Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:
Da sam dobio marku za svaki put kada sam dobio ovu pjesmu u zadnjih 10 dana sada bih imao 250 kermi, cca.
Dakle, da!
Doduse dobio sam komenar da pogledam spot i da me to ceka. I jbga jaro nastimo se, sise guzovi, Ana se popravila stravicno, kad na kraju Bice da jos nije vrijeme
Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".
Nije da se ne planiram nikako ženiti, ali nisam ni u planu u dogledno vrijeme, ali mi ide na živce to nametanje mišljenja i šta ja trebam da radim. Svako ima svoj neki svijet u kojem živi, a mnogima je očigledno teško shvatiti da nismo svi isti.
Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu
Tesko da mogu i cigare kupiti da mi neko to ne spomene
Najgore mi je kad mi podju popovati kako ja kao imam sve uslove? (cuj uslove) i kako je "red"
almir90 wrote:Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".
Nije da se ne planiram nikako ženiti, ali nisam ni u planu u dogledno vrijeme, ali mi ide na živce to nametanje mišljenja i šta ja trebam da radim. Svako ima svoj neki svijet u kojem živi, a mnogima je očigledno teško shvatiti da nismo svi isti.
Capajebo wrote:Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu
Najgore mi je kad mi podju popovati kako ja kao imam sve uslove? (cuj uslove) i kako je "red"
Capajebo wrote:Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu
Imal kakvi hanuma? Kas se zeniti?
To su prva 2 pitanja. Danas je glavna tema prije i poslije jedne dzenaze bila kad cu se ja zeniti
almir90 wrote:Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".
Potpis ko kuca
Mene najvise nana forsira Roditelji nako ovlas spomenu da bi voljeli unucad
Ma, sa roditeljima sam se nedavno posvađao na tu temu, nervira me taj pritisak. Svi mi imamo neke ciljeve u životu želimo postići, izgleda da je teško shvaiti da su došla takva vremena da nije vrhunac života oženiti se i sklepati djecu, pa kakav ti grah padne ostatak života.
Zavisi kako kod koga, ja sam haman 10 godina stariji, a moja raja se masovno počela ženiti tek prije 2-3 godine.
Što se tiče tog "pritiska", nije to ni 20% kako je ženama, tako da nemamo pravo da se žalimo
Vala ja nit se žalim nit se obazirem na pritiske, većinom ''pritišću'' oni koji su svoj život već ''proživili'' pa bi sad ono da nekom pametuju i komanduju .... fala al bez mene k'o domina