Precerujes.Fudo387 wrote:
Meni kad se jede pljeskavica, napravim pljeskavicu.
4 ploce 4 cevapa u svakoj, to ti je to.
Precerujes.Fudo387 wrote:
Meni kad se jede pljeskavica, napravim pljeskavicu.
Nisam bio na Slapu godinama. Kazu da propada. Jebiga do vlasnika je kazu._BataZiv_0809 wrote:Point kad cemo zveknut koji Nektar na Slapu?
Dobro, malo te zezam, al' ono stvarno ne valja.Point. wrote:Precerujes.Fudo387 wrote:
Meni kad se jede pljeskavica, napravim pljeskavicu.![]()
4 ploce 4 cevapa u svakoj, to ti je to.Sad brojati daj mi 6, 10, 12 cevapa. Bjazi.
U Chicagu.Point. wrote:Gdje si ih jeo? Smrznuti Brajlovic se ne racuna.
ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...Njanjavi wrote:Pa ja nikad nisam ni pao na hype oko beslica, presoli debil vapache valjda da bi se uzimalo stagod i za popit uz to.
Meni je mjera piccolo vala, sasvim solidne cevape sklepaju, plus i poslusaju kad narucis kakve zelis.
belfy wrote:ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...Njanjavi wrote:Pa ja nikad nisam ni pao na hype oko beslica, presoli debil vapache valjda da bi se uzimalo stagod i za popit uz to.
Meni je mjera piccolo vala, sasvim solidne cevape sklepaju, plus i poslusaju kad narucis kakve zelis.
Ma na East Coast ne valjaju nista. Najbolji su u Kansasu, dobra govedina.Fudo387 wrote:U Chicagu.Point. wrote:Gdje si ih jeo? Smrznuti Brajlovic se ne racuna.
A ja čuo da su u piccolu njihovi cevapi( navodno teleći). Hajd više znaj.belfy wrote:ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...Njanjavi wrote:Pa ja nikad nisam ni pao na hype oko beslica, presoli debil vapache valjda da bi se uzimalo stagod i za popit uz to.
Vala sam se najeo i jednih i drugih i ni nalik... Teško mi je to povjerovati. Samo je u Piccolu ambijent kritičan._BataZiv_0809 wrote:Nisam bio siguran, a htio sam ga docekat na volejbelfy wrote: ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...![]()
koliko god cudno zvucalo - slazem se sa tobom u potpunosti.Ajatolah_ wrote:Vala sam se najeo i jednih i drugih i ni nalik... Teško mi je to povjerovati. Samo je u Piccolu ambijent kritičan._BataZiv_0809 wrote:Nisam bio siguran, a htio sam ga docekat na volejbelfy wrote: ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...![]()
Ne mogu vjerovati da neko kaže su mu travnički i sarajevski isti.
nije mi bilo mrsko da malo propitam, pa bih sada da dovedem svoju tvrdnju u pitanje. prije nesto vise od sedmice sam saznao da od nekog vremena (nisam saznao tacno od kada) Piccolo pravi sam svoju smjesu za cevape. dakle, moguce da je i Njanjavi u pravu. ja sam ih licno jeo dok je jos stojala ona Beliceva reklama zaljepljena im na vratima i prozorima i sada ne osjetim razliku. neki dan sam gledao i te reklame vise nema. tako da je mozda Njanjavi u pravu kada kaze da tamo vise nisu Beslicevi cevapi..._BataZiv_0809 wrote:belfy wrote:ovo je malo smijesno receno, jer u Piccolu prave upravo Besliceve...Njanjavi wrote:Pa ja nikad nisam ni pao na hype oko beslica, presoli debil vapache valjda da bi se uzimalo stagod i za popit uz to.
Meni je mjera piccolo vala, sasvim solidne cevape sklepaju, plus i poslusaju kad narucis kakve zelis.![]()
Nisam bio siguran, a htio sam ga docekat na volej![]()
Djesi belfi jebote patak
ma jebo cevap, mi se sturismo vodu uvozit, svaka druga prica je suvisnaEdin H. wrote:Gdje pojesti cevape napravljene od domaceg mesa?![]()
https://www.klix.ba/biznis/meso-iz-bih- ... /170331073
Odes na selo gdje se kolje krava(najbolje je pregledati citav proces da te ne zajebu sa brazilskim mesomEdin H. wrote:Gdje pojesti cevape napravljene od domaceg mesa?![]()
https://www.klix.ba/biznis/meso-iz-bih- ... /170331073
Je li i isfasiraju pred tobom?triconja wrote:Odes na selo gdje se kolje krava(najbolje je pregledati citav proces da te ne zajebu sa brazilskim mesomEdin H. wrote:Gdje pojesti cevape napravljene od domaceg mesa?![]()
https://www.klix.ba/biznis/meso-iz-bih- ... /170331073) i narucis mesa. Platis kilu 15ak maraka i 100 % si siguran da je domace.
Bio je jedan koji je drzao hajvan ili kupi od nekog domaceg 100% i pravio cevape i prodavao. Skupi cevapi bili a od dobrog mesa. Mogao si citav proces pregledatiEdin H. wrote:Je li i isfasiraju pred tobom?triconja wrote:Odes na selo gdje se kolje krava(najbolje je pregledati citav proces da te ne zajebu sa brazilskim mesomEdin H. wrote:Gdje pojesti cevape napravljene od domaceg mesa?![]()
https://www.klix.ba/biznis/meso-iz-bih- ... /170331073) i narucis mesa. Platis kilu 15ak maraka i 100 % si siguran da je domace.
Ne pitam to, necu ih ja praviti i peci, nisam ugostitelj.![]()
Interesuje me koja cevabdzinica gradi svoj imidz i reklamnu kampanjuna koristenju domaceg mesa.
Znaci interesuje me kvaliteta, a ne kvantiteta.