crno_sa_zlatnim wrote:Naravno, na pitanje odakle Shidiju pare, ti meni o komsijama i pasatima.

Ja te evo jos jednom pitam, sta radi taj lik, gdje su mu te silne firme i odakle mu novac? I kako to da je citavu godinu u Sarajevu, pa pobogu toliko mu lijepo ovdje? Ko mu vodi poslove u ostalim firmama i drzavama?

Ako imaš kakve dokaze eto ti policija i tužilaštvo, sve ostalo je na nivou mahalske priče.
Dokazi i da postoje, poješće ih maca u tužilaštvu.
Ljudi još uvijek ne shvataju da već živimo u diktaturi na nivou Bjelorusije, i da niti ima pravde a prava još manje.
Davno je to Rojs sublimirao u tri riječi, ko je jamio , jamio...
Tako je, odakle mu???
Dalje Bosna je tako mala drzavica, ljude se znaju, znaju se koliko i sta je ko imao prije rata, poslije rata i sad. Danas vecina ljudi je skolovana, imamo ljude po svjetskim kompanijama koji vrlo dobro znaju sta znaci trzisna ekonomija i koliko se moze zaraditi i sta od toga ustedjeti!!
Mislim, nebuloze su uopste braniti lika koji nema nikakvu ozbiljnu komapniju, sjedi po vazdan ispijajuci kafe Sarajevom da je on neki ozbiljan biznismen! Necu definisati odakle mu pare ali lik je veoma sumnjiv.
Ista stvar je sa Trnovom i Burj O'zone, taj lik sto tusi maglu i SDA sa Berilom sto laze ljudima, da ce on investirati 4.5 mil maraka na Preskom Polju je klasicna prevara i da smo iole ozbiljna drzava sa sistemom on se nikad ne bi pojavio na TV a no kamoli promovirao na veoma jeftin nacin nasim jadnim ljudima koji su do juce puskom branili tu zemlju. Na Preskom Polju investicionom radilistu od 4.5 mil KM radi jedna mala masina
Juce je cijeli dan auto kruzilo trnovksim selima pozivajuci narod na megafon "Dodjite sutra na centralni predizborni skup, narode bice rostilj, cevapa, sokova dodjite da jedete"

Koja bijeda od jadnicaka koji na svaki nacin gledaju kako se samo docepati fotelje!!!
Jesmo li moralno bas zglajzali do tog nivoa, evo pitam se i jesmo li zasita tolike ovce da nam se proda nesto za porciju cevapa!???
Ako jesmo, svaka nam cast!