amar1994 wrote:Hdj jedno drug pitnanje , ovi sto imaju 15tak hiljada , zasto ne kupe pristojan primjerak pezoa , citroena , skode ili evo golfa .
Ne baja uzme 15 , posudi jos 1000-2000 i kupi audi stariji 4-5 gof od pobrojanih , jerbo premium izolacija , folovi golovi , reko mu komsija da je to sami vrh autoindustrije i onda ga popusi , pa krene da kupuje polovno sve i najjeftinije , od diskova ,lamele , pa do krajnica i lafeta .
Mentalitet ljudi. Strah od kasnije prodaje jednog dana.Da li opravdan ili ne,o tome se moze diskutovati.
Cijeli zivot svoj vozio sam i vozim njemacka vozila,i imam svoj 1001 razlog zasto. Zadnjih 5 godina u vlasnistvu sam imao DS5 citroena(kupio ga glajnc novog) i C5 citroena,karavana.
Muke vidio dok sam ih prodao.
Da sam imao kvarove neke-nisam.
Da je jedan DS5 za moje kriterije dobar auto-nije. Cak naprotiv zali Boze para.
i onda dodju forumski strucnjaci,nikad nisu sjeli u njega i palamude mi kako ja nemam pojma,jer dapace oni su citali na google i culi od komsije da je to auto neprevazidjeno.
Eto ukratko. A da lamela,diskovi,krajnice i sve ostalo ne moze otici na nekom drugom autu,svi znamo da moze. Ne vidim sta je problem,sto ljudi imaju za svoj novac pravo da biraju gdje ce ili u sta da ga investiraju?