Pocetnicicu, Turska nije neprijatelj BiH na globalnom politickom planu, kakva god da je, uvijek se zalagala za opstanak BiH. S druge strane, sve velikoserpsko divljanje je uvijek podrzano od Rusije i uvijek ce i biti, od ponasanja tokom agresije na BiH pa do nedavnog veta na rezoluciju o Srebrenici.triiksa wrote: Evo ga fašista 1/1. Koji su "oni"? Srbi? Pa reci majka mu stara, što stalno umotavate svoj fašizam u floskule o slobodi? Koja je razlika između bolesne rusofilije i isto takve turkofilije?
I ja ne pricam o Srbima koji zive na okupiranim dijelovima BiH, boli me briga jesu li oni Rusofili, Turkofili ili Nigerijofili, oni su svoje pokazali.
Ja pricam o onima koji zive na slobodnim dijelovima BiH, predstavljaju se kao Bosnjaci ili njihovi prijatelji, a istovremeno su veliki stovaoci vrtnog patuljka Putina. To su apsolutni potencijalni petokolonasi i veca opasnost od "Bosnjaka fasista". Ti koji podrzavaju Rusiju mozda nisu Bosnjaci fasisti, ali znaci da podrzavaju fasizam nad Bosnjacima.