ROLAND GARROS 2016
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
smijesni_ste
#451 Re: ROLAND GARROS 2016
Otkud vam to da će Novak sada malo popustiti i da će se zadovoljiti ovim?
Skinuo je ogromni teret i mislim da će sada ubaciti u brzinu više barem što se motivacije tiče.
Skinuo je ogromni teret i mislim da će sada ubaciti u brzinu više barem što se motivacije tiče.
- zarko.filip
#452 Re: ROLAND GARROS 2016
Sta li radi Mats?I on se izgleda pridruzio Klubu99 u tugovanju.
-
radostan dan
#453 Re: ROLAND GARROS 2016
Pozdravio bih ovom prilikom doktora baltazara i teta monetu...pominjase nadala i goat listu.
Da sacekamo dok uracunaju ovaj rg, da vidimo kolika je razlika...cini mi se da je trenutno 4 poena, bez ove titule.

Da sacekamo dok uracunaju ovaj rg, da vidimo kolika je razlika...cini mi se da je trenutno 4 poena, bez ove titule.
Last edited by radostan dan on 05/06/2016 19:00, edited 1 time in total.
-
KENJAC
#454 Re: ROLAND GARROS 2016
Sva cetiri , sva cetiri , sva cetiri ! Tek smo na pola puta ! Svaka cast. Apsolutna dominacija. Nikad niko !
- zarko.filip
#455 Re: ROLAND GARROS 2016
Đoković je u nedelju savladao Endija Marija u finalu Rolan Garosa sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i tako osvojio jedini trofej sa četiri najveća turnira koji mu je nedostajao.
Novak je na taj način postao osmi igrač koji je kompletirao titule na Gren slemovima, posle Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Roja Emersona, Roda Lejvera, Freda Perija, Andrea Agasija i Dona Badža.
Međutim, Srbin je stigao do još jednog velikog dostignuća, takozvanog 'Djoker slema' jer su trenutno sve četiri velike titule u njegovom vlasništvu. On je tako postao prvi igrač u Open eri kojem je to pošlo za rukom, a pre njega to su činili samo spomenuti Badž (1938) i Lejver (1962).
Pre 1969. godine kada je počela Open era tri Gren slema igrana su na travi, što znači da je najbolji teniser današnjice prvi u istoriji koji ima četiri sa različitih podloga.
„Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su došli. Hvala i publici, bila je fantastična atmosfera, uživanje je igrati pred vama. Čestitam Novakovom timu, zaslužili ste, svaka čast. Konačno, Novače, ovo je tvoj dan. Ono što si ostvario u poslednjih 12 meseci je neverovatno, osvojio si sva četiri Gren slema u nizu, to je neverovatno ostvarenje. To je toliko retko u tenisu, nije se desilo toliko dugo. Svi koji su došli su veoma srećni što su bili svedoci, ja sam izgubio meč, pa je malo bez veze. Ponosoan sam što sam bio deo današnjeg meča. Novače, čestitam ti, svaka čast“, rekao je Mari.
Cinjenice,izjava aktera ovog finala i onda se nadje neko pametan da komentarise zreb i sl.
Novak je na taj način postao osmi igrač koji je kompletirao titule na Gren slemovima, posle Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Roja Emersona, Roda Lejvera, Freda Perija, Andrea Agasija i Dona Badža.
Međutim, Srbin je stigao do još jednog velikog dostignuća, takozvanog 'Djoker slema' jer su trenutno sve četiri velike titule u njegovom vlasništvu. On je tako postao prvi igrač u Open eri kojem je to pošlo za rukom, a pre njega to su činili samo spomenuti Badž (1938) i Lejver (1962).
Pre 1969. godine kada je počela Open era tri Gren slema igrana su na travi, što znači da je najbolji teniser današnjice prvi u istoriji koji ima četiri sa različitih podloga.
„Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su došli. Hvala i publici, bila je fantastična atmosfera, uživanje je igrati pred vama. Čestitam Novakovom timu, zaslužili ste, svaka čast. Konačno, Novače, ovo je tvoj dan. Ono što si ostvario u poslednjih 12 meseci je neverovatno, osvojio si sva četiri Gren slema u nizu, to je neverovatno ostvarenje. To je toliko retko u tenisu, nije se desilo toliko dugo. Svi koji su došli su veoma srećni što su bili svedoci, ja sam izgubio meč, pa je malo bez veze. Ponosoan sam što sam bio deo današnjeg meča. Novače, čestitam ti, svaka čast“, rekao je Mari.
Cinjenice,izjava aktera ovog finala i onda se nadje neko pametan da komentarise zreb i sl.
-
Dr Baltazar
#456 Re: ROLAND GARROS 2016
Jestezarko.filip wrote:Nego,reci ti nama jel sada usao,po tvojim strogim kriterijumima,u Top 5 svih vremena?ultima_palabra wrote:Najlaksi put do RG ikad... Bedene, Bautista, raspali Berdo, nezreli Thiem i omiljena bitch Murray.
- Kikibombona
#457 Re: ROLAND GARROS 2016
A ovog Sejha mezite kada Nole uzme?radostan dan wrote:Guslaj šejče, guslaj rode,
daj radosnom razonode...
Slabo ovdje navratim, ne mogu da pohvatam te vase relacije!
-
KENJAC
#458 Re: ROLAND GARROS 2016
Jedan lijep nacin da se sjetis . Na stranu Djokovic i RG zelim ti od srca da slijedis ono sto ti je ostavljeno u amanet ! NE MRZNJI!radostan dan wrote:Jebi se, sto me tjeras da placem pred djecom, evo pobjegih iz dnevne...dale cooper wrote:Tooooooooo Nooooooooooooooolllllllleeeeeeeeeeeeeeee!!!! Majstore!!!![]()
Hvala ti na ovom, fakat ti hvala!!! Nemaš pojma koliko sam sretan u ovome momentu.
Hvala ti najviše zbog mog pokojnog oca, koji je kao tvoj ogroman fan čekao ovaj momenat,
ali nažalost nije ga doživio. Ali znam da bi bio presretan sada. Plakaću...majke mi.........
Sjecam se svega...
Pozdrav ljudino,samo naprijed, onim istim stazama, mapa ti je ostavljena, znas ko je crtao, i znas da je sigurna...
- ultima_palabra
#459 Re: ROLAND GARROS 2016
Pa moze u top 5 Open ere, za ove ranije nisam ekspert stvarno.zarko.filip wrote:Nego,reci ti nama jel sada usao,po tvojim strogim kriterijumima,u Top 5 svih vremena?ultima_palabra wrote:Najlaksi put do RG ikad... Bedene, Bautista, raspali Berdo, nezreli Thiem i omiljena bitch Murray.
-
Dr Baltazar
#460 Re: ROLAND GARROS 2016
I dalje iza i Federera i Nadala.radostan dan wrote:Pozdravio bih ovom prilikom doktora baltazara i teta monetu...pominjase nadala i goat listu.
Brojke ne lažu.
17 > 12
14 > 12
Možda je kod nebeskog naroda drugačije
- dale cooper
#461 Re: ROLAND GARROS 2016
Hvala!KENJAC wrote:Jedan lijep nacin da se sjetis . Na stranu Djokovic i RG zelim ti od srca da slijedis ono sto ti je ostavljeno u amanet ! NE MRZNJI!radostan dan wrote:Jebi se, sto me tjeras da placem pred djecom, evo pobjegih iz dnevne...dale cooper wrote:Tooooooooo Nooooooooooooooolllllllleeeeeeeeeeeeeeee!!!! Majstore!!!![]()
Hvala ti na ovom, fakat ti hvala!!! Nemaš pojma koliko sam sretan u ovome momentu.
Hvala ti najviše zbog mog pokojnog oca, koji je kao tvoj ogroman fan čekao ovaj momenat,
ali nažalost nije ga doživio. Ali znam da bi bio presretan sada. Plakaću...majke mi.........
Sjecam se svega...
Pozdrav ljudino,samo naprijed, onim istim stazama, mapa ti je ostavljena, znas ko je crtao, i znas da je sigurna...
-
radostan dan
#462 Re: ROLAND GARROS 2016
U najkracem...da nije sejka i par likova iz kluba 99, ne bi toliko strepili od poraza, niti bi se toliko radovali trofeju...isto se moze reci i za obrnutu situaciju, sladje su im rodzerove pobjede uz drkanje novakovaca...Kikibombona wrote:A ovog Sejha mezite kada Nole uzme?radostan dan wrote:Guslaj šejče, guslaj rode,
daj radosnom razonode...![]()
Slabo ovdje navratim, ne mogu da pohvatam te vase relacije!
Traje to, ihaajjj godina...
Nema pesme, ni veselja,
Dok leopold ne zapjeva...
- Kikibombona
#463 Re: ROLAND GARROS 2016
Aha, kontam.radostan dan wrote: U najkracem...da nije sejka i par likova iz kluba 99, ne bi toliko strepili od poraza, niti bi se toliko radovali trofeju...isto se moze reci i za obrnutu situaciju, sladje su im rodzerove pobjede uz drkanje novakovaca...
Nema pesme, ni veselja,
Da je izvisio Nole, valjalo bi stati pred Sejka, istrpiti to sto ima reci!
- zarko.filip
#464 Re: ROLAND GARROS 2016
Stvarno se ne moze porediti Rodzerov RG i NovakovRG.Rodzer je pobedio Robija koji je tada bio,cini mi se,27 a Novak Andriju koji br.2.Totalno neuporedivo.Ima jos jedna cinjenica koju ne treba smetnuti sa uma.Novak je dobio Rafu na RG a Roder je dobijao od Rafe.Dr Baltazar wrote:Jestezarko.filip wrote:Nego,reci ti nama jel sada usao,po tvojim strogim kriterijumima,u Top 5 svih vremena?ultima_palabra wrote:Najlaksi put do RG ikad... Bedene, Bautista, raspali Berdo, nezreli Thiem i omiljena bitch Murray.Ja sam prvi ovdje govorio da nije dok ne osvoji RG. Osvojio ga je zasluženo u finalu, sad kako je došao do njega je druga priča, ali je odigrao odlično danas i treba mu čestitati. Samo pominjati Federerov RG i govoriti kako ga ne bi uzeo da Nadal nije ispao je u rangu sa ovim Novakovim RG.
-
radostan dan
#465 Re: ROLAND GARROS 2016
Jesi li siguran u to.sto.pises...da sacekas.ipak.najnoviju goat listu, koju si TI naglasavao kao bitan argument...Dr Baltazar wrote:I dalje iza i Federera i Nadala.radostan dan wrote:Pozdravio bih ovom prilikom doktora baltazara i teta monetu...pominjase nadala i goat listu.
Brojke ne lažu.
17 > 12
14 > 12
-
KENJAC
#466 Re: ROLAND GARROS 2016
Geneza percepcije RG iz ugla ovih "before 2011"
Oderat ce ga dedo , pa se dedo i ne pojavi.
Uzet ce ga Rafa pa se i Rafa prepade.
Onda prelazimo u sferu irealnog pa se noktima fataju za Berdin servis i Timov talenat.
Kad su i sami uvidjeli suludost nadanja , zadnje pare se stavljaju na "neurotika " ili kako li ga vec zovu. Uvidjevsi svu nemoc realnog gledanja na stvar posezu za zadnjim mogucim adutom u nipodastavanju ociglednog u vidu recenice " Turnir za zaborav"
..... legenda kaze da su poslije gore izgovorenog zadnji put vidjeni prikopcani na infuziju sa sedativima.
Oderat ce ga dedo , pa se dedo i ne pojavi.
Uzet ce ga Rafa pa se i Rafa prepade.
Onda prelazimo u sferu irealnog pa se noktima fataju za Berdin servis i Timov talenat.
Kad su i sami uvidjeli suludost nadanja , zadnje pare se stavljaju na "neurotika " ili kako li ga vec zovu. Uvidjevsi svu nemoc realnog gledanja na stvar posezu za zadnjim mogucim adutom u nipodastavanju ociglednog u vidu recenice " Turnir za zaborav"
..... legenda kaze da su poslije gore izgovorenog zadnji put vidjeni prikopcani na infuziju sa sedativima.
-
radostan dan
#467 Re: ROLAND GARROS 2016
Znas koja je sejkova prva kad novak ispadne ili ga mlatne rodzer?Kikibombona wrote:Aha, kontam.radostan dan wrote: U najkracem...da nije sejka i par likova iz kluba 99, ne bi toliko strepili od poraza, niti bi se toliko radovali trofeju...isto se moze reci i za obrnutu situaciju, sladje su im rodzerove pobjede uz drkanje novakovaca...
Nema pesme, ni veselja,
Da je izvisio Nole, valjalo bi stati pred Sejka, istrpiti to sto ima reci!
ETO VAM GA, ETO, ETO...
-
radostan dan
#468 Re: ROLAND GARROS 2016
Bogati, jel ti mislis da on to ne zna...nego, lakse covjeku bude kad se raspr...razovara...razgovor sve lijeci.zarko.filip wrote:Stvarno se ne moze porediti Rodzerov RG i NovakovRG.Rodzer je pobedio Robija koji je tada bio,cini mi se,27 a Novak Andriju koji br.2.Totalno neuporedivo.Ima jos jedna cinjenica koju ne treba smetnuti sa uma.Novak je dobio Rafu na RG a Roder je dobijao od Rafe.Dr Baltazar wrote:
JesteJa sam prvi ovdje govorio da nije dok ne osvoji RG. Osvojio ga je zasluženo u finalu, sad kako je došao do njega je druga priča, ali je odigrao odlično danas i treba mu čestitati. Samo pominjati Federerov RG i govoriti kako ga ne bi uzeo da Nadal nije ispao je u rangu sa ovim Novakovim RG.
- medjutim
#469 Re: ROLAND GARROS 2016
hahaha ovo je najjaci PDF na forumu 
- sjedi 1
#470 Re: ROLAND GARROS 2016
Baš šta je sa šekijem ?
Šeki brate rođeni đe si,od guslanja se ne može živjeti
Šeki brate rođeni đe si,od guslanja se ne može živjeti
- shake69
#471 Re: ROLAND GARROS 2016
Samo da dodam instrumenAt, posto vidim da ce ovdje biti dobrog guslanja - i kidam u desno!

-
radostan dan
#472 Re: ROLAND GARROS 2016
Nego sta...milion puta samhtio.otici, al dje ces ove slucajeve ostaviti, ukljucujuci i mene, nevezano ko za koga navija.medjutim wrote:hahaha ovo je najjaci PDF na forumu
Malo smo ofalili zadnju godinu i po, dvije, nema par likova na temi, al valjda se oporavimo...
-
Dr Baltazar
#473 Re: ROLAND GARROS 2016
Naravno da sam siguran. Grand Slam titule su najveće titule u tenisu i nikakvi završni mastersi, mastersi im nisu blizu po važnosti.radostan dan wrote:Jesi li siguran u to.sto.pises...da sacekas.ipak.najnoviju goat listu, koju si TI naglasavao kao bitan argument...Dr Baltazar wrote:I dalje iza i Federera i Nadala.radostan dan wrote:Pozdravio bih ovom prilikom doktora baltazara i teta monetu...pominjase nadala i goat listu.
Brojke ne lažu.
17 > 12
14 > 12
A koji je tvoj argument da je Novak najveći igrač tenisa ? Osim pisanje toga na forumu kao i ostalih fanova iz genocidne tvorevine
@zarko
Mislim da i sam znaš kakve gluposti pišeš kad znaš ko je koga maltretirao na RG-u svih ovih godina
Last edited by Dr Baltazar on 05/06/2016 19:34, edited 1 time in total.
- sjedi 1
#474 Re: ROLAND GARROS 2016
shake69 wrote:Samo da dodam instrumenAt, posto vidim da ce ovdje biti dobrog guslanja - i kidam u desno!![]()
- zarko.filip
#475 Re: ROLAND GARROS 2016
U principu vecina nas je malo starija i svi smo stalozeni i razboriti.ovde je uglavnom puno tolerancije i razumevanja.Pokusavaju neki da nas "zavade" ali im ne uspeva.medjutim wrote:hahaha ovo je najjaci PDF na forumu