Ja bih dodijelio evropska prava kroz ukidanje konstituvnosti.
Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
-
prog321
#451 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Nisi razumio,
- seln
#452 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Gospodo, molim vas, bez svadje... ovo je ozbiljna tema.
-
prog321
#453 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
On je laka kategorija.
Hafiz i njegova hanuma Kolinda samo vrebaju iz sumarka
Hafiz i njegova hanuma Kolinda samo vrebaju iz sumarka
- Connaisseur Karlin
#454 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
kmecanjem da pisem protiv muslimana je jako jefitna i losa metoda da me okarakterises osobom koja mrzi muslimaneseln wrote:Hajde prelistaj sve moje postove, ako nadjes i jedan u rangu tvojih postova o muslimanima, ja cu se trajno samobanovati sa foruma.Connaisseur Karlin wrote:Ti si musliman, a sad pokusavas mene uvjeriti,da Jevreji mrze muslimane,kao valstiti izgovor za postojanje tvoje mrznje prema svakome ko je Jevrejseln wrote: Aaaa, ti si Emil Vlajki... Hrvat jevrejskog porijekla i srpske provinijencije.
Jedina konstanta: mrznja prema muslimanima.
a ista manjina je dokazala u svijetu da manjina moze vise uraditi od vecine![]()
nikad ne potcjenjuj umnu snagu manjine
kritikovao sam postupke izraelske vlade i vojske, ali NIKAD, ama bas nikad nisam ni jedne ruzne napisao o Jevrejima, cak sam ih branio od antisemitskog kenjanja.
Nisam kritikovao ni ultraortodoksne Jevreje, jer ko sam ja da kritikujem neciju religiju?
Dakle, ne pokusavaj nas izjednaciti.
Napisi konkretno jedna post na svojoj danasnjoj temi: sto ti smeta sa argumetnima
- Kolinda
#455 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Progresivni,znači i ti si dijasporac , Bogami peru mozak na zapadu opasno....prog321 wrote:Nisi razumio,
- exliberal-ex
#456 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
seln wrote:Gospodo, molim vas, bez svadje... ovo je ozbiljna tema.
Sta si ti jutros jeo ?
Joj kad uleti moderacija pa podere demokrate sa svih strana.....dje su mi kokice
-
prog321
#457 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
exliberal-ex wrote:
Sta si ti jutros jeo ?
Joj kad uleti moderacija pa podere demokrate sa svih strana.....dje su mi kokice
A jel ?
Znaci, u redu je moderaciji da zagovaraju treci entitet ali nije u redu traziti ista prava vecini kao u drugim evropskim drzavama ?
- seln
#458 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Kao i obicno, laprdanje i skretanje sa teme. Nema veze, nisam nista drugo navikao od tebe. A mogu ti lagano naci hrpu tvojih postova u kojima si bas ono pustila islamofobiji na volju... te hidzab, te obrezani, te ruzna imena... i sve su to europske vrijednosti, jelde?Connaisseur Karlin wrote:kmecanjem da pisem protiv muslimana je jako jefitna i losa metoda da me okarakterises osobom koja mrzi muslimaneseln wrote:
Hajde prelistaj sve moje postove, ako nadjes i jedan u rangu tvojih postova o muslimanima, ja cu se trajno samobanovati sa foruma.
kritikovao sam postupke izraelske vlade i vojske, ali NIKAD, ama bas nikad nisam ni jedne ruzne napisao o Jevrejima, cak sam ih branio od antisemitskog kenjanja.
Nisam kritikovao ni ultraortodoksne Jevreje, jer ko sam ja da kritikujem neciju religiju?
Dakle, ne pokusavaj nas izjednaciti.tvoje kmecanje je obicna jeftina manipulacija jer to je ujedno jedini nivo tvoje borbe , a sa ovom temom si dokazao da ne prestajes sa kemeee kmeeee metodom
![]()
Napisi konkretno jedna post na svojoj danasnjoj temi: sto ti smeta sa argumetnimaMoj je zakljucka da si pao u krizu
- Sanjarko
#459 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
A ako se zeli mir ovako nesto ko u Bosni se treba uvesti.Vizionar 1985 wrote:Pa znam.Connaisseur Karlin wrote:Moji Jevreji ne podrzavaju Izrael,a vecina nomrlanh ljudi odlazi iz Izraela,nije to nomrlana drzava za zadrav i normlana zivotVizionar 1985 wrote:
Duzan sam karlinci odgovor za ovo, sto njen Izrael neuvede konstitutivnost naroda.Mladi iz Izrela ,ako imaju priliku, ce napsititi Izrael, et' tako im je fino
Problem su dole cionisti a ne jevreji, cak nisu ni cionisti toliki problem koliko supremacisti i sovinisti.
Al ima ih istina i na drugoj strani.
Zbog njih ima osveta, jbg zavadili narod.
-
PM72
#460 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
seln wrote:Gospodo, molim vas, bez svadje... ovo je ozbiljna tema.
Nema svađe.Dečko iz dežele skuplja žute kartone.Mogao bi uskoro dobiti rdeči.
-
prog321
#461 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Ccc. ni blizu.Kolinda wrote:Progresivni,znači i ti si dijasporac , Bogami peru mozak na zapadu opasno....prog321 wrote:Nisi razumio,
Ja sam odaVle.
- seln
#462 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Zasto? Jesam li uvrijedio pojedinca ili narod?exliberal-ex wrote:seln wrote:Gospodo, molim vas, bez svadje... ovo je ozbiljna tema.
Sta si ti jutros jeo ?
Ako jesam, molim, podastri nam post kao dokaz.
Ovo je sasvim legitimna tema, bas kao i one teme o trecem, pravu na referendum, oDcepljenju...
ili je legitimno samo kad je Bosnjak donji?
- Sanjarko
#463 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Imam Ja i za to rjesenje ali ko mene slusa.Vizionar 1985 wrote:A ako se zeli mir ovako nesto ko u Bosni se treba uvesti.Vizionar 1985 wrote:Pa znam.Connaisseur Karlin wrote:
Moji Jevreji ne podrzavaju Izrael,a vecina nomrlanh ljudi odlazi iz Izraela,nije to nomrlana drzava za zadrav i normlana zivotMladi iz Izrela ,ako imaju priliku, ce napsititi Izrael, et' tako im je fino
Problem su dole cionisti a ne jevreji, cak nisu ni cionisti toliki problem koliko supremacisti i sovinisti.
Al ima ih istina i na drugoj strani.
Zbog njih ima osveta, jbg zavadili narod.
-
PM72
#464 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Seln,
I ti ono preferiraš Mocart kugle a nama bi ovdje tušio halvu?
- seln
#465 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Vec smo raspravljali na tu temu... bi li tebi bilo bolje da sam poslije rata ostao i svako malo protestirao ispred federalne vlade?PM72 wrote:Seln,
Hoce li ti biti bolje ako se vratim?
Ako nista drugo, nisam na teretu drzavi. A uobrazavam sebi da sam pomalo i pomogao...
- Connaisseur Karlin
#466 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
nisu iskljucivo obrezani muslimaniseln wrote:Kao i obicno, laprdanje i skretanje sa teme. Nema veze, nisam nista drugo navikao od tebe. A mogu ti lagano naci hrpu tvojih postova u kojima si bas ono pustila islamofobiji na volju... te hidzab, te obrezani, te ruzna imena... i sve su to europske vrijednosti, jelde?Connaisseur Karlin wrote:kmecanjem da pisem protiv muslimana je jako jefitna i losa metoda da me okarakterises osobom koja mrzi muslimaneseln wrote:
Hajde prelistaj sve moje postove, ako nadjes i jedan u rangu tvojih postova o muslimanima, ja cu se trajno samobanovati sa foruma.
Dakle, ne pokusavaj nas izjednaciti.tvoje kmecanje je obicna jeftina manipulacija jer to je ujedno jedini nivo tvoje borbe , a sa ovom temom si dokazao da ne prestajes sa kemeee kmeeee metodom
![]()
Napisi konkretno jedna post na svojoj danasnjoj temi: sto ti smeta sa argumetnimaMoj je zakljucka da si pao u krizu
ruzna imena , kakve to veze ime sa islamom i muslimanima
hidzab ne podrzavaju ni mnoge muslimankse i muslimani
oh,da,a tvoja tema je upravo supremisticki nastrojena prema manjini
-
Fudo387
#467 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Seri, seri...PM72 wrote:ja ne znam čime vas tove u dijaspori pa ste toliki fašisti...
- Matzan
- seln
#469 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
1. Ti si kritikovala muslimaneConnaisseur Karlin wrote:nisu iskljucivo obrezani muslimaniseln wrote:Kao i obicno, laprdanje i skretanje sa teme. Nema veze, nisam nista drugo navikao od tebe. A mogu ti lagano naci hrpu tvojih postova u kojima si bas ono pustila islamofobiji na volju... te hidzab, te obrezani, te ruzna imena... i sve su to europske vrijednosti, jelde?Connaisseur Karlin wrote: kmecanjem da pisem protiv muslimana je jako jefitna i losa metoda da me okarakterises osobom koja mrzi muslimanetvoje kmecanje je obicna jeftina manipulacija jer to je ujedno jedini nivo tvoje borbe , a sa ovom temom si dokazao da ne prestajes sa kemeee kmeeee metodom
![]()
oh,da,a tvoja tema je upravo supremisticki nastrojena prema manjinitebi je normlano da zivis lijepo kao manjina u skandinaviji,a nije ti normlano da manjina u BiH zivi jednako tretirana kao ti u skandinaviji
istin,ni etnicka vecina : Bosanjaka i Srba ne zive nesto bolje od manjina u BiH
2. Ne znam, ali tebi su smetala
3. Ko ga podrzavao, ko ne podrzavao - ko zeli da ga nosi, ko si ti da mu zabranis?
4. Nisam u Skandinaviji
5. Ne zelim ukidati nikakva ljudska prava. Procitaj malo bolje.
Last edited by seln on 02/02/2017 19:50, edited 1 time in total.
- seln
#470 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Kud se rodi, kud odmah i prohodaMatzan wrote:Evo, čim si otvorio temu odmah kuknjava![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i ... /170202096
- Connaisseur Karlin
#471 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Sto sam konkretno kritikovala u vezi muslimana ?seln wrote:1. Ti si kritikovala muslimaneConnaisseur Karlin wrote:nisu iskljucivo obrezani muslimaniseln wrote: Kao i obicno, laprdanje i skretanje sa teme. Nema veze, nisam nista drugo navikao od tebe. A mogu ti lagano naci hrpu tvojih postova u kojima si bas ono pustila islamofobiji na volju... te hidzab, te obrezani, te ruzna imena... i sve su to europske vrijednosti, jelde?
oh,da,a tvoja tema je upravo supremisticki nastrojena prema manjinitebi je normlano da zivis lijepo kao manjina u skandinaviji,a nije ti normlano da manjina u BiH zivi jednako tretirana kao ti u skandinaviji
istin,ni etnicka vecina : Bosanjaka i Srba ne zive nesto bolje od manjina u BiH
2. Ne znam, ali tebi su smetala
3. Ko ga podrzavao, ko ne podrzavao - ko zeli da ga nosi, ko si ti da mu zabranis?
4. Nisam u Skandinaviji
5. Ne zelim ukidati nikakva ljudska prava. Procitaj malo bolje.
Pisanje i tvoje razmisaljanje o tretiranju vecine i manjine u jednoj drzavi automatski narusava status gradjana u jednoj drzavi
- exliberal-ex
#472 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
seln wrote:Vec smo raspravljali na tu temu... bi li tebi bilo bolje da sam poslije rata ostao i svako malo protestirao ispred federalne vlade?PM72 wrote:Seln,
Ako nista drugo, nisam na teretu drzavi. A uobrazavam sebi da sam pomalo i pomogao...
Pa ako nisi dole ko ni ja onda barem nemoras da podjebavas I zakuvavas ....fino sklonio guzicu na toplo a onda "imam prijedlog...ajde da jebemo hrvate ....ma oni su niko I nista"...i ako se zakuha ja cu da navijam za nas...mislim vas...mislim ko god bude krvario ...obecavam
De ba odlucite vise jesu li vam hrati prijatelji ili neprijatelji...vi ko alija jedno mislite ujutro a drugo popodne
Ja postavih temu zasto hrvatska nije tuzena za agresiju I genocid...I svi vicu jesu nas jebali, jesu nas pljackali, napadali, ubijali... ali su nam nakraju pomogli ...ok ako je tako zasto onda ukidanje konstitutivnosti...oni koce nas, mi zelimo sve najbolje ovoj drzavi...eto cak smo im i predstavnika izabrali, doduse nije nista uradio ali eto demokratski...jedan covjek jedan glas....aaaaa sda.....aaaaa...demokratija....
- seln
#473 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
1. sacekaj da saberem postove, pa cu ih postaviti ovdjeConnaisseur Karlin wrote:
Sto sam konkretno kritikovala u vezi muslimana ?![]()
Pisanje i tvoje razmisaljanje o tretiranju vecine i manjine u jednoj drzavi automatski narusava status gradjana u jednoj drzavi
2. Ajdeeee? razaberi malo bolje, nisam narusavao status gradjana. Vidis, ja u "skandinaviji" imam samo ljudska, ali ne i gradjanska prava.
Razumljivo, nisam drzavljanin.
Ne zelim nikome ukidati ljudska i gradjanska prava, ali konstitutivnost nije sveta krava. To je instrument supremacije manjine nad vecinom.
-
PM72
#474 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Nemam ja ništa protiv tebe,čak si mi i simpatičan.Samo primjećujem da se plaho brinete a guzice na sigurnom.seln wrote:Vec smo raspravljali na tu temu... bi li tebi bilo bolje da sam poslije rata ostao i svako malo protestirao ispred federalne vlade?PM72 wrote:Seln,
- Connaisseur Karlin
#475 Re: Ukidanje konstitutivnosti hrvatskoj manjini
Ko placa tuzbe od strane BiH protiv Srbije i eventulano Hrvatske? Otkud BiH drzavi novac protiv tuzbi? Haag je davno dokazao da ne podrzava uvijek humanizam! Dali ce zivot u BiH biti bolji nakon slanja tuzbi!? Prioriteti u BiH su jako lose postavljeni,a tezanj za nrmlan zivot BiH gradjana ja na dnu liste.exliberal-ex wrote: Ja postavih temu zasto hrvatska nije tuzena za agresiju I genocid...I svi vicu jesu nas jebali, jesu nas pljackali, napadali, ubijali... ali su nam nakraju pomogli ...ok ako je tako zasto onda ukidanje konstitutivnosti...oni koce nas, mi zelimo sve najbolje ovoj drzavi...eto cak smo im i predstavnika izabrali, doduse nije nista uradio ali eto demokratski...jedan covjek jedan glas....aaaaa sda.....aaaaa...demokratija....