Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mazda 3 jednako kao i ostali modeli iz kuće na našem tržištu ne mogu ponuditi privlačnu cijenu, jer u startu kao proizvod sa oznakom Made in Japan na tržište dolaze sa hendikepom vrijednim 16%, koliko iznose dadžbine kojih su u startu oslobođeni uvoznici automobila proizvedenih na tlu Evrope, pa se zato distributer za BiH opredijelio za drugi put, a to je da ponudi zaokružene pakete opreme kojima će nadoknaditi startni hendikep. Stoga, bez obzira što osnovni početni model u gami Mazda 3 G100 Emotion nosi visoku cijenu od skoro 32.000 KM, stvari se mijenjaju odabirom bolje opremljenih modela, pa tako ovaj testni G120 Revolution model je kupcima dostupan za 42.780 KM.
A kad treba dobiti Euro 1 , vau vau polovan ne moze dobiti (osim Kramara naravno) a nov moze ?
Ja prema BIH nikakav patriotizam ne osjecam , da drzava postoji samo da obicnom covjeku zagorca zivot.
Sodom1 wrote:Nisi skontao ,fora je sto ova drzava ´´dozvoljava´´ uvoz bez carinski ali tazi papir koji ne mozes dobit
U vezi toga se slazem. Mislim da bi trebalo propise mijenjati odnosno da bi trebao biti dovoljan papir za oslobadjanje od carine taj da se auto uvozi iz EU, gdje je bio vozen i prethodno registrovan.
Da smo pametni sad bi bili pred ulaskom u EU al mi se zajebavamo sa glupostima i onda sta ocekivati. Sta bi sve dobili ulaskom u EU.
I meni su ovi digitalni displeji sve odbojniji. Kako su krenuli pola auta ce biti razni tableti. To je vjestacka ljepota. Jos samo da usavrse autonomnu voznju i da krenu sa njom u seriji, i gotovo jebo takva auta. Ne treba mi kompjuter da se igra sa autom vec ja
condy wrote:I meni su ovi digitalni displeji sve odbojniji. Kako su krenuli pola auta ce biti razni tableti. To je vjestacka ljepota. Jos samo da usavrse autonomnu voznju i da krenu sa njom u seriji, i gotovo jebo takva auta. Ne treba mi kompjuter da se igra sa autom vec ja