Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
- irac300
#451 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Munira je običan produkt idealnog SDA društva. I poslije Munire bit će drugih Munira. Mene to više boli, nego što ova budalača lupa po medijima.
- stakasa
#452 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Inace je fascinantno toliko odsustvo stida. Eno u onome videu se hvala sa mjesecne cetri hiljade, sa kucama, stanovima. Bez problema staje pred kamere iako ne moze da prelomi jezik kada pokusava izgovoriti rijec renovirano, ode ona u UN, u Haag, za govornicu - nikakav problem onaka neobrijana. Jaca vrsta jednostavno. Bioloski jaca vrsta. Oni ce zivjeti mi cemo nestat
- House
#453 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
stakasa wrote:Inace je fascinantno toliko odsustvo stida. Eno u onome videu se hvala sa mjesecne cetri hiljade, sa kucama, stanovima. Bez problema staje pred kamere iako ne moze da prelomi jezik kada pokusava izgovoriti rijec renovirano, ode ona u UN, u Haag, za govornicu - nikakav problem onaka neobrijana. Jaca vrsta jednostavno. Bioloski jaca vrsta. Oni ce zivjeti mi cemo nestat
-
Heller
#454 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ode Kolinda u Ahmice. Skupi poena. Eto Muniri par traktora i đip iz Hrvatske
- arzuhal
#455 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Da.uglavnomja wrote: @arzulah
mozda smo svi isti ispod koze, ali nam bankovni racuni nisu isti, puno je nula razike izmedju munire i jos par % stanovnika bh i stvarnih srebrenicana povratnika koji ne uce aliji fatihu k'o rodjenom ocu i koje bakir ne poziva na drzavne sastanke
- Altsa
#456 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
eee ona je sultanija.Matzan wrote:Ako je za Muniru Kolinda Kraljica Balkana, šta joj onda dođe Sebija?
- House
#457 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
brkata na aparatimaKolinda na vlastiti zahtjev posjetila Ahmiće i Križančevo Selo kod Viteza
- horkesh
#458 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
To je Munira trebala jutros sama uraditi, a ne pustiti da Duraković objašnjava šta je ona mislila.
-
megaman4
#459 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Zbog ovakvih nas je sve manje u drzavi. Nema izgleda ovdje ozdravljenja dok se sve ne urusi a vrlo je blizu to. Sto prije, to bolje.irac300 wrote:Munira je običan produkt idealnog SDA društva. I poslije Munire bit će drugih Munira. Mene to više boli, nego što ova budalača lupa po medijima.
- Rampage
#460 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Sve dok se ne donese neki zakon koji će onemogućiti Muniri, Fikretu &CO da prave brend od srebreničkog genocida, dešavat će se ovakve scene.
Nije li više vrijeme da se sve to podigne na neki mnogo ozbiljniji, instituacionalni nivo koji će napokon zaštiti žrtve genocida od opetovanog ubijanja kroz raznorazne manipulacije
Nije li više vrijeme da se sve to podigne na neki mnogo ozbiljniji, instituacionalni nivo koji će napokon zaštiti žrtve genocida od opetovanog ubijanja kroz raznorazne manipulacije
- stakasa
#461 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Proso ti je voz za ovoRampage wrote:Sve dok se ne donese neki zakon koji će onemogućiti Muniri, Fikretu &CO da prave brend od srebreničkog genocida, dešavat će se ovakve scene.
- muha_sa
#462 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kada-ho ... /180118026
nisu one krive vec novine, portali i novinari koji ih nešto pitaju i to objave

nisu one krive vec novine, portali i novinari koji ih nešto pitaju i to objave
- SmokingMan
#463 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Zna Munira dobro šta je rekla.Kakvi prevrati kod karaktera ljudi od kraja rata pa naovamo.
Obraz!?
Obraz!?
Podsjećamo, na pitanje da li predsjednici Hrvatske zamjeraju što do sada nije posjetila Ahmiće u kojima su se desili teški zločini HVO-a, Subašić je kazala kako ona ne zna šta se tamo desilo i da svako treba imati svoje udruženje i majke koje trebaju dići glas.
- stakasa
#464 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Znaci oprostite joj jer je glupa i neobrazovana pa se nije uspjela snaci i naci pravu rijec... Ljudskimuha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kada-ho ... /180118026
nisu one krive vec novine, portali i novinari koji ih nešto pitaju i to objave![]()
- spreca
#465 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ni ova nije nista bolja od nje...sve je to ista klika....one i jos nekolicina drugih su se obezbjedili za deset zivota na nesreci drugih....kako je povratnicima u i oko srebrenice boli njih briga za to ...i sta se munira gura dje joj nije mjesto ako nezna sta prica onda neka sjedi kuci ili neka sjedi u posebnoj ustanovi....svi smo mi vidjeli da je Munira lizala guzicu Kolindi koja je za poslednje vrijeme popljuvala Bosnu i Bosnjake vise nego svi ostali...ovo joj ni jedna majka koja je izgubila svoje dijete nesmije zaboraviti...Munira je vec davno postala problem za zrtvemuha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kada-ho ... /180118026
nisu one krive vec novine, portali i novinari koji ih nešto pitaju i to objave![]()
- šatirana_ljubičica
#466 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Jedno veliko Fuj za Munirine riječi.
- muha_sa
#467 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
neko je gura moj sprecolinispreca wrote:Ni ova nije nista bolja od nje...sve je to ista klika....one i jos nekolicina drugih su se obezbjedili za deset zivota na nesreci drugih....kako je povratnicima u i oko srebrenice boli njih briga za to ...i sta se munira gura dje joj nije mjesto ako nezna sta prica onda neka sjedi kuci ili neka sjedi u posebnoj ustanovi....svi smo mi vidjeli da je Munira lizala guzicu Kolindi koja je za poslednje vrijeme popljuvala Bosnu i Bosnjake vise nego svi ostali...ovo joj ni jedna majka koja je izgubila svoje dijete nesmije zaboraviti...Munira je vec davno postala problem za zrtvemuha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kada-ho ... /180118026
ovakvi ala ova su naše ogledalo
- tandmand
#468 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Upravo sam i ja htio da napišem da nije ništa kriva. Ona je samo jedan kotačić u mašini bošnjačke dnevne politike, koji ponekad, kao juče zašteka ali radi. Nije ona rekla samo to da ne zna šta se dešavalo negdje drugo, već je ona u svojoj izjavi negirala bošnjački narod nazivajući ga muslimanima. Kad se ovako pogleda malo iz daljine, a na tragu onoga što govori Munira; tu se vidi jedna sdaovska paradigma hrvatsko-bošnjačkog rata koja potiče još iz 1993.god. - zabijanje glave u pijesak, ne znaju šta se dešava u Mostaru, Stocu, srednjoj Bosni (medijski) ... to su dole samo neki ekstremisti HVO ... Ko ne vjeruje neka pita, jer narod koji trpio od hrvatsko-bošnjačko rata se osjećao politički izdanim i ostavljenim. Ali ima tu i nekog neprincipijelnog mudroluka, jer se agresija prvo prešuti a ako narod preživi, onda se traži kako iskoristiti UZP za bošnjačku dnevnu politiku. Uglavnom, nema kičme.Obi Wan Bosnian wrote:Nije Munira ništa kriva. Ona je ono što jeste i ne može biti ništa drugo.
Kriv je onaj ko joj daje medijski prostor i ko ju je pozicionirao tu gdje jeste.
Meni lično ništa ne ubija moral više od toga da vidim Muniru na televiziji. Jedan dio mene počne odmah da navija za Dodika i Čovića čim ugledam Muniru.
-
moonca
#469 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
horkesh wrote:To je Munira trebala jutros sama uraditi, a ne pustiti da Duraković objašnjava šta je ona mislila.
To je i kcerka radila kada je Alija imao prvi nastup sa novinarima u USA.
- spreca
#470 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ma treba je kritikovati svaki dan dok ne shvati iako uopce shvati....ja sam davno vidio da ona nema ni trunke obraza i da je joj glavni smisao zivota da svoju i tragediju drugih dooobro unovci ......dok se drugi povratnici pate i jedva nekako djecu prehrane i stalno su u Srebrenici ona samo ode oko 11 da se slika na dzenazi.......navijem na ovaj moj i onoga koje podrzava i gura dok nas sve sramote i prave budalom.....zato svi moramo aludirati na to da se direktno pomaze povratnicima a ovo udruzenje treba zanemariti i ignorirati tocno onako kako i one zanemaruju sve zrtve rata a ne samo Munirine i i njihove organizacije koja je finansijski veoma dobro stoji pa cak i malo sumnjiva...svi smo mi ponekog izgubili..nije ni Munirina bol veca od drugihmuha_sa wrote: neko je gura moj sprecolinihajd da ja pridjem zgradi predsjedništva kad neki cinovnik dodje u posjetu a kamli predsjednica susjedne države
bi me nogama išutali
ovakvi ala ova su naše ogledalo
-
kakavdanakneiskustvu
#471 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas je, mimo protokola, posjetila mjesto Ahmići.
N1 saznaje da je veliko obezbjeđenje koje prati hrvatsku predsjednicu stiglo u Ahmiće i saopćilo da će Grabar-Kitarović stići za 15 minuta kako bi odala počast ubijenima u ratu.
Obezbjeđenje je zahtijevalo od nadležnih organa da u Ahmićima na mjestu gdje će se pojaviti predsjednica Republike Hrvatske ne bude stanovnika ovog mjesta i da sve prođe bez velike pompe.
Grabar-Kitarović se poklonila žrtvama i položila buket cvijeća na spomen obilježje za 116 ubijenih Bošnjaka, među kojima 33 žene i djece, ostavila buket cvijeća.
šta trebaju ljudi koji tu zive,napustiti kuce jer ova dolazi?
N1 saznaje da je veliko obezbjeđenje koje prati hrvatsku predsjednicu stiglo u Ahmiće i saopćilo da će Grabar-Kitarović stići za 15 minuta kako bi odala počast ubijenima u ratu.
Obezbjeđenje je zahtijevalo od nadležnih organa da u Ahmićima na mjestu gdje će se pojaviti predsjednica Republike Hrvatske ne bude stanovnika ovog mjesta i da sve prođe bez velike pompe.
Grabar-Kitarović se poklonila žrtvama i položila buket cvijeća na spomen obilježje za 116 ubijenih Bošnjaka, među kojima 33 žene i djece, ostavila buket cvijeća.
šta trebaju ljudi koji tu zive,napustiti kuce jer ova dolazi?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#472 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
mogao bi joj neko nešto i dobaciti.
tipa: poselami Kordića, jebo ti on ćaću.
- spreca
#473 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Jarane nije ona glupa kako se to nama cini....ona je jako prefrigana i samo izgleda naivna....sto se to neka druga nije tako snasla kao ona i njeno udruzenje odnosno nekolicina njih...Munira nam se svima smije u brk iako ona ima bolje nego mnogi od nasPM72 wrote:arzuhal wrote:Ako iz ovog patetičnog, drčno izraženog baliluka od strane Munire i advokatice joj Kade proizađe i nešto pozitivno - recimo smjena ovih nekoliko žena s vječitog čela tih organizacija za politikantsku upotrebu najgore vrste, te pozicioniranje tih udruženja žrtava genocida i rata na neku normalnu, zdravu poziciju i ulogu u društu i državi - onda pozdravljam ovo Munirino njesra...![]()
izvini ali moram...grohotom se smijem.da Munira ponudi ostavku? moraju joj prvo reći šta je ostavka,da je to obustavljanje primanja,hodanja,dnevnica,hotela...da će je razvlastiti da raspolaže žiroračunima i da će prestati da važi njen otisak prsta umjesto potpisa...
- spreca
#474 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
ili koje rodiChmoljo wrote:mogao bi joj neko nešto i dobaciti.
-
kakavdanakneiskustvu
#475 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Chmoljo wrote:mogao bi joj neko nešto i dobaciti.
svasta,svasta,prvo ne dodje u dan kad je bio medjudrzavni dogovor,sad se ljudi moraju iseliti iz kuca jer ju je valjda uvrijedilo što ju je oliver frljić prozvao da obilazi novu bilu a ne i ahmiće,moze se ovde tako ponasati,sta bi joj