Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lalena wrote:Moguce da je do mene, ne stignem uvijek gledati...
A sto se tice tog devetnaestogodisnjaka, mene nije impresioniralo samo njegovo znanje, nego i stalozenost... To se rijetko nadje kod mladih.
Usput, igrate li kvizove na internetu? Ili facebooku, bila je prije "slagalica", onako interesantna, posebno dio sa asocijacijama...
igrao sam ja slagalicu,uvijek prednost uhvatim u onih deset pitanja opceg znanja
A sto se tice tog devetnaestogodisnjaka, mene nije impresioniralo samo njegovo znanje, nego i stalozenost... To se rijetko nadje kod mladih.
Usput, igrate li kvizove na internetu? Ili facebooku, bila je prije "slagalica", onako interesantna, posebno dio sa asocijacijama...
igrao sam ja slagalicu,uvijek prednost uhvatim u onih deset pitanja opceg znanja
Mislis na slagalica.tv?! I meni je ta dobra, posebno zato sto se moze igrati i bez facebooka
Mislis na slagalica.tv?! I meni je ta dobra, posebno zato sto se moze igrati i bez facebooka
Neki dan je bila greska, Troja Gabela odgovor je bio zapadna hercegovina, Capljina tj. Gabela mjesna zajednica u ovoj opcini nije nikada bila zapadna hercegovina
Mirko me je sinoc iznenadio, mislim kod treceg takmicara, kada nije odgovorio ni na jedno pitanje tacno...
Ali je zato zavrsna potjera bila rutinska, ocekivala sam puno vise od ekipe.
Kako se najefikasnije spremiti za ucesce na kvizu?
Mali Off topic...
Covjek uze 150k € a umalo pade na pitanju ko ove godine ne slavi 40ti rodjendan, Beckham, A.Jolie, Jamie Oliver, Gisele Buendchen?
Nema nista bez trivialnog znanja.