Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#451 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Jah, taj model sa zenama koji zakupljuju sobe i nude svoje usluge ne bi ovdje fercerao. Nista od tog biznisa prije Moldavije. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#452 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Zasto to mislis madneru?
To bi bila legalizacija de facto stanja, jer ih vec sva sila te usluge obavlja u zakupljenim stanovima. Ovdje je najveci problem nas mentalitet, a vjerujem da bi i vjerske zajednice i kojekakve NVO digle strasnu halabuku protiv usvajanja zakona o legalizaciji prostitucije.
E a dje mi je Emko, cekam njega da mi odgovori, mi puno oftopicimo
To bi bila legalizacija de facto stanja, jer ih vec sva sila te usluge obavlja u zakupljenim stanovima. Ovdje je najveci problem nas mentalitet, a vjerujem da bi i vjerske zajednice i kojekakve NVO digle strasnu halabuku protiv usvajanja zakona o legalizaciji prostitucije.
E a dje mi je Emko, cekam njega da mi odgovori, mi puno oftopicimo
- madner
#453 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa zar mislis da ovdje ima 200 do 500 otvorenih kurvi koje bi stale iza svog biznisa?
Zasto mislis da su morali uvoziti bjelo roblje i kada je ekonomska situacija bila teska do nikakva?
Zasto mislis da su morali uvoziti bjelo roblje i kada je ekonomska situacija bila teska do nikakva?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#454 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Mislim da ih ima i vise. Legalizacija ne znaci istovremeno i reklamiranje na bilboardima.
Pa i u Madjarskoj ih se vecina oglasava sa cenzurisanim lice. Kako musterije, tako i one vole diskreciju. Legalizacija se ogleda najvise u zdravstvenom osiguranju i ukidanju dotoka novca za organizovani kriminal.
Kada su ovdje defilovale Ukrajinke, Moldavke i Rumunke, defilovali su i IFOR, SFOR, IPTF. Sta mislis koliko vojnici zagore, a kolike su im plate kad su poslati "u krizno zariste"?
Kada su ovdje defilovale Ukrajinke, Moldavke i Rumunke, defilovali su i IFOR, SFOR, IPTF. Sta mislis koliko vojnici zagore, a kolike su im plate kad su poslati "u krizno zariste"?
- madner
#455 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa jeftinije je kupiti Moldavku nego isplatiti platu nasoj.
Mjesto gdje svako ima pravo pristupa u ovoj mahali je jednako billboardu. Saznalo bi se za mjesec dana gdje su isle u skolu i posto se ko nagodio.
Mjesto gdje svako ima pravo pristupa u ovoj mahali je jednako billboardu. Saznalo bi se za mjesec dana gdje su isle u skolu i posto se ko nagodio.
-
emko1234
#456 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nije druže. Darling ti je kabare klub gdje imaš cure. Ovaj mislim da se zove Show room pa nešto. Imam neku podsjetnicu kući. Uglavnom dole je strptiz a gore su sobe. Ko studentski dom. Za taj darling sam čuo ali nisam išao._BataZiv_0809 wrote:Jesam i pice kosta isto kao i karanje. Znam iz prve ruke, jer sam naivno platio pice, umjesto da joj kazem da zelim odmah u sobuemko1234 wrote: Pa ne znam jesi ikad bio negdje vani u javnoj kuci. Ali u vecini mjesta ne mozes tek tako uzet curu za ruku i odvest je u sobu, pogotovo na zapadu gdje se njihovo zanimanje stvarno racuna kao profesija i posao. Ja sam vala iskreno svaki provod vani najcesce zavrsavao ili u striptiz klubu ili u puffu. I cura uvijek insistira da se prvo "upoznate" i popijete piće prije akcije. Tako su i ovdje preslikali to.
Što se tiče cura koje dolaze na adresu, mogu taxiste to zavrsit al to su obicno neke narkomanke koje su bas lose. A cijene su paprene. Ako hoces nesto pravo, onda to ide po preporuci. Cijena jeste malo vise, al bar ti ne bude zao para na krajuA vidim spominjes i tu javnu kucu u Pragu gdje hodas i udjes u sobu one koja ti se svidja, je li to Darling?
U striptiz klubove ne idem, jer su ripp off, a ne zivi se od gledanja![]()
Jbg ne krecem se u krugovima gdje bi mi neko mogao preporuciti. Moja raja i poslovni saradnici su uglavnom u sretnim vezama i brakovima, pa i ako se kurvaju, ocigledno ili nemaju saveznike ili se boje da cu ja propjevati![]()
Na zapadu je situacija fakat puno bolja. U Madjarskoj prostitutke imaju SindikatStvarno je relaksiranija situacija u drzavama gdje je to legalno, i stvarno mislim da bi legalizacija bila ekstra stvar. Naravno da mi ne bi bilo pravo da sutra moja kcerka izabere tu profesiju iako je legalna, ali kada sagledamo siru sliku, puno je vise benefita nego mana.
Ima još jedan gdje sam bio u pragu, mislim da se zove CK5 nešto.
Ma kod njih je to show.
Ja sam na rip offu bio u Parizu, doduše nisam direktno bio pogođen. Drug iz njemačke se napio. Idemo nas trojica, vodi nas on. Ekskluziva neka. Jebi ga, unutra je perverzija. Cure su ko nacrtane. A cijene su da ti se zamagli u glavi. To je bilo prije 3-4 godine. Sjećam se da je tura pića u kojoj je bio dupli jack, heineken i votka-brusnica koštala 55 eura.
Al jebo to, i prilaze nama ženske. Ja svoju odmah otkantam, baš mi se nije svidjela ni sekunde. Ovaj drug ima curu, jedan. Neće ni on. Ovaj treći, bosanski švabo, on se zapalio za curu, ona je neka brazilka, kolumbijka, pička materina. Sad ona njega munta na private show. Traje 20 min. Ona samo njemu pleše u nekom sobičku. Ne smije je dirat, osim ako mu ona ne dozvoli. To košta 120 eura. I ode on, i sad nam priča kad se vratio. Sve je bilo ok, ona je plesala neih 10 minuta i onda mu je rekla da je žedna. Imaš dugme da zovneš konobara, on je narucio sebi jos jednu votku-red bull a ona je nešto šapnula konobaru. HAHAHAH, i sad najjaci dio. Konobar je došao i donio njemu piće i njoj flašu Moet-a šsampanjca.
Kaže lik da se instantno otrijeznio kad je vidio šta je naručila. Elem, dobio je plesa još 10 minuta gratis i puŠu. Sex je morao dodatno platit ako je želio. A sve to ga je izaslo 520 eura. 120 ples i flaša šampanjca 400 eura
E to ja zovem deračina
- madner
#457 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Dobro je prosao, ima i skupljih. 
- burek_in_space
#458 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ah taj MOET, chuda chini kad ga naruchish...isto magnet...
- berenice
#459 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ima li iko da guzi, ono, normala? Mislim, svoju curu, ženu?
Znam da pričate o realnoj slici i svjesna sam da je prostitucija najstariji biznis svijeta, ali ja ne mogu da vjerujem da momci, muškarci, muževi tako normalno pričaju o tome - mislim, jeste li svjesni da pričate o ljudima? Ne o stvarima. I nemojte reći da one same to traže kad se već tako ponašaju - pa imate i vi svoj mozak - ne morate BAŠ I VI gaziti po nekome ko je već napola zgažen. Ili?
Ništa, oprostite na smetnji. Samo nastavite.
Znam da pričate o realnoj slici i svjesna sam da je prostitucija najstariji biznis svijeta, ali ja ne mogu da vjerujem da momci, muškarci, muževi tako normalno pričaju o tome - mislim, jeste li svjesni da pričate o ljudima? Ne o stvarima. I nemojte reći da one same to traže kad se već tako ponašaju - pa imate i vi svoj mozak - ne morate BAŠ I VI gaziti po nekome ko je već napola zgažen. Ili?
- madner
#460 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nelojalna konkurencija smeta. 
- berenice
#461 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
E, jesi fraer, jebo ti sebe! 
- madner
#462 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Samo izabrani to mogu, nisam Ron Jeremy 
- Big Ang
#463 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
haj šuti, saću ti sliku ovdje stavitimadner wrote:Samo izabrani to mogu, nisam Ron Jeremy
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
emko1234
#465 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Normalno da ima. Al recimo meni je tih godina veća furka bila kad sam već gore, otići i zajebavati se na drugi način.berenice wrote:Ima li iko da guzi, ono, normala? Mislim, svoju curu, ženu?
Što se tiče te opaske da su i to ljudska bića, pa nisam je jebo da prostiš saksijom. Ako je već u tom poslu, ne kontam šta je problem. Nisam je tuko nego jebo
I koja je sad tu razlika, ti nekom daješ džaba a ona to naplati, i ko je tu bolji? A kita ko kita, ha za pare ha džabe
- berenice
#466 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ono mene natjera da tražim Ron-a.... Eeee, berenice, berenice
Uzgred, pročitala sam da je to bio samo oralni u njegovom slučaju. Zar se to pika?
Uzgred, pročitala sam da je to bio samo oralni u njegovom slučaju. Zar se to pika?
- berenice
#467 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Niki problem. Razlika je drastična, al' hajd', necemo cad o tome.emko1234 wrote:Normalno da ima. Al recimo meni je tih godina veća furka bila kad sam već gore, otići i zajebavati se na drugi način.berenice wrote:Ima li iko da guzi, ono, normala? Mislim, svoju curu, ženu?
Što se tiče te opaske da su i to ljudska bića, pa nisam je jebo da prostiš saksijom. Ako je već u tom poslu, ne kontam šta je problem. Nisam je tuko nego jeboa boga mi joj nije bilo džabe
I koja je sad tu razlika, ti nekom daješ džaba a ona to naplati, i ko je tu bolji? A kita ko kita, ha za pare ha džabe![]()
-
emko1234
#468 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ma znam, zajebajem se. Ali fakat ne shvatam ženska zgražanja kod nas na to sve. Ali to je samo karakterisitčno za naše žene.
pa jebo ga ti, pola grada se prodaje neofirno i indirektno. Ja ne znam jel ti ovako reaguješ zato sto si empaticna ili sto si staromodna?
Šta sam puta čuo priču da mater kaže kcerci, ako ne dođeš kući do 2, nemoj ni dolaziti. I možeš se ti ibretit koliko hoćeš, al to ti je draga moja tako.
Pa jebem mu mater, ako već plaćam, daj da znam na čemu smo. Zadovoljan ja, zadovoljna ona. Država uzme svoje, ona osigurana, čista, zdrava. Ja isto tako. I svi sretni. Win win
pa jebo ga ti, pola grada se prodaje neofirno i indirektno. Ja ne znam jel ti ovako reaguješ zato sto si empaticna ili sto si staromodna?
Šta sam puta čuo priču da mater kaže kcerci, ako ne dođeš kući do 2, nemoj ni dolaziti. I možeš se ti ibretit koliko hoćeš, al to ti je draga moja tako.
Pa jebem mu mater, ako već plaćam, daj da znam na čemu smo. Zadovoljan ja, zadovoljna ona. Država uzme svoje, ona osigurana, čista, zdrava. Ja isto tako. I svi sretni. Win win
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#469 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Taman smo cekali jednog moralistuberenice wrote:Ima li iko da guzi, ono, normala? Mislim, svoju curu, ženu?
Sta mislis kako je muskarcu koji je u kolicima doci do sexa? Nekome sa vidljivim fizickim nedostatkom?
Nije prica tako jednostrana kako je ti predstavljas. Uostalom postavi pitanje u obrnutom smijeru-sta to muskarce nagna da odu kod prostituke pored "normalnih" zena?
Naravno da smo svjesni da se radi o ljudima. Pa kada sam koristio te usluge, bio sam maltene u odijelu i kravati (dok se nisam skinuo
Ima tu puno vise aspekata price i ne treba biti povrsan
- berenice
#470 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da sam staromodna, bila bih i sama jedna od njih. Zar ne misliš da se prije puno više kupovalo i prodavalo, nego je to danas slučaj?
Žensko zgražavanje kod nas - o tome ti mogu reći samo da su moral i ljudskost svugdje na svijetu iste, tako da to nema veze sa zgražavanjem kod nas. Osim toga, ja lično se ne čudim tim ženama, nego vama, Freier-ima. Kontaš?
Dragi moj, to jeste za ibretiti se kad skontaš šta je nekome dovoljno i koliko malo se cijeni - tj. i sebe i druge.
Žensko zgražavanje kod nas - o tome ti mogu reći samo da su moral i ljudskost svugdje na svijetu iste, tako da to nema veze sa zgražavanjem kod nas. Osim toga, ja lično se ne čudim tim ženama, nego vama, Freier-ima. Kontaš?
Dragi moj, to jeste za ibretiti se kad skontaš šta je nekome dovoljno i koliko malo se cijeni - tj. i sebe i druge.
- dobar osjecaj
#471 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Bez obzira na razlicitu argumentaciju ja nekako ne mogu da zamislim da moj muskarac ima potrebu da koristi usluge kurvi.
U odnosu kurva i musterija stavljam prilicno jasan znak jednakosti jer jedno bez drugog ne moze postojati.
Kao sto BZ navede primjere muskaraca u invalidskim kolicima ili sa bilo kojim drugim oblikom zdravstvenih smetnji ili poremecaja, ja to tako i zamisljam u kontekstu ko ima realno osnovu da treba usluge kurvi.
Jednostavno mi je nemoguce shvatiti da zdrav, sjajan muskarac koji je sposoban da zivi i da ostvaruje drustvene kontakte, pa i da nadje zenu s kojom ce imati kvalitetan seksualni zivot na obostrano zadovoljstvo ima ikakvu potrebu da placa da ga zadovolji ma kako fantasticna kurva koja pripada svima koju su spremni da je plate.
U odnosu kurva i musterija stavljam prilicno jasan znak jednakosti jer jedno bez drugog ne moze postojati.
Kao sto BZ navede primjere muskaraca u invalidskim kolicima ili sa bilo kojim drugim oblikom zdravstvenih smetnji ili poremecaja, ja to tako i zamisljam u kontekstu ko ima realno osnovu da treba usluge kurvi.
Jednostavno mi je nemoguce shvatiti da zdrav, sjajan muskarac koji je sposoban da zivi i da ostvaruje drustvene kontakte, pa i da nadje zenu s kojom ce imati kvalitetan seksualni zivot na obostrano zadovoljstvo ima ikakvu potrebu da placa da ga zadovolji ma kako fantasticna kurva koja pripada svima koju su spremni da je plate.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#472 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Planiram ubrzo posjetiti Prag, pa zato pitam. Bili su ovi moji neki gringosi, kazu od 30 do 50 ojra, a trebe vrhemko1234 wrote: Nije druže. Darling ti je kabare klub gdje imaš cure. Ovaj mislim da se zove Show room pa nešto. Imam neku podsjetnicu kući. Uglavnom dole je strptiz a gore su sobe. Ko studentski dom. Za taj darling sam čuo ali nisam išao.
Ima još jedan gdje sam bio u pragu, mislim da se zove CK5 nešto.
Ma kod njih je to show.
Ja sam na rip offu bio u Parizu, doduše nisam direktno bio pogođen. Drug iz njemačke se napio. Idemo nas trojica, vodi nas on. Ekskluziva neka. Jebi ga, unutra je perverzija. Cure su ko nacrtane. A cijene su da ti se zamagli u glavi. To je bilo prije 3-4 godine. Sjećam se da je tura pića u kojoj je bio dupli jack, heineken i votka-brusnica koštala 55 eura.
Al jebo to, i prilaze nama ženske. Ja svoju odmah otkantam, baš mi se nije svidjela ni sekunde. Ovaj drug ima curu, jedan. Neće ni on. Ovaj treći, bosanski švabo, on se zapalio za curu, ona je neka brazilka, kolumbijka, pička materina. Sad ona njega munta na private show. Traje 20 min. Ona samo njemu pleše u nekom sobičku. Ne smije je dirat, osim ako mu ona ne dozvoli. To košta 120 eura. I ode on, i sad nam priča kad se vratio. Sve je bilo ok, ona je plesala neih 10 minuta i onda mu je rekla da je žedna. Imaš dugme da zovneš konobara, on je narucio sebi jos jednu votku-red bull a ona je nešto šapnula konobaru. HAHAHAH, i sad najjaci dio. Konobar je došao i donio njemu piće i njoj flašu Moet-a šsampanjca.![]()
![]()
Kaže lik da se instantno otrijeznio kad je vidio šta je naručila. Elem, dobio je plesa još 10 minuta gratis i puŠu. Sex je morao dodatno platit ako je želio. A sve to ga je izaslo 520 eura. 120 ples i flaša šampanjca 400 eura
E to ja zovem deračina![]()
Ta tvoja prica iz Pariza je fkt ono skolski primjer kako te ogule do gole koze. Zato i jest zlatno pravilo-nema cascavanja! Pricao sam sa jednom djevojkom koja je radila kao plesacica tako u klubu, ono cisto striptiz, bez sexa. Na hrvatskoj obali je negdje radila. Kao fazon je sto vise forsirati da ih likovi caste picem, a kad oni pokusaju pogledati cjenovnik, izvalit im dekolte ili nekim zenskim maznim fazonima ga odgovoriti od gledanja
Taj tvoj jaran je fakat previse izletio
Ja sam u Portugalu bio sa nekom grupom ljakana koji su se dobro zajebali. Jbg. utakmica, Ciro nas vodio, euforija, baraz, putovalo se 3 dana, sto autobusom, sto brodom. Ja isao sam jer me neka raja ispalila. I dopadne me grupa nekih ljakana, ono svi ozenjeni, nekih para imaju, da im je umocit, a ne znaju rijec stranog jezika.
Elem ja sam im sa taxistom zavrsio da ih vozi.
- berenice
#473 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ti meni u odijelu i kravati (! moliću lijepo) pričaš o površnosti!? De ba..._BataZiv_0809 wrote:Taman smo cekali jednog moralistuberenice wrote:Ima li iko da guzi, ono, normala? Mislim, svoju curu, ženu?
Ništa, oprostite na smetnji. Samo nastavite.Sta mislis da usluge ovih dama koriste samo muskarci koji drukcije ne mogu doci do sexa?
Sta mislis kako je muskarcu koji je u kolicima doci do sexa? Nekome sa vidljivim fizickim nedostatkom?
Nije prica tako jednostrana kako je ti predstavljas. Uostalom postavi pitanje u obrnutom smijeru-sta to muskarce nagna da odu kod prostituke pored "normalnih" zena?
Naravno da smo svjesni da se radi o ljudima. Pa kada sam koristio te usluge, bio sam maltene u odijelu i kravati (dok se nisam skinuo), uvijek ljubazan, popricao sa njima, ostavljao baksis. I za dva sata posla zarade platu prosvjetnog radnika, ne treba ni to smetnuti sa uma. Naravno pricam o situaciji gdje je prica legalna.
Ima tu puno vise aspekata price i ne treba biti povrsan
Evo ti odgovor na pitanje (moje skromno mišljenje): Ono što muškarce "nagna" da odu kod prostitutke jeste njihova nesposobnost da to što žele dobiju od one od koje to žele. Jednostavno, kompleksi - moš ti zarađivati milione, ali ako si paglu što se žena tiče, onda si donji - a taj pritisak ste sami sebi stvorili.
Nisam ja moralista, nego obični partibrejker - misliš da bih vas pustila da onako idilično razglabate o nečemu što je kao vojska ili jaslice - nužno zlo? To što to postoji, ne znači da je dobro.
Last edited by berenice on 24/10/2014 11:51, edited 1 time in total.
-
emko1234
#474 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Dobro jebi ga, tebi je tvoja zlatna. I ti je cuvaš za nekog ko umije sa zlatom.berenice wrote:Da sam staromodna, bila bih i sama jedna od njih. Zar ne misliš da se prije puno više kupovalo i prodavalo, nego je to danas slučaj?
Priča i konstatacija ti je površna, čovjek iznad ti je odlično objasnio. Obzirom da se radi o zanatu koji je star koliko i ljudi, mislim da su mnogo pametnija lica sjedila i vjecala i kontala hoće li se nešto legalizovat ili neće.
Žene gore nemaju gazdu, gazda joj je država. Porezni je obveznik ko i svi ostali. Ona kad dođe da radi, ona iznajmi sobu. Plati kiriju za taj dan, i ostalo ide njoj. Ako joj se ne sviđaš, ako nisi pristojan, čist, normalan, ako je tretiraš kao roba bez dogovora s njom, ima svako moguće pravo da te odjebe i prijavi. Gore postoji zakon koji prosititutke štiti i vjeruj mi da sve savršeno funkcionira.
Ako ti u svojoj glavi vidiš otete djevojčice koje neko tjera na to, varaš se. Naravno da ima i toga. Isto košto imaš doktora specijalistu koji radi u poznatoj klinici i zarađuje brdo love, a isto tako imaš doktora koji radi u nekoj rupi u banana državi i zaradi šipak.
Poenta je da se ovdje o tome i ne priča. I ne znam čemu moralisanje, meni je poštenija ta sto danas primi 10 likova od one koja je šatro fina, a u haustoru se presvlači kad krene vani da je babo ne vidi i tange suši i mikrovalnoj, da komsije ne vide.
-
emko1234
#475 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Jeste vi žene smiješne i vasa percepcija tih stvari.dobar osjecaj wrote:Bez obzira na razlicitu argumentaciju ja nekako ne mogu da zamislim da moj muskarac ima potrebu da koristi usluge kurvi.
Pa sta ti mislis, da u kurve idu likovi koji ne mogu naći curu na drugi nacin?
HAHAHAHAHHA.