Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post Reply
sunceKOtepsija

#451 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by sunceKOtepsija »

salik79 wrote:
sunceKOtepsija wrote: a jordan se ne zeleni?
Image
no, bez obzira na egipat i jordan koji su uzgred budi receno arapske zemlje drugog reda, najvaznije za nas, ummet i palestince jeste da izrael ne priznaje ni jedna od pravih cistokrvnih arapskih drzava s Svetog Poluotoka :thumbup:
I to haman pune tri godine prije nego sto je Izrael priznao nas. :D
mozda su jordanci to i ucinili zbog nas :shock:
Sanjarko

#452 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Sanjarko »

sunceKOtepsija wrote:...
Ej Sunce to se priznanje lako sutra vec moze povuci. Priznali ih diktatori.
Sanjarko

#453 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Sanjarko »

babanovac wrote: Praljak je nevin... Kako ce neko priznati BiH, pa poslati vojslu na BiH?
Pa susjed koji ima pretenzije to moze uraditi ali Jugoslavija je imala koje pretenzije prema Izraelu i koji mu je ona susjed bila. Nego de nam reci jesi li agenat posto si veoma potkovan i pun informacija. Salji na PP nam nesto od informacija. :-D
salik79

#454 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

Vizionar 1985 wrote:
:lol:

Gdje ce Jovan bit a da laze. Ma ne moze Jovan da slaze jer nosi ime Sveca, a ni Hebrejski institut ne moze da slaze. :thumbup:
Kada ce neko objaviti rad na ovu temu?

Supreme Court rules against exposing Israel's role in Bosnian genocide
https://972mag.com/israels-involvement- ... ps/123503/

Da li se mora cekati dozvola suda i ukidanje zabrane, ili?
http://elyon1.court.gov.il/files/15/280 ... 80.M13.htm
salik79

#455 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

sunceKOtepsija wrote:
salik79 wrote:
sunceKOtepsija wrote: a jordan se ne zeleni?
Image
no, bez obzira na egipat i jordan koji su uzgred budi receno arapske zemlje drugog reda, najvaznije za nas, ummet i palestince jeste da izrael ne priznaje ni jedna od pravih cistokrvnih arapskih drzava s Svetog Poluotoka :thumbup:
I to haman pune tri godine prije nego sto je Izrael priznao nas. :D
mozda su jordanci to i ucinili zbog nas :shock:
Aferim! :thumbup: :bih:

:D
Sanjarko

#456 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Sanjarko »

salik79 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
:lol:

Gdje ce Jovan bit a da laze. Ma ne moze Jovan da slaze jer nosi ime Sveca, a ni Hebrejski institut ne moze da slaze. :thumbup:
Kada ce neko objaviti rad na ovu temu?

Supreme Court rules against exposing Israel's role in Bosnian genocide
https://972mag.com/israels-involvement- ... ps/123503/

Da li se mora cekati dozvola suda i ukidanje zabrane, ili?
http://elyon1.court.gov.il/files/15/280 ... 80.M13.htm
Ma ne znam Salice ja to. Ubi se ovaj da dokaze da je Jugoslavija ratovala protiv Izraela kao i Kuba oko 1948 kada je nastajao. Ja vidim da nije. Ko laze. Ja, internet, on, ovi...
sunceKOtepsija

#457 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by sunceKOtepsija »

Vizionar 1985 wrote:
naravno, i ja velike nade polazem u mlađahnog Abdullaha od Jordana-koji je prema vlastitom priznaju 41. -direktni potomak Poslanika
Image
dok, prema nekim drugim izvorima pripadaju malo siroj porodici
Their eponymous ancestor is Hashim ibn Abd Manaf, great-grandfather of the Islamic prophet, Muhammad.
medutim ja ipak vjerujem Kralju ;-)
salik79

#458 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

Mozda jeste od Hasimovica, ali nije od Kurejsevica, a i da jeste - pa i Ebu Leheb je bio. :D Uglavnom, garantovano nije od Ehli-Bejta a.s. .
sunceKOtepsija

#459 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by sunceKOtepsija »

salik79 wrote:Mozda jeste od Hasimovica, ali nije od Kurejsevica, a i da jeste - pa i Ebu Leheb je bio. :D Uglavnom, garantovano nije od Ehli-Bejta a.s. .
:-? ali Kralj kaze...
Sanjarko

#460 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Sanjarko »

sunceKOtepsija wrote:
Vizionar 1985 wrote:
naravno, i ja velike nade polazem u mlađahnog Abdullaha od Jordana-koji je prema vlastitom priznaju 41. -direktni potomak Poslanika
Image
dok, prema nekim drugim izvorima pripadaju malo siroj porodici
Their eponymous ancestor is Hashim ibn Abd Manaf, great-grandfather of the Islamic prophet, Muhammad.
medutim ja ipak vjerujem Kralju ;-)
:lol: :kiss: :thumbup:
salik79

#461 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

sunceKOtepsija wrote:
salik79 wrote:Mozda jeste od Hasimovica, ali nije od Kurejsevica, a i da jeste - pa i Ebu Leheb je bio. :D Uglavnom, garantovano nije od Ehli-Bejta a.s. .
:-? ali Kralj kaze...
:mrgreen: :kiss:
sunceKOtepsija

#462 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by sunceKOtepsija »

pasha drag si mi ko covjek i forumas s cijim pisanjima nisam previse upoznat-ali nazalost ti si ocit primjer covjeka retrogradnih shavatanja odraslog u sistemu jednoumlja koji se sa cinjenicama i/ili misljenjima drugacijim od vlastitog suocava zazivanjem "inkvizicije" (pa makar i virtuelne) spram onih koji izlaze izvan tvog (uslovno receno uskog) kruga razmisljanja...
Crvena Tifoza

#463 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Crvena Tifoza »

LeonardoAC wrote:
Crvena Tifoza wrote:Sve će uraditi samo da skrene pažnju sa sebe i istrage protiv njega. Pokušao je to sa porezom u petak kad je Flynn propjevao. Nadao se da će mediji više pažnje dati reformi poreza nego li Flynnu. Nije to upalilo, pa je pokušao sa nacionalnim parkovima, pa će sad sa ovim. Imam osjećaj da se nešto veliko iza brda valja čim ovako užurbano radi.
Moj osjećaj je da je ucijenjen od strane kongresa i senata koji je zna se pod čijom kontrolom... "ne uradiš li ovo - slijedi ti opoziv". J... se njemu za Izrael i Palestini, kladim se da ih ne zna na mapi pokazati kao 90% amerikanaca

Poštujem tvoje mišljenje, ali meni ovo trenutno stanje izgleda suprotno. Mišljenja sam da se zapravo republikanci kriju iza Donalda. Dolaze izbori u 2018 i oni će sve uraditi da ostanu na pozicijama. Vidjeli smo to kad su glasali za poreze prije sedam dana. Zaprijetili im donatori da neće biti više para ako ne glasaju ZA, i vidjeli smo šta je bilo.
jeza u ledja

#464 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

seln wrote:
Ali, eto, mi smo spremni cuti dobre ideje... hajde nam ti ovdje podastri neko pravedno rjesenje.
Dakle, da cujemo... osim ako nije tvoje standardno "sila boga ne moli".
Cuj "kad me vec citiras, ne zaboravi ovo". Pa ti si mene citirao bolan. :-)

Znaci, ne prihvatas da je na tebi koji "protestujes" teret da prvi ponudis rjesenje? Licemjerno, al dobro, mozemo se igrati i te igre "recu cu ti odgovor ako ti prvi odgovoris". :oops:

Naravno, ni tebi ni svima ostalima koji "protestuju" nije ni na kraj pameti izgleda da se nista ne desava upravo zato jer rjesenja koje nece rezultirati novim hiljadama zrtava, etnickim ciscenjem i genocidom nema? I sto vise vrijeme odmice njega je teze napraviti.

Ako ti nesto ne odgovara, onda je logicno da na to trazis odgovore, zar ne? I dalje je logicno da trazis ostvarive ciljeve, a ne da sanjas o necemu sto znas da se nece desiti. Ja se ne pravim, kao ti, da sam moralna vertikala i sigurno ne zelim predstavljati da ja znam odgovore na najteza geopoliticka pitanja modernog vremena, ali je valjda logicno, ako se vec trazi odgovor (a ti ga prvi trazis jer ti protestujes) da bar mozes poceti eliminacijom rjesenja koja su neostvariva ili nemoguca ili koja nece ukljucivati hiljade novih zrtava i novi holokaust? Isto tako mozes poceti sa eliminacijom rjesenja koja ne ukljucuju uzaludne zrtve u uzaludnim ratovima, raketnim napadima ili otmicama koja ne vode nikuda. Nazalost, vrijeme za normalna rjesenja je proslo. Izraelci imaju sve karte u rukama i nije im u interesu ni dvo-drzavno ni jedno-drzavno rjesenje koje ne obuhvata eliminaciju ili asimilaciju Palestinaca u izraelsku drzavu. Jebiga kad pobjedis u toliko ratova u kojim si trebao biti donji - moze ti se.

Sta je rjesenje? Dvije drzave u granicama iz 60ih. Znaci kutarisanje ortododosnih budalasa iz ovih naselja, osim ako ne zele da zive pod Palestincima. Jerusalem, slobodan grad ili podjeljen na pola. Sto se tice repatrijacije ili kako vec, nek im isplate neke pare i cao djaci. To je jedino cemu Palestinci mogu teziti, a i to ce tesko dobiti, jer kao sto rekoh vec, Izraelcima se moze. Njih ne interesuju dvije drzave, a ne interesuje ih ni jedna u kojoj zivi jos dodatnih 5 miliona Arapa. Oni izgleda gledaju kako da ih polako protjeraju. Prije 20, a pogotovo prije 50 godina, situacija je bila drukcija, ali tad je bilo kurcenje. Ni dvo-drzavno rjesenje danas ne garantuje Izraelu opstanak. Svako malo pocne raketiranje. Sta ocekujes od drzave da uradi kada je susjedi iz cista mira raketiraju?

No dobro...ovo je razuman odgovor covjeku koji nema odgovora nikako, osim da na etnicko ciscenje odgovori genocidom. Omiljeni sport balkanskih plemena. :roll:
jeza u ledja

#465 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

Procitah zadnje 3 stranice, salik postavlja slikice sa i-love-ayatolah.com , suncekotepsija opisuje reljef Erdoanovog supka, a Vizionar....svoje....khm...stanje... :-) ....a babanovac ko zadnji levat uletio u diskusiju s njim. :lol:
apsidejzi

#466 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by apsidejzi »

Crvena Tifoza wrote:Sve će uraditi samo da skrene pažnju sa sebe i istrage protiv njega. Pokušao je to sa porezom u petak kad je Flynn propjevao. Nadao se da će mediji više pažnje dati reformi poreza nego li Flynnu. Nije to upalilo, pa je pokušao sa nacionalnim parkovima, pa će sad sa ovim. Imam osjećaj da se nešto veliko iza brda valja čim ovako užurbano radi.
Upravo! Trump je narcis super teske kategorije koji uziva u paznji. Nebitnan je povod. Nebitno je jel pozitinvna il negativna paznja. To je njegova hrana. Nema on pojma sta radi i nije mu ni bitno. Samo reaguje po inerciji gdje ima izvor paznje.
Point.

#467 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Point. »

jeza u ledja wrote:Procitah zadnje 3 stranice, salik postavlja slikice sa i-love-ayatolah.com , suncekotepsija opisuje reljef Erdoanovog supka, a Vizionar....svoje....khm...stanje... :-) ....a babanovac ko zadnji levat uletio u diskusiju s njim. :lol:
Materemi. Ekipa sa Sirije unisti i ovu temu, valjda je primirje na sirijskom ratistu pa se nema sta traziti novi zaseoci, kote i brdasca.
SmokingMan

#468 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by SmokingMan »

jeza u ledja wrote:Procitah zadnje 3 stranice, salik postavlja slikice sa i-love-ayatolah.com , suncekotepsija opisuje reljef Erdoanovog supka, a Vizionar....svoje....khm...stanje... :-) ....a babanovac ko zadnji levat uletio u diskusiju s njim. :lol:
Isti akteri,šuplje filozofiranje,navike,samo druga tema.Ja samo pratim,a svakako se imam gdje drugo informisati. :thumbup:
Novak20

#469 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Novak20 »

Šveđani se radikalizuju zbog Trumpove odluke.

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/667 ... video.html
salik79

#470 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

Salik ti nudi mogucnost da osporis barem jedan citat sa tih slikica, cime bi postigao svoj rahatluk u forumskom zivotu, jer bih se automatski samobanovao. ;-)

A saliku nece biti tesko dokazati bilo koji citat sa slikice, ako zauzvrat obecas isto sto i salik tebi. 8-)

Koliko ti je jaka (emocionalna)inteligencija, da za ovoliko vremena (dugi niz godina) nisi upratio da suncekotepsija trola Erdogana, haman od kako je dosao na vlast...Isto kao sto trola uzbecko-ujgursko-cecensko-nogajske "ustanike" u Siriji.

A ti nastavi opisivati reljef supka svojih cio-korporokratskih oligarha, koji ti dadose kredit (kao uvjet da uopce postojis u "u land of free") i mogucnost da im do kraja zivota odano robujes. Usput, da te pitam, jesi li u nekom slicnom programu (ovaj je bio namijenjen za sirijsku "revoluciju") pentagonove "internet propagande" - ipak, ogrebati se za koji dolar od nekoliko desetaka miliona dolara i nije mala stvar kada vracas kredite.

Image
Kaligrafija

#471 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by Kaligrafija »

Haj idite vi na temu o svom preCjedniku Trumpu, pa valjajte tamo sarene laze, kako zaradjujete na berzi i kako imate provjerene informacije kad ce dionice rasti, a kad pasti...sve sami brokeri i strucnjaci, a 90% vas radi za rostiljem ili cisti hale po restoranima NY ili ste domari neke zgrade... :lol: :D Pojedini ljudi sa teme Sirija, makar imaju sta pametno napisat, to sto ne prepoznajete sarkazam tepsijin ili da kazes da su salikovi upisi glupi, to je vec stvar neukusa i zavisti... :P I cuj idiotluka, kao svi koji pisu na temi Sirija su kao glupi i debili, kakvo je to sranje, ljudi razlicitih misljenja pisu o necemu sto ih interesuje i polemisu o tome...nikakve razlike od teme recimo Sarajevski derbi ili bilo sta drugo...
salik79

#472 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by salik79 »

Trumpov zet, guzni haver Benje i mladjahnog bin Salmana, dokazani ultracionista:
JARED KUSHNER FAILED TO DISCLOSE HE LED A FOUNDATION FUNDING ILLEGAL ISRAELI SETTLEMENTS BEFORE U.N. VOTE
Image
http://www.newsweek.com/jared-kushner-d ... ssion=true

Da se podsjetimo sta je o ilegalnim naseljima, kao alatom za otimanje posljednjih komada teritorije na kojoj su zgurani Palestinci, govorio Yitzak Rabin - zbog cega je, uostalom, u konacnici "morao da bude ubiVen":

In 1976 interview, Rabin likens settler ideologues to ‘cancer,’ warns of ‘apartheid’
Never before heard comments show a prime minister frustrated with 'one of the most acute dangers' facing Israel
“I see in Gush Emunim [the ‘Bloc of the Faithful,’ the ideologically driven founders of the settlement movement,] one of the most acute dangers in the whole phenomenon of the State of Israel,” he confides.

“What is ‘settlement’ anyway? What struggle is this? What methods? ‘Kadum’ [a settlement] is a bloated fart.”

He adds: “Gush Emunim is not a settlement movement. It is comparable to a cancer in the tissue of Israel’s democratic society. It’s a phenomenon of an organization that takes the law into its own hands.
https://www.timesofisrael.com/in-1976-i ... apartheid/

A sta se desi kada se neko usprotivi otimanju vlastite zemlje i kuce:

seln

#473 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by seln »

jeza u ledja wrote:
Cuj "kad me vec citiras, ne zaboravi ovo". Pa ti si mene citirao bolan. :-)
Nije tacno, Donalde... prije toga si ti mene citirao, ali nepotpuno. Nemoj mi fake news, ziv bio.
Znaci, ne prihvatas da je na tebi koji "protestujes" teret da prvi ponudis rjesenje? Licemjerno, al dobro, mozemo se igrati i te igre "recu cu ti odgovor ako ti prvi odgovoris". :oops:
Dakle, ovako: dodje covjek u tvoju kucu, zauzme sve sobe za sebe i tebi ostavi podrum. Onda ti kaze "na tebi je da ponudis rjesenje".
Sta jedete u USA, pa ste tako pametni?

Naravno, ni tebi ni svima ostalima koji "protestuju" nije ni na kraj pameti izgleda da se nista ne desava upravo zato jer rjesenja koje nece rezultirati novim hiljadama zrtava, etnickim ciscenjem i genocidom nema? I sto vise vrijeme odmice njega je teze napraviti.
Koliko izraelskih politicara je ponudilo rjesenje do sada?
Jedan.
Sta je bilo s njim?
Ubili su ga njegovi.
Ako ti nesto ne odgovara, onda je logicno da na to trazis odgovore, zar ne? I dalje je logicno da trazis ostvarive ciljeve, a ne da sanjas o necemu sto znas da se nece desiti. Ja se ne pravim, kao ti, da sam moralna vertikala i sigurno ne zelim predstavljati da ja znam odgovore na najteza geopoliticka pitanja modernog vremena, ali je valjda logicno, ako se vec trazi odgovor (a ti ga prvi trazis jer ti protestujes) da bar mozes poceti eliminacijom rjesenja koja su neostvariva ili nemoguca ili koja nece ukljucivati hiljade novih zrtava i novi holokaust? Isto tako mozes poceti sa eliminacijom rjesenja koja ne ukljucuju uzaludne zrtve u uzaludnim ratovima, raketnim napadima ili otmicama koja ne vode nikuda. Nazalost, vrijeme za normalna rjesenja je proslo. Izraelci imaju sve karte u rukama i nije im u interesu ni dvo-drzavno ni jedno-drzavno rjesenje koje ne obuhvata eliminaciju ili asimilaciju Palestinaca u izraelsku drzavu. Jebiga kad pobjedis u toliko ratova u kojim si trebao biti donji - moze ti se.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Moglo je se i nacistima. I Srbima prije 25 godina. I supcima koji su pobili Indijance i uzeli im zemlju.
No, debeli i glupi Amerikanci ne znaju onu latinsku sentencu: sic transit gloria mundi.
Danas se moze jednima... sutra ce se moci drugima. I dokle tako?
Ili je ipak bolje da se uspostave opste i vazece norme medjunarodnog prava?
Sta je rjesenje? Dvije drzave u granicama iz 60ih. Znaci kutarisanje ortododosnih budalasa iz ovih naselja, osim ako ne zele da zive pod Palestincima. Jerusalem, slobodan grad ili podjeljen na pola. Sto se tice repatrijacije ili kako vec, nek im isplate neke pare i cao djaci. To je jedino cemu Palestinci mogu teziti, a i to ce tesko dobiti, jer kao sto rekoh vec, Izraelcima se moze. Njih ne interesuju dvije drzave, a ne interesuje ih ni jedna u kojoj zivi jos dodatnih 5 miliona Arapa. Oni izgleda gledaju kako da ih polako protjeraju. Prije 20, a pogotovo prije 50 godina, situacija je bila drukcija, ali tad je bilo kurcenje. Ni dvo-drzavno rjesenje danas ne garantuje Izraelu opstanak. Svako malo pocne raketiranje. Sta ocekujes od drzave da uradi kada je susjedi iz cista mira raketiraju?
Znam i ja da je rjesenje s dvije drzave + reparacija za izbjeglice najbolje sto se moze. No, ono sto mi stvarno jede drob je to tvoj "moze im se", taj navodni realizam.
Sta ako se danas-sutra bude "moglo" nekom drugom, npr. Iranu? Ako naprave atomsku bombu?
Da li bi i tada, na pragu novog holokausta govorio "Irancima se moze".
Ja ne bih, jer bi to bila ista nepravda kao i postupci Izraelaca prema Palestincima.
Istina je da je Izrael nastao na nepravdi, ali je takodje istina da ti ljudi nemaju kuda. Zato je i njima u interesu da se sto prije sporazumiju sa susjedima.

No dobro...ovo je razuman odgovor covjeku koji nema odgovora nikako, osim da na etnicko ciscenje odgovori genocidom. Omiljeni sport balkanskih plemena. :roll:
Pasa moj solidni, ako se ne varam, i ti si s Balkana. To sto ufuravas da te dvadeset godina CNN-a cini boljim od drugih - do tebe je.
seln

#474 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by seln »

pasha078 wrote:
Sto me opet navodi na pomisao da ih neko ne financira. Ko ce znati......
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Zavera, bre...
jeza u ledja

#475 Re: Jerusalem: nova lokacija za ambasadu SAD?

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:
Salik ti nudi mogucnost da osporis barem jedan citat sa tih slikica, cime bi postigao svoj rahatluk u forumskom zivotu, jer bih se automatski samobanovao. ;-)

A saliku nece biti tesko dokazati bilo koji citat sa slikice, ako zauzvrat obecas isto sto i salik tebi. 8-)

Koliko ti je jaka (emocionalna)inteligencija, da za ovoliko vremena (dugi niz godina) nisi upratio da suncekotepsija trola Erdogana, haman od kako je dosao na vlast...Isto kao sto trola uzbecko-ujgursko-cecensko-nogajske "ustanike" u Siriji.

A ti nastavi opisivati reljef supka svojih cio-korporokratskih oligarha, koji ti dadose kredit (kao uvjet da uopce postojis u "u land of free") i mogucnost da im do kraja zivota odano robujes. Usput, da te pitam, jesi li u nekom slicnom programu (ovaj je bio namijenjen za sirijsku "revoluciju") pentagonove "internet propagande" - ipak, ogrebati se za koji dolar od nekoliko desetaka miliona dolara i nije mala stvar kada vracas kredite.

Image
Koji je ovo put da nam neko opisuje suncekotepsijinu satiru? De ponovite jos koji put. Lik postavlja slikice i valja gluposti konstantno. U cemu se ne razlikuje mnogo od tvojih upisa o IR u sustini. U prijevodu - scroll down.

A jesam, ja sam u “programu”. Zadatak mi je da pronalazim iranske agente na forumu. :lol: Zauzvrat mi daju da vracam kredit i malo crkavice. :D

Jel to ono “nisam ja, ti si” argumentacija? :D Bolan, bolan, ti si taj koji je ovdje na zadatku. Zar nisu ti tvoji skontali do sad da ste provaljeni? De popravite malo te propagandne alatke jer na isti kalup vam je sve. Bukvalno nescjesno prepoznajem vase postove po nacinu pisanja, kolicini slika i linkova. I kad dodje neki novi, opet se lako prepozna.

Imam dobrog havera Iranca koji isto ovako visi po nekim iranskim forumima. I kaze ovako par likova s kojima se svadjao jer su bili pro-ajatolasi i ta prica, sad odjednom postali pro-rusi i ta prica. I isto tako kaze odjednom puni slikica i linkova. I jos kaze tako nekih novih likova svi pro-rusi. Debilna propaganda iz ruske kuhinje. A nazalost debila svugdje pa moze vam se.

Tvoj je nazalost problem na bosanskom forumu sto strsis ko crna ovca, isto kao Chelli u vezi Rusije, pa se lakse prepoznajete. Ove vehabije se lakse mogu kriti iza normalne raje, mada i oni imaju aparat.

De ba zar nema kakav bolji forum gdje ce te se propagandisat? Kako ide na fejsbuku? Ili je to rezervisano za kvalitetnije operativce? :D
Post Reply