Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smrdi uzas kad prsces, skida srednja zalost. Inace su im svi proizvodi osrednji al su i cijene srazmjerne, to sa slike je 3-4KM
Imas po samoposlugama Dr Marcus za felge, košta 7,5KM i dosta je bolji, manje smrdi a bolje skida
Belifov skidač insekata imam, uzeo ga jer je bio tako oko 3 marke, što je bezveze cijena, ali radi pos'o i ne ostavlja tragove iza sebe. Puno lakše nego bez njega.
Za instrument tablu je užas, za felge 'nako. Donekle mogu proći ona sredstva za pranje šajbe, kupim ponekad. Al eto, za tu cijenu nemaš šta očekivat
To za baje nisam prob'o
Jedan info za lickače autića, u unitrade poslovnicama mozete kupiti proizvode ruskog proizvodjaca GRASS, ima od A do Ž proizvoda, znaci od krpica, maramica do raznih preparata za njegu vaseg limenog ljubimca...
ja koristio taj belif za sjaj guma i sasvim dobar bio, i uzmem neki drugi kontao isto je to sve haj, i vidim slabiji nekako, tj namažeš,jedna vožnja i već ode. Kupim opet taj belif, namažem 2 gume s tim 2 s drugim, i fakat taj belif duže ostao sjaj.
Drug kupio taj neki za gume prije koju godinu, namazao i ostavio auto, mi došli na gumama ima hiljadu mrava
A ne eksperimentišem ja s tim lijevim proizvodima, imaju i u Robotu neki poljski il mađarski, nemam pojma, ne bih to mazao po autu
Može konektovani na plastikanera, kod mene će odmah hrđa izbit ako je žestoko
Posto je ovo period muha i musica, sta kupiti za skidanje istih? Bukvalno jedna voznja na relaciji Ze-Sa u vecernjim satima i na sajbi i braniku imam groblje.
Sta kupiti da ih samostalno skinem na samousluznoj praonici, jer sama voda nije dovoljna?