"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Drinski

#451 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

rumenige_brajtner wrote:
Drinski wrote:O tome i govorim. On moze nacrtati na glavi i Svetog Petra, a drugi mogu svojim cipelama gaziti sta hoce. Svi imaju isto pravo.
nije isto. on je nacrtao na svom tijelu šta je htio, BHF se prave pametni i gaze vranješa koji više radi za bih nego svi oni zajedno, unatoč tetovaži (koje više i nema). da ponovim još jednom, BHF mogu vranješa, mešu i savez jedino za tuki povuć i izdat još poneko saopštenje.
istovremeno, ovdje se citira alija izetbegović, jedan od potpisnika onog što je vranješ nacrtao. al on je ok, jbg, alija je to, ovaj je ipak samo ognjen. prestanite više bit licemjeri, jednom u životu.
Da. I kako ognjen moze crtati RS a ovi ne mogu gaziti zastavu? Zar to nije izrazavanje vlastitog misljenja?
Drinski

#452 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

General_Jackson wrote:
Drinski wrote:
General_Jackson wrote: Ma rekao sam ti ja da si ti kapacitet :lol: :lol:
Nazalost, nikad general biti necu...
Ko kaže? evo imaš priliku, započni novi rat, ukini RS možda i ti i tvoji istomišljenici sa foruma i iz BHF-a onda budete gradili vile i tržne centre, nikada se ne zna a možda i general budeš, vala kakvi su iz ovog rata izašli kao generali, nisi gori od njih da j. rak raka :-)
Nece bolan biti potrebe. Kako je krenulo nakon Kosova Vucic ce sam ukinuti RS.
General_Jackson

#453 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by General_Jackson »

Drinski wrote: Nece bolan biti potrebe. Kako je krenulo nakon Kosova Vucic ce sam ukinuti RS.
Daj bože!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#454 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski ti ko da trolas.
supercali

#455 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Drinski wrote:O tome i govorim. On moze nacrtati na glavi i Svetog Petra, a drugi mogu svojim cipelama gaziti sta hoce. Svi imaju isto pravo.
Samo sto su to dvije razlicite stvari
Point.

#456 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

rumenige_brajtner wrote:
nije isto. on je nacrtao na svom tijelu šta je htio, BHF se prave pametni i gaze vranješa koji više radi za bih nego svi oni zajedno, unatoč tetovaži (koje više i nema). da ponovim još jednom, BHF mogu vranješa, mešu i savez jedino za tuki povuć i izdat još poneko saopštenje.
istovremeno, ovdje se citira alija izetbegović, jedan od potpisnika onog što je vranješ nacrtao. al on je ok, jbg, alija je to, ovaj je ipak samo ognjen. prestanite više bit licemjeri, jednom u životu.
Da tebe fanatikosi nisu negdje nasutali, pa si ovako agresivno nastrojen na najbolju navijacku grupu reprezentacije BiH?
rumenige_brajtner

#457 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by rumenige_brajtner »

Point. wrote: Da tebe fanatikosi nisu negdje nasutali, pa si ovako agresivno nastrojen na najbolju navijacku grupu reprezentacije BiH?
Nisam ja samo na njih nastrojen, imam isto mišljenje o svim navijačkim grupama na ex-yu prostorima. 90% članstva tih grupa su polupismeni idioti.
Anestezija

#458 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Anestezija »

rumenige grijesis ,ima dosta normalnije raje u navijackim krugovima ,posebno u Hz :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#459 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Pa dobro je pitanje postavio.

Takav kalibar sigurno samo moze nasutati nekoga, a ne pobijediti argumentima, znanjem i elokvencijom.
rumenige_brajtner

#460 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Anestezija wrote:rumenige grijesis ,ima dosta normalnije raje u navijackim krugovima ,posebno u Hz :-D
da nisam išao na utakmice i bio dio svega toga, možda bih ti i povjerovao.
Anestezija

#461 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Anestezija »

rumenige_brajtner wrote:
Anestezija wrote:rumenige grijesis ,ima dosta normalnije raje u navijackim krugovima ,posebno u Hz :-D
da nisam išao na utakmice i bio dio svega toga, možda bih ti i povjerovao.
Sve zavisi kad si is'o i s kim :D
alphonse kauders

#462 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by alphonse kauders »

It_is_a_Leclerc wrote:Kao i svugdje u svijetu, i kod nas su navijači mahom atrofični mladići, sa jedva završenom srednjom školom, u ranim tridesetim, bez ikakve perspektive, koji nedostatak bilo kakvog znanja, sposobnosti, radišnosti ili talenta nadoknađuju u jedinoj oblasti gdje ti za uspjeh nije potrebno nijedno od spomenutog. Oni time pokušavaju sami sebi, a i društvu pokazati kako su korisni, što je i smiješno i tužno u isto vrijeme. Obratite pažnju na neki militantni, spartanski šablon koji oni kao gaje, a istovremeno mahom žive kod roditelja, spavaju do 12h, igraju kladionicu, i od toga im zavisi hoće li biti za kafe, ili neće. Posebno su smiješni tzv. Ljuti Krajišnici - duštvo bijelih čarapa koje je 1992. pobjeglo glavom bez obzira od zelenih beretki i uniformi, a sad ih dovlače na tribine, i izigravaju silne patriJote. Kad ih pitaš znaju li da je termin "ljuta Krajina" prvenstveno korišten kao uvreda, blehnu ko telad.

Sve u svemu, profesionalni navijači su dno društvene skale. Ljudi koji misle da je uspjeh imati duks i koji misle da bi se bez njih njihovi klubovi i reprezentacije raspali u paramparčad. Tužno.
Ja ne znam kakva je rasprava potrebna nakon ovog posta, Leclerc :thumbup: srž je duboko i precizno pogođena (pogotovo ova njihova zabluda koju sam boldirao).
shbc

#463 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by shbc »

It_is_a_Leclerc wrote:Kao i svugdje u svijetu, i kod nas su navijači mahom atrofični mladići, sa jedva završenom srednjom školom, u ranim tridesetim, bez ikakve perspektive, koji nedostatak bilo kakvog znanja, sposobnosti, radišnosti ili talenta nadoknađuju u jedinoj oblasti gdje ti za uspjeh nije potrebno nijedno od spomenutog. Oni time pokušavaju sami sebi, a i društvu pokazati kako su korisni, što je i smiješno i tužno u isto vrijeme. Obratite pažnju na neki militantni, spartanski šablon koji oni kao gaje, a istovremeno mahom žive kod roditelja, spavaju do 12h, igraju kladionicu, i od toga im zavisi hoće li biti za kafe, ili neće. Posebno su smiješni tzv. Ljuti Krajišnici - duštvo bijelih čarapa koje je 1992. pobjeglo glavom bez obzira od zelenih beretki i uniformi, a sad ih dovlače na tribine, i izigravaju silne patriJote. Kad ih pitaš znaju li da je termin "ljuta Krajina" prvenstveno korišten kao uvreda, blehnu ko telad.

Sve u svemu, profesionalni navijači su dno društvene skale. Ljudi koji misle da je uspjeh imati duks i koji misle da bi se bez njih njihovi klubovi i reprezentacije raspali u paramparčad. Tužno.
:lol: :lol:

Kako mi je ovo promaklo... Kakvim crnim ranim tridesetim? 99% navijaca u BiH su srednjoskolci i studenti koji su tek upisali fakultet... Dakle do 20. godine. Jedino ako ne mislis i na nas koji ne pripadamo navijackim skupinama, ali idemo na utakmice. Ako mislis onda si se dobro zajebao. Niti smo "sa jedva zavrsenom srednjom skolom", niti bez perspektive, niti spavamo do 12, u kladionici, imamo itekako dobre poslove i visok nivo obrazovanja. U sta se i sam mozes uvjeriti ako posjetis koju utakmicu. Ne brini, mi van ovih navijackih tribina ne palimo baklje, ne tucemo se i nismo nadrogirani. Znamo biti pripiti, ali to je samo kada je neka veca utakmica u pitanju.
Bosanski_kralj

#464 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Bosanski_kralj »

Eno ga sad nema gorih od naših navijača, a najveći incident u posljednjih 5 godina koji im se može staviti na teret je ovo protiv Izraela. Ni ovo što se desilo nije ništa strašno, ali jbg, bitno je dići frku
General_Jackson

#465 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Poistovjećivanje sa navijačkim skupinama, skakanje, urlanje, paljenje baklji, bacanje petardi nije normalno ni za populaciju mlađu od 18 godina ali se može shvatiti, međutim u tim skupinama ima i ljudi starijih od mene a meni je skoro 50 :-)
Drinski

#466 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Samo sto su to dvije razlicite stvari
jesu. Ovaj je Srbin a ovo su Bosnjaci.
supercali

#467 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Ne nego sto ti sa svojim tijelom mozes raditi sta zelis a sa tudjim stvarima ne mozes
Drinski

#468 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:Ne nego sto ti sa svojim tijelom mozes raditi sta zelis a sa tudjim stvarima ne mozes
Ima logike, ali nema Muje da kopa kanale...a nema niko niti da kaze : U ime slobode izrazavanja, ja sam Carli!
Point.

#469 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

General_Jackson wrote:
Poistovjećivanje sa navijačkim skupinama, skakanje, urlanje, paljenje baklji, bacanje petardi nije normalno ni za populaciju mlađu od 18 godina ali se može shvatiti, međutim u tim skupinama ima i ljudi starijih od mene a meni je skoro 50 :-)
Sta je za tebe normalno? Da kupis 2 kile kospica, litar orangine i sjedis mirno, uz pokoju laganu psovku? Al srce zaigra kad navijaci naprave dobar tifo jelde? To ti skakaci i bakljaci naprave. Kad procitam ovakve postove, tacno je istina sto kazu da gledanje fudbala nije za svakoga.
General_Jackson

#470 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Point. wrote:
General_Jackson wrote:
Sta je za tebe normalno? Da kupis 2 kile kospica, litar orangine i sjedis mirno, uz pokoju laganu psovku? Al srce zaigra kad navijaci naprave dobar tifo jelde? To ti skakaci i bakljaci naprave. Kad procitam ovakve postove, tacno je istina sto kazu da gledanje fudbala nije za svakoga.
ovo boldirano si dobro napisao!
cassius

#471 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by cassius »

Dovoljno govori to da jedan od voda BHF-a ako se ne varam, kratko osisan nizak, s bradicom, ima preko 30te godine i ne radi nista u zivotu osim sto je vodja :D

Salu na stranu, BHF-u svaka cast na navijanju i bodrenju ali uzimaju sebi previse za pravo sto ce ih i kostat kad tad.
Pismonosa

#472 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:40, edited 1 time in total.
Mobile_Disco

#473 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Mobile_Disco »

Meni je najsmjesnije od svega sto ljudi spominju nepismene huligane koji spavaju do 12 igraju kladionicu da imaju za kafe itd. Jeste vi mozda nekad bili medju navijacima? Pricali sa njima? Vidjeli ko, sta i kako? Ko ima firmu? Koji nivo obrazovanja? Cini mi se da je ova tema pokrenuta maksuz radi malog idiota i njegove tetovaze. Ako iko ima pravo da napise parolu na utakmicama reprezentacija onda su to Bhf. Momci su isli uzduz i poprijeko bodrili reprezentaciju gdje god se moglo bodriti trosili svoje pare i svoje vrijeme dok je vecina nas sjedila kuci i gledala preko tv.a iako smo mozda imali novce da idemo na neke tekme. A kad vam sutra ognjen i ekipa pusti pjesmu u svlacionici "ko ne voli dabic rasu" i slicne melodije hocete opet biti tako merhametli? I vecini je jako tesko shvatiti ultra furku al to nije razlog da se pljuju ljudi koji imaju obrazovanja i poslove o kojima bi mnogi koji ih pljuju sanjali. Naravno ima i druga strana medalje al tako je to u svemu.
rumenige_brajtner

#474 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Pismonosa wrote:
cassius wrote:
Salu na stranu, BHF-u svaka cast na navijanju i bodrenju ali uzimaju sebi previse za pravo sto ce ih i kostat kad tad.
:thumbup: Kraj priče.
:thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#475 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Mobile_Disco wrote:Meni je najsmjesnije od svega sto ljudi spominju nepismene huligane koji spavaju do 12 igraju kladionicu da imaju za kafe itd. Jeste vi mozda nekad bili medju navijacima? Pricali sa njima? Vidjeli ko, sta i kako? Ko ima firmu? Koji nivo obrazovanja? Cini mi se da je ova tema pokrenuta maksuz radi malog idiota i njegove tetovaze. Ako iko ima pravo da napise parolu na utakmicama reprezentacija onda su to Bhf. Momci su isli uzduz i poprijeko bodrili reprezentaciju gdje god se moglo bodriti trosili svoje pare i svoje vrijeme dok je vecina nas sjedila kuci i gledala preko tv.a iako smo mozda imali novce da idemo na neke tekme. A kad vam sutra ognjen i ekipa pusti pjesmu u svlacionici "ko ne voli dabic rasu" i slicne melodije hocete opet biti tako merhametli? I vecini je jako tesko shvatiti ultra furku al to nije razlog da se pljuju ljudi koji imaju obrazovanja i poslove o kojima bi mnogi koji ih pljuju sanjali. Naravno ima i druga strana medalje al tako je to u svemu.
Samo sto je to čejf, a ne žrtva.
Post Reply