Krst na Zlatištu!?

Locked
avetinja

#451 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by avetinja »

Pljujte po Sarajevu kao da vam je Krajina bolja. Da vam ne bi Hrvatske i Oluje prnuli bi u fenjer.
House

#452 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by House »

dvije grede i kanaFa :lol: :lol:
Hafis

#453 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Hafis »

pici wrote:hodoČašĆe u Carajevo... :mrgreen:

Image

more se Medjugorje zatvorit... :mrgreen:
Mogu ti reći da je ovdje tržište prezasićeno prigodnim vjerskim artiklima...ubiše Kinezi s niskim cijenama na veliko.
Nekada se se u garažama izlijevali kipići...malo gipsa i kakav talijanski gumeni kalup...i lova do krova. Tako je i Slezak počeo.
Ako bi ovo uspjelo, bilo bi odozdo robe u po cijene...kakve hoćeš...barem za prve dvije-tri godine, a poslije se tržište samo uhoda :)
Chisum

#454 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Chisum »

Havana, nemoj da potezem pricu o pudlicama.

Oshmek'o te najbolji drug, sve mi je ispricao... pa ti i dalje s njim dijeli "i dobro i zlo". :D
O'zone
Globalni moderator

#455 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by O'zone »

zrakomlat

#456 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by zrakomlat »

mekaba wrote:
zrakomlat wrote:A na šta se ložite. Ovo krsta vidjelo nije, nešto žgoljavo, nakačeno da bi se digla frka, eventualno da ga neko sruši, što je možda i cilj. Slikano sa par metara daljine, i opet se vidi da je smiješna konstrukcija.
Što neko ne napravi sliku iz Sarajeva, iz grada, vjerovatno se i ne vidi.
Privremeno rijesenje momak ,privremeno dok se ne odradi betonski.
Aha, ali prvo aerodrom u Trebinju.
HAVANA

#457 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by HAVANA »

Chisum wrote:Havana, nemoj da potezem pricu o pudlicama.

Oshmek'o te najbolji drug, sve mi je ispricao... pa ti i dalje s njim dijeli "i dobro i zlo". :D
Jesam sad izgubio na muzevnosti :? :lol: Moro sam,dijete me nagovorilo,ne bi ja... :oops:
Supak jedan,sve okolo hoda i prica raji kako setam maltezera... :twisted:
A da vidis sto mi je sladak,jes matere mi... :kiss: :lol:
zrakomlat

#458 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by zrakomlat »

lasta2 wrote:
mekaba wrote:Da nisi malo pretjerao u blacenju branilaca Sarajeva i ABiH.
to rade zalutali i neostvareni likovi. što bi se reklo "Bože oprosti im, to što rade valjda ne znaju". da nije bilo Istočne Bosne granice klanja bi bile pomjerene unutra. da nije bilo Bosanske Krajine Hrvatima bi goozica više zinula. da nije bilo Sarajeva danas bi svi koji ga blate govorili jal "bre" jal "kaj". mislim generalno je sramota na taj način se posmatrati. za mene je jad i primitivac svako ko pljuje po bilo kojem dijelu naše države na takav način. sramota!
Bravo.
Chisum

#459 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Chisum »

Camber wrote:
Chisum wrote:
Jebale ti Sarajlijice sve zivo i mrtvo.

"Toplo preporucam Buzimce" :lol:

A "Krajine" nisi vidio ni nacrtane, majmune s Poskoka.
Evo kako smo sad jaki, a kad vlaskom Srblju treba odgovoriti na tiraniju, onda je to sve "predizborna"?

Ja te ne tiranisem, nego vlasko Srblje. Ja ti samo govorim kako to sve jeste. A i to mi ide na neki zivac, Siber, Divjak, Vikic planetarne zvijezde, kaze jedan, ko bi sad vodio armiju? Sta su oni vojnicki uradili i koliko su oni vojnicki ne odbranili, nego oslobodili teritorija, pa da su oni planetarne zvijezde, jedan general Alagic isporucen u Hag kao pas i da ga danas vise niko ne spominje, a samo Alagic oslobodio za jedan dan vise nego cijeli prvi korpus za tri godine? Ja recimo Tuzli priznajem da je odradila dobar posao, medjutim prvi korpus, pa oni nista nisu oslobodili, a trebali su biti udarna snaga ABIH, trebali su biti korpus koji je daleko najvise teritorija oslobodio. I danas nam ovdje neko stvara od tih u Sarajevu idole, a one koji su oslobodili velike dijelove teritorija i ne spominje. Zato kazem, sto se tice Sibera, Divjaka i Vikica, oni jesu patrioti, ali nisu za komadante armije. Nama ne trebaju zvijezde CNN-a nego oni koji ce oslobadjai teritoriju, a onda ce i Srblje imati manje mogucnosti za provokacije kakve danas rade.
Nego, mrmote, znas li postavljati parket?

Treba mi dobar parketar. Ima li ko kakvu dobru preporuku?
TheWatcher

#460 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by TheWatcher »

sigurno Chmoljo rostilja negdje dok vi jos serete i palamudite :lol:
bingov buraz

#461 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by bingov buraz »

Nastranu sto mozes svakodnevno vidjeti vece krstove na retrovizorima ovo je predizborna pobjeda Dodika nad mrskim Teheranlijama i izdajnickom opozicijom,win-win situacija za njega,ako ostavite krst na dobitku je ako ga neko srusi (vjetar ne racunam jernizgldda kao da bi ga moglo otpuhati :D ) jos bolje za Dodika.

ideja sa minusima je super ili nesto na taj kalup,ne bih se rugao tudjim vjerskim simbolima nikad ali ovo nema veze sa vjerovanjem
Last edited by bingov buraz on 21/09/2014 16:37, edited 1 time in total.
Chisum

#462 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Chisum »

HAVANA wrote:

Jesam sad izgubio na muzevnosti :? :lol: Moro sam,dijete me nagovorilo,ne bi ja... :oops:
Sad si za podforuma "umjetnost zivljenja", kolaci, torte i to. :D

Ka'e tvoj haver da cuko jest sladak, ali mu je mana sto potrosi baterije za dan, dva.
Grean

#463 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Grean »

Na zalost @Cember je u mnogo cemu u pravu za Sarajevo.

Prije nekoliko mjeseci 4-5 zadojenih cetnicica se bez ikakvih posljedica slikaju sa srpskom zastavom na sred carsije pred muzejem Mlade Bosne. Cisto sumnjam da bi im to proslo u Bihacu ili Novom Pazaru. Miniraju mezar Izedbegovica a mi brze bolje predizborna, da ne bi morali reagovati, dodju lole iz pravca Lukavice nakon ubistva pokojnog Denisa Mrnjavca i bace eksplozivnu napravu na autobusko stajaliste te rane dvoje troje ljudi odmah se pusti prica kako je to montirano od politicara u Sarajevu da se smire protesti, opet valjda da se ne bi moralo reagovati.

Svaki istocnjak koji sljegne sa Pestera postane glavni baja cim preseli u Sarajevo. Mekan teren, sve prolazi.

Nekad su taksisti branili dostojanstvo grada, kad je Seselj planirao doci na nekakav skup u Sarajevo blokirali su mu put na Vracama. Sada bi vjerovatno bez problema usetao.

Ja bih volio da @Cember nije u pravu ali jeste.
JThomas

#464 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by JThomas »

nemojte tako pričati sa magistrom nauka, zaposlenim u multinacionalnoj kompaniji u francuskoj, nivo menadžmenta, i još internet junak i patriota...koja majka ga ne bi za zeta poželjela?

klošari jedni sarajevski, dabili klošari, a ovaj i sa maltezerom...
Last edited by JThomas on 21/09/2014 16:40, edited 1 time in total.
insomnia78

#465 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by insomnia78 »

Chisum wrote:
HAVANA wrote:

Sad si za podforuma "umjetnost zivljenja", kolaci, torte i to. :D

Ka'e tvoj haver da cuko jest sladak, ali mu je mana sto potrosi baterije za dan, dva.
:D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
O'zone
Globalni moderator

#466 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by O'zone »

Grean wrote:Na zalost @Cember je u mnogo cemu u pravu za Sarajevo.

Prije nekoliko mjeseci 4-5 zadojenih cetnicica se bez ikakvih posljedica slikaju sa srpskom zastavom na sred carsije pred muzejem Mlade Bosne. Cisto sumnjam da bi im to proslo u Bihacu ili Novom Pazaru. Miniraju mezar Izedbegovica a mi brze bolje predizborna, da ne bi morali reagovati, dodju lole iz pravca Lukavice nakon ubistva pokojnog Denisa Mrnjavca i bace eksplozivnu napravu na autobusko stajaliste te rane dvoje troje ljudi odmah se pusti prica kako je to montirano od politicara u Sarajevu da se smire protesti, opet valjda da se ne bi moralo reagovati.

Svaki istocnjak koji sljegne sa Pestera postane glavni baja cim preseli u Sarajevo. Mekan teren, sve prolazi.

Nekad su taksisti branili dostojanstvo grada, kad je Seselj planirao doci na nekakav skup u Sarajevo blokirali su mu put na Vracama. Sada bi vjerovatno bez problema usetao.

Sreća pa imamo Kambera :thumbup:
salik79

#467 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by salik79 »

O'zone wrote:

Sreća pa imamo Kambera :thumbup:
Svi smo mi, ustvari, Kamber! Kambera za Titu :D
NeenaSa

#468 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by NeenaSa »

Chisum wrote:
Camber wrote:
Chisum wrote:
Jebale ti Sarajlijice sve zivo i mrtvo.

"Toplo preporucam Buzimce" :lol:

A "Krajine" nisi vidio ni nacrtane, majmune s Poskoka.
Evo kako smo sad jaki, a kad vlaskom Srblju treba odgovoriti na tiraniju, onda je to sve "predizborna"?

Ja te ne tiranisem, nego vlasko Srblje. Ja ti samo govorim kako to sve jeste. A i to mi ide na neki zivac, Siber, Divjak, Vikic planetarne zvijezde, kaze jedan, ko bi sad vodio armiju? Sta su oni vojnicki uradili i koliko su oni vojnicki ne odbranili, nego oslobodili teritorija, pa da su oni planetarne zvijezde, jedan general Alagic isporucen u Hag kao pas i da ga danas vise niko ne spominje, a samo Alagic oslobodio za jedan dan vise nego cijeli prvi korpus za tri godine? Ja recimo Tuzli priznajem da je odradila dobar posao, medjutim prvi korpus, pa oni nista nisu oslobodili, a trebali su biti udarna snaga ABIH, trebali su biti korpus koji je daleko najvise teritorija oslobodio. I danas nam ovdje neko stvara od tih u Sarajevu idole, a one koji su oslobodili velike dijelove teritorija i ne spominje. Zato kazem, sto se tice Sibera, Divjaka i Vikica, oni jesu patrioti, ali nisu za komadante armije. Nama ne trebaju zvijezde CNN-a nego oni koji ce oslobadjai teritoriju, a onda ce i Srblje imati manje mogucnosti za provokacije kakve danas rade.
Nego, mrmote, znas li postavljati parket?

Treba mi dobar parketar. Ima li ko kakvu dobru preporuku?
:lol: :lol: :lol: :lol:
cindrlimindrli

#469 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by cindrlimindrli »

HAVANA wrote:Supak jedan,sve okolo hoda i prica raji kako setam maltezera... A da vidis sto mi je sladak,jes matere mi...
vodas tu jamboliju po carsiji umjesto da se uhvatis macole i pravac zlatiste... :D
JThomas

#470 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by JThomas »

u ona doba kad su se oni uslikali, ja ću se uslikati gdje hoćeš, sa čim hoćeš.

što se k'o p'jani plota držite sarajeva, što se ne vratite u bihać i novi pazar kad vam se ne sviđa?
video

#471 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by video »

cindrlimindrli wrote:
HAVANA wrote:Supak jedan,sve okolo hoda i prica raji kako setam maltezera... A da vidis sto mi je sladak,jes matere mi...
vodas tu jamboliju po carsiji umjesto da se uhvatis macole i pravac zlatiste... :D
JesT pa da @kole pogodi kamenom ako krene prema toj koti :D
O'zone
Globalni moderator

#472 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by O'zone »

cindrlimindrli wrote:
GandalfSivi

#473 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by GandalfSivi »

Jebo ovo ba, nesta zgoljavo, ne mozes ga ni zoljom pogoditi...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Seoskivaralica

#474 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by Seoskivaralica »

Zna li iko kolki milje treba da bi bio ono u mjeri sa led 40"..... :?

A glede teme .....krst na Zlatištu - krst na Hum-u....
Nikom ništa
dječak sa šibicama

#475 Re: Krst na Zlatištu!?

Post by dječak sa šibicama »

Hafis wrote:Učite se malo tolernaciji i u stvarnom životu, a ne onoj deklarativnoj za turiste.

Što bi bilo da imate ovakav folklor, i to na mnogo bližem mjestu nego što je Zlatište. Pa se opet nitko živ nije po jajima počešao zbog toga ili uznemirio, a lokalne dijasporske bojne i pukovnije ostale potpuno ravnodušne.

Učite, učite.
Das ist Mostar :)

Image
Sta ovo rade? :D

A Camber ili je trol, ili Jack, bice da je ovo drugo.
Locked