I kuhanim jajetom za mezumuha_sa wrote:medjutim wrote: Muha, ti bi fakat mogao otvoriti pravu kafanu, vjerujem da bi bilo raje non stop, neka pravo dobra prica, ono tipa ne moras se ni sa kim nikada dogovarati, samo odes tamo na kafu, ili ljutu, znas da vazda ima neko![]()
sa kariranim stolnjacima
Leksikon foruma sax i klix
- ljevoruki
#451 Re: Leksikon foruma sax i klix
- dječak sa šibicama
#452 Re: Leksikon foruma sax i klix
Birtija u retro stilu, kockasti stolnjaci, konobar sa slajpekom od 20 pregrada ili dobra konobarica u tamnoj mini suknji i bijeloj kosulji strukiranoj, limene pepeljare, tamburasi u cosku sviraju dusu nam diraju, Ozrenka za sankom, gusti od breskve za cure koje ne piju alkohol, na zidu slike starog sarajeva, uramljene.. zvono iznad vrata zvrcne svaki put kad neko otvori... par separea za raju koja voli da traca... bife Kod Muhe
- jao_situacije
#453 Re: Leksikon foruma sax i klix
ma na temi ima svega i svačega..Ajatolah_ wrote:Evo gledam baš, meni je potpuno nevjerovatno da je Sirija tema na koju se na Klixu bez problema ispiše blizu 5.000 stranica (vol. 1 + vol. 2), and counting... i nemam predstavu ko i šta tamo piše. Ali poređenja radi, tema o Miloradu Dodiku, dakle jednoj od najistaknutijih i najutjecajnijih faca bh. postratne političke scene, je u pet godina postojanja više skupila "samo" oko 2.000 stranica.jao_situacije wrote:meni je najveća misterija sirija
sve mi je jasno ko je ko, ali koliko je klonova tamo...
ne razumijem te ljude, banuju ga i on opet isto i opet se prijavi
vjeruj mi da sad znam đe je neko brdo i selo u siriji
sve živo se prati i piše ko, šta, kome
nekima je to posao drugi onako rekreativno, ima dosta propagande izmišljotina pa onda demantiraju ispravljaju, pa slike, snimke
onda se razvije rasprava jest ovaj nije onaj brane se stavovi do zore i tako.. onda dođu četnici provociraju spominju srebrenicu pa mu onda svako odgovori jebe majku, dok ne dođe administracija..
često se ode u off vežu se vijesti iz drugih država u okruženju, razne analize izvještaji od obavještajnih agencija preko novina, un-a, do nekih polu-anonimusa
raspravlja se o oružju šta je ono, čije je, ko je poslao, odakle tamo
pišu se projekcije i predviđanja i puno prepucavanja bude, neki su se baš uživili u cijelu priču oko sirije, i sve shvataju lično
najbolje je, kad je čmoljo došao i rekao da se prestanu prijavljivati postovi jer se kose s nečijim viđenjem situacije u siriji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#454 Re: Leksikon foruma sax i klix
Narucis meze, a donesu ti konzervu sardine i glavicu luka koju razbijes sakom.
- jao_situacije
#455 Re: Leksikon foruma sax i klix
sad se sjetih,Chmoljo wrote:vraćao se kloniran, ali...
ChmoNJo.
- ljevoruki
#456 Re: Leksikon foruma sax i klix
_BataZiv_0809 wrote:Narucis meze, a donesu ti konzervu sardine i glavicu luka koju razbijes sakom.
Da nisam ovo vidio uzivo ne bih vjerov'o.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#457 Re: Leksikon foruma sax i klix
Niemand wrote:Meni je prejako bilo kad je sabina prijavila post koji vrijedja druga tita.![]()
- otherside
#458 Re: Leksikon foruma sax i klix
razveseli me ova tema. hvala 
-
Zoya
#459 Re: Leksikon foruma sax i klix
otherside wrote:razveseli me ova tema. hvala
otherside wrote:razveseli me ova tema. hvala
Ja se sjećam ove otherside još iz vremena kada je vegetu u jelima kotistila. Sada je biva prestala. Samo so I biber.
- Krokodajl
#460 Re: Leksikon foruma sax i klix
@jao_situacije
Znači tako, i ovde Sirija pa septička jama, a i ti si jedan od komunalaca naših

@Chmoljo jeste to Boga ti digli ruke od nas, dođe Bobi al on samo da promiješa da ne zagori

Znači tako, i ovde Sirija pa septička jama, a i ti si jedan od komunalaca naših
@Chmoljo jeste to Boga ti digli ruke od nas, dođe Bobi al on samo da promiješa da ne zagori
- supercali
#461 Re: Leksikon foruma sax i klix
Otherside je bila redovna na kafama i na izletu za skakavac
- jao_situacije
#462 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bobi samo prebroji koliko je prijava, kaže igrajte se fino, i okači snimku nekog towaKrokodajl wrote:@jao_situacije
Znači tako, i ovde Sirija pa septička jama, a i ti si jedan od komunalaca naših![]()
![]()
![]()
@Chmoljo jeste to Boga ti digli ruke od nas, dođe Bobi al on samo da promiješa da ne zagori![]()
mogu zamisliti čmolju ujutro kad vidi prijavljen post, sirija vol.2
ne opet ovi luđaci...
- Krokodajl
#463 Re: Leksikon foruma sax i klix
Chmoljo stavio temu Sirija na foe list
Gojeni, tebe sam uživao čitati na temi o Jemenu a mislim da si pisao i u vezi sa II Korpusom
A one teme o onom što su mu duhovi hodali po kući pa onda onaj hmm bilo je ove godine definitivno što su mu na balkonu nekakve sihire ostavljali neke privjeske
Gojeni, tebe sam uživao čitati na temi o Jemenu a mislim da si pisao i u vezi sa II Korpusom
A one teme o onom što su mu duhovi hodali po kući pa onda onaj hmm bilo je ove godine definitivno što su mu na balkonu nekakve sihire ostavljali neke privjeske
Last edited by Krokodajl on 04/10/2016 19:37, edited 1 time in total.
- otherside
#464 Re: Leksikon foruma sax i klix
je ko ti?supercali wrote:Otherside je bila redovna na kafama i na izletu za skakavac
tita mi, jos ce ispasti da sam s respom isla na kafu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#465 Re: Leksikon foruma sax i klix
Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa
s obzirom da je taj forumas jos uvijek tu, necemo ga imenovati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa
- otherside
#466 Re: Leksikon foruma sax i klix
je li ovo neki reality?Zoya wrote:otherside wrote:razveseli me ova tema. hvalaotherside wrote:razveseli me ova tema. hvala
Ja se sjećam ove otherside još iz vremena kada je vegetu u jelima kotistila. Sada je biva prestala. Samo so I biber.
neces vjerovati i kopar, bosiljak, persun,...
prije 5-6 godina nisam znala je l' se to jede ili samo mirise
Last edited by otherside on 04/10/2016 19:41, edited 1 time in total.
- muha_sa
#467 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja iz zajebancije registrujem nick--prilagodjeni---stavio nekog idiota na avatar i kreno se zezat na BC
šta god neko napiše ja ko idiot--citiram i pitam "a zašto to"
pizdili su, prijavljivali me moderatorima
besana kad me vidi da sam uletio samo napiše--evo onog dosadnog, odoh ja

šta god neko napiše ja ko idiot--citiram i pitam "a zašto to"
- Capajebo
#468 Re: Leksikon foruma sax i klix
muha_sa wrote:ja iz zajebancije registrujem nick--prilagodjeni---stavio nekog idiota na avatar i kreno se zezat na BC![]()
![]()
šta god neko napiše ja ko idiot--citiram i pitam "a zašto to"pizdili su, prijavljivali me moderatorima
![]()
![]()
Kad sam "dobio" ovaj nick, pita me besana ko si ti? A ja joj samo posaljem njen broj telefona na pp... joj panike
not cool, not coolplain vanilla wrote:Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa![]()
- muha_sa
#469 Re: Leksikon foruma sax i klix
Capajebo wrote:muha_sa wrote:ja iz zajebancije registrujem nick--prilagodjeni---stavio nekog idiota na avatar i kreno se zezat na BC![]()
![]()
šta god neko napiše ja ko idiot--citiram i pitam "a zašto to"pizdili su, prijavljivali me moderatorima
![]()
![]()
![]()
......
Kad sam "dobio" ovaj nick, pita me besana k'o si ti? A ja joj samo posaljem njen broj telefona na pp... joj panike![]()
![]()
![]()
not cool, not coolplain vanilla wrote:Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Prvo je prijetila, a onda i ostvarila prijetnju..objavila je intimne slike jednog forumasa![]()
s obzirom da je taj forumas jos uvijek tu, necemo ga imenovati![]()
- supercali
#470 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa jesi isla s respom na kafu doduse grupnuotherside wrote:je ko ti?supercali wrote:Otherside je bila redovna na kafama i na izletu za skakavac![]()
I da ja sam respo
- dale cooper
#471 Re: Leksikon foruma sax i klix
Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.
Po svemu sudeći ta (taj?
) je navukla popriličan broj forumaša na svoju priču. Čini mi se da se i sada neki
boje spomenuti njeno ime. Forumska verzija Voldemorta.
Pozadinu svega toga sam tek kasnije načuo, ali
sam prisustvovao raspletu u realnom vremenu.
Po svemu sudeći ta (taj?
boje spomenuti njeno ime. Forumska verzija Voldemorta.
- otherside
#472 Re: Leksikon foruma sax i klix
znam da si ti respo al se ne sjecam kafesupercali wrote:Pa jesi isla s respom na kafu doduse grupnuotherside wrote:je ko ti?supercali wrote:Otherside je bila redovna na kafama i na izletu za skakavac![]()
I da ja sam respo
halali, ne bih da ti kvarim reputaciju
skakavca se nerado sjecam
Last edited by otherside on 04/10/2016 19:46, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#473 Re: Leksikon foruma sax i klix
mi smo mračna strana forumaKrokodajl wrote:Chmoljo stavio temu Sirija na foe list![]()
![]()
![]()
mitska bića koja izlaze iz pećina samo da pišu o siriji
- Capajebo
#474 Re: Leksikon foruma sax i klix
A hajka na respu kad je postavio slike svih cura koje je im'o na msn-u? Al' one male, bas sa msn-adale cooper wrote:Najveći skandal kojeg ja pamtim je onaj sa onom famoznom malomplavookom alias eurosom alias bogapitajko.![]()
Po svemu sudeći ta (taj?) je navukla popriličan broj forumaša na svoju priču. Čini mi se da se i sada neki
boje spomenuti njeno ime. Forumska verzija Voldemorta.Pozadinu svega toga sam tek kasnije načuo, ali
-
Zoya
#475 Re: Leksikon foruma sax i klix
Svi znaju bona Koji jeplain vanilla wrote:Cudi me da niko nije spomenuo Seherzadu, to ce raja s BC znati
Sjećam se jedne njene poruke kad je napisala 'JA SAM TI PLJUNULA NA KOMBI'. I danas se smijem kad se sjetim