meni ne more bit onda bozja bogda para..
inace konjak badel zvecevo,stok, vinjak, loza,miks beton sto ostane.
al nem ppovracanja..
pa japrvi put kad sam probo viski kontam ja slatkoce hljebe i boze sta je ovo...
brate ko god sumnja ja castim..sjedemo i nema ustat,kurac ustat ko ce ganjat novuzrtvu u po sjedeljkeDanguba wrote:![]()
![]()
dobar si...
Ti ko ovaj jedan kolega Srbin....pije covjek ko smuksumirprimus wrote:a obozavam vina...al znas kako ...ne ide jebga...
meni ne more bit onda bozja bogda para..
inace konjak badel zvecevo,stok, vinjak, loza,miks beton sto ostane.
al nem ppovracanja..
pa japrvi put kad sam probo viski kontam ja slatkoce hljebe i boze sta je ovo...![]()
sumirprimus wrote:ma knjigu napisat zivota mi.
u ratudobro se ikako normalno
![]()
![]()
jebote apsint sta smo pili dboro ne planusmo
Je l' i kod tebe ovako?sumirprimus wrote:recite onoj nevernoj dangubi puce litrenka![]()
![]()
dobra meza

Zaustavi policajac vozača koji je prošao kroz crveno pa mu kaže:almir90 wrote:Je l' i kod tebe ovako?sumirprimus wrote:recite onoj nevernoj dangubi puce litrenka![]()
![]()
dobra meza![]()
Mogla bi ti i na kafu ondagraue_maus wrote:mogla bi se i ja ovdje upisati, otkako ne pusim i ne pijem vise.......... nepamtim kad sam nesto popila ..........
supercali wrote:Sinoc ulazim na mjesto zlocina kad svi u mene gledaju
Prolazi lik nikad ga nisam vidio kaze jesi ziv
Jok gledas u kaspera jbt
Uglavnom kisela i kola je bila na repertoaru
Mozda par mjeseci tako pa ces onda opet preci na alkohol. Mozda.supercali wrote:Sinoc ulazim na mjesto zlocina kad svi u mene gledaju
Prolazi lik nikad ga nisam vidio kaze jesi ziv
Jok gledas u kaspera jbt
Uglavnom kisela i kola je bila na repertoaru
Tomahawk11 wrote: Nije za pohvaliti se koliko mozes popiti i koliko cesto pijes.
A nije ni koliko puta nisi znao za sebe, ispovracao se, zavrsio u Hitnoj i sl.