Ma bas naprotiv. Ja mislim da je za ovaj poraz kriv prevelik respekt od igraca prema Portugalu. Budale iz medija na stranu.Melbourne_Australia wrote:Na moru sam vec 20 dana i iskren da budem muka mi je od Hrvatskih medija i brazilaca iz Evrope..Umjesto da se spuste na zemlju i da idu utakmicu po utakmicu oni ponizavaju Portugal i gledaju kako ce do finala..A 20 godina gola Portugalu nisu evo zabili..Ja bi razumio da medije da se pise o Spaniji ili Njemackoj ali budimo realni Hrvatska nije taj nivo..Zao mi je igraca ali mediji su krivi za ovo jer opet kazem Portugal je sila za Hrvatsku nije bilo potrebe za ovako dizanje "Evropskih Brazilaca"
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tututuuuu
#451 Re: Osmina finala
- Edin H.
#452 Re: Osmina finala
Pa sta je trebao, da se mijesa s portugalskim plebsom?jasko_ba wrote:
Jadan Quaresma niko ga ziv i ne spominje, fuj.Svi trce prema njemu da proslave, samo Kristina sama prema centru. Kakav egomanijak
Najgori su oni loseri kada kazu timski sport, uspjeh tima itd.
- relativno84
#453 Re: Osmina finala
KmeeeeeeeeeAstrix wrote:Ma seljačka, draži mu tuđi poraz nego naša pobjeda...
- It_is_a_Leclerc
- bingov buraz
#455 Re: Osmina finala
Hrvataka odigra jednu losu utakmicu i pise se da su zasluzeno ispali,ovi firgosi odigraju sve utakmice turnira za kurac i zasluzeno prolaze 
- Billy The Pljuc
#456 Re: Osmina finala
Sto to, da se nisi haman prepoznao?tututuuuu wrote:Prepali se.Billy The Pljuc wrote:![]()
![]()
![]()
K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali. Realno i iskreno kad Hrvatska igra ovako onda nista bolje nije ni zasluzila a po meni sve zasluge idu Cacicu.
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.
Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
A za boldano, sad mozes gledati Portugalce u komsiluku i vece Turke od Turaka u dragoj ti domovini.
Isti su meni qrac i komsije koje navijaju za repku Srbije i oni sto navijaju za Tursku sa ovim gore navedenim pored svoje zemlje i svoje repke.
- Idemedosumom
#457 Re: Osmina finala
Htio po svaku cijenu izbjeći penale možda? Ako da, uspio jecyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode![]()
![]()
Šteta...
E pa hoće li ijedan balkanac ovim ciganima ikad pera odbiti ?
-
Fudo387
#458 Re: Osmina finala
Da, da...It_is_a_Leclerc wrote:
![]()
Kako ovaj nas dinaroid vazda na isti fazon trehne od ledinu, to je cudo jedno.
- Romanista 101%
#459 Re: Osmina finala
omar little wrote:pa kad ga nije bilo cijelu tekmu, od cega ce se umoriti?Edin H. wrote:Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici.
120 minuta seta se po 16-m. i rukama mase, kako nece istrcati
- dale cooper
#460 Re: Osmina finala
Jebiga...meni je to tužno.relativno84 wrote:Krava je plemenita zivotinja, nju bih postedio, moze komsijadale cooper wrote:
To ona "nek crkne komšiji krava" priča?
- limeni
#461 Re: Osmina finala
Quaresma is on fire nanananananana
oooooo!!
Sto bi jedan Mostarac rekao, rezultat iz real. Ne mozes ti izaci kao favorit protiv Portugala sa igracima kao sto su Subasic, Vida, Strina, nakav Brozovic..
Strina izgubi loptu i pada ko biva faul a nidje ga niko nije pipno
onda ti kola krenu nizbrdo i to bi bilo to.
Ja govorim da ce proci Poljska, Vels i Portugal jer su komsije jednostavno precijenjeni, uzeli posvadjanu tursku, djuturume iz Ceske i Spaniju u revijalnoj utakmici.
oooooo!!
Sto bi jedan Mostarac rekao, rezultat iz real. Ne mozes ti izaci kao favorit protiv Portugala sa igracima kao sto su Subasic, Vida, Strina, nakav Brozovic..
Strina izgubi loptu i pada ko biva faul a nidje ga niko nije pipno
Ja govorim da ce proci Poljska, Vels i Portugal jer su komsije jednostavno precijenjeni, uzeli posvadjanu tursku, djuturume iz Ceske i Spaniju u revijalnoj utakmici.
- Romanista 101%
#462 Re: Osmina finala
Fudo387 wrote:Da, da...It_is_a_Leclerc wrote:
![]()
Kako ovaj nas dinaroid vazda na isti fazon trehne od ledinu, to je cudo jedno.
oni su veci Balkanci od svih ostalih a prave se da su zapad, svaki put isto, dobro krenu i onda krece prica mi Hrvati najbolji u finalu smo i nakon toga zna se sta dolazi - samar!
- tututuuuu
#463 Re: Osmina finala
cuj zove ljude povampirene ustase. Hrvati bar znaju za kog i zasto navijaju. Zasto navijaju Bosnjaci za Tursku, ili Portugal? Pa sad ti vidi ko je u toj prici "povampiren". Ti si glupan. ajmo dalje.Billy The Pljuc wrote:Sto to, da se nisi haman prepoznao?tututuuuu wrote:Prepali se.Billy The Pljuc wrote:![]()
![]()
![]()
K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali. Realno i iskreno kad Hrvatska igra ovako onda nista bolje nije ni zasluzila a po meni sve zasluge idu Cacicu.
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.
Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
A za boldano, sad mozes gledati Portugalce u komsiluku i vece Turke od Turaka u dragoj ti domovini.
Isti su meni qrac i komsije koje navijaju za repku Srbije i oni sto navijaju za Tursku sa ovim gore navedenim pored svoje zemlje i svoje repke.
Last edited by tututuuuu on 26/06/2016 00:01, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#464 Re: Osmina final
Kod nas je jos i dobro kako je kod dikana.dr socrates wrote:Dočekaše i ovdašnje patriote svojih pet minuta radosti,neka vrijeme je bilo da se malo provesele.Ispade Hrvatska, a još kad bi Đoković izgubio na Vimbldonu bio bi potpuni doživljaj.
Btw.,kad cete vi na neko bitno takmicenje u nogometu?
Last edited by LBVIEW on 26/06/2016 00:12, edited 1 time in total.
- Grean
#465 Re: Osmina finala
Djokovic je drugo....kao sto Srbija i Hrvatska ne mogu u istu ravan.dr socrates wrote:Dočekaše i ovdašnje patriote svojih pet minuta radosti,neka vrijeme je bilo da se malo provesele.Ispade Hrvatska, a još kad bi Đoković izgubio na Vimbldonu bio bi potpuni doživljaj.
-
smijesni_ste
#466 Re: Osmina finala
Gleda li iko emisiju i diskusiju na HRT-u nakon utakmice?
Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično?

Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično?
- Romanista 101%
#467 Re: Osmina finala
ovi sad sto su navijali za Hrvate mogu mirno da se vrate nastavljanju pljuvanja nasih reprezentativaca jedino im to preostaje
- Grean
#468 Re: Osmina finala
Pa ja ne cuh da ih ispljuvase. Bili su zesci prema njima ranije.smijesni_ste wrote:Gleda li iko emisiju i diskusiju na HRT-u nakon utakmice?
Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično?![]()
-
north
#469 Re: Osmina finala
Hrvati previše imaju utakmica na prvenstvima gdje su kao "bolji", a na kraju suha qrca...Turska, Portugal, ne znam sjeća li se neko Njemačke na EURU men se čini 96, kad su zijanili 2-1, bili poprilično bolji cijelu utakmicu....Ne može se tu samo ni na peh vaditi, u 118 minuti se ne jurca ka golu i rizikuješ kontru, ako do tada nisi zabio i naravno ako ne gubiš, onda moraš igrati na sigurno I čekati penale, ko danas švicarci I poljaci gdje ni jedni ni drugi zadjih deset minuta nisu nešto puno pokušavali...Ovi se junački okuražili, nešto pritišću u zadnjim minutama produžetaka, fasuju u 117 minuti i pitaju se kako, pa plači
...Ne može ni tako jebi ga, još jednom im se dešava sam pao sam se ubio....iako realno hrvati su stvarno dobri, vrlo dobri tu nema priče, ali malo samoprecjenjivanje, jebi ga oni u osmini finala na sva zvona pišu kako im je otvoren put do finala
, malo kad ne iskoristiš ono malo šansi koje imaš, malo neracionalno igraš u finišu produžetaka i imaš plač i kuknjavu 
Last edited by north on 26/06/2016 00:07, edited 2 times in total.
- relativno84
#470 Re: Osmina finala
Zalim slucaj ali ne pusimo svi one price ko nas zavadi, svaki poraz agresora lijevo i desno za mene je uspjeh. Tako da ti tuguj ali dozvoli i da se drugi raduju ako si vec toliko sirokih shvatanja.dale cooper wrote:Jebiga...meni je to tužno.Ta nemogućnost da se izdignemo iznad dnevno-političkih i nacionalnih razmirica.
-
smijesni_ste
#471 Re: Osmina finala
Ne znam, nisam prije nikad ni gledao, ali ovo večeras je sasvim dovoljno bilo, kultivisano...svaka im častGrean wrote:Pa ja ne cuh da ih ispljuvase. Bili su zesci prema njima ranije.smijesni_ste wrote:Gleda li iko emisiju i diskusiju na HRT-u nakon utakmice?
Kako kulturno isprozivaše i Čačića i Mandžukića i još neke...pitam se hoćemo li ikad od naših 'stručnjaka' doživjeti nešto slično?![]()
-
Fudo387
#472 Re: Osmina finala
Ko je navijao za njih?Romanista 101% wrote:ovi sad sto su navijali za Hrvate mogu mirno da se vrate nastavljanju pljuvanja nasih reprezentativaca jedino im to preostaje
- p206
#473 Re: Osmina finala
mi imamo bolji omjer s Portugalcima od Hrvatske...barem smo jednu odigrali nerješeno 
- It_is_a_Leclerc
#474 Re: Osmina finala
#CRO #Orangesponsorsyou

- Billy The Pljuc
#475 Re: Osmina finala
Glupan ti je tata koji te napravio a i ti si zaostao u razvoju, ne bih da se upustam u prepisku s tobom jer se iskreno plasim da me ne dotuces iskustvom. Da citas i razumijes sta pisem bilo bi ti jasno. Idemo dalje fakat.tututuuuu wrote:cuj zove ljude povampirene ustase. Hrvati bar znaju za kog i zasto navijaju. Zasto navijaju Bosnjaci za Tursku, ili Portugal? Pa sad ti vidi ko je u toj prici "povampiren". Ti si glupan. ajmo dalje.