Rat u BiH zbog referenduma?

Locked
Qler

#451 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Qler »

Sto psuju uzivo novinari :D

A sto se tice bjezanja, ja bi prvi otisao, a kad bi se desilo da moram ostati, prvo bi napao nase politicare, a djecu im poslao na prvu liniju, pa kad je pored mene baketovo dijete, ili bilo kojeg politicara, onda cemo ratovati... do tada, nista...

Alfonse, zovi da obilazimo Poljine :D
Mohamad Sissoko

#452 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Mohamad Sissoko »

Dozer wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Ovi sto bi bjezali, ne kontam sto sad vec ne krenu dok se aerodromi nisu zatvorili :D
Ovi sto bi ratovali - sto ne uzmimate puske i ne pocinjete konacno? Sta cekate? :mrgreen:

@Madneru
Vidim da je ovdje svima dobro, sto znaci da imaju para. Pa, kontam, ako je tako - sto da se onda i ja ne oparim (jos) malo :D
Gluho bilo ratovat.
madner

#453 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by madner »

Ma kakvi ovi, 200 eura vidili zadnji put na filmu. :D

Jedino da kakvu grupnu nastavu organizujes, po cenera bi nekako navukli. :D
Dozer

#454 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Dozer »

bleee_sa wrote:Ne loži raju bezveze da bi pobjeg'o, dok bi ovi jedan metak u šaržer stavili ti i PM bi već pušku na ramenu imali :mrgreen:
Vjeruj mi da ne bi. Onda nisam imao djecu, sada imam, a njima ni pod razno ne bih priustio ono u cemu sam se ja onda nasao ;)
A znam da i PM dijeli moje misljenje u ovome ;)

I, ja ne bih pobjegao, nego bih samo otisao. ;)

@Madneru
Nista onda od toga. Nek' se sami snalaze. Naucice u jednom momentu. Ko prezivi do tog momenta, logicno :D
Last edited by Dozer on 30/08/2016 16:30, edited 1 time in total.
almir90

#455 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

Da'oće već jednom ovi izbori proći, ne mere se 'vo durati više. :lol: :lol:
bleee_sa

#456 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Dozer wrote:
bleee_sa wrote:Ne loži raju bezveze da bi pobjeg'o, dok bi ovi jedan metak u šaržer stavili ti i PM bi već pušku na ramenu imali :mrgreen:
Vjeruj mi da ne bi. Onda nisam imao djecu, sada imam, a njima ni pod razno ne bih priustio ono u cemu sam se ja onda nasao ;)
Zajebavam se, nisi budala. :mrgreen:
Živ i zdrav bio 100 godina za sve u onom prošlom, i ti i tvoja pokoljenja :thumbup:
Ripicipi

#457 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Ripicipi »

...
Last edited by Ripicipi on 30/08/2016 17:00, edited 1 time in total.
Dozer

#458 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Dozer »

bleee_sa wrote:
Dozer wrote:
Zajebavam se, nisi budala. :mrgreen:
Živ i zdrav bio 100 godina za sve u onom prošlom, i ti i tvoja pokoljenja :thumbup:
Neka te...ku'cu sa 100 godina... :lol:
bleee_sa

#459 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Ima lola što voze Renola i sa 100 godina :mrgreen:
Dozer

#460 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Dozer »

E tu narodnu jos ne cuh :lol:
mO k3

#461 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by mO k3 »

znaci vi koji zivite u bih spremni ste??
Dozer

#462 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Dozer »

Kako ko i za sta :lol:
bleee_sa

#463 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Pasoš važi još 9 godina, rezervoar benzina je vazda do vrha, plin je negdje na pola, ja sam spreman 8-)
madner

#464 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by madner »

Normalno spreman, 5 okvira za M70, 1 M70, 3 rucne bombe, 2 tromblona, 2 pistolja, rey banke aviaticar, zippo upaljac, martinke, 2 zolje, 1 ruksak, dvogled, noz.

Treniram ovu scenu svaki dan, kodno ime forsiranje Vrbasa:

Fali camac. :D
Dozer

#465 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#466 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Fudo387 »

Mohamad Sissoko wrote:Ovi sto bi bjezali, ne kontam sto sad vec ne krenu dok se aerodromi nisu zatvorili :D
Nemaju kud, mlate praznu slamu.
Cuvaj to sto imas, k'o misli da ga neko negdje jedva ceka neka pogleda na youtube snimke kako makedonci i madjari mlate onu sirijsku
sirotinju.
Ci-Nick

#467 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Ci-Nick »

Qler wrote:Sto psuju uzivo novinari :D

A sto se tice bjezanja, ja bi prvi otisao, a kad bi se desilo da moram ostati, prvo bi napao nase politicare, a djecu im poslao na prvu liniju, pa kad je pored mene baketovo dijete, ili bilo kojeg politicara, onda cemo ratovati... do tada, nista...

Alfonse, zovi da obilazimo Poljine :D
Upravo tako,... treba političarima javno dati do znanja da će njihova imovina biti prva meta pa nek malo razmisle kako se dogovaraju, pregovaraju i pozivaju u rat.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#468 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by pici »

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Be ... nje/385043
SARAJEVO - Dan nakon što su iz Udruženja "Zelene beretke" najavili kako će organizovati veliku vojnu vježbu "Sloboda za sve", a od Oružanih snaga (OS) BiH tražiti bojevu municiju i najnovije naoružanje, juče su, svjesni medijske pažnje koju su privukli, pokušali da "spuste loptu". Do zaključenja ovog broja "Nezavisnih", u OS BiH nije stigao nikakav zahtjev iz ovog udruženja, potvrđeno je iz Ministarstva odbrane BiH. "Sredstva i oprema Oružanih snaga BiH bivaju ustupljeni samo u izuzetnim slučajevima i to ovlaštenim institucijama i agencijama za sprovođenje zakona ili u svrhu podrške određenim projektima i sadržajima od značaja za kulturu i tradiciju naroda u BiH", rečeno je u ovom ministarstvu. Kako je na Facebook stranici koja okuplja simpatizere "Zelenih beretki" juče napisao Muhamed Švrakić, predsjednik Udruženja, već duže vrijeme je u planu skup veterana i druženje koje nije nikakav paravojni skup. "Mi kao udruženje u svome statutu imamo pravo njegovati tradiciju naše borbe. S obzirom na to da smo od naših članova imali zahtjeve da se upoznamo na tom skupu i s novim ustrojstvom Oružanih snaga, kao i raspolaganjem najnovijim naoružanjem, mi smo zatražili da taj skup veterana zajedno organiziramo s njima i uz potpunu suradnju i njihovu kontrolu", navodi Švrakić, dodajući kako niko ovoga ne treba da se plaši. Poručuje kako je mnogo rasprava i strahova sa sve tri strane, jer, kako tvrdi, Udruženje jedino može okupiti i okuplja veliki broj istinskih bosanskohercegovačkih patriota svih nacionalnosti. "Naša vojna vježba biće u što kraćem roku održana u nadi da će naše Oružane snage naći razumijevanja da zajedno s istinskim patriotama naprave nešto što je za dobrobit i budućnost BiH", zaključuje Švrakić. Međutim, iako tvrdi kako skup ne treba da plaši nikoga, komentari na Facebooku ostavljeni ispod poziva za vježbu govore drugačije. "Treba pokazati Dodiku, njegovim četnicima, licemjernoj Evropi i cijelom svijetu da ima snage u bosanskom narodu da brani i odbrani domovinu u slučaju potrebe. Možda bi trebalo pozvati i ostala udruženja da se pridruže i da se izvrši smotra jedinica. Pozdrav domovini", napisao je Jusuf Ćatal. Aida Vrućak upitala je da li skupu mogu prisustvovati i oni koji su rođeni devedesetih godina. "Pa i za nas je bitno da vježbamo jer možemo puno doprinijeti odbrani RBiH u slučaju rata. Da li se ikako možemo prijaviti", stoji u komentaru. Haris Jež poželio je da se ruke pozlate onom ko se ovog sjetio. "Na svaku njihovu vježbu, treba naš adekvatan odgovor. Kada ovi naši jadni političari nisu ni za šta, treba i četnicima i njima pokazati da će samo zube polomiti ako nešto pokušaju", poručio je on. Juče smo o ovim aktivnostima i skupu pokušali dobiti stav i mišljenje federalnog MUP-a, ali na naša pitanja niko nije odgovorio.

Jopet muslimani Hoce da zapocnu RAT... Islamska Deklaracija na djelu, u jaslicama ih poducavaju toj necistoj i antisrBskoj knjigi...UZAS
mO k3

#469 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by mO k3 »

@ pici , ček dok se oglase veh-bi-ajci iz Maoce ;)
dječak sa šibicama

#470 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dječak sa šibicama »

_BataZiv_0809 wrote:Uvijek vam dijaspora kriva :P
Vaik :D

Gledam maloprije RTRS "Srpska danas", oni su definitivno mentalno u Sjevernoj Koreji, koja ofirna kampanja... ide vijest iz rudnika Sase Srebrenica i Birac Glinica, ministri iz SNSD vlade dominiraju, to se radi to se rokovi ispunjavaju to blagostanje, radnici odusevljeni, dovedu i nekog nesretnika od radnika on onako sav smotan govori kako je super sjajno i predivno... onda vijest iz Doboja (SDS na vlasti cini mi se), tmurno, zapetljano, opstinska skupstina usvojila nekakvih milion odluka bez rasprave, sve je sumnjivo, SNSD-ov opozicioni vijecnik govori dramaticnim tonom... onda ide Vlasenica, nacelnik SDS-ovac, pogadjate, tmurna tema o nekakvoj cesmi na Han Pogledu koju je neki lokalni kabadahija (SDS-ovac naravno) prisvojio sebi, a opstina Vlasenica i nacelnik sute i mute... pa vijest iz Kozarske Dubice, ovo vec lici na Sovjetski Savez, vijest o prebacenoj normi kukuruza, opet ministar SNSD-a u krupnom kadru, obecava jos bolju zetvu, i do 1200% vecu naredne godine (ako glasate za SNSD naravno)...

Zajebali su moskovsku Pravdu.
Bullet Tooth Tony

#471 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Bullet Tooth Tony »

[/img]
dječak sa šibicama wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Uvijek vam dijaspora kriva :P
Vaik :D

Gledam maloprije RTRS "Srpska danas", oni su definitivno mentalno u Sjevernoj Koreji, koja ofirna kampanja... ide vijest iz rudnika Sase Srebrenica i Birac Glinica, ministri iz SNSD vlade dominiraju, to se radi to se rokovi ispunjavaju to blagostanje, radnici odusevljeni, dovedu i nekog nesretnika od radnika on onako sav smotan govori kako je super sjajno i predivno... onda vijest iz Doboja (SDS na vlasti cini mi se), tmurno, zapetljano, opstinska skupstina usvojila nekakvih milion odluka bez rasprave, sve je sumnjivo, SNSD-ov opozicioni vijecnik govori dramaticnim tonom... onda ide Vlasenica, nacelnik SDS-ovac, pogadjate, tmurna tema o nekakvoj cesmi na Han Pogledu koju je neki lokalni kabadahija (SDS-ovac naravno) prisvojio sebi, a opstina Vlasenica i nacelnik sute i mute... pa vijest iz Kozarske Dubice, ovo vec lici na Sovjetski Savez, vijest o prebacenoj normi kukuruza, opet ministar SNSD-a u krupnom kadru, obecava jos bolju zetvu, i do 1200% vecu naredne godine (ako glasate za SNSD naravno)...

Zajebali su moskovsku Pravdu.
:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#472 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

ali najjaca dijasporska mi je "mislite da vas neko negdje ceka otvorenih ruku, nemojte biti smijesni" :D

Ne brinite, necemo mi vama vas rahatluk kvariti :thumbup: :D
Fudo387

#473 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Fudo387 »

dječak sa šibicama wrote:ali najjaca dijasporska mi je "mislite da vas neko negdje ceka otvorenih ruku, nemojte biti smijesni" :D

Ne brinite, necemo mi vama vas rahatluk kvariti :thumbup: :D
Ma ok ti, ti si vec dijaspora.
:D
dječak sa šibicama

#474 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Ali sega su mi Dodikovi ministri, svi nekakvi glavati, sta je ono, sve bumbar do bumbara.
mO k3

#475 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by mO k3 »

dječak sa šibicama wrote:Ali sega su mi Dodikovi ministri, svi nekakvi glavati, sta je ono, sve bumbar do bumbara.
Prodji banjalukom ;) glavonje , svi ćelavi i pederuse oko sebe
Locked