moj aleksa, baci licnu, pasos selojtejpom zalijepi oko stomaka i live prati departure sa aleksandra velikom. u medjuvremenu se raspitaj gdje je najbolji socijalni program i koji ti je jezik najlaksi za ucenje pod stare dane..
Makedonija
- vivaldi
#451 Re: Makedonija
i kaze nas dobri @aleksomkd mito, korupcija, nema zavoja u bolnicama...pa dosao uskok iz susedstva
moj aleksa, baci licnu, pasos selojtejpom zalijepi oko stomaka i live prati departure sa aleksandra velikom. u medjuvremenu se raspitaj gdje je najbolji socijalni program i koji ti je jezik najlaksi za ucenje pod stare dane..
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#452 Re: Makedonija
155_mm wrote:meni ovo sve lici na onu africku poslovicu "dok se slonovi igraju trava najebe"
Nasa je bolja,"Tudje koze se prcale, a naseg jarca bole jajca".
Ko zna neka prevede na makedonski.
- Joe McCarthy
#453 Re: Makedonija
Nadam se da će Makedonci ujediniti grčke države gradove prije nego što ih Iliri ne porobe.
- Grean
#454 Re: Makedonija
Zna li se sta je cilj ovih pobunjenika?
Kako je doslo do akcije, je li do pucnjave doslo nakon sto je policija krenula "na adresu" ili su oni napali policijsku stanicu?
Kako je doslo do akcije, je li do pucnjave doslo nakon sto je policija krenula "na adresu" ili su oni napali policijsku stanicu?
- bvcx
#455 Re: Makedonija
Naravno da možeš osnovati svoju vjersku organizaciju, ali potom moraš izgraditi sam svoje bogomolje.calculator wrote: Ali, ko "pravoslavnoj crkvi" danas daje licencu? Ako građani - vjernici žele svoju (samostalnu) autokefalnu crkvu, ko ima pravo da im ograniči volju i spriječi crkvu?
-
radostan dan
#456 Re: Makedonija
danu muzičar, znaš da ti cijenim upise, poredaj mi po važnosti ovih par stavki, da vidimo koja ima najviše udjela u juče/danas dešavanjima -vivaldi wrote:i kaze nas dobri @aleksomkd mito, korupcija, nema zavoja u bolnicama...pa dosao uskok iz susedstva![]()
-turski tok
-zajednica srpskih opština na kosovu
-liberalizacija viznog režima za kosovske aljbanjeze
-dolar vs euro
-
radostan dan
#458 Re: Makedonija
da...ali u konkretnom slučaju, u makedoniji nisu gradili svoje bogomolje nego uzeli bogomolje spc-a, uz amin kpj, skm, ssrn makedonije, itd, itd.bvcx wrote:Naravno da možeš osnovati svoju vjersku organizaciju, ali potom moraš izgraditi sam svoje bogomolje.calculator wrote: Ali, ko "pravoslavnoj crkvi" danas daje licencu? Ako građani - vjernici žele svoju (samostalnu) autokefalnu crkvu, ko ima pravo da im ograniči volju i spriječi crkvu?
bilo tako vrijeme..
na njihovu nesreću, nabrojani kp i ostali sss er i j imaju pravo glasa na prvoj, drugoj, trećoj i en-toj internacionali, ali nemaju pravo glasa na saboru pravoslavnih crkava (već objasnio @putnik).
ŽIVIO VLATKO STEFANOVSKI
- GeeTnT
#459 Re: Makedonija
Spodobe izgleda navikle na medijsku pažnju..БЕОГРАД – Командант Четничког покрета Братислав Живковић најавио је да ће његова група послати појачање македонским снагама у Куманову. Живковић, који је предводио четничке добровољце на Криму и Новорусији, најављује долазак у Македонију.
Zaštita "српског становништва"....kako to gordo zvuči...majkevam se– Четнички покрет ће, у случају да се ова криза не оконча данас, реаговати и појавити се на простору Куманова у заштиту српског становништва од којих смо и добили слике са терена и позиве за помоћ! – најављује Живковић.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#460 Re: Makedonija
valja za prokletije...sudbina je bitcH 
-
radostan dan
#461 Re: Makedonija
8 policajaca poginulo. 1 srpske nacionalnosti i 1 albanske, ili je goranac ...
Za sada poznata imena ubijenih policajaca su Žarko Kuzmanovski (32), Sašo Samoilovski(32), Nenad Serafimovski (28), Isamedin Osmani, Boban Ivanović i Goran Ilievski.
-
ActionWoman
#462 Re: Makedonija
Zviz wrote:Ja da upravljam vojskom i da imam bi ovo ucinio...
"Kilgore: I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like victory..."
Dje si bolesnik? Na svim temama siris negativu, a ovdje vidim imas divne zamisli protiv jednog naroda. Malo si prijavljen.
-
Iker C
#463 Re: Makedonija
Makedonci su baš strpljiv narod da se ovo Srbima desilo do sad bi 500 albanskih civila bilo ubijeno.
-
155_mm
#464 Re: Makedonija
nastavak liste za zvornik:Putnik ali stvarno wrote:Teroristi ?Yug wrote:Nema nikakve veze.U Makedoniji je ovo organizovan teroristicki cin.Teroristi sa Kosova se nadaju jos NATO podrsci da nastave ujedinjenje albanaca na Balkanu.Mislim da su se malo zayebali danas 2015 godine.Putnik ali stvarno wrote:27.04. Zvornik
09.05. Kumanovo
Ikakva veza ?
Kumanovo :
DW "terrorist group"
BBC heavily armed group
Reuters armed group
NBC News An armed group attacked special forces police Saturday
Aljazeera gunman
Zvornik :
BBC gunman
US news gunman
Fox news gunman
Turkish weekly terrorist attack - gunman
Ubi nas prosli put lokalno tumacenje, gore ne vidim ja da jos iko zna za ikakve teroriste, sem Turkish weekly, moguce greskom...
bosnjacki mediji: terorista, terorista, terorista, terorista,..........
-
detroit-mercy
#465 Re: Makedonija
-vatican, cia, masoni, dzihad ratnici I ostala rajaradostan dan wrote:danu muzičar, znaš da ti cijenim upise, poredaj mi po važnosti ovih par stavki, da vidimo koja ima najviše udjela u juče/danas dešavanjima -vivaldi wrote:i kaze nas dobri @aleksomkd mito, korupcija, nema zavoja u bolnicama...pa dosao uskok iz susedstva![]()
-turski tok
-zajednica srpskih opština na kosovu
-liberalizacija viznog režima za kosovske aljbanjeze
-dolar vs euro
- area51
#466 Re: Makedonija
Misliš terorista ?Iker C wrote:Makedonci su baš strpljiv narod da se ovo Srbima desilo do sad bi 500 albanskih civila bilo ubijeno.
-
Iker C
#467 Re: Makedonija
U njihovoj percepciji da.area51 wrote:Misliš terorista ?Iker C wrote:Makedonci su baš strpljiv narod da se ovo Srbima desilo do sad bi 500 albanskih civila bilo ubijeno.
- Putnik ali stvarno
#468 Re: Makedonija
nastavak liste za zvornik:
Teroristi ?
Kumanovo :
DW "terrorist group"
BBC heavily armed group
Reuters armed group
NBC News An armed group attacked special forces police Saturday
Aljazeera gunman
Zvornik :
BBC gunman
US news gunman
Fox news gunman
Turkish weekly terrorist attack - gunman
Ubi nas prosli put lokalno tumacenje, gore ne vidim ja da jos iko zna za ikakve teroriste, sem Turkish weekly, moguce greskom...
155mm
bosnjacki mediji: terorista, terorista, terorista, terorista,..........[/quote]
ma mi smo poznati po uvazavanju realnosti I odsustvu emocija.... mislim na sve Jugoslovene
-
155_mm
#469 Re: Makedonija
srpsku definiciju teroriste smo vidjeli ovih dana u "prosparitetnijem i demokratskijem" entitetu BiH.Iker C wrote:U njihovoj percepciji da.area51 wrote:Misliš terorista ?Iker C wrote:Makedonci su baš strpljiv narod da se ovo Srbima desilo do sad bi 500 albanskih civila bilo ubijeno.
- area51
#470 Re: Makedonija
Srbi su i pokušali da se obračunaju sa tom terorističkom bandom ali nisu skontali da su ovi pod direktnom zaštitom USA i tu su ga poflautali.Iker C wrote:U njihovoj percepciji da.area51 wrote:Misliš terorista ?Iker C wrote:Makedonci su baš strpljiv narod da se ovo Srbima desilo do sad bi 500 albanskih civila bilo ubijeno.
Ali polako,vrijeme će pokazati ko je bio u pravu
- Sanjarko
#471 Re: Makedonija
Ne.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:A znas li zasto?Vizionar 1985 wrote:Albanians (Albanian: Shqiptarët)
http://en.wikipedia.org/wiki/Albanians
Ščiptari mi promijenismo u Šiptari
Please do tell me if you know.
-
Iker C
#472 Re: Makedonija
Slična situacija je bila na Kosovu kada je Jašari izveo teroristički napad na policijsku stanicu. Srpska policija je izgubila strpljenje u pregovorima oko predaje te je pored Jašarija ubila njegovu mnogobrojnu porodicu. To je bio okidač za dalje sukobe na Kosovu.
-
detroit-mercy
#473 Re: Makedonija
Ma hajde sto su pokusali da se obracunaju sa tom teroristickom bandom vec sa vise njih na prostorima Balkanaarea51 wrote:Srbi su i pokušali da se obračunaju sa tom terorističkom bandom ali nisu skontali da su ovi pod direktnom zaštitom USA i tu su ga poflautali.Iker C wrote:U njihovoj percepciji da.area51 wrote: Misliš terorista ?
Ali polako,vrijeme će pokazati ko je bio u pravu
- Putnik ali stvarno
#474 Re: Makedonija
The U.S Embassy in Skopje issued a statement saying it "deeply regret(s) the loss of life."
"We are following the situation and are in close contact with the authorities and political leaders. We urge citizens to remain calm and allow the facts to be established," the embassy said in a statement.
Dakle US ambasada u Skoplju poziva gradjane
da ostanu smireni, jer ambasada je u kontaktu sa "Vlastima" I politickim liderima.
Sve je pod kontrolm, kaze CBC news
http://www.cbc.ca/news/world/5-macedoni ... -1.3068148
Glede gornjih dilemma, teroristi ili ne, u Zvorniku ili Kumanovu.
Po efektu koji njihove akcije izazivaju oni to jesu, jer sire strah I destabilizuju zemlju.
Po CBC u I US ambasadi oni to nisu.
A nas 90ete uce sta se pika, zato pratimo uvek od pocetka sta tata kaze
"We are following the situation and are in close contact with the authorities and political leaders. We urge citizens to remain calm and allow the facts to be established," the embassy said in a statement.
Dakle US ambasada u Skoplju poziva gradjane
Sve je pod kontrolm, kaze CBC news
http://www.cbc.ca/news/world/5-macedoni ... -1.3068148
Glede gornjih dilemma, teroristi ili ne, u Zvorniku ili Kumanovu.
Po efektu koji njihove akcije izazivaju oni to jesu, jer sire strah I destabilizuju zemlju.
Po CBC u I US ambasadi oni to nisu.
A nas 90ete uce sta se pika, zato pratimo uvek od pocetka sta tata kaze
Last edited by Putnik ali stvarno on 10/05/2015 14:44, edited 1 time in total.
-
valensija
#475 Re: Makedonija
14:38 - DODIK UPUTIO SAUČEŠĆE IVANOVU
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučeća predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu povodom napada u Kumanovu ukazujući na potrebu što šire koalicije u regionu na suzbijanju terorizma.
"Povodom brutalnog terorističkog napada u Kumanovu u ime naroda Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem izraze iskrenog saučeća porodicama ubijenih, narodu Makedonije i Vama lično", ističe se u telegramu saučeća, preneli su banjalučki mediji.
Republika Srpska, uasnuta ovim terorističkim činom, jo jednom ukazuje na veliku opasnost od terorizma u regionu i potrebu to ire koalicije u njegovom suzbijanju, te ističe svoje odlučno opređeljenje u borbi protiv terorizma koji na najsuroviji način odnosi ivote nevinih ljudi, saopteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske, prenosi RTRS.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučeća predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu povodom napada u Kumanovu ukazujući na potrebu što šire koalicije u regionu na suzbijanju terorizma.
"Povodom brutalnog terorističkog napada u Kumanovu u ime naroda Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem izraze iskrenog saučeća porodicama ubijenih, narodu Makedonije i Vama lično", ističe se u telegramu saučeća, preneli su banjalučki mediji.
Republika Srpska, uasnuta ovim terorističkim činom, jo jednom ukazuje na veliku opasnost od terorizma u regionu i potrebu to ire koalicije u njegovom suzbijanju, te ističe svoje odlučno opređeljenje u borbi protiv terorizma koji na najsuroviji način odnosi ivote nevinih ljudi, saopteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske, prenosi RTRS.