A, da neko ne pomisli da sam ja nekakav kabadahija, siledzija ili problematican na bilo koji nacin - fakat nisam. Iskreno. A, i prestar sam za to.
U zivotu nikoga prvi nikad nisam takao, a i ono sto sam se pobio je vazda bilo radi nekoga drugog, ili radi kojekakvih nadobudnih majmuna sto ne znaju procijeniti kad je dosta gluposti, pa kad skontaju da verbalno ne mogu, a zavara ih moj pomirljivi ton, onda bi nesto fizickom silom
Inace sam za na ranu privit'

Ako me se ne dira. Ili u nesto ili nekoga mog. Tad ne valjam, ali bas nikako, jbg....
A ovom drekavcu gore, sta reci.... Sine, budi sretan sto onaj moj nije imao nista sa sobom, a obicno ima utoku, i hladno bi te sprasio po cjevanicama, sto mu i zakon dozvoljava u situaciji koja je bila...
Potegao si noz na golorukog covjeka, ti kazes "obrambeno sredstvo" (iako nam nisi rekao cime je on tebe napao, pa si ti morao potegnuti noz. A, i ti i ja znamo da nije imao nista u rukama), na "ptsp-ovca" koji ti je s ocem krvario da bi ti danas uopste disao.... Tebi na obraz, naravno. Ali, k'o i sva ova danasnja "zajebana" balavurdija podvio si rep kad si vidio da mu ni tako ne mozes nista, pa si s curom arlaucuci otisao iza zgrade, a on je stajao gdje je i bio. Ako se dobro sjecam , derao si se da te ceka za 5 min ispred njegovog ulaza. Znam da je on bio tamo, ali i da ti nisi.
U svakom slucaju, covjek ti moze biti otac, a daleko je veca "budala" od tebe, vjeruj mi na rijec.
Zivi svoj zivot, uci, obrazuj se, zabavljaj se s curom, uzivaj gdje i kad mozes, radi i zaradjuj, putuj malo, vidi svijeta... Puno je bolje tako zivjeti, nego se nafuravati na nekakve "zajebanosti".
Batali nozeve, utoke i dokazivanja sebe na taj nacin. Vecina takvih nije pozivjela dovoljno dugo da dobro zapamti ni vlastitu djecu, ako su ih ikada i imali...