossnjak wrote:Connaisseur Karlin wrote:tocno, zenama pukne film da budu sluzavke u braku , zato i traze razod brakabossnjak wrote:Nije to dugog vijeka da muškarac radu ženske poslove
Kad tad to će puci
Nista pozitivno feminizam nije dao muskarcima
- SmokingMan
#456 Re: Diskriminacija muskaraca
Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....

- Connaisseur Karlin
#457 Re: Diskriminacija muskaraca
SmokingMan wrote:Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....![]()
-
mali jomu
#458 Re: Diskriminacija muskaraca
Jel vam mozda treba musko sa bicem?
Ako treba, brzo cu se vratit samo da malo izbicujem vamo.....
Ako treba, brzo cu se vratit samo da malo izbicujem vamo.....
-
bossnjak
#459 Re: Diskriminacija muskaraca
SmokingMan wrote:Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....![]()
Dobro nećemo brkati sado mazo i feminizam jer ono prvo je sa dogovorom dok ovo drugo nije
- SmokingMan
#460 Re: Diskriminacija muskaraca
Aaaaaaaaaa,otkrivaš mi previše,bolje ti je tišu.bossnjak wrote:SmokingMan wrote:Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....![]()
Dobro nećemo brkati sado mazo i feminizam jer ono prvo je sa dogovorom dok ovo drugo nije
- MarlboroGold
#461 Re: Diskriminacija muskaraca
Neka, to je još i dobro šta sve može bitiSmokingMan wrote:Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....![]()
-
bossnjak
#462 Re: Diskriminacija muskaraca
SmokingMan wrote:Aaaaaaaaaa,otkrivaš mi previše,bolje ti je tišu.bossnjak wrote:SmokingMan wrote:Teško nama,ja već zamišljam potncijalne posljedice feminizma.Ono žena čovjeka na vratima dočekuje sa kožnim bičem,gdje si bio šta si radio,nesrećo,povraćaj....![]()
Sta otkrivam?
-
bossnjak
#463 Re: Diskriminacija muskaraca
Evo primjera nasilja nad muškarcima
https://www.facebook.com/elmiro.martis. ... 715292635/
- SmokingMan
#464 Re: Diskriminacija muskaraca
Nemoj me samo tući,imao sam samo namjeru da se našalimo.bossnjak wrote:
Sta otkrivam?
- MarlboroGold
#465 Re: Diskriminacija muskaraca
Ako nije fake, onda je fakat sam tražio.bossnjak wrote:Evo primjera nasilja nad muškarcima
Generalno u vezi bilo kakve diskriminacije... imam osjećaj da se danas u svijetu spolovi jednostavno takmiče ko je veća žrtva preuveličavanjem, dezinformacijama, klevetom i lažima (poput #metoo kad je izmakao kontroli), dok se zanemaruju i indirektno ismijavaju prave žrtve. Zato treba i feminizme i men's rights movement i druge muške pokrete malo obuzdati.
- Connaisseur Karlin
#466 Re: Diskriminacija muskaraca
MeToo nije izmakao kontroli, moras poceti pratiti grupu i njen radMarlboroGold wrote:Ako nije fake, onda je fakat sam tražio.bossnjak wrote:Evo primjera nasilja nad muškarcima
Generalno u vezi bilo kakve diskriminacije... imam osjećaj da se danas u svijetu spolovi jednostavno takmiče ko je veća žrtva preuveličavanjem, dezinformacijama, klevetom i lažima (poput #metoo kad je izmakao kontroli), dok se zanemaruju i indirektno ismijavaju prave žrtve. Zato treba i feminizme i men's rights movement i druge muške pokrete malo obuzdati.
- SmokingMan
#467 Re: Diskriminacija muskaraca
Ahaha,ono je fakat i mene zabolilo. 
- MarlboroGold
#468 Re: Diskriminacija muskaraca
Netačno. Vrlo dobro sam upoznat sa njime. Zamišljen je kao nešto dobro, ali nisu računali da će se oteti kontroli. Klasični witch hunt kod kojeg se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Zbog njega prave žrtve ne mogu doći do izražaja.Connaisseur Karlin wrote:MeToo nije izmakao kontroli, moras poceti pratiti grupu i njen radMarlboroGold wrote:Ako nije fake, onda je fakat sam tražio.bossnjak wrote:Evo primjera nasilja nad muškarcima
Generalno u vezi bilo kakve diskriminacije... imam osjećaj da se danas u svijetu spolovi jednostavno takmiče ko je veća žrtva preuveličavanjem, dezinformacijama, klevetom i lažima (poput #metoo kad je izmakao kontroli), dok se zanemaruju i indirektno ismijavaju prave žrtve. Zato treba i feminizme i men's rights movement i druge muške pokrete malo obuzdati.svi kmecite protiv MeToo, a veze nemate o detaljima grupe
- Connaisseur Karlin
#469 Re: Diskriminacija muskaraca
haj'd im pomozi , radi njih i radi vase muske sigurnostiMarlboroGold wrote:Netačno. Vrlo dobro sam upoznat sa njime. Zamišljen je kao nešto dobro, ali nisu računali da će se oteti kontroli. Klasični witch hunt kod kojeg se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Zbog njega prave žrtve ne mogu doći do izražaja.Connaisseur Karlin wrote:
MeToo nije izmakao kontroli, moras poceti pratiti grupu i njen radsvi kmecite protiv MeToo, a veze nemate o detaljima grupe
- MarlboroGold
#470 Re: Diskriminacija muskaraca
Prvom prilikom. Witch huntom se javnost ne može zaštiti ni na jedan mogući način. Rat se treba voditi isključivo na sudu dok se ne dokaže, a ne putem medija. Sa metoo se samo radi na sabotaži javnog života mogućeg (ali ne mora biti) prestupnika i to nije pravda.Connaisseur Karlin wrote:haj'd im pomozi , radi njih i radi vase muske sigurnostiMarlboroGold wrote:Netačno. Vrlo dobro sam upoznat sa njime. Zamišljen je kao nešto dobro, ali nisu računali da će se oteti kontroli. Klasični witch hunt kod kojeg se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Zbog njega prave žrtve ne mogu doći do izražaja.Connaisseur Karlin wrote:
MeToo nije izmakao kontroli, moras poceti pratiti grupu i njen radsvi kmecite protiv MeToo, a veze nemate o detaljima grupe
- Connaisseur Karlin
#471 Re: Diskriminacija muskaraca
MeeToo suradjuje sa muskarcimaMarlboroGold wrote:Prvom prilikom. Witch huntom se javnost ne može zaštiti ni na jedan mogući način. Rat se treba voditi isključivo na sudu dok se ne dokaže, a ne putem medija. Sa metoo se samo radi na sabotaži javnog života mogućeg (ali ne mora biti) prestupnika i to nije pravda.Connaisseur Karlin wrote:haj'd im pomozi , radi njih i radi vase muske sigurnostiMarlboroGold wrote:
Netačno. Vrlo dobro sam upoznat sa njime. Zamišljen je kao nešto dobro, ali nisu računali da će se oteti kontroli. Klasični witch hunt kod kojeg se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Zbog njega prave žrtve ne mogu doći do izražaja.
-
bossnjak
#472 Re: Diskriminacija muskaraca
Uzmite jednu majku ženu i vidite kako ona savjetuje sina svog i kako kćerku 
- MarlboroGold
#473 Re: Diskriminacija muskaraca
Kao da je to relevantno, a i svakako se radi o veoma malom broju. Isto što za vas nisu relevantne žene kojima patrijarhat odgovara, pa opet samo svoje gurate.Connaisseur Karlin wrote: MeeToo suradjuje sa muskarcima
- Connaisseur Karlin
#474 Re: Diskriminacija muskaraca
RELEVANTNO jeste, da muskraci sudjeluju u ME TooMarlboroGold wrote:Kao da je to relevantno, a i svakako se radi o veoma malom broju. Isto što za vas nisu relevantne žene kojima patrijarhat odgovara, pa opet samo svoje gurate.Connaisseur Karlin wrote: MeeToo suradjuje sa muskarcima
meni ne smetaju submisivne zene nekome u braku , jer submisivne zene u braku, ne moraju automatski biti subimisvne na poslu
- MarlboroGold
#475 Re: Diskriminacija muskaraca
A-haConnaisseur Karlin wrote:RELEVANTNO jeste, da muskraci sudjeluju u ME TooMarlboroGold wrote:Kao da je to relevantno, a i svakako se radi o veoma malom broju. Isto što za vas nisu relevantne žene kojima patrijarhat odgovara, pa opet samo svoje gurate.Connaisseur Karlin wrote: MeeToo suradjuje sa muskarcima![]()
meni ne smetaju submisivne zene nekome u braku , jer submisivne zene u braku, ne moraju automatski biti subimisvne na poslu
Znaš ti dobro da to nije ispravno i zašto ovo sve govorim. Bumerang se već počeo vraćati