Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#451 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote:
Velkoski wrote:....
Ovu sam za vikend dobio u porukama, pa reko da se sa tobom konsultujem, je li vrijeme da se pusti kocnica :D

Sta velis, Krste?
Da sam dobio marku za svaki put kada sam dobio ovu pjesmu u zadnjih 10 dana sada bih imao 250 kermi, cca.

Dakle, da!

:mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#452 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Bloo »

hajd naleti taman nije jeo 2 dana :D
bleee_sa

#453 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by bleee_sa »

Bloo wrote:hajd naleti taman nije jeo 2 dana :D
More, de nam zadrobi u ćasu :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#454 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote: Da sam dobio marku za svaki put kada sam dobio ovu pjesmu u zadnjih 10 dana sada bih imao 250 kermi, cca.

Dakle, da!

Doduse dobio sam komenar da pogledam spot i da me to ceka. I jbga jaro nastimo se, sise guzovi, Ana se popravila stravicno, kad na kraju :run: Bice da jos nije vrijeme :evil:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#455 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

Anu ne bih briferom dir'o.

_BataZiv_0809
Nindža revizor

#456 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

Ne bih ni ja, ali je oku ugodna u ovom spotu. :evil: :lol:
nightvision

#457 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by nightvision »

bezVolana wrote:kad das nevinost sta ostane :cry:

:lol:
sad kontam zasto zene nekad sacuvaju ambalazu od poklona da bi je mogle ponovo iskoristiti. Cista navika. 8-)

Image
almir90

#458 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by almir90 »

Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".

Nije da se ne planiram nikako ženiti, ali nisam ni u planu u dogledno vrijeme, ali mi ide na živce to nametanje mišljenja i šta ja trebam da radim. Svako ima svoj neki svijet u kojem živi, a mnogima je očigledno teško shvatiti da nismo svi isti.
Capajebo

#459 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu :-)
Tesko da mogu i cigare kupiti da mi neko to ne spomene :lol:
Najgore mi je kad mi podju popovati kako ja kao imam sve uslove? (cuj uslove) i kako je "red" :zzzz:
Gabrielo

#460 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Gabrielo »

almir90 wrote:Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".

Nije da se ne planiram nikako ženiti, ali nisam ni u planu u dogledno vrijeme, ali mi ide na živce to nametanje mišljenja i šta ja trebam da radim. Svako ima svoj neki svijet u kojem živi, a mnogima je očigledno teško shvatiti da nismo svi isti.
90to si godiste?
Niemand

#461 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Niemand »

Capajebo wrote:Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu :-)
Najgore mi je kad mi podju popovati kako ja kao imam sve uslove? (cuj uslove) i kako je "red" :zzzz:
Imal kakvi hanuma? Kas se zeniti?
Capajebo

#462 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Niemand wrote:
Capajebo wrote:Toliko mi svi pricaju o tome, da su cak uspjeli dobiti kontraefekat kod mene. Od nekog ko je bio plaho raspolozen za to, do toga da sad namjerno necu :-)
Imal kakvi hanuma? Kas se zeniti?
To su prva 2 pitanja. Danas je glavna tema prije i poslije jedne dzenaze bila kad cu se ja zeniti :zzzz:
almir90

#463 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by almir90 »

Sve i nekako kad prođu vozovi, nećeš se više vozati. Ali kad prođu i vlakovi, nećeš više ništa ni navlačiti. :D
Niemand

#464 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Niemand »

Capajebo wrote: To su prva 2 pitanja. Danas je glavna tema prije i poslije jedne dzenaze bila kad cu se ja zeniti :zzzz:
Bgm, to ozbiljno postalo. Vakat ti je, a ti kako hos. Nije da bezveze ljudi vicu.

:mrgreen: :lol:
:run:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#465 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

almir90 wrote:Imal' kod vas kakvog pritiska od roditelja, familije, prijatelja? Moje školske kolege i kolegice se gotov sve oženili i udale, ostalo nas nešto malo, a što se i same generacije tiče sigurno ih je 70% u braku. Elem, meni ide na živce pritisak od strane roditelja i prijatelja. Jedni se oženili, drugi se zaručili, i sad sam ostao "ružno pače" u društvu, pa ide priča "kad ćeš i ti, nemoj čekati predugo".

Potpis ko kuca :thumbup:

Mene najvise nana forsira :lol: Roditelji nako ovlas spomenu da bi voljeli unucad :evil:
almir90

#466 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by almir90 »

Ma, sa roditeljima sam se nedavno posvađao na tu temu, nervira me taj pritisak. Svi mi imamo neke ciljeve u životu želimo postići, izgleda da je teško shvaiti da su došla takva vremena da nije vrhunac života oženiti se i sklepati djecu, pa kakav ti grah padne ostatak života.
edo_79

#467 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Bloosky :vozdra:
Tomahawk11
Globalni moderator

#468 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Tomahawk11 »

Barabe jedne :oops: :mrgreen:
Nikad nije kasno, jednog kolegu prevarise u 40-toj. :mrgreen: :lol:
Bilo je gusto, ali na kraju je utjeran u shishu. 8-)
bezVolana

#469 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by bezVolana »

90to godiste, muskarac i pod pritiskom?

pa cirkus. ja mislim da sam ja svima koji su se i usudili da pitaju otersala i sada je sve strah da mi bilo sta kazu. ili su digli ruke, ne znam :lol:
Bloo
Globalna šefica

#470 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Bloo »

edo_79 wrote:

edo gdje si, sve tenejeblo :mrgreen: :kiss:
edo_79

#471 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Bloo wrote:
edo_79 wrote:

edo gdje si, sve tenejeblo :mrgreen: :kiss:
E'o me đe sam tu sam ... šta ima bona ba.... jes se skoro udala :mrgreen: :kiss:
Bloo
Globalna šefica

#472 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Bloo »

edo_79 wrote:
E'o me đe sam tu sam ... šta ima bona ba.... jes se skoro udala :mrgreen: :kiss:

nikadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :brusli:
edo_79

#473 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Bloo wrote:
edo_79 wrote:

nikadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :brusli:
dobro je ba .... nemoj mi odmah agresive .... hoš ti da Hasan sjeckati :nindzastajl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#474 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ultima_palabra »

Zavisi kako kod koga, ja sam haman 10 godina stariji, a moja raja se masovno počela ženiti tek prije 2-3 godine.

Što se tiče tog "pritiska", nije to ni 20% kako je ženama, tako da nemamo pravo da se žalimo :mrgreen:
edo_79

#475 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Vala ja nit se žalim nit se obazirem na pritiske, većinom ''pritišću'' oni koji su svoj život već ''proživili'' pa bi sad ono da nekom pametuju i komanduju .... fala al bez mene k'o domina :mrgreen:
Post Reply