HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

no_mani=no_fjučr

#451 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by no_mani=no_fjučr »

Bosnjacino mrtva, da li se danas pametniji, sretniji ili ti opet riba smrdi ?
Streptokok

#452 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Streptokok »

džaba ti se sada praviti naivan

no_mani=no_fjučr wrote:
a mene samo rage zanimaju.

Image[/quote]
Last edited by Streptokok on 13/01/2015 17:32, edited 1 time in total.
Hafis

#453 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Hafis »

Evo kozara opet :)

Šteta, veterina plače za njim.
dpjokala26

#454 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by dpjokala26 »

Hafis wrote:"
dpjokala26"
uvijek ispliva primitivizam spram zena na ovom nasem podneblju.tare se ko se stigne al zensko je uvijek krivo.bolesno. :( on ozenjen ona slobodna...kriva je ona sto siri noge. :-)
Ako ništa, ne mogu joj zlonamjernici prišiti da kudi konja kojeg nije jahala :)
sta bi dala hanka da se moze pohvaliti..... :stidljiv:
Streptokok

#455 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Streptokok »

Hafis wrote:Evo kozara opet :)

Šteta, veterina plače za njim.
zabrinjavaš me. izgleda od tvoje čuvene ignor liste nema ništa. šta je reći?
Hafis

#456 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Hafis »

Zagonetan lik ovaj kozar.
Samo koze i piči dalje :)
Ništa politika, sport, ekonomija...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#457 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

dpjokala26 wrote: uvijek ispliva primitivizam spram zena na ovom nasem podneblju.tare se ko se stigne al zensko je uvijek krivo.bolesno. :( on ozenjen ona slobodna...kriva je ona sto siri noge. :-)
Jeste ja sam primitivan sto smatram da Severinina izjava nije referenca u iole serioznoj raspravi. :D

I nije ona primitivna sto je snimala kako joj tudji muz ejakulira u usta. Niposto :D Mislim helou :per:

Muski sovinizam, Severina je andjeo :lol:
Streptokok

#458 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Streptokok »

Hafis wrote:Zagonetan lik ovaj kozar.
pa đe si doktore, ukaže li se štogod ovih ladnih dana?
Hafis

#459 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Hafis »

dpjokala26 wrote:
Hafis wrote:"
dpjokala26"
uvijek ispliva primitivizam spram zena na ovom nasem podneblju.tare se ko se stigne al zensko je uvijek krivo.bolesno. :( on ozenjen ona slobodna...kriva je ona sto siri noge. :-)
Ako ništa, ne mogu joj zlonamjernici prišiti da kudi konja kojeg nije jahala :)
sta bi dala hanka da se moze pohvaliti..... :stidljiv:
A, ne može Hanka ruke dati još od svjetskog nogometnog prvenstva 1996.
ali svejedno, još uvijek je glavna treeba u BiH muzičkim vodama. Ja ne znam ima li još koja da mi je poznata.
no_mani=no_fjučr

#460 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by no_mani=no_fjučr »

Streptokok wrote:džaba ti se sada praviti naivan

no_mani=no_fjučr wrote:
a mene samo rage zanimaju.

Image
[/quote]

Tesko je svaki dan tvoju sliku ljubiti, al' nemoj kontekst, bilo je u prepiski i zanimljivijih dozivljaja tebe.
dpjokala26

#461 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by dpjokala26 »

Hafis wrote:
mO k3 wrote:[
De ti malo smiri , sta pališ čovjeka .
Jos ce djecu i ženu da ostavi radi tebe i na islam da predje jos uz to morace se sunetiti a u tim godinama sunetiti nije bas bezopasno :mrgreen:
Na islam korvertirati...sada? Na ovom vaktu?
To bi ti bilo isto kao kad bi u trećem mjesecu 1945. iz partizana iz čista mira prešao u domobrane.
nek neke dame zahvale bogu sto si pristojan i odgojen. na tankom ledu plesu... :D :nargila:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#462 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

Hafis wrote: A, ne može Hanka ruke dati još od svjetskog nogometnog prvenstva 1996.
ali svejedno, još uvijek je glavna treeba u BiH muzičkim vodama. Ja ne znam ima li još koja da mi je poznata.
1996 je bio Euro a ne Mundijal :D
dpjokala26

#463 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by dpjokala26 »

_BataZiv_0809 wrote:
dpjokala26 wrote: uvijek ispliva primitivizam spram zena na ovom nasem podneblju.tare se ko se stigne al zensko je uvijek krivo.bolesno. :( on ozenjen ona slobodna...kriva je ona sto siri noge. :-)
Jeste ja sam primitivan sto smatram da Severinina izjava nije referenca u iole serioznoj raspravi. :D

I nije ona primitivna sto je snimala kako joj tudji muz ejakulira u usta. Niposto :D Mislim helou :per:

Muski sovinizam, Severina je andjeo :lol:
:D zanijela se malo,nista strasno,ziva glava. :perverzna: severina nije andjeo,severina zivi svoj zivot, od zivota uzima ono sto hoce i sto moze.
cim na taj nacin moralisete, to jeste muski sovinizam. :D
dpjokala26

#464 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by dpjokala26 »

Streptokok wrote:
blizu milijun turista,sta bi vise.svi po markicu da ostave...pa ti vidi. :smeker:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#465 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

dpjokala26 wrote: :D zanijela se malo,nista strasno,ziva glava. :perverzna: severina nije andjeo,severina zivi svoj zivot, od zivota uzima ono sto hoce i sto moze.
Ma to je do mog specificnog odnosa sa forumasicom SaraFina. Mi smo u otvorenom ideolosko/ljubavnom ratu, ne zamjerite :)

Inace o Severini imam pozitivno misljenje. Zna zaraditi novac. Zna privuci i zadrzati paznju. I to sve sa skromnim glasovnim sposobnostima. A ni fizicke nisu bas top klasa :D Sad nacin na koji to radi je opet drugi par cipela :thumbup:

Da je umjetnica, nije, ja bih rekao da je zabavljacica, poput 90% nase estrade, ali nebitno. Nije ni da slusam njenu muziku, ali vala ni ne izbjegavam. Ako mi se nesto svidja ja to konzumiram, pa tako i sa njenim pjesmama :D

I sasvim mi je svejedno ko sta radi sa kim. Mislim nije mi svejedno koja ce sa mnom leci :D I ko zna sta se desava, a da se ne snimi, to se u potpunosti slazem :thumbup:
Streptokok

#466 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Streptokok »

dpjokala26 wrote:
Streptokok wrote:
blizu milijun turista,sta bi vise.svi po markicu da ostave...pa ti vidi. :smeker:
nije li vas sramota pljačkati braću po vjeri?

i šta bi sa onim kipom što je sijao u mraku, zašto niko nije prezentirao spektakularno otkriće, nešto ste se ušutili
Hafis

#467 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Hafis »

Kume, drž se ti koza, što se zamaraš tuđim poslovima.
SaraFina

#468 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
dpjokala26 wrote: :D zanijela se malo,nista strasno,ziva glava. :perverzna: severina nije andjeo,severina zivi svoj zivot, od zivota uzima ono sto hoce i sto moze.
Ma to je do mog specificnog odnosa sa forumasicom SaraFina. Mi smo u otvorenom ideolosko/ljubavnom ratu, ne zamjerite :)

Inace o Severini imam pozitivno misljenje. Zna zaraditi novac. Zna privuci i zadrzati paznju. I to sve sa skromnim glasovnim sposobnostima. A ni fizicke nisu bas top klasa :D Sad nacin na koji to radi je opet drugi par cipela :thumbup:

Da je umjetnica, nije, ja bih rekao da je zabavljacica, poput 90% nase estrade, ali nebitno. Nije ni da slusam njenu muziku, ali vala ni ne izbjegavam. Ako mi se nesto svidja ja to konzumiram, pa tako i sa njenim pjesmama :D

I sasvim mi je svejedno ko sta radi sa kim. Mislim nije mi svejedno koja ce sa mnom leci :D I ko zna sta se desava, a da se ne snimi, to se u potpunosti slazem :thumbup:

Otkako si mi priznao da voliš Zeljku Cvijanović ja oči ne sušim noćima!
spreca

#469 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by spreca »

no_mani=no_fjučr wrote:Ajde to, al' kada bi doticnu stavili u basnu, prica i prdi, rijetko ko bi se obazirao na to sto prica, svi bi govorili kako smrdi, ne? To gore od transformacije domobran partizan.
Mrtvog ti 'vranje jel ti to on toliko naprdio u mozak ?
Streptokok

#470 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by Streptokok »

Hafis wrote:Kume, drž se ti koza, što se zamaraš tuđim poslovima.
projekcija se to doktore zove.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#471 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Otkako si mi priznao da voliš Zeljku Cvijanović ja oči ne sušim noćima!
Nije ono Zeljka Cvijanovic, nego Dragicevic. Sefica kabineta Milorada Dodika :D
SaraFina

#472 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote: Otkako si mi priznao da voliš Zeljku Cvijanović ja oči ne sušim noćima!
Nije ono Zeljka Cvijanovic, nego Dragicevic. Sefica kabineta Milorada Dodika :D

Ne vadi se pred rajom. Rekao si Cvijanović ..

Kao da bi ti smio pogledati precjenikovu djevojku?

Ejs! Hrabar?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#473 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Ne vadi se pred rajom. Rekao si Cvijanović ..

Ejs! Hrabar?
quotaj gdje sam rekao Cvijanovic :D
SaraFina

#474 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote: Ne vadi se pred rajom. Rekao si Cvijanović ..

Ejs! Hrabar?
quotaj gdje sam rekao Cvijanovic :D

Privatno! Neću valjda to u javnost?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#475 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

Privatno! Neću valjda to u javnost?
Ma u javnost! Ionako ti lupas svasta :lol:
Post Reply