Dzaba se kladis, bilo bi sito sranje. Bio na svakoj domacoj utakmici repke koja je u zadnjih 10-tak godina igrana na Grbavici, dakle protiv U21 repke (i tad je to hit bio, pa raja dosla), protiv Katara itd... Isto show kao i u Zenici. Jebi ga, tako je kad reprezentacija igra, narodno veselje, show za mase... Dodje raja iz svih krajeva, ne mozes im zabraniti.Melbourne_Australia wrote: Smijem se kladiti da ni blizu tako nece biti na Grbavici....I na Kosevu kad se igralo nikad toliko seljaka nije bilo ko na Bilinom Polju...E sad jeli to zbog lokacije Zenice itd ne znam ...Grbavica ima dobru lokaciju i puno raje iz grada bi dolazilo....Malo ko u Zenicu ide na tekmu iz Sarajeva , uglavnom srednja Bosna i krajsnici isto tako...Cisto sumnjam da ce tako biti u Sarajevu...Mozda nisam u pravu ali eto....Mislim da ima vise navijacke kulture u Sa nego u Zenici i u okoloni...
Isto je sranje i kad se vani igra, pa se dijaspora sabere. Hladno se kolo nasred Pariskog trga igra, muzika do daske odvrnuta i slicno...
A sto se tice tog jebenog mita kako mi super igramo na Bilinom, kako smo neporazeni... Pa naravno da je isla prica u tom smijeru, kad se u tom periodu svaka jaca utakmica igrala na Kosevu. Je l' dodje jaci protivnik i na Bilino, popusimo ga, bio to Portugal, Spanija ili Grcka kad nas je naguzila 0:4. Smijesna prica totalno.
Gdjegod igr'o s jacim protivnikom, pusa ti je ako ne zapnes.
Jedini veci mit od onog "grotla" je ovo sranje o tome kako nam na Bilinom niko nista ne moze...