Ekspanzija terorizma

Post Reply
insomnia78

#451 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
insomnia78 wrote:
General War wrote: poslije cega?
Posije AQ, i samo na svojoj zemlji :D ma procitaj sta Salik napisa
Mada je zaboravio npr. napad na americku ambasadu u Libanu i dva napada na Jevreje u Argentini i jos pokoji napad

S moje sokoćalo
Mislim da je Salik referisao na napad iz 1946. godine na hotel King David od strane Cionista.
Pa to niko ne spori
Samo nije ni iran nevinasce u svim tim nspadima

S moje sokoćalo
Kaligula I

#452 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kaligula I »

sjedi 1 wrote:
Kaligula I wrote:
BigBossBrkO wrote:Samo najjači ovaj bavarac sa klipa što se raspravlja sa luđakom...kaže "der hat ne wOfe" (on ima oružje) a pravilno je WAFFE ali bavarski naglasak je legendaran :mrgreen: , ali je i on malo rasistički nastrojen - kaže "scheiss kanaken" (kanake je uvredljivi naziv za turke/imigrante generalno), a njegov nijemac rešeta... pogubio se stari malo! :mrgreen:
...znači Angela ima sa jedne strane imigrante, a sa druge strane svoje desničare...kome li će se priklonit, bože dragi?... :D
Kako joj prekookeanci kažu :D
...ako je tako onda ona nema briga...nije do nje... :D
General War

#453 Re: Ekspanzija terorizma

Post by General War »

insomnia78 wrote: Pa to niko ne spori

S moje sokoćalo
TAFKAP

#454 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

Jedna osoba uhapšena na Minhenskom aerodromu, (ne)vezano sa događajem u trgovačkom centru
salik79

#455 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote: Pa to niko ne spori

S moje sokoćalo
Niko ne spori, zato sto niko ne spominje pretacu svih bombaskih teroristickih napada modernog doba. O tome govorim, kada su masmediji u pitanju. Jer, za njih je i pokojni Mandela svojevremeno bio terorista br.1 . A taj isti Mandela je prvo (dakle, prije bilo koje druge zemlje) posjetio Iran, jos prije preuzimanja predsjednicke funkcije, i svoga lidera (kako ga je uvijek oslovljavao) ajetullaha Hameneia. Vjerovatno da bi zajedno planirali teroristicke napade po bijelome svijetu :roll:
insomnia78

#456 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

:D :D
Koji si ti meni kralj

S moje sokoćalo
Steph

#457 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Steph »

Image

Srbi i Hrvati konačno priznali bosanski jezik! Doduše, kada se Ibrahimović obrati na bosanskom onda je to hrvatski/srpski, ovisi o portalu. :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#458 Re: Ekspanzija terorizma

Post by It_is_a_Leclerc »

Način izvršenja, datum na koji je izvršen ovaj napad me tjera na sumnju da ipak nije u pitanju islamistički terorizam, već terorizam ovih kojekakvih Pegida i slične bagre.

No, njemačka policija se pokazala kao prilično šlampava i nepouzdana. Već nekoliko sati drže grad u lockdownu, bez ikakvih navoda o napadačima za kojima navodno tragaju.
arzuhal

#459 Re: Ekspanzija terorizma

Post by arzuhal »

Valja insan baš bit unesrećen uglavu, od panja odvaljen, od cjepanice i ćutuka, pa vako pisat, nije šala...
Najprije se čuje žestoka prepirka između napadača i autora videa na njemačkom jeziku, a nedugo nakon toga "snimatelj" počinje da priča sa osobama s kojima je u društvu i to na srpskom, bošnjačkom ili hrvatskom jeziku. Kada je napadač počeo da puca, jedna od osoba koja je bila sa autorom snimka je glasno opsovala na jednom od pomenuta tri jezika i pozvala prijatelja da se skloni.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... DEO/380001
arzuhal

#460 Re: Ekspanzija terorizma

Post by arzuhal »

It_is_a_Leclerc wrote:Način izvršenja, datum na koji je izvršen ovaj napad me tjera na sumnju da ipak nije u pitanju islamistički terorizam, već terorizam ovih kojekakvih Pegida i slične bagre.

No, njemačka policija se pokazala kao prilično šlampava i nepouzdana. Već nekoliko sati drže grad u lockdownu, bez ikakvih navoda o napadačima za kojima navodno tragaju.
Jes', tačno, na svijetu je nadaleko i poslovično njemačka policija poznata po šlampavosti i nesnalaženju...Evo, imamo i dokaze...Fertig...
Njanjavi

#461 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Njanjavi »

It_is_a_Leclerc wrote:Način izvršenja, datum na koji je izvršen ovaj napad me tjera na sumnju da ipak nije u pitanju islamistički terorizam, već terorizam ovih kojekakvih Pegida i slične bagre.

E nek si nam ti svoju analizu dao strucnjace, neb mi skontali bez tvoje bistre dedukcije nista.
I dje to jos murija izvjestava redovno o radnjama koje sprovodi dok traje akcija i lov na pocinioce vakvih djela alahati.
Normalno da se suti dok ne zavrse operacije, haman bi trebali u direktnom prenosu izvjestavat o svojim kretnjama i kuda kako i koga traze :lol:
It_is_a_Leclerc

#462 Re: Ekspanzija terorizma

Post by It_is_a_Leclerc »

Njanjavi wrote:

E nek si nam ti svoju analizu dao strucnjace, neb mi skontali bez tvoje bistre dedukcije nista.
I dje to jos murija izvjestava redovno o radnjama koje sprovodi dok traje akcija i lov na pocinioce vakvih djela alahati.
Normalno da se suti dok ne zavrse operacije, haman bi trebali u direktnom prenosu izvjestavat o svojim kretnjama i kuda kako i koga traze :lol:
U Francuskoj.
U SAD-u, također ;)
Edin H.

#463 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Edin H. »

arzuhal wrote:

Jes', tačno, na svijetu je nadaleko i poslovično njemačka policija poznata po šlampavosti i nesnalaženju...Evo, imamo i dokaze...Fertig...
Nisu se jos opravili od kada su zakugali Gestapo I Abwehr :oops:
Freamon Lester

#464 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Freamon Lester »

Pres konferencija je trebala poceti u 2 sata. Za sada sve ide u prilog da se radi o desnicarskom terorizmu i nazalost to ce biti jedna nova posast koja ce poceti u Evropi da buja. :izet:
marschall

#465 Re: Ekspanzija terorizma

Post by marschall »

Freamon Lester wrote:Pres konferencija je trebala poceti u 2 sata. Za sada sve ide u prilog da se radi o desnicarskom terorizmu i nazalost to ce biti jedna nova posast koja ce poceti u Evropi da buja. :izet:
ko je to izjavio?
CSKA

#466 Re: Ekspanzija terorizma

Post by CSKA »

Ovi sa CNN-a govore da je njemacki alzirac.
k3ngur

#467 Re: Ekspanzija terorizma

Post by k3ngur »

Zalosno... :( :( :(
marschall

#468 Re: Ekspanzija terorizma

Post by marschall »

njemacki iranac
detroit-mercy

#469 Re: Ekspanzija terorizma

Post by detroit-mercy »

Bilo na ZDFu, iranac :skoljka:
Edin H.

#470 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Edin H. »

marschall wrote:njemacki iranac
Samo jedan napadac.
CSKA

#471 Re: Ekspanzija terorizma

Post by CSKA »

Njemacki iranac,18 godina.

Samo me zanima sto je psovao turke.
k3ngur

#472 Re: Ekspanzija terorizma

Post by k3ngur »

Njemacki iranac, izgleda rastao u naselju medju turcima, mentalnog sklopa, nikakve indicije da je pripadnik isila ili bilo koje teroristicke organizacije.
Krokodajl

#473 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Krokodajl »

znači ipak arijevac ...
salik na aparatima :D
Freamon Lester

#474 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Freamon Lester »

Iranac? Koji je njemu djavo... :lol:
TAFKAP

#475 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

CSKA wrote:Njemacki iranac,18 godina.

Samo me zanima sto je psovao turke.
Dajte ljudi, budite bar malo ozbiljni :roll:

Nije on psovao Turke, nego ga je Bavarac sa terase prozivao kao Turčina i Kanake (pogrdna riječ za ljude porijeklom iz Turske ili južne Evrope), na šta mu je ovaj odgovorio da je Nemac, da je rođen u Njemačkoj.

Plus na glavnoj strani piše "Muškarac sa Balkana komunicirao sa jednim od napadača", znači :roll:

Ovaj naš je samo snimao video, pričao je sa ženskom osobom, dok je druga osoba "komunicirala" tj. psovala.
Post Reply