Zahiragić opet jaše

Post Reply
uglavnomja

#451 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

Dr Baltazar wrote:
Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji ;-)

.

:lol: :lol: :D :D

klinika svjetlost na iliEdzi skida dioptriju :thumbup:
Variola Vera

#452 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji ;-)

Ne gledamo mi tako daleko, dosta su nam bazeni ovdje.
zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.
Dr Baltazar

#453 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Variola Vera wrote:
Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti, nemoj se ni vraćati. Što više takvih ode, ovoj državi sve bolje. I Sarajevo su jedni napustili, nisu se vraćali i vidiš kako grad postaje sve izgrađeniji ;-)

zašto si nervozan pravovjerni?hajde opusti se malo izbaci neku psovku na rubu si ili neku hutbu protiv nevjernika.
Ma jok. Nema toga u mom rječniku, ne sekiraj se. Ne spuštam se na vaš nivo ;-)
Variola Vera

#454 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

Dr Baltazar wrote:
Variola Vera wrote:

ok pravovjerni evo ja napuštam ovaj tvoj brlog, slomio si me i uništio argumentima, P.S. zemlja je ravna ploča i vjerujem ozbiljno u tu tvrdnju.
uglavnomja

#455 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

Dr Baltazar wrote:
Ja bih rekao da ti spadaš u svojih 3% ostalih. Nas je preko 50, odnoso 51% ;-) I to nije izmišljanje brojeva kao što ti radiš. Koristi se argumentima.

Vidim da si se puno uživio na uloge na forumu. Vala mi je svejedno. Bitno je da se u životu živi kako treba i da se zadovoljno, zdravo. Preporučujem i tebi da ovako razmišljaš, živjet ćeš kvalitetnije, bit će i šuški više :)
sto ja volim brojeve :D

znaci 51% se izjasnjava kao muslimani

odaktivnom metodom nema ni 10% iskrenih i onih koji su zanemarljivo zastranili bar sa jednom rakijicom, kracom suknjom, otkrivenom glavom, preskocenom dzumom ...
ostalih 40% isposti koji dan bajrama, ne pije za 27. noc, posjeti mezarje za bajram ... i u kafanu :D u ove spada posebna kategorija: fejsbuk muslici :mrgreen:

e, ostaje onaj 1%, koji je u vasoj matematici visi od 99 :izet:

nego posto nema baryaka, de mi ti reci kojih 30% kroje sudbinu svima u drzavi :?:

edit: ujednacini namjerno nema ateista, prekomplikovano je to :P
Dr Baltazar

#456 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

To je tako u tvom okruženju. U mom okruženju je drugačije. Očito si na krivom mjestu :) Očekivalo se da neće biti ni blizu ovih procenata na popisu, pa eto šta ispade.

Bezveze ti je pitanje kad svi znamo ko koči državu i zbog čega. Isti oni koji su mislili da će muslimani sa ovih prostora nestati. I ti to opet znaš, kao i većina ovdje pa se opet "loptica" prebacuje na Bošnjake. A za svaku bitniju stvar ti trebaju 3 ruke, mi imamo samo jednu.
O'zone
Globalni moderator

#457 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

Variola Vera wrote:

Banned user for reason “Provociranje”
» Variola Vera

7 dana

Doktore, moliću lijepo i Vas da malo spustite loptu. Hvala
uglavnomja

#458 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

Dr Baltazar wrote:To je tako u tvom okruženju. U mom okruženju je drugačije. Očito si na krivom mjestu :) Očekivalo se da neće biti ni blizu ovih procenata na popisu, pa eto šta ispade.

Bezveze ti je pitanje kad svi znamo ko koči državu i zbog čega. Isti oni koji su mislili da će muslimani sa ovih prostora nestati. I ti to opet znaš, kao i većina ovdje pa se opet "loptica" prebacuje na Bošnjake. A za svaku bitniju stvar ti trebaju 3 ruke, mi imamo samo jednu.

prvo

sto je manje okruzenje - to veci procenat istomisljenika, logicno

i kad bi malo promolio nos iz svog okruzenja svasta bi vidio :-)

drugo

zasto 30%????????

samo oni koce drzavu?

nista onih trecih 20%?

dje srebrenicki bosnjaci sto iz vogosce lamentiraju nad srebrenicom?

dje oni sto ne mogu smisliti aliju i potomstvo mu, i licno i politicko?

dje bosnjaci sto glasaju za zeljka, zlatka, danisa, pedju ...?

...

svi ti oni "ruse" tvoju viziju saudijske drzave :run:

matematika :-)
PeppermintSA

#459 Re: Zahiragić opet jaše

Post by PeppermintSA »

Najbolje bi bilo da se fakulteti premjeste u džamije :lol:
kakavdanakneiskustvu

#460 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

KvaziExpert wrote:Čega se pametan stidi, ... davno rečeno :)
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#461 Re: Zahiragić opet jaše

Dr Baltazar wrote:
Variola Vera wrote:

bice da je obratno,na ovoj temi je @bayrak banovan,ne neko iz ovog drugog tabora
ho oponopono

#462 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ho oponopono »

...jaši, jaši al' sjaši sa mene ... :gunjastajl:

...bem ti put kojim čovjek ide... :pusi2:
Dr Baltazar

#463 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

@kakavdanakneiskustvu

Ne bih baš rekao, a i ja pričam (ako nisi vidio) isključivo u svoje ime :)
kakavdanakneiskustvu

#464 Re: Zahiragić opet jaše

Dr Baltazar wrote:@kakavdanakneiskustvu

@Bayrak je banovan,mozes ti reci sta hoces ali tako je,logicno da pricas u svoje ime,kao i svi mi ostali,samo mi nije jasno sto persiras @Variolu veru kad joj se obracas sa vi
Dr Baltazar

#465 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

kakavdanakneiskustvu wrote:

@Bayrak je banovan,mozes ti reci sta hoces ali tako je,logicno da pricas u svoje ime,kao i svi mi ostali,samo mi nije jasno sto persiras @Variolu veru kad joj se obracas sa vi
Previše variolu poštujem :lol: :lol: :lol:

Nisam shvatio da si na to mislio, ali sam sa tim "vaš nivo" mislio na sve one koji su tu da provociraju, vrijeđaju i sl. Nadam se da je sad jasnije.

Bayrak je banovan, iako ja stvarno nisam vidio post zbog kojeg je dobio ban, a i ako je bilo nešto za bana sigurno nije tek tako napisao ;)
Last edited by Dr Baltazar on 09/10/2016 21:12, edited 1 time in total.
zli_hordas

#466 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zli_hordas »

Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Dr Baltazar

#467 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.
Heller

#468 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Heller »

Dr Baltazar wrote:
zli_hordas wrote:Treba uvesti petak i nedelju neradnu radi vjerskih obaveza a subota radna to bi svima odgovaralo.
Ma taj petak neradni niko nikad od muslimana nije pominjao ni tražio. Traži se samo sloboda tj. da se ne prigovara kada musliman ode tih 60ak minuta na džumu. Da napusti radno mjesto u 12:45 i da je nazad do 14h.
Oće on naradit taj sat, il da i ja tražim sat za bacanje majmuna u nesvijest.
Dr Baltazar

#469 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Heller wrote:
Dr Baltazar wrote:
Oće on naradit taj sat, il da i ja tražim sat za bacanje majmuna u nesvijest.
Svakako se u toku sedmice tih prekovremenih sati skupi i više nego što bi trebalo ;)
kakavdanakneiskustvu

#470 Re: Zahiragić opet jaše

Dr Baltazar wrote:

Nisam shvatio da si na to mislio, ali sam sa tim "vaš nivo" mislio na sve one koji su tu da provociraju, vrijeđaju i sl. Nadam se da je sad jasnije.

Bayrak je banovan, iako ja stvarno nisam vidio post zbog kojeg je dobio ban, a i ako je bilo nešto za bana sigurno nije tek tako napisao ;)

ovdje je @bayrak prvi poceo sa vrijedjanjem i psovanjem pa je shodno tome i banovan ali ne vidim da si njega zbog toga prozvao

jbg,prouci gradivo malo
Heller

#471 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Heller »

Dr Baltazar wrote:
Svakako se u toku sedmice tih prekovremenih sati skupi i više nego što bi trebalo ;)
Kako kome, sigurno se ne skupi drkadžijama u telekomu, opštinama, kantonima, domovima zdravlja, :run:
kakavdanakneiskustvu

#472 Re: Zahiragić opet jaše

Dr Baltazar wrote:

ajd ponovi gradivo,zahiragić traži da se u terminu džume ne održavaju predanja i ispiti,drugim riječima da u tom terminu fakulteti prestanu sa radom,a to nije sat i po nego i više,neko će otići na džumu u najbližu džamiju neko u boga piutaj koju,znam kako je kod mene na poslu,pojedinaca nema na radnom mjestu i po tri sata kad odu ko fol na džumu
Dr Baltazar

#473 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Dr Baltazar wrote:

ovdje je @bayrak prvi poceo sa vrijedjanjem i psovanjem pa je shodno tome i banovan ali ne vidim da si njega zbog toga prozvao

jbg,prouci gradivo malo

Ja to nisam vidio. Je li obrisano ?
Dr Baltazar

#474 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Dr Baltazar wrote:

ajd ponovi gradivo,zahiragić traži da se u terminu džume ne održavaju predanja i ispiti,drugim riječima da u tom terminu fakulteti prestanu sa radom,a to nije sat i po nego i više,neko će otići na džumu u najbližu džamiju neko u boga piutaj koju,znam kako je kod mene na poslu,pojedinaca nema na radnom mjestu i po tri sata kad odu ko fol na džumu
Svakako da i dosta profesora odlazi na džumu, znači ideja je :thumbup:

U ovom slučaju bi bilo sat i po jer predavanje/ispit će početi u 14h ili u 14:15 pa ti kad zakasniš - nema opravdanja :)

Idi i ti sa kolegama :mrgreen:
Heller

#475 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Heller »

Hocemo i mi drkaždije četvrtkom od 10 do 12 pauze, da ga bacamo, inače postanemo nervozni.
Post Reply