Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#451 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by HAVANA »

O jebo ga vise dzep i pare. :-) I nas je neko odgajao,volio i trosio na nas,neke i ocuh ili maceha,mnogi ih zovu tatom ili mamom.Svega ima,i lijepih prica,i ruznih prica.To je zivot...Normalno da kosta,djeca kostaju ,i nek kostaju.Sve ima svoje vrijeme i prioritete.Dodje vrijeme i da dajes,ne samo da uzimas.Brinula je majka o tebi,brinuces i ti o njoj.Brinuli su roditelji kako da ti pruze sve ono sto je potrebno djetetu.Brinuces i ti.Ako si normalan.Na racunicu se fokusiraj kad pravis pare i zaradjujes.Ja ga jebem ko se usrecio zbog toga sto se odrekao djece i porodicnog zivota zbog novca.
hrle1976

#452 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by hrle1976 »

Ja samo ponavljam da su pare najglavni faktor u toj igri, a kako ce vama biti, jel tebi to problem ili nije nije bitnoß
stakasa

#453 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

hrle1976 wrote:Ja samo ponavljam da su pare najglavni faktor u toj igri, a kako ce vama biti, jel tebi to problem ili nije nije bitnoß
Covjeche shvatash li ti uopste kakva si ti velicina? Grande!!!
stakasa

#454 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

HAVANA wrote:O jebo ga vise dzep i pare. :-) I nas je neko odgajao,volio i trosio na nas,neke i ocuh ili maceha,mnogi ih zovu tatom ili mamom.Svega ima,i lijepih prica,i ruznih prica.To je zivot...Normalno da kosta,djeca kostaju ,i nek kostaju.Sve ima svoje vrijeme i prioritete.Dodje vrijeme i da dajes,ne samo da uzimas.Brinula je majka o tebi,brinuces i ti o njoj.Brinuli su roditelji kako da ti pruze sve ono sto je potrebno djetetu.Brinuces i ti.Ako si normalan.Na racunicu se fokusiraj kad pravis pare i zaradjujes.Ja ga jebem ko se usrecio zbog toga sto se odrekao djece i porodicnog zivota zbog novca.
Stade mi kafa u grlu kad sam vidio da je opet na novcanik okreno bio
edo_79

#455 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by edo_79 »

stakasa wrote:
hrle1976 wrote:Ja samo ponavljam da su pare najglavni faktor u toj igri, a kako ce vama biti, jel tebi to problem ili nije nije bitnoß
Covjeche shvatash li ti uopste kakva si ti velicina? Grande!!!
Grande pa na kvadrat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrle1976

#456 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by hrle1976 »

Kurac ce te vi biti u vezi 10 dana na njen racun sa njenim djetetom. Od vedra neba i svjeza zraka nema salameta kod takve. Ta je samljelja termin ljubav ko konj kokuruz. Zena bez djece ili sa djecom gleda jesi ti situiran a to znaci mah znate i vi dobro sta nego tjesite se. Ja sam rekao ko nema u glavi ima u novcaniku. To sto vi hocete izvoditi merhamet, karitas i biti merhametli si si, samo vi.
stakasa

#457 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

hrle1976 wrote:Kurac ce te vi biti u vezi 10 dana na njen racun sa njenim djetetom. Od vedra neba i svjeza zraka nema salameta kod takve. Ta je samljelja termin ljubav ko konj kokuruz. Zena bez djece ili sa djecom gleda jesi ti situiran a to znaci mah znate i vi dobro sta nego tjesite se. Ja sam rekao ko nema u glavi ima u novcaniku. To sto vi hocete izvoditi merhamet, karitas i biti merhametli si si, samo vi.
Mali off topic, ali gdje si ti uspio pokupiti ovolike narodne mudrosti i patrijarhalni nacin razmisljanja? :D Vani si se gojio - Slovenija, Ceska, Luxemburg a kad te covjek cita pomislio bi da nisi mako dalje od Blazuja
hrle1976

#458 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by hrle1976 »

stakasa wrote:
hrle1976 wrote:Kurac ce te vi biti u vezi 10 dana na njen racun sa njenim djetetom. Od vedra neba i svjeza zraka nema salameta kod takve. Ta je samljelja termin ljubav ko konj kokuruz. Zena bez djece ili sa djecom gleda jesi ti situiran a to znaci mah znate i vi dobro sta nego tjesite se. Ja sam rekao ko nema u glavi ima u novcaniku. To sto vi hocete izvoditi merhamet, karitas i biti merhametli si si, samo vi.
Mali off topic, ali gdje si ti uspio pokupiti ovolike narodne mudrosti i patrijarhalni nacin razmisljanja? :D Vani si se gojio - Slovenija, Ceska, Luxemburg a kad te covjek cita pomislio bi da nisi mako dalje od Blazuja
Ja sam skolovan covjek. Procito sam bar tri slepera knjiga. U ceskom 80% mudrologija i narodnih jedan na prema jedan sa onima iz bivse juge. U ceskoj se kaze ko nema u glavi naci ce odgovor u novcaniku. Isto ko nema u glavi naci ce rijesenje uz pomoc noga. Malo dugacije se izrazava ali ista svrha.
stakasa

#459 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

hrle1976 wrote:
stakasa wrote:
Ja sam skolovan covjek. Procito sam bar tri slepera knjiga. U ceskom 80% mudrologija i narodnih jedan na prema jedan sa onima iz bivse juge. U ceskoj se kaze ko nema u glavi naci ce odgovor u novcaniku. Isto ko nema u glavi naci ce rijesenje uz pomoc noga. Malo dugacije se izrazava ali ista svrha.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ti si GRANDE. Neponovljiv
mad_max_ba

#460 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by mad_max_ba »

hrle1976 wrote:
stakasa wrote:
Jes čito Crven Ban??
hrle1976

#461 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by hrle1976 »

Neradim u poduzecu gdje mi je sef Sojic pa da mi u radnom astalu pronalaze erotske romane.
zforumas

#462 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by zforumas »

mad_max_ba wrote: Jes čito Crven Ban??
:lol: :lol: :lol:
HAVANA

#463 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by HAVANA »

hrle1976 wrote:Neradim u poduzecu gdje mi je sef Sojic pa da mi u radnom astalu pronalaze erotske romane.
Jarane,mene su izbacili iz masinske al opet ne pisem neradim...
mad_max_ba

#464 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by mad_max_ba »

hrle1976 wrote:Neradim u poduzecu gdje mi je sef Sojic pa da mi u radnom astalu pronalaze erotske romane.
ma ne, vidim da ste tri šlepera knjiga pročitali, znači čitate knjige, pa je moje naredno pitanje u tom pravcu išlo, u vašem opusu čitanja da li je bio i Crven Ban.

Al sve su prilike, obzirom da znate temu knjige, da ste ga držali u ruci.
HAVANA

#465 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by HAVANA »

Evo djuro je drzo crven ban u ruci :lol:

wewa

#466 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by wewa »

ja imam troje djece, jedno sam rodila.

i ne, nije to za svakoga.
mad_max_ba

#467 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by mad_max_ba »

havana samim pitanjem o crven banu znalo se šta slijedi,
čojk jbga načitan, ni manje ni više tri šlepera knjiga pročitao, hejjjjjj tri šlepera bolan nebio, zamisli mudrosti koju je čojk u sebe ubacio.
(da ne govorim o tome da gramitički ispravnu rečenicu nemre napisat)

Al je novčanik najbitniji pri odgoju i primanju djece u svoje krilo.

hrle jedna naša narodna mudrost lahko prenosiva u bilo koju drugu državu.
"Nije sve u parama
ima nešto i u zlatu"
"A nije zlato sve što sja....."
zforumas

#468 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by zforumas »

Evlija Celebija modernog doba
stakasa

#469 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

wewa wrote:ja imam troje djece, jedno sam rodila.

Apsolutno. Podjeli koji detalj s nama, interesantna tema
stakasa

#470 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

HAVANA wrote:
Jarane,mene su izbacili iz masinske al opet ne pisem neradim...
:D
wewa

#471 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by wewa »

stakasa wrote:

a ne znam sta bi bilo zanimljivo... roditeljstvo kao i svako drugo. samo jos malo vise rada, jer temelji nisu zajednicki - sto su djeca starija u trenu kad se porodica formira, to je posla i potrebe za tolerancijom vise.

nova beba unese mozda malo nesigurnosti kod velikih na pocetku, a onda postane clan porodice koji je jos cvrsce veze.
osnov je zapravo u bracnim partnerima: ako tu nema ljubavi, komunikacije, zajednickog cilja, odrzati porodicu ovakve strukture na okupu postaje nemoguce. ali, brak kao i svi drugi.
stakasa

#472 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by stakasa »

wewa wrote:
stakasa wrote:

a ne znam sta bi bilo zanimljivo... roditeljstvo kao i svako drugo. samo jos malo vise rada, jer temelji nisu zajednicki - sto su djeca starija u trenu kad se porodica formira, to je posla i potrebe za tolerancijom vise.

nova beba unese mozda malo nesigurnosti kod velikih na pocetku, a onda postane clan porodice koji je jos cvrsce veze.
osnov je zapravo u bracnim partnerima: ako tu nema ljubavi, komunikacije, zajednickog cilja, odrzati porodicu ovakve strukture na okupu postaje nemoguce. ali, brak kao i svi drugi.
:thumbup:
MyTao

#473 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by MyTao »

stakasa wrote:
HAVANA wrote:O jebo ga vise dzep i pare. :-) I nas je neko odgajao,volio i trosio na nas,neke i ocuh ili maceha,mnogi ih zovu tatom ili mamom.Svega ima,i lijepih prica,i ruznih prica.To je zivot...Normalno da kosta,djeca kostaju ,i nek kostaju.Sve ima svoje vrijeme i prioritete.Dodje vrijeme i da dajes,ne samo da uzimas.Brinula je majka o tebi,brinuces i ti o njoj.Brinuli su roditelji kako da ti pruze sve ono sto je potrebno djetetu.Brinuces i ti.Ako si normalan.Na racunicu se fokusiraj kad pravis pare i zaradjujes.Ja ga jebem ko se usrecio zbog toga sto se odrekao djece i porodicnog zivota zbog novca.
Stade mi kafa u grlu kad sam vidio da je opet na novcanik okreno bio
Na prosloj stranici su neki forumasi poceli o parama i primanjima u Danskoj... Pa je Hrle kao Ajkula koja plica po forumu to namirisao :D
prog321

#474 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by prog321 »

wewa wrote: a ne znam sta bi bilo zanimljivo... roditeljstvo kao i svako drugo. samo jos malo vise rada, jer temelji nisu zajednicki - sto su djeca starija u trenu kad se porodica formira, to je posla i potrebe za tolerancijom vise.

Muz ti je pametan.
Našao ženu bez prikolice :-D
pukepuke

#475 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?

Post by pukepuke »

wewa wrote:
stakasa wrote:

:thumbup:
Post Reply