Džanan Musa

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#451 Re: Džanan Musa

Post by bingov buraz »

Hrvatima ne smije pisnuti ni kad ciglare,Ameri ga ne jebu za suhu šljivu pa autoritet pokušava graditi na Musi,vidljivo je to na utakmicama.Pičketina.
zlajapravaraja

#452 Re: Džanan Musa

Post by zlajapravaraja »

hrasno38 wrote:Ono kad te trener pohvali :-)

https://sportsport.ba/kosarka/zdovc-nap ... upa/272454

Jebem ga u one zvalje Slovenacke zadnjih par utakmica Musa je poslije Cherria igrao odlicnu odbranu i njegovim ulascima se rezultat drasticno mijenjao. Radi odbrane je sjebo svoj fantasticni napadacki ucinak. Naravno glup trener kao sto je Zdovc izgleda jos uvijek nije skonto da na svijetu ima bezbroj igraca koji nisu nesto odbrambeni ali zato jesu napadacki. Moj Dzanane mogla bi tebi jebena Cedevita doci karijere!
Bez teksta sam. U šta li je on gledao svu sezonu, kćerku mu jebem...?

Budućnost ubija tricama, a u Musi ima beka od 2,04 preko kojeg se niko spokojno ne može dići na šut. A dečko fakat igra odličnu odbranu, pogotovo na šuterima.
bingov buraz

#453 Re: Džanan Musa

Post by bingov buraz »

Tačno je da se kroz blokove zna izgubiti i zakasniti ali u svim problemima Cedevite kroz igru taj se po važnosti nalazi na 120 mjestu a ovaj ga akceptira.Tačno kao da ide da mu uništi samopouzdanje a nikad nisam bio pobornik zavjera.
Ostaje mala mogućnost da izaziva Musu da izvuče najbolje iz njega ali svejedno to možeš raditi u cetiri oka ili na treningu a ne prozivati po medijima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#454 Re: Džanan Musa

Post by hrasno38 »

bingov buraz wrote:Tačno je da se kroz blokove zna izgubiti i zakasniti ali u svim problemima Cedevite kroz igru taj se po važnosti nalazi na 120 mjestu a ovaj ga akceptira.Tačno kao da ide da mu uništi samopouzdanje a nikad nisam bio pobornik zavjera.
Ostaje mala mogućnost da izaziva Musu da izvuče najbolje iz njega ali svejedno to možeš raditi u cetiri oka ili na treningu a ne prozivati po medijima.
Ko se raz\umije u kosarku, a siguran sam da ovdje bar po pisanju ima dosta forumasa, na masi utakmica Cedevite se moglo vidjeti koliko se igra mijenja u pozitivnom smislu sa ulaskom Muse. U zadnje vrijeme Musa igra odlicnu odbranu ali je zato napadacki nikakv. Izgubio je sigurnost i na najjacem svom orzuju a to je polaganje. O trici da ne pricam.....Musina igra se se uglavnom sastoji od cucanja u lijevom ili desnom cosku da bi se odvukao jedan igrac i oslobodio prostor za soliranje Ukica ili Cherija. Ukic i Kruslin za razliku od Muse odbranu ne igraju uopste a da ne spominjem recimo Markotu koji sa svojih 209 cm uopste ne igra pod kosem niti pomaze Stipanovicu i poslije Nikolsa i Stipanovica Musa je treci skakac Cedevite sto je smijesno pored Markote i Zganeca!!. Najvjerovatnije je da ce ova izjava izazvati veliki inat kod Muse medjutim on ima veliki problem sto u tom prkosu i inatu redovno pregori i napravi cit niz pogresnih stvari. Ova izjava je zaista nesto sto se na prste jedne ruke moze izbrojati da su treneri izjavili za svoje igrace i toliko nepsiholoski da bi ozbiljan klub za ovakvu izjavu trenera zestoko kaznio.
Ali Dzanan nije na guzove dobio titulu najboljeg mladog igraca EP i u ovom trenutku poslije Doncica sigurnio najboljeg mladog u Evropi i mozda ali zaista mozda mu ovakva izjava da krila i ubaci Buducnosti 20-tak poena i donese pobjedu Cedeviti. Time bi bas popisao Zdovca.
Najbolji je igrac Cedevite po indexu, treci skakac, drugi strijelac sa samo dva kosa manje od najplacenijig igraca Cedevite Demetrisa, treci asistent itd itd. Dakle kada se sve sabere nije samo najbolji mladi igrac ABA lige nego i Cedevite i pored svih sranja koje mu pravi Zdovc.
insomnia78

#455 Re: Džanan Musa

Post by insomnia78 »

A jel to njeg neko sveto u Cedeviti? Bujrum u Real iz Madrida
kakavdanakneiskustvu

#456 Re: Džanan Musa

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:A jel to njeg neko sveto u Cedeviti? Bujrum u Real iz Madrida
?
nema me tamo

#457 Re: Džanan Musa

Post by nema me tamo »

hahahaha pjan insomnia
insomnia78

#458 Re: Džanan Musa

Post by insomnia78 »

Svezo jebem ga ja. Trener ga jebe, saigraci mu ne daju lopte, publika mu suje majku tursku al on uporan. Pa valjda za takav talenat ima neki drugi klub i druga liga
nema me tamo

#459 Re: Džanan Musa

Post by nema me tamo »

insomnia78 wrote:Svezo jebem ga ja. Trener ga jebe, saigraci mu ne daju lopte, publika mu suje majku tursku al on uporan. Pa valjda za takav talenat ima neki drugi klub i druga liga
Brate on ti je izabran u najbolju petorku ABA lige proglašen najboljim mladim igracem lige..

Jebe ga ovaj Zdovc opasno s minutažom i opcenito mu ne da slobodu u igri debili ne znaju kako s mladim igracima debili ne znaju da im trebas pokazati da neces na klupu nakon što promasis skok šut..

Ovom Zdovcu na celu vidis da je debilcina.
zlajapravaraja

#460 Re: Džanan Musa

Post by zlajapravaraja »

insomnia78 wrote:Svezo jebem ga ja. Trener ga jebe, saigraci mu ne daju lopte, publika mu suje majku tursku al on uporan. Pa valjda za takav talenat ima neki drugi klub i druga liga
Drž' se ti šupljiranja na pdf raznorazne diskusije, ovo stvarno nije za tebe.
insomnia78

#461 Re: Džanan Musa

Post by insomnia78 »

Drzite se vi kmecanja. Ne voli ga trener, ne daju mu loptu...
kakavdanakneiskustvu

#462 Re: Džanan Musa

kad prije odgovori dragi @insomnia
insomnia78

#463 Re: Džanan Musa

Post by insomnia78 »

:lol:
Diwan

#464 Re: Džanan Musa

Post by Diwan »

bingov buraz wrote:Tačno je da se kroz blokove zna izgubiti i zakasniti ali u svim problemima Cedevite kroz igru taj se po važnosti nalazi na 120 mjestu a ovaj ga akceptira.Tačno kao da ide da mu uništi samopouzdanje a nikad nisam bio pobornik zavjera.
dovoljno je vidjeti Zdovcu facu i sve se čita - pizdek mali
Tomahawk11
Globalni moderator

#465 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

zlajapravaraja wrote:...
Banned user for reason “vrijeđanje”
» zlajapravaraja

Mjesec
kakavdanakneiskustvu

#466 Re: Džanan Musa

e sad mozemo lijepo bez da ne kazem koga pisati,a on samo moze gledati
nema me tamo

#467 Re: Džanan Musa

Post by nema me tamo »

Trebalo je trajni
bingov buraz

#468 Re: Džanan Musa

Post by bingov buraz »

Zašto insomnia ne voli uspješne zemljake?
Tomahawk11
Globalni moderator

#469 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

Gledajte da se držite teme, na prvu sam htio banovati i insomniu, jer je pokrenuo priču koja ne ide sa temom svojim klasičnim upadicama.
Iz tog razloga mjesec za zlaju, inače bi bio trajni.
kakavdanakneiskustvu

#470 Re: Džanan Musa

nema me tamo wrote:Trebalo je trajni
za nicim izazvano vrijedjanje članova porodice drugih članoiva foruma ,da,ali da se ne miješamo u rad moderatora
drag_gost

#471 Re: Džanan Musa

Post by drag_gost »

kakavdanakneiskustvu wrote:
nema me tamo wrote:Trebalo je trajni
za nicim izazvano vrijedjanje članova porodice drugih članoiva foruma ,da,ali da se ne miješamo u rad moderatora
Pises to nakon sto si se umijesao. :-)
nema me tamo

#472 Re: Džanan Musa

Post by nema me tamo »

Ma stoji i to da je insomnia upao isto kao na Dzekinu temu samo što je Musa skroz druga tema i nema veze jedno s drugim..

Ja se sjecam tamo 2012 ili 11 da sam dobio trajni ban zbog vica o Hitleru..
Tomahawk11
Globalni moderator

#473 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

Ko bi vam ugodio...
Nego, tema, Džanan Musa, siguran sam da neće biti vrijeđanja ako se bude diskutovalo u samom košarkašu, umjesto što se mahala i priča ono što završi onako kako smo vidjeli.
nema me tamo

#474 Re: Džanan Musa

Post by nema me tamo »

A i zlaja je vjerovatno 50+ i odma oštro udara na trolanje :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#475 Re: Džanan Musa

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Gledajte da se držite teme, na prvu sam htio banovati i insomniu, jer je pokrenuo priču koja ne ide sa temom svojim klasičnim upadicama.
Iz tog razloga mjesec za zlaju, inače bi bio trajni.
Da ali @insomnia apsolutno na svakoj temi provocira i podjebava i razjebe normalnu pricu i vi kaznite onoga sto neprimjerno reaguje a ne kaznite uzrok svega toga!
Post Reply