Bodkin wrote:costacurta wrote:animals wrote:Danas je bila reportaza u svjetskim medijima o jednoj ,maloj drzavi Bosni, koja je dala najvise boraca ISIL-a, od svi Evropski drzava..i prikazana je Maoca, mjesto gdje je vrijeme stalo..
I usput, zene su pokrivene..i prikazano je i Sarajevo i
umjetnine koje financira Saudijska Arabija.
.Bosna se pretvara u Bliskoistocnu vukojebinu.
So Faking What?!
Bila je i prica o nekim zemljama EU u kojima se protestvuje protiv muslimana.
Bila je emisija o kandidatu za budućeg premijera US koji želi da zabrani ulazak muslimanima u US.
Bila je i reportaža i o Edinu Hasanoviću, znaš li ko je on?
Jesi ispaćen

Zato sefe sto ne zivis ni u usa ni u eu nego u bosni. Dakle amerika ima luksuz da je boli kurac sta svijet misli o njoj. Eu malo manje ali i dalje ima. Bosna?
Zar baš sve moram račlanjivati na proste faktore,
Čovjek kaže kako se na nekoj televiziji Maoča i BiH prikazuju kao leglo ISILovaca.
Ja mu kažem kako mi imamo i Nobelovaca i Oskarovaca i muzičara i vojske koja se bori u koalicionim snagama protiv tog istog ISILa, imaš naših ljudi koji ratuju na strani mnogih zemalja EU i pod zastavom US, da naša policija reaguje na sva sazananja o postojanju bilo kakvih opasnosti po nacionalnu sigurnost, sarađuje na međunarodnom nivou sa svim zemljama itd itd. Što to nekad ne spomene? Jebe mi se za Bosnića i Mevlida bolan i za sve njih što su u SIriji. Nekome je u interesu da nas se prikaže ko divljacima a dobro znamo ko je najistraniji u tome, naši istočni susjedi i ove Ere kojima smo trn u oko samo iz razloga što se odbranismo kad su to namanje očekivali. Na njihovu žalost
Jebe se ba meni za tim medijima. Imaju pravo da pišu šta hoće.
Imamo mi problema ovdje mnogo gorih i žešćih od ISILa i zabrane nošenja hidžaba. Nezaposlenost, korupcija itd.
Šta fali Saudijskim dolarima?
Izvini rođak, ali daBogdom imamo ljudi koji hoće, koji znaju i nešto o biznisu i ekonomiji, koji znaju poneki strani jezik, da imamo gotovih projekata koje možemo arapima poturiti pod nos. Ovako samo srat znamo kako su oni ovdje samo da plate našim ženama da nose hidžab i Mevludinu da se ne brije
To samo izgovori za našu nesposobnost i nepismenost. Oni su kao krivi što nas ne pomažu? Pa dajte te projekte! Zašto bi šeik došao ovdje i istresao kofer s parama? Koliko smo samoinicijativni? Osmi Zlajogluo koji je išao u Katar onako džaba gdje su te naša privredne komore i privrednici sa projektima?