Pa to nije razlog za razvod, već za brak.krater wrote:Nigdje onih sto se utrpaju, vide kucu, dobro auto itd...Euridika wrote:Ako gledaš zakonski, onda vjerovatno onaj razlog - nekompatibilnost partnera. A to podrazumijeva svašta.azurna_obala wrote:A šta je najčešći razlog razvoda, možete i pojedinačne konkretne primjere? Naravno, pitanje za razvedene
A imaš i one klasične razloge - nasilje u braku, ovisnosti (alkohol, droga, kocka) i prevara.
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#451 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- supercali
#452 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Zasto je cudan i nelogican?klixoris wrote:cudan i nelogican ti taj ciklus, al' et'supercali wrote:Pa takav ti ciklus 4 vozis 4 hodas i u krug
Godina nema veze
Zasto uopste uzimas godinu kao mjeru
Jan ap vozis maj aug hodas sep dec vozis jan ap hodas i tako u krug
Godina ovdje nema nikakvog znacenja
- Euridika
- Globalna šefica
#453 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Klixo vozi po svim vremenskim prilikama, osim kad je neprohodno. Tako da... loša ti ova računica, Respo.klixoris wrote:cudan i nelogican ti taj ciklus, al' et'supercali wrote:Pa takav ti ciklus 4 vozis 4 hodas i u krug
Godina nema veze
A ti sinusoidaš, suprotno od pozitivne amplitude je negativna amplituda, osim ako je redukovani signal. Pitaj ženu.
Miš, miš, jašta neg' miš...
- supercali
#454 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vidjet cemo sljedeca 4 mjeseca 
- klixoris
#455 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ne moram pitati. Ja zeni (i vecini el.ingova) objasnjavam elektrotehnikuEuridika wrote:Klixo vozi po svim vremenskim prilikama, osim kad je neprohodno. Tako da... loša ti ova računica, Respo.klixoris wrote:cudan i nelogican ti taj ciklus, al' et'supercali wrote:Pa takav ti ciklus 4 vozis 4 hodas i u krug
Godina nema veze![]()
A ti sinusoidaš, suprotno od pozitivne amplitude je negativna amplituda, osim ako je redukovani signal. Pitaj ženu.![]()
![]()
![]()
Miš, miš, jašta neg' miš...![]()
![]()
![]()
Naravno, ako rasporedis koju pivu kako treba, mozes me popeglati ko sa grec spojem, dobiti ravnu krivulju, odnosno stalno me gledati
U prijevodu - plati pivu i eto me na sjelo
@respo, ja kotrljam dva tocka od marta do novembra
Last edited by klixoris on 03/11/2017 13:54, edited 1 time in total.
- supercali
#456 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Do mene zamjenio sam te sigurno sa klixom jer je dobio kaznu 4 mjeseca bez vozacke
- klixoris
#457 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
eto vidis ! mene si nas'o za*ebavat'supercali wrote:Do mene zamjenio sam te sigurno sa klixom jer je dobio kaznu 4 mjeseca bez vozacke
- supercali
#458 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ajd isti kurac klixo ili klixorisklixoris wrote:eto vidis ! mene si nas'o za*ebavat'supercali wrote:Do mene zamjenio sam te sigurno sa klixom jer je dobio kaznu 4 mjeseca bez vozacke
Oba ste siguran sam bez kapice
Last edited by supercali on 03/11/2017 13:55, edited 1 time in total.
- Euridika
- Globalna šefica
#459 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
klixoris wrote:Ne moram pitati. Ja zeni (i vecini el.ingova) objasnjavam elektrotehnikuEuridika wrote:A ti sinusoidaš, suprotno od pozitivne amplitude je negativna amplituda, osim ako je redukovani signal. Pitaj ženu.![]()
![]()
![]()
Miš, miš, jašta neg' miš...![]()
![]()
![]()
Zato sam ti i rekao - ima me (poz amplituda), pa me nema (negativna)
![]()
Naravno, ako rasporedis koju pivu kako treba, mozes me popeglati ko sa grec spojem, dobiti ravnu krivulju, odnosno stalno me gledati![]()
U prijevodu - plati pivu i eto me![]()
- klixoris
#460 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Znaci nema pive... i onda mi kazes da sam mis... Pih !Euridika wrote:
- Euridika
- Globalna šefica
#461 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ima, kad sam ja bila cicija...klixoris wrote:Znaci nema pive... i onda mi kazes da sam mis... Pih !Euridika wrote:![]()
- klixoris
#462 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Posto sam naveo paralelu sa grecom, onda minimalno 4 piveEuridika wrote:Ma ima, kad sam ja bila cicija...klixoris wrote:Znaci nema pive... i onda mi kazes da sam mis... Pih !Euridika wrote:![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#463 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
klixoris wrote:Posto sam naveo paralelu sa grecom, onda minimalno 4 piveEuridika wrote:Ma ima, kad sam ja bila cicija...

Nisu najbolje posložene, ali poslužiće svrsi ...
-
Paco
#464 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Da mi je neko pric'o da ima ovoliko razvedenih na forumu, ne bih mu vjerovao
- superiska
#465 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Drženje u socijalnom

-
Melbourne_Australia
#466 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa ja vise ne znam osobu koja nije razvedena....Otislo sve u pm
Jbg govorim ja ljudima , ne zivi se od ljubavi a niko mi ne vjeruje

-
Amaryl
#467 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jel dosta otici samo do advokata i dati mu punomoc i da to on sve rijesi sa hanumom, a da ja razgulim nazad za njemacku, nemam vremena se zayebavati sa tim...nema djece, nema nista, samo da se popecati da sam slobodan opet hvala bogu... 
- ho oponopono
#468 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
...ma može sve...samo da se kutarišeš rospije...
-
Paco
#469 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Mozes tako, a ako je sporazumni razvod onda ti i ne treba advokat. Samo se trebas na rocistu pojaviti (jednom) i rijesena stvar. Sretno i javi nam se kad obavis sve kako Bog zapovijeda....da proslavimoAmaryl wrote:Jel dosta otici samo do advokata i dati mu punomoc i da to on sve rijesi sa hanumom, a da ja razgulim nazad za njemacku, nemam vremena se zayebavati sa tim...nema djece, nema nista, samo da se popecati da sam slobodan opet hvala bogu...
- superiska
#470 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jeste, da se tuspasis i da te pritefterimo 
-
Amaryl
#471 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kad bih mogao ja odrediti datum rocista to bi bilo dobro...Paco wrote:Mozes tako, a ako je sporazumni razvod onda ti i ne treba advokat. Samo se trebas na rocistu pojaviti (jednom) i rijesena stvar. Sretno i javi nam se kad obavis sve kako Bog zapovijeda....da proslavimoAmaryl wrote:Jel dosta otici samo do advokata i dati mu punomoc i da to on sve rijesi sa hanumom, a da ja razgulim nazad za njemacku, nemam vremena se zayebavati sa tim...nema djece, nema nista, samo da se popecati da sam slobodan opet hvala bogu...![]()
Al jbt ga bitno da se sto prije zavrsi da prodisem...
- superiska
#472 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
E nemoj tako, to nije lijepo. Ipak, ta osoba ti je nekad bila jako bitna. Nije lijepo negativno govoriti o bivsima.
-
Amaryl
#473 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ja to za ovaj period od kako "visim u zraku"...kako je hanuma odlucila da ode...volim da sam i sluzbeno razduzen...
A njoj neka je sa srecom, nasla sebi ono o cemu sanja, mada sam ja trebao biti taj po prici, al se haman malo preracunala
A njoj neka je sa srecom, nasla sebi ono o cemu sanja, mada sam ja trebao biti taj po prici, al se haman malo preracunala
-
Zoya
#474 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Amaryl wrote:Ma ja to za ovaj period od kako "visim u zraku"...kako je hanuma odlucila da ode...volim da sam i sluzbeno razduzen...
Ja ba, neko mora biti kriv. Jadnica, kako je mogla propustiti tak u priliku? Kajat će se, bezbeli.