Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sephora
#451 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
I od jutros je li iko masturbirao ?Al iskreno ?

- spreca
#452 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ma ja cu prvi...onda odo vam zapaliti fenjer ...imam poslaEuridika wrote:Misliš da će proći samo tako? Ja već vidim bitku u redu čekanja...supercali wrote:Ja cu s vama a oni nek sjednu sa strane i masturbiraju u duhu teme
-
Ozenjeni
#453 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Krenuo, pa stao... nije bilo vremena... prespalo se 10-tak minutaSephora wrote:I od jutros je li iko masturbirao ?Al iskreno ?![]()
![]()
- Sephora
#454 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nadoknadit ces ti to drugom prilikom...Ozenjeni wrote:Krenuo, pa stao... nije bilo vremena... prespalo se 10-tak minutaSephora wrote:I od jutros je li iko masturbirao ?Al iskreno ?![]()
![]()
- pukepuke
#455 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A snimatelj, zaboravio si snimatelja, red je da imamo uspomenu na to lijepo druženjesupercali wrote:Nije bonaEuridika wrote:Sad nas je četvEro?supercali wrote:Ramzes da se druzis sa mnom u najmanju ruku gledao bi akciju uzivo![]()
Ramzes ce mahati lepezom a spreca ce drzati svijecu
-
Ozenjeni
#456 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
SigurnoSephora wrote:Nadoknadit ces ti to drugom prilikom...Ozenjeni wrote:Krenuo, pa stao... nije bilo vremena... prespalo se 10-tak minutaSephora wrote:I od jutros je li iko masturbirao ?Al iskreno ?![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#457 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
@ing-ecc je režiser...pukepuke wrote:A snimatelj, zaboravio si snimatelja, red je da imamo uspomenu na to lijepo druženjesupercali wrote:Ramzes ce mahati lepezom a spreca ce drzati svijecu
Summa summarum, njih je četvorica, nas smo dvije, organizujemo se u dvije formacije 1:2...
EDIT: Samo im moramo odmah na početku uzeti DNK uzorke, da ih poslije ne ganjamo kad se bude utvrđivalo očinstvo...
Last edited by Euridika on 22/10/2015 13:33, edited 1 time in total.
- supercali
#458 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Od sad nas troje dogovaramo preko poruka
Odoh na temu gdje u sa kupiti neprobojno staklo pa postaviti izmedju nas sa jedne i rame sprece i ostalih sa druge strane
Odoh na temu gdje u sa kupiti neprobojno staklo pa postaviti izmedju nas sa jedne i rame sprece i ostalih sa druge strane
- Ramzess Veliki
#459 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Meni više niko i nikada neće vadit' DNK!Euridika wrote:@ing-ecc je režiser...pukepuke wrote:A snimatelj, zaboravio si snimatelja, red je da imamo uspomenu na to lijepo druženjesupercali wrote:Ramzes ce mahati lepezom a spreca ce drzati svijecu![]()
Summa summarum, njih je četvorica, nas smo dvije, organizujemo se u dvije formacije 1:2...
EDIT: Samo im moramo odmah na početku uzeti DNK uzorke, da ih poslije ne ganjamo kad se bude utvrđivalo očinstvo...
- spreca
#460 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
nemoj da dolazim sa pojasom shehidasupercali wrote:Od sad nas troje dogovaramo preko poruka
- Ramzess Veliki
#461 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Da ... pa ćeš za pola sata zapomagati i grebati staklo.supercali wrote:Od sad nas troje dogovaramo preko poruka
- spreca
#462 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
moj moze izvaditi svakaRamzess Veliki wrote:[
Meni više niko i nikada neće vadit' DNK!
- Euridika
- Globalna šefica
#463 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ne, ne, ne, krivo si shvatio... neće niko vadit' DNK, ti sam daš uzorak...Ramzess Veliki wrote:Meni više niko i nikada neće vadit' DNK!
Inače ispadaš iz igre...
- Ramzess Veliki
#464 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
To je drugo ... meni je vadio crnac pa sam poslije ostao bez posla.spreca wrote:moj moze izvaditi svakaRamzess Veliki wrote:[
Meni više niko i nikada neće vadit' DNK!
- Ramzess Veliki
#465 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Od zadnjeg vađenja DNK stalno se osvrćem iza sebe ...Euridika wrote:Ne, ne, ne, krivo si shvatio... neće niko vadit' DNK, ti sam daš uzorak...Ramzess Veliki wrote:Meni više niko i nikada neće vadit' DNK!. Dovoljna je i pljuvačka, nećemo te bockat...
Inače ispadaš iz igre...
- Euridika
- Globalna šefica
#466 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ne sekiraj se, nećeš se osvrtati iza sebe... mi ti dofuramo kinderčad na adresu...Ramzess Veliki wrote:Od zadnjeg vađenja DNK stalno se osvrćem iza sebe ...
- supercali
#467 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Cuj kako bi izgledaloEuridika wrote:Ne sekiraj se, nećeš se osvrtati iza sebe... mi ti dofuramo kinderčad na adresu...Ramzess Veliki wrote:Od zadnjeg vađenja DNK stalno se osvrćem iza sebe .... Nas dvije ih svakako ne možemo zadržati uz sebe, mislim kako bi to izgledalo... dovedemo muževima djecu drukčijih tjelesnih karakteristika...
. Vrlo brzo bi pjevale pjesmice s anđelima...
Kazete im e vidite kakvi ste kad popijete na sta licite i kakvu djecu napravite
- spreca
#468 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
sta fali...nisu se ni oznojili a dobili djecu i djeciji dodatakEuridika wrote:Ne sekiraj se, nećeš se osvrtati iza sebe... mi ti dofuramo kinderčad na adresu...Ramzess Veliki wrote:Od zadnjeg vađenja DNK stalno se osvrćem iza sebe .... Nas dvije ih svakako ne možemo zadržati uz sebe, mislim kako bi to izgledalo... dovedemo muževima djecu drukčijih tjelesnih karakteristika...
. Vrlo brzo bi pjevale pjesmice s anđelima...
- Euridika
- Globalna šefica
#469 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Spreca, dodatak se dobija samo ako si socijalno ugrožen... nemaš stan, auto, primanja ispod prosjeka FBiH... 
- spreca
#470 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ranije nije bilo tako......e onda samo desanka sakicEuridika wrote:Spreca, dodatak se dobija samo ako si socijalno ugrožen... nemaš stan, auto, primanja ispod prosjeka FBiH...
- Euridika
- Globalna šefica
#471 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ma ne mora... samo nabavit kondome, ili vadit na vakat...spreca wrote:ranije nije bilo tako......e onda samo desanka sakicEuridika wrote:Spreca, dodatak se dobija samo ako si socijalno ugrožen... nemaš stan, auto, primanja ispod prosjeka FBiH...
- supercali
#472 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ja ga vala ne vadio ionako pri kraju cu puniti druge otvoreEuridika wrote:Ma ne mora... samo nabavit kondome, ili vadit na vakat...spreca wrote:ranije nije bilo tako......e onda samo desanka sakicEuridika wrote:Spreca, dodatak se dobija samo ako si socijalno ugrožen... nemaš stan, auto, primanja ispod prosjeka FBiH...
- spreca
#473 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ma biz'ba.....djecu ga ba vaditi kad je najboljeEuridika wrote:Ma ne mora... samo nabavit kondome, ili vadit na vakat...spreca wrote:ranije nije bilo tako......e onda samo desanka sakicEuridika wrote:Spreca, dodatak se dobija samo ako si socijalno ugrožen... nemaš stan, auto, primanja ispod prosjeka FBiH...
- Euridika
- Globalna šefica
#474 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
@spreca & @supercali & @ <svi_ostali>
Ako ne mislite vadit', onda ninajte...
Ako ne mislite vadit', onda ninajte...
-
Ozenjeni
#475 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ljudi, fakat zar ne vadite.... nije valjda
Možda sam čudan.. možda nisam... al jedna od posljednih opcija za svrsiti...
Možda sam čudan.. možda nisam... al jedna od posljednih opcija za svrsiti...