Pa ko je i rekao da je komplet Ilidza papanska?Bianconeri1988 wrote:Ja odlično znam kakva je Ilidža, ali to ne znači da je i svako sa Ilidže takav. Umoran sam od ''rođenih'' Sarajlija iz Centra, Novog Sarajeva i Starog grada da me gledaju sa visine čisto što dolazim sa Ilidže, a na Čaršiji i na Ilidži isto sranje drugo pakovanje, ma bilo gdje u gradu, jedina razlika je stil oblačenja pa se to u gradu toliko i ne primjeti.vješalica wrote:
meni je oduvijek bio zanimljiv fenomen dežurnih koji se uvijek nađu "prozvani" u nekom kontekstu
ne znam kako se konkretno može objasniti taj fenomen
činjenica jeste neoboriva da se na ilidžu doselilo sve i svašta, ali to nije nikakav komentar koji je upućen konkretno na dečka iz busovače (izvini slijedeći put ću sve da rastavljam na najprostije faktore da se ne bi shvatalo pogrešno) već na likove koji su se sjetili da imaju neke motive da ga ubiju na ulici od batina
nije više to samo iližda nego komplet kanton
i sad će se javiti neko da podvuče i objasni da je uvijek nekome nešto smetalo i da to nema veze sa "došlama"
80% ilidže je uništeno došljama svišalo se to tebi ili ne ili bilo kome ovdje na ovom forumu
70% ljudi koji će uzeti da razglabaju priču pod br 1 nisu dole nikad živjeli niti dole borave duže vrijeme tako da im komentar nije relevantan
ljudima upada u oči papanluk na ilidži kojeg je odavno previše
dosta je na terminal doći i da vidiš sve
a o kompletnom ostatku ilidže da ne govorim
ili se više ne smije govoriti da dole ima šljama da ne bi neko dobio metalnom šipkom po bubreGima?
Upada ti u oči papanluk na terminalu, a valjda bi onda trebao skontati da niko od tih ''papaka'' nije sa Ilidže već svi žive u okolnim mjestima. Šljama ima svugdje, a ti ako si mangup dođeš na Ilidžu, kažeš nekom papku u oči da je šljam pa onda sačekaš 15-ak minuta i vidiš hoćeš li dobiti po bubrezima ili ne.
Smije li čovjek prohodati Ferhadijom da ne dobije metak u stomak zbog krivog pogleda kao onaj momak prije mjesec dana?
Lijepo ti pisem koji procenat od ukupnog broja zitelja navedene Ilidze je odron ti pises disertacije o kvantnoj fizici.
Radije se ukljuci u temu da razumno rezonujes i shvatis sta se prica pa onda repliciraj jer nemas pojma o diskusiji