Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sema911s

#451 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sema911s »

Direktnii

Nismo svi takvi, ima bas muskih Koji smo ok, normalna bica,
arena1

#452 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by arena1 »

direktni wrote:Čuj gdje se "nalazi tata", pa valjda tamo i gdje treba da se nalazi. Za šankom, u ljetnoj bašti pijucka kafu, novine, odmjeravanje oskudno odjevenog ženskog svijeta uz koji uzdah ili pak "dobačenu" riječ. Uvijek se može naći sagovornik o politici, sportu, lošem regionalnom okruženju....To kada je vani.

Kada je kući, onda je zavaljen u fotelji sa klipačom u ruci. Noge na stolu, odmah kraj narezane suhovine i pepeljare pune opušaka. U drugoj ruci daljinski, prati tekmu i kladionicu istovremeno....

Oh, oprosti, tema se odnosi na žene, a mene ponijelo..
Izvini, al čitajući tvoje postove , tebe često ponese kad treba po ženama oplesti kako su vake , nake i gore.
Donekle te razumijem, ostavljen si kad ti je najviše trebala podrška,ogorčen , razočaran.Al ako ubrzo ne odbaciš taj negativan stav prema ostalim ženama, ostaviš ga iza sebe i ne kreneš dalje , na kraju jedino ti možeš biti gubitnik.
sema911s

#453 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sema911s »

Direktniii zdogovoreno, razumemo se

Arena1. Kako to uradit sto Ste napisalii. Moze savjeg(pp)
MedenoSrce

#454 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by MedenoSrce »

valjda u šumu odu umrijeti, kao u nekim indijanskim plemenima - da ne budu na teretu plemenu :D
sema911s

#455 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sema911s »

MedenoSrce wrote:valjda u šumu odu umrijeti, kao u nekim indijanskim plemenima - da ne budu na teretu plemenu :D

It was nice to meat you tnx for advice, don't folow mee in to woods
MedenoSrce

#456 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by MedenoSrce »

sema911s wrote:
MedenoSrce wrote:valjda u šumu odu umrijeti, kao u nekim indijanskim plemenima - da ne budu na teretu plemenu :D

nekakav lauzi pokusaj da se kaze nesto sto zvuci pametno a nikakvog smisla nema
sema kad vec ishchesh advajs - radi na sebi, citaj, istrazuj, putuj :D
sema911s

#457 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sema911s »

MedenoSrce wrote:
sema911s wrote:

nekakav lauzi pokusaj da se kaze nesto sto zvuci pametno a nikakvog smisla nema
sema kad vec ishchesh advajs - radi na sebi, citaj, istrazuj, putuj :D
Ma salim see,(neslana sala)
ja vec u sumi, danas snowboard kup
arena1

#458 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by arena1 »

arena1 wrote:
direktni wrote:
Izvini, al čitajući tvoje postove , tebe često ponese kad treba po ženama oplesti kako su vake , nake i gore.
Donekle te razumijem, ostavljen si kad ti je najviše trebala podrška,ogorčen , razočaran.Al ako ubrzo ne odbaciš taj negativan stav prema ostalim ženama, ostaviš ga iza sebe i ne kreneš dalje , na kraju jedino ti možeš biti gubitnik.
Netačan navod, što bi rekla @arena 1 :D
Nema potrebe da se izvinjavaš. Mene često ponese i kada su žene vake, nake i dolje.
Moj stav prema ostalim ženama nije negativan, samo što je u mom slučaju distinkcija više očita, a dolazi iz oka čitaoca mojih škrabotina ispisanih po forumu.
Na kraju ne mogu biti ja jedini gubitnik. Na prvom mjestu porodica-djeca, a ja, ili mi ostali smo tek na trećem-četvrtom mjestu, jedva Liga Uefa.

Istina da su djeca najvažnija , ali su isto tako možda i još veći gubitnici živeći s roditeljima koji se preko stola gledaju kao pas i mačka , koji možda danima ne pričaju , gdje jedno uvijek sikće na ono drugo i odrastaju u toj disharmoniji , nesvjesno preuzimajući isti takav model ponašanja kad odrastu , pa im je sasvim normalno da u kući nema smjeha , da je mama uvijek neraspoložena , da tata kuka da joj je sve priuštio , a ona nezahvalna i da je jednostavno podmoranje da se mora ostati u braku , jer tako treba , ne smije se rasturiti porodica, izuzev u slučajevima fizičkog nasilja.
Ako smo mi nesretni , djeca su još nesretnija iako možda to neće uvijek pokazati.
Mislim da jesi ti jedini gubitnik , jer ne daješ sebi drugu šansu, a djeca vrlo brzo odrastu, osamostale se i odu svojim putem, a ti ostaneš sam u svojoj gorčini.
Pod drugom šansom ne mislim isključivo da drugi brak , već priliku da se ponovo smiješ , družiš i budeš zadovoljan sam sa sobom
prog321

#459 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by prog321 »

Veoma je Mali broj ljudi koji su u drugom ili trecom braku sretniji od prvog.
pirmin

#460 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by pirmin »

franceska wrote:A muškaraca slobodnih, 40+?
Nema ih.
Poudavali se.
Ostao samo ja.

Pozz :D
Sunny-7

#461 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

arena1 wrote:
arena1 wrote:
direktni wrote:
Netačan navod, što bi rekla @arena 1 :D
Nema potrebe da se izvinjavaš. Mene često ponese i kada su žene vake, nake i dolje.
Moj stav prema ostalim ženama nije negativan, samo što je u mom slučaju distinkcija više očita, a dolazi iz oka čitaoca mojih škrabotina ispisanih po forumu.
Na kraju ne mogu biti ja jedini gubitnik. Na prvom mjestu porodica-djeca, a ja, ili mi ostali smo tek na trećem-četvrtom mjestu, jedva Liga Uefa.

Istina da su djeca najvažnija , ali su isto tako možda i još veći gubitnici živeći s roditeljima koji se preko stola gledaju kao pas i mačka , koji možda danima ne pričaju , gdje jedno uvijek sikće na ono drugo i odrastaju u toj disharmoniji , nesvjesno preuzimajući isti takav model ponašanja kad odrastu , pa im je sasvim normalno da u kući nema smjeha , da je mama uvijek neraspoložena , da tata kuka da joj je sve priuštio , a ona nezahvalna i da je jednostavno podmoranje da se mora ostati u braku , jer tako treba , ne smije se rasturiti porodica, izuzev u slučajevima fizičkog nasilja.
Ako smo mi nesretni , djeca su još nesretnija iako možda to neće uvijek pokazati.
Mislim da jesi ti jedini gubitnik , jer ne daješ sebi drugu šansu, a djeca vrlo brzo odrastu, osamostale se i odu svojim putem, a ti ostaneš sam u svojoj gorčini.
Pod drugom šansom ne mislim isključivo da drugi brak , već priliku da se ponovo smiješ , družiš i budeš zadovoljan sam sa sobom
:thumbup:
franceska

#462 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by franceska »

pirmin wrote:
franceska wrote:A muškaraca slobodnih, 40+?
Nema ih.
Poudavali se.
Ostao samo ja.

Pozz :D
A zasto se ti nisi jos udao?

Pozz i tebi :-)

Ps. Gdje ti izlazis :mrgreen:
dječak sa šibicama

#463 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dječak sa šibicama »

Sta ti je nase drustvo, zena preko 40 godina = zena koja brine o djeci, unucima, kuhanje, peglanje, ako nije u tom folu onda je tu nesto sumnjivo, sa njom nesto nije u redu.

A ja sam se uvijek cudio, kad sam imao nekih 16 godina pa ono rat, izbjeglistvo, gledam one nase zene imaju sve malu djecu od 5 ili 6 godina, a izgledaju ko neke nane.... tek kasnije sam skontao da te zene imaju jedva 30 godina, ali izgledale su ko nane, nimalo zenstvene, bukvalno bi joj dao 50+ godina... a djeca ni u skolu nisu krenula.

To je taj... balkanoidni gen.
Sunny-7

#464 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

Djecace, u ratu si ti sa 16 izgledao kao da imas 36, ne mozes porediti ratno vrijeme i ovo sada.
KingdomBosnia

#465 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by KingdomBosnia »

I danas nije drugacija,Balkanska zena do 30 izgleda tako da joj slabo ravne ima,nakon 30 propada ko šaht.Naravno zbog nacina zivota i odnosa prema samoj sebi
amko761

#466 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by amko761 »

KingdomBosnia wrote:I danas nije drugacija,Balkanska zena do 30 izgleda tako da joj slabo ravne ima,nakon 30 propada ko šaht.Naravno zbog nacina zivota i odnosa prema samoj sebi
Oho ti se sad kad te napadnu. Ja kad sam rekao da se raspadnu nakon tridesete sve su skočile da me tuku :D

One naravno misle da su dobre. Aha jest, kako da ne, kao da ostali nemaju oči :)
sha_ba

#467 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sha_ba »

sema, si izas'o iz sume? :zoka:
dječak sa šibicama

#468 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dječak sa šibicama »

Sunny-7 wrote:Djecace, u ratu si ti sa 16 izgledao kao da imas 36, ne mozes porediti ratno vrijeme i ovo sada.
Nema to veze sa ratnim vremenom, bilo je zena od ni 30 godina sa malom djecom koje su izgledale kao avioni, ali vecina uzasno stare za svoje godine.

Ruralna populacija, ako vec moram reci. Jednostavno, cim se udaju i rode djecu, pretvore se u starbabe.
KingdomBosnia

#469 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by KingdomBosnia »

Draga kiki ako sama sebe ne pazis nece ni drugi.
Sta mislis ti koliko je procentualno zena iznad 30 godina koje se bave nekim sportom,idu u teretanu ili treniraju bilo sta?
Ako u citavom Sarajevu imas 1000 zena u tim godinama da se bave aktivno necim onda me reži od uha do uha.
dobar osjecaj

#470 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dobar osjecaj »

KingdomBosnia wrote:Draga kiki ako sama sebe ne pazis nece ni drugi.
Sta mislis ti koliko je procentualno zena iznad 30 godina koje se bave nekim sportom,idu u teretanu ili treniraju bilo sta?
Ako u citavom Sarajevu imas 1000 zena u tim godinama da se bave aktivno necim onda me reži od uha do uha.
U zadnje vrijeme ja koja zimi visim po teretanama vidjam sve vise zena 30+, 40+ pa i 50+ i na spravama a vidim i da idu na neke grupne sate koje ja ne posjecujem.
KingdomBosnia

#471 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by KingdomBosnia »

Iskreno drago mi je ako je tako.jer ovo kako je do sada bilo moras priznat da nije dobro
prog321

#472 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by prog321 »

Muskarci poslije 30e se proljepsaju, dok zene u tim godinama shvataju da I'm fitness nece zategnuti kozu na licu :-D
JThomas

#473 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by JThomas »

a naročito ako ga ne upražnjavaju.
dobar osjecaj

#474 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dobar osjecaj »

prog321 wrote:Muskarci poslije 30e se proljepsaju, dok zene u tim godinama shvataju da I'm fitness nece zategnuti kozu na licu :-D
Aferim. Buduci da mi sport nije krema protiv bora, nego stil zivota jako mi je drago ako je tacno da su svi muskarci poslije tridesete tako neodoljivo lijepi, privlacni i da im se sve progresivno zateze. Ja samo mogu biti na dobitku. :D
piupiu

#475 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by piupiu »

Potace me ova tema (odnosno tok diskusije) da stavim ovaj tekstic … cisto onako … jer nasem sovinizmu nema kraja … pa, ni na ovoj temi.

http://novovrijeme.ba/haris-hasic-ako-mi-dirnes-kcerku/
Post Reply