Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Dozer

#451 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

Black swan wrote:
Dozer wrote:QQuuu... ne vidjeh ove silne dreke :D

Sta kaze onaj zajebani od 30 kila - zbrisao mi haver, picoka k'o i ja :lol:
Nesto se ne sjecam da gledah bas taj scenario, ali hajde... ako on kaze da je tako :D
jesi ti onaj što je šamarao nekog lika što mu se uvalio na semaforu za skretanje
ili si ga krenuo izvlačiti ne sjećam se

kad god vidim da se neko uvaljuje sjetim se tebe :D i trubljenja
Ne. Ja sam imao druge neke bisere, ali nisam nikoga samarao ili izvlacio kroz prozore :)
Sto nije iskljuceno da ce se nekada desiti :D

Jeste to neko spominjao, ali ne sjecam se ko...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#452 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by KatarinaKosaca »

Dozer wrote:Sto bi se reklo - glasali smo :D
SIstem ne funkcionise kako bi trebao ni u jednom jedinom segmentu. Tacnije, funkcionise - ali nakaradno i obrnuto.
Zasticeni su svi oni koji ne doprinose drustvu na bilo koji nacin, a pogotovo oni koji to drustvo unazadju na svaki moguci nacin. I to je nasa realnost.
glasanje nema ili ne bi trebalo.imati veze sa policijom i sudstvom. Policija treba biti neovisna. Ali je prodata od momenta kad daju 20 ljami da udju u skolu na Vracama, pa do penzije. Cast iznimkama, ali ih ne vidim...
Dozer

#453 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

Naravno da ima veze. Ne izglasavaju i ne donose zakone drotovi, nego politicari. A oni, svaki pojedinacno, nakaradnim zakonima stite sebe i svoje. Sto trenutno, sto u buducnosti.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#454 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by KatarinaKosaca »

Dozer wrote:Naravno da ima veze. Ne izglasavaju i ne donose zakone drotovi, nego politicari. A oni, svaki pojedinacno, nakaradnim zakonima stite sebe i svoje. Sto trenutno, sto u buducnosti.
ma nije rijec o zakonu, nego.mitu, korupciji i neprofesionalnosti. To je van svih zakona, iako se uklapa u sistem
Dozer

#455 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

Ah, pa to je dio folklora :D
Pogledas ko sve sjedi na vodecim pozicijama u drzavi, i onda je suludo ocekivati da neko pametniji moze biti na nekom nizem mjestu/poziciji :D
O'zone
Globalni moderator

#456 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by O'zone »

Dozer wrote:
Black swan wrote:
Dozer wrote:QQuuu... ne vidjeh ove silne dreke :D

Sta kaze onaj zajebani od 30 kila - zbrisao mi haver, picoka k'o i ja :lol:
Nesto se ne sjecam da gledah bas taj scenario, ali hajde... ako on kaze da je tako :D
jesi ti onaj što je šamarao nekog lika što mu se uvalio na semaforu za skretanje
ili si ga krenuo izvlačiti ne sjećam se

kad god vidim da se neko uvaljuje sjetim se tebe :D i trubljenja
Ne. Ja sam imao druge neke bisere, ali nisam nikoga samarao ili izvlacio kroz prozore :)
Sto nije iskljuceno da ce se nekada desiti :D

Jeste to neko spominjao, ali ne sjecam se ko...
Ma Dozeru jesi navukao onog tipa na Malti na skretanju lijevo preko šina što nije nikad htio da čeka red u izlivnoj traci, on ti onda nešto zvocao pa ga ti ganjao i blokirao ga ako se ne varam kod Elektroprivrede na stajalištu a nisi ga izlemao zato što ti je hanuma bila sa tobom...
pirpa

#457 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by pirpa »

Nisam znao da je Dozer tako problematican :mrgreen:
Tercius

#458 Re: GLAVNI LIK

Post by Tercius »

FiskoTrgHeroja wrote:POZDRAV I OD MENE, JA VAM MOGU SAMO RECI DA VAS OVAJ PROPALI ABORTUS-drug dozer LAZE I DA MU JE OVAJ drug PTSP-ovac POBJEGAO CIM SAM IZVADIO OBRAMBENO SREDSTVO - NOZ. dozeru DRUG TI JE PICKA KO I TI I SVI OSTALI STO SU JEDVA DOCEKALI DA STA SLAZU O MENI I MOJOJ PORODICI! TO MORATE SEBI DA PRIZNATE A JA CU VAMA DA OBECAM DA CU VAS JOS VISE MALTRETIRATI I TERORISATI JER NISTA DRUGO NISTE NI ZASLUZILI SVOJIM PONASANJEM, VLADANJE NEDOVOLJNO, 1! OGORCEN SAM. VAS FISKO! [/color]
Da mi je vidjeti likove koje ti maltretiras i terorises bokte mazo.Problem sa takvima ko ti i jeste da vas neko negdje zalije benzinom i zapali, covjek ne zna kako bi vam utvrdio identitet ko kad nemate 3 zuba u glavi.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#459 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Truba »

ocito je moje sjecanje dodalo mlacenje lika :lol:
ali bio sam na pravom tragu :mrgreen: :sretan: :fight:
Dozer

#460 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

O'zone wrote: Ma Dozeru jesi navukao onog tipa na Malti na skretanju lijevo preko šina što nije nikad htio da čeka red u izlivnoj traci, on ti onda nešto zvocao pa ga ti ganjao i blokirao ga ako se ne varam kod Elektroprivrede na stajalištu a nisi ga izlemao zato što ti je hanuma bila sa tobom...
Neeee. .. To je scena kad nije krenuo na zeleno jer se balavio s trebom, pa ja svirnuo, cisto da mu dam signal da krene, a on onda prvo u retrovizor, pa rucna iz ramena, pa teatralno otvaranje vrata i eto ga meni na prozor i poteze TT-ejca. Kako TT nema DA, a sto ja vrlo dobro znam, jel'te :D , tako bez natezanja udaraca ne moze ni okinuti. Pa on onda meni kroz zorpro fol da ugura to u facu, i tu ostane bez utoke :D .
I onda je morao zbrisati da ne bi popio svoj okvir u auto, trebu, sebe. Umalo ga tramvaj nije pokupio :lol: E - tu je ona moja vristala "nemoj, nemoj", a sekunda mi je falila. :D
Druga scena je bila slicna, ali bez utoka. E, dobro si... :D
Taj se bio uvalio , i onda jos ne krece, nego se balavi k'o i onaj prvi. I tu ja malo svirnem, nista krkanski, ono - kratko bi-bi, a on odmah na vrata, pa i ja na vrata. A ja veci bar za glavu :D .
Tu opet ona moja u skiku, ali i onaj je skontao da je vec popusio, pa se samo nesto izlajao i kad je vidio da stizem, uletio u auto i po gasu. Njega sam stigao dole iza mosta, ispod Elektroprivrede prema Grbavici, i nabio na ono malo prosirenje iza trafike. Zatvorio se sreco i fatao mob, valjda muriju da zove, sta li, a ja se malo izlajao i radi one moje produzim. Ko bi je slusao onda danima kuci kako ronda :D
Last edited by Dozer on 28/11/2016 12:02, edited 2 times in total.
Dozer

#461 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

A, da neko ne pomisli da sam ja nekakav kabadahija, siledzija ili problematican na bilo koji nacin - fakat nisam. Iskreno. A, i prestar sam za to.
U zivotu nikoga prvi nikad nisam takao, a i ono sto sam se pobio je vazda bilo radi nekoga drugog, ili radi kojekakvih nadobudnih majmuna sto ne znaju procijeniti kad je dosta gluposti, pa kad skontaju da verbalno ne mogu, a zavara ih moj pomirljivi ton, onda bi nesto fizickom silom :roll:

Inace sam za na ranu privit' :D
Ako me se ne dira. Ili u nesto ili nekoga mog. Tad ne valjam, ali bas nikako, jbg....

A ovom drekavcu gore, sta reci.... Sine, budi sretan sto onaj moj nije imao nista sa sobom, a obicno ima utoku, i hladno bi te sprasio po cjevanicama, sto mu i zakon dozvoljava u situaciji koja je bila...
Potegao si noz na golorukog covjeka, ti kazes "obrambeno sredstvo" (iako nam nisi rekao cime je on tebe napao, pa si ti morao potegnuti noz. A, i ti i ja znamo da nije imao nista u rukama), na "ptsp-ovca" koji ti je s ocem krvario da bi ti danas uopste disao.... Tebi na obraz, naravno. Ali, k'o i sva ova danasnja "zajebana" balavurdija podvio si rep kad si vidio da mu ni tako ne mozes nista, pa si s curom arlaucuci otisao iza zgrade, a on je stajao gdje je i bio. Ako se dobro sjecam , derao si se da te ceka za 5 min ispred njegovog ulaza. Znam da je on bio tamo, ali i da ti nisi.
U svakom slucaju, covjek ti moze biti otac, a daleko je veca "budala" od tebe, vjeruj mi na rijec.

Zivi svoj zivot, uci, obrazuj se, zabavljaj se s curom, uzivaj gdje i kad mozes, radi i zaradjuj, putuj malo, vidi svijeta... Puno je bolje tako zivjeti, nego se nafuravati na nekakve "zajebanosti".

Batali nozeve, utoke i dokazivanja sebe na taj nacin. Vecina takvih nije pozivjela dovoljno dugo da dobro zapamti ni vlastitu djecu, ako su ih ikada i imali...
Last edited by Dozer on 07/10/2016 10:05, edited 7 times in total.
O'zone
Globalni moderator

#462 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by O'zone »

Uglavnom tebe žena drži vam zatvora :D

sa mob'tela
Dozer

#463 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol:
Ma jok. Dobar sam ja. Jos uvijek. Jeste da mi je fitilj sve kraci i kraci, sto i sam osjetim, ali zato se ja klonim sranja. A znam ih nanjusiti podobro :wink:
Tercius

#464 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Tercius »

Hah ja jos ne mogu fckn da vjerujem da se krezo registrovao na forum da raspravi to nesto sto ga treba drzala za ruke pa se nije pobio :) Znaci zajebava se neko garant, nije istina :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#466 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Truba »

zato ja govorim ljudima da je brak spasenje
supercali

#467 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by supercali »

A ti gospu ozenio
mirzet87sa

#468 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by mirzet87sa »

Moramo i tebi resade neku ragu naci, nema biranja.. kad vec do sad nemas nista, daj sta das
kolodvorzoo

#469 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by kolodvorzoo »

Sinoc su na podrucju Bjelava I Nove Breke specijalci u crnim kombijima sve zivo zaustavljali i pretresali i provjeravali.Sta li je bilo :? :? :?
zigson

#470 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by zigson »

kolodvorzoo wrote:Sinoc su na podrucju Bjelava I Nove Breke specijalci u crnim kombijima sve zivo zaustavljali i pretresali i provjeravali.Sta li je bilo :? :? :?
Zaustavljaju i rove ima mjesec dana
gurabija78

#471 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by gurabija78 »

kolodvorzoo wrote:Sinoc su na podrucju Bjelava I Nove Breke specijalci u crnim kombijima sve zivo zaustavljali i pretresali i provjeravali.Sta li je bilo :? :? :?
poceli raditi svoj posao napokon. samo me interesuje dokad ce ih drzati.
Dozer

#472 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by Dozer »

Dok ne pocnu minusi. Onda ce biti "prehladno za trkace" :D
peepeep

#473 Re: Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...

Post by peepeep »

Dozer wrote:Dok ne pocnu minusi. Onda ce biti "prehladno za trkace" :D
A ništa, onda je već sutra razlaz. Jbg, bar su probali.
Edin H.

#474 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by Edin H. »

Lajavikrelac wrote:Vikend u BL: U jednom od kazina bila godišnjica i proslava, i neki lokalni probisvjeti htjednu čoporativno da upadnu (vjerovatno i pijani i šta još...) i prave sranje. Dva momka iz obezbjeđenja (agencijski rent-a-portiri) ih pokušaju smiriti i otjerati, i oni se potuku sa njima...pošto ih je bilo više, jednog su uspjeli oboriti i dobro ga nalemati, ovaj drugi je imao palicu pa je uspio dvojicu da nalema pa su ustuknuli. Stigla murija, napravila uviđaj....E sad dolazi epilog priče: momak iz obezbjeđenja koji se branio i nalupao dvojicu napadača dobio prijavu i kaznu :shock: jer je došao otac zajedno sa momkom koji je kao napadač dobio batine i tužio ga policiji..... :o Šta je trebao ovaj iz agencije? Da pusti da mu razbiju glavu ili probuše džigericu pa da se onda brani? Jebem ti zakon i nakaradnu državu.... :zid: Odbraniš sebe i još popušiš kaznu :angry:
Čuj došao otac da tuži....sačekati i oca i sina, i ubiti svetoga duha u obojici, pa onda evo tuži me pička ti materina pa ću ti opet odvaliti bubrege :hitna:
Trebao je da zovne muriju, nema on pravo na upotrebu sile. :oops:
holowey

#475 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...

Post by holowey »

Edin H. wrote:
Lajavikrelac wrote:Vikend u BL: U jednom od kazina bila godišnjica i proslava, i neki lokalni probisvjeti htjednu čoporativno da upadnu (vjerovatno i pijani i šta još...) i prave sranje. Dva momka iz obezbjeđenja (agencijski rent-a-portiri) ih pokušaju smiriti i otjerati, i oni se potuku sa njima...pošto ih je bilo više, jednog su uspjeli oboriti i dobro ga nalemati, ovaj drugi je imao palicu pa je uspio dvojicu da nalema pa su ustuknuli. Stigla murija, napravila uviđaj....E sad dolazi epilog priče: momak iz obezbjeđenja koji se branio i nalupao dvojicu napadača dobio prijavu i kaznu :shock: jer je došao otac zajedno sa momkom koji je kao napadač dobio batine i tužio ga policiji..... :o Šta je trebao ovaj iz agencije? Da pusti da mu razbiju glavu ili probuše džigericu pa da se onda brani? Jebem ti zakon i nakaradnu državu.... :zid: Odbraniš sebe i još popušiš kaznu :angry:
Čuj došao otac da tuži....sačekati i oca i sina, i ubiti svetoga duha u obojici, pa onda evo tuži me pička ti materina pa ću ti opet odvaliti bubrege :hitna:
Trebao je da zovne muriju, nema on pravo na upotrebu sile. :oops:
da da, izmedju dva primljena udarca da nazove policiju, a u medjuvremenu da moli boga da se umore, da ga ne ubiju prije dolaska policije...
Post Reply