Dr Baltazar wrote:
Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
.
klinika svjetlost na iliEdzi skida dioptriju
Dr Baltazar wrote:
Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
.
zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
Ne gledamo mi tako daleko, dosta su nam bazeni ovdje.
Ma jok. Nema toga u mom rječniku, ne sekiraj se. Ne spuštam se na vaš nivoVariola Vera wrote:zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
ok pravovjerni evo ja napuštam ovaj tvoj brlog, slomio si me i uništio argumentima, P.S. zemlja je ravna ploča i vjerujem ozbiljno u tu tvrdnju.Dr Baltazar wrote:Ma jok. Nema toga u mom rječniku, ne sekiraj se. Ne spuštam se na vaš nivoVariola Vera wrote:zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
sto ja volim brojeveDr Baltazar wrote:
Ja bih rekao da ti spadaš u svojih 3% ostalih. Nas je preko 50, odnoso 51%I to nije izmišljanje brojeva kao što ti radiš. Koristi se argumentima.
Vidim da si se puno uživio na uloge na forumu. Vala mi je svejedno. Bitno je da se u životu živi kako treba i da se zadovoljno, zdravo. Preporučujem i tebi da ovako razmišljaš, živjet ćeš kvalitetnije, bit će i šuški više
Banned user for reason “Provociranje”Variola Vera wrote:zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
Dr Baltazar wrote:To je tako u tvom okruženju. U mom okruženju je drugačije. Očito si na krivom mjestuOčekivalo se da neće biti ni blizu ovih procenata na popisu, pa eto šta ispade.
Bezveze ti je pitanje kad svi znamo ko koči državu i zbog čega. Isti oni koji su mislili da će muslimani sa ovih prostora nestati. I ti to opet znaš, kao i većina ovdje pa se opet "loptica" prebacuje na Bošnjake. A za svaku bitniju stvar ti trebaju 3 ruke, mi imamo samo jednu.
KvaziExpert wrote:Čega se pametan stidi, ... davno rečeno
Dr Baltazar wrote:Ma jok. Nema toga u mom rječniku, ne sekiraj se. Ne spuštam se na vaš nivo ;-)Variola Vera wrote:zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji![]()
Dr Baltazar wrote:@kakavdanakneiskustvu
Ne bih baš rekao, a i ja pričam (ako nisi vidio) isključivo u svoje ime
Previše variolu poštujemkakavdanakneiskustvu wrote:Dr Baltazar wrote:@kakavdanakneiskustvu
@Bayrak je banovan,mozes ti reci sta hoces ali tako je,logicno da pricas u svoje ime,kao i svi mi ostali,samo mi nije jasno sto persiras @Variolu veru kad joj se obracas sa vi
Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Oće on naradit taj sat, il da i ja tražim sat za bacanje majmuna u nesvijest.Dr Baltazar wrote:Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Svakako se u toku sedmice tih prekovremenih sati skupi i više nego što bi trebaloHeller wrote:Oće on naradit taj sat, il da i ja tražim sat za bacanje majmuna u nesvijest.Dr Baltazar wrote:Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Dr Baltazar wrote:Previše variolu poštujemkakavdanakneiskustvu wrote:Dr Baltazar wrote:@kakavdanakneiskustvu
@Bayrak je banovan,mozes ti reci sta hoces ali tako je,logicno da pricas u svoje ime,kao i svi mi ostali,samo mi nije jasno sto persiras @Variolu veru kad joj se obracas sa vi![]()
![]()
![]()
Nisam shvatio da si na to mislio, ali sam sa tim "vaš nivo" mislio na sve one koji su tu da provociraju, vrijeđaju i sl. Nadam se da je sad jasnije.
Bayrak je banovan, iako ja stvarno nisam vidio post zbog kojeg je dobio ban, a i ako je bilo nešto za bana sigurno nije tek tako napisao
Kako kome, sigurno se ne skupi drkadžijama u telekomu, opštinama, kantonima, domovima zdravlja,Dr Baltazar wrote:
Svakako se u toku sedmice tih prekovremenih sati skupi i više nego što bi trebalo
Dr Baltazar wrote:Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
kakavdanakneiskustvu wrote:Dr Baltazar wrote:
Previše variolu poštujem![]()
![]()
![]()
Nisam shvatio da si na to mislio, ali sam sa tim "vaš nivo" mislio na sve one koji su tu da provociraju, vrijeđaju i sl. Nadam se da je sad jasnije.
Bayrak je banovan, iako ja stvarno nisam vidio post zbog kojeg je dobio ban, a i ako je bilo nešto za bana sigurno nije tek tako napisao
ovdje je @bayrak prvi poceo sa vrijedjanjem i psovanjem pa je shodno tome i banovan ali ne vidim da si njega zbog toga prozvao
jbg,prouci gradivo malo
Svakako da i dosta profesora odlazi na džumu, znači ideja jekakavdanakneiskustvu wrote:Dr Baltazar wrote:Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
ajd ponovi gradivo,zahiragić traži da se u terminu džume ne održavaju predanja i ispiti,drugim riječima da u tom terminu fakulteti prestanu sa radom,a to nije sat i po nego i više,neko će otići na džumu u najbližu džamiju neko u boga piutaj koju,znam kako je kod mene na poslu,pojedinaca nema na radnom mjestu i po tri sata kad odu ko fol na džumu