Sto se mene tice moze biti i Rabin ako ce raditi za dobrobit ove drzave. To sto je Ceric bandit to je druga stvar. Ima ova drzava mnogo postenije i pametnije uleme od njega...ljuspica wrote:Ovo sto je Bakir uradio, samo je potvrdio Dodikove tvrdnje. Dakle, uvijek je radio za Lagumdziju! Dodik (veliki srbo nacionalista) je vazda govorio Sarajevo je Teheran....a i to je sad potvrdjeno kandidaturom Cerića. Zamisli dodjes da pregovaras sa predsjednikom, izađe hodža.
Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- snaga_znanja
#451 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#452 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Prije nekoliko godina, kada sam dobio nagradu Opštine Tuzla za svoj novinarski rad, mnogi Tuzlaci su mi rekli da ću biti predsjednik ove države. Iako to, nažalost, zbog nakaradnog ustavnog uređenja naše lijepe države ne mogu biti, vjerujem da će prognoza Tuzlaka biti istinita i da ću, barem, postati član Predsjedništva BiH.
-
Rizvan
#453 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sramota da se danas i za posao smetljara mora izvaditi ljekarsko uvjerenje, a kandidati za članove predsjedništva mogu biti i psihijatrijski slučajevi.
-
lasta2
#454 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
akoBogda.mettallica wrote:Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- Objektivitet
#455 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Mislim da je i vise nego ocigledno da je Bakirova H. Kandidatura samo stvaranje prostora ovom drugom Bakiru I. da lakše pobjedi, jer mora biti neko ko će klepiti nekolicinu glasova onima koji zaista mogu Bakira I. skinuti. Bakir H. je samo jedno zrtveno janje velikog vozda koji je u dogovoru sa Princom!

- johntra
#456 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Subjektivni, još nisi promijenio nick? Reci Emiru da ona saopštenja ne personalizira previše...vidi se da im je on glavni autor...malo manje mahale, a više konkretnih argumenata... 
- Adriatic
#457 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Joj Lagumdžije kako je Riđobradom olakšao posao kandidujući ovoga ...... 
- Corto Maltese
#458 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
To i jeste plan.Adriatic wrote:Joj Lagumdžije kako je Riđobradom olakšao posao kandidujući ovoga ......
Bakir H., kandidat po mjeri Bakira I.
Dr.j.l Suljagić, kandidat po mjeri Fahra, utemeljitelja.
-
lasta2
#459 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
možda je to tvoja želja i želja dodika koji je gasio kablovske operatere dok je išla Hadžiomerovićeva emisija, ali je stvarnost takva da će ovaj kvalitetni novinar, solidni muzičar i zaslužni građanin kao pripadnik Armije RBiH da dobije puno više glasova nego što mu dušmani žele i predviđaju.Adriatic wrote:Joj Lagumdžije kako je Riđobradom olakšao posao kandidujući ovoga ......
- Adriatic
#460 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Daj bože kćeri da te aga uzme......lasta2 wrote:možda je to tvoja želja i želja dodika koji je gasio kablovske operatere dok je išla Hadžiomerovićeva emisija, ali je stvarnost takva da će ovaj kvalitetni novinar, solidni muzičar i zaslužni građanin kao pripadnik Armije RBiH da dobije puno više glasova nego što mu dušmani žele i predviđaju.Adriatic wrote:Joj Lagumdžije kako je Riđobradom olakšao posao kandidujući ovoga ......
- johntra
#461 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Mislim da je u došlo do zajeba, jer Suljagić dobrano ugrožava FahrA, što dokazuje i to da u posljednjih nekoliko dana nema DF saopštenja u Avazu, jer Fahro zna da ih Emir piše...plus neki dan tekst o listama u kojem je napisano da je samo Željko poznato ime u DF-u.Corto Maltese wrote:To i jeste plan.Adriatic wrote:Joj Lagumdžije kako je Riđobradom olakšao posao kandidujući ovoga ......
Bakir H., kandidat po mjeri Bakira I.
Dr.j.l Suljagić, kandidat po mjeri Fahra, utemeljitelja.
što se tiče riđeg, nažalost, njega teško da može iko ugroziti, pa tako i Bakir H, ali je činjenica da jedino Bakir H pravi kampanju u kojoj, bar za sada, nikoga ne proziva...a to izgleda neki cijene...
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#462 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
'ta ce ministar propagande SDP-a.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- Corto Maltese
#463 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Upravo se o tome i radi.johntra wrote:Mislim da je u došlo do zajeba, jer Suljagić dobrano ugrožava FahrA, što dokazuje i to da u posljednjih nekoliko dana nema DF saopštenja u Avazu, jer Fahro zna da ih Emir piše...plus neki dan tekst o listama u kojem je napisano da je samo Željko poznato ime u DF-u.![]()
Nikada nije bio plan da Avaz reklamira Suljagića jer je on u istoj trci sa Fahrom. Oni navijaju da Suljagić otkine Bakiru dio kolača, jer smatraju da ciljaju na isti profil glasača, ali neće ustupati stranice Avaza u tu svrhu, jer bi moglo biti opasno za njihovog kandidata.
Ne reklamira se previše ni DF, jer je konkurentska stranka.
Reklamira se isključivo Komšić, tačnije reklamira se Komšićevo prijateljstvo i ljubav sa Fahrom.
Da li je to Komšićeva izjava o Tornjaku, anketa koja ih zajedno stavlja na vrh, ili bilo koji drugi razlog da Fahrina slika izađe sa Komšinom, nije bitno. Jer jedino što Fahru zanima je Komšićeva popularnost, i kako se o nju ogrebati.
To je, otprilike, na onom nivou, kad političar siđe u masu i fotografiše se sa slatkom bebom.
Komšić je Fahrina beba.
- johntra
#464 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Niej baš tako da se ne reklamira DF, jer je, do prije nekoliko dana DF bio glavna zvijezda Avaza, jer direktno povaljuje one protiv kojih Fahro radi, a to su SDP i SDA...zadnja vijest o DF-u bio je Željkin intervju od subote, od tada kapak...što, indirektno dokazuje da ima šuma na relaciji DF i SBB, a glavni uzrok tome je popularnost Suljgaćia, koja je sigurno veća od Fahrine, pogotovo u posljednjih nekoliko dana...
naravno, veliki vođa je otišao na odmor, stranka ostala na nejakim plećima Suljgaića, koji je to iskoristio za pisanje prizemnih saopštenja, u kojima liječi svoje frustracije, što i on nije uspio napraviti vilu na Poljinama...pritom, zaboravlja se činjenica da je njegov šef Željko bio najčešći gost kod Zlatka na Poljinama, a nije bio rijedak gost ni kod Bakira...
Slažem se za ovo beba, jer, nažalost, Željko nije ni svjestan kako će ovaj obrisati pod sa njim, ukoliko ne uspije biti član Predsjedništva...
naravno, veliki vođa je otišao na odmor, stranka ostala na nejakim plećima Suljgaića, koji je to iskoristio za pisanje prizemnih saopštenja, u kojima liječi svoje frustracije, što i on nije uspio napraviti vilu na Poljinama...pritom, zaboravlja se činjenica da je njegov šef Željko bio najčešći gost kod Zlatka na Poljinama, a nije bio rijedak gost ni kod Bakira...
Slažem se za ovo beba, jer, nažalost, Željko nije ni svjestan kako će ovaj obrisati pod sa njim, ukoliko ne uspije biti član Predsjedništva...
- Corto Maltese
#465 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ja sam napisao šta je bio Fahrin plan, a kad ne ide sve po planu, jebi ga, moraš se prestrojavati u hodu.
Mada i dalje ne vjerujem da ga Suljagić previše zabrinjava kao protivkandidat.
Naravno, neće mu davati prostor u svojim novinama i podržavati kampanju, ali, jednostavno, ne udaraju na isti profil glasača.
Mislim da je i Fahri i Bakiru H., a naročito Suljagiću trenutno najveći problem što ih Dodik ne spominje, nego se uhvatio Bakira I.
Te šta ćeš ti u Doboju, te šta ćeš ti sa Turcima...
A kome Dodik radi negativnu kampanju, taj Federaciju uzima lopatom.
Mada i dalje ne vjerujem da ga Suljagić previše zabrinjava kao protivkandidat.
Naravno, neće mu davati prostor u svojim novinama i podržavati kampanju, ali, jednostavno, ne udaraju na isti profil glasača.
Mislim da je i Fahri i Bakiru H., a naročito Suljagiću trenutno najveći problem što ih Dodik ne spominje, nego se uhvatio Bakira I.
Te šta ćeš ti u Doboju, te šta ćeš ti sa Turcima...
A kome Dodik radi negativnu kampanju, taj Federaciju uzima lopatom.
-
lasta2
#466 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
šta si ti ušljo? čovjek ti je branio guzicu u ratu od četnika, nakon rata te branio od kriminalaca, i još sad treba takvi da mu nalaze mane?Picajzla wrote:'ta ce ministar propagande SDP-a.
- XXS
#467 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakir (i jedan i drugi) branio neciju guzicu od cetnika????lasta2 wrote:šta si ti ušljo? čovjek ti je branio guzicu u ratu od četnika, nakon rata te branio od kriminalaca, i još sad treba takvi da mu nalaze mane?Picajzla wrote:'ta ce ministar propagande SDP-a.
De se ti malo raspitaj!
-
StupskaBitanga
#468 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakir H. ima jezgro u Tuzli i tu će evidentno napraviti najbolji rezultat
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#469 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
SDP-ov Goebbels mene branio od cetnika i kriminalacalasta2 wrote:šta si ti ušljo? čovjek ti je branio guzicu u ratu od četnika, nakon rata te branio od kriminalaca, i još sad treba takvi da mu nalaze mane?Picajzla wrote:'ta ce ministar propagande SDP-a.
-
lasta2
#470 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
dok si ti kakio u gaće on je bio vojnik. znam da to današnjoj balavurdiji ne znači mnogo ali onda je značilo.Picajzla wrote:SDP-ov Goebbels mene branio od cetnika i kriminalaca![]()
![]()
da, bio pripadnik Armije RBiH čitav rat.XXS wrote:Bakir (i jedan i drugi) branio neciju guzicu od cetnika????
De se ti malo raspitaj!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#471 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
imaš opomenulasta2 wrote:šta si ti ušljo? čovjek ti je branio guzicu u ratu od četnika, nakon rata te branio od kriminalaca, i još sad treba takvi da mu nalaze mane?Picajzla wrote:'ta ce ministar propagande SDP-a.
- Hajvan
#472 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
sudeći po broju stranica i postova na temama, Suljagić je veća opasnost. 
- Seoskivaralica
#473 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bu hu hu hu ha ha......
Jah mlaćenice braćo moja mila.....
Jah mlaćenice braćo moja mila.....
-
burger_pasa
#474 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Najblaze receno, lik je skroz neuvjerljiv i neozbiljan za tako vazne stolice u predsjednistvu... A i karijera muzicara mu totalno out...
- lua