Jer je Bosna kurac država i kao takva nije vrijedna ničije pažnje..realna do boli wrote:
[/quote]
Bome..cudan rezon...zaustavite se..malo...jos cu se dovesti u faznon da je volim svim svojim bicem..sa svim njenim manama..eto..svugdje med i miljeko...svugdje sve sto zelis obavis za dan...svugdje u banci dozes i kazes ..hoces racun..evo..hocu rentat stan..evo..za sat, nigdje birokratije..
eto..ja ako zelim odem gdje zelim i sa BiH pasosem..mogu sta hocu...bila na pet kontinenata..ne serite vise..svega vam.[/quote]
Glavna i jedina stvar je nedostatak tržišta rada koje zapravo nikako i ne postoji i ogromna stagnacija koja se javlja kao posljedica užasne ekonomske slike u zemlji..
Prevedeno, nema posla , nema para i nema budućnosti.
I tu se sva diskusija završava. Sve ostalo je posljedica koja svoje uzroke iz toga.
Bio sam i ja na tri kontinenta pa opet smatram da je Bosna najveći bunar koji postoji.
Država gdje radiš za 250 EUR, a od toga 150 EUR otpada samo ako želiš da jedeš barem malo kvalitetniju hranu ne zaslužuje da se smatra državom. Jer to nije.
I u takvoj državi ne možeš razmišljati o rješavaju stambenog pitanja , autu , nekom putovanju ili slično..