Ja sam počeo na pozdrav selam alejkum (bez da zna kako se zovem) odgovarati sa Bog ti pomog'o. Rijetko se dešava, ali se dešava. Hahahahhaleo karan wrote:Ako npr zauzimaju javna parking mjesta ispred svojih zgrada, ako sire kuce bespravno, kace se na vodovodnu i elektro mrezu bez dozvole onda su papci.Muhamed Đakmić wrote:Jesu li Čola i Tifa došlje u Beogradu koji ubijaju duh tog grada?
Takodjer ako bacaju smece kroz prozore auta i stanova, ako im djeca pisaju po liftovima, lome klupe po parkovima, ne staju pjesacma kad voze, prolaze kroz crveno, parkiraju po trotoarima..
A kada odem kod jaranove nane kod Bijele džamije, nema mi ništa draže nego nani od srca i iskreno nazvati sellam, a nani srce ko...pa me izljubi. To se ne može parama platiti.
A imam i nekoliko papaka u zgradi, ja svaki put ono pred liftom, ili u prolazu, dobro jutro komšija, dobar dan komšija...muli papak, ni mu ni be. Još me gleda ono, tipa, mater ti vlašku...a ja namjerno, k'o gospodin, neću ja da se prilagođavam i mulim ko bekan, svaki put, dobro jutro, dobar dan...to ih još više boli.
Hahahaha