vid mi ruzeeeWildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
slabo ga je smirila
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vid mi ruzeeeWildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
Nije edo oženjen, a gara je korpu dobila jer je htjela bit lavica ..... e pa neš koleginice, marš iz moje avlije !!!WildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
edo_79 wrote:pa ouvaj, jel ti gotiviš više topli obrok ili suhu hranu ....Nedoumica2013 wrote:Edo druže nije tema šta sponzoruše udaje već žene, ccc al hajd
p.s. a tih 600,00 KM jel sa toplim ili nije? (čisto za orjentir)
ne'mRe gara bit lav'ca ha edaga?edo_79 wrote:Nije edo oženjen, a gara je korpu dobila jer je htjela bit lavica ..... e pa neš koleginice, marš iz moje avlije !!!WildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
Znači voliš se i ti nakašikat al ono poštenski, nema ba ništa bez kašike, najedeš se i ponda podrigneš da plafon otpaneNedoumica2013 wrote:edo_79 wrote:pa ouvaj, jel ti gotiviš više topli obrok ili suhu hranu ....Nedoumica2013 wrote:Edo druže nije tema šta sponzoruše udaje već žene, ccc al hajd
p.s. a tih 600,00 KM jel sa toplim ili nije? (čisto za orjentir)
zavisi ko kuha ako je ko hm mm onda topli obrok
edo_79 wrote:Nije edo oženjen, a gara je korpu dobila jer je htjela bit lavica ..... e pa neš koleginice, marš iz moje avlije !!!WildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
Jok, ovu sam pustio u njeno prirodno stanište .... ne volim ja tako te ezgotične živuljke držati zatvorenimNedoumica2013 wrote:edo_79 wrote:Nije edo oženjen, a gara je korpu dobila jer je htjela bit lavica ..... e pa neš koleginice, marš iz moje avlije !!!WildRedRose wrote:Edo je vec ozenjen, gara ga je neka smirila
čuj lavica? Da je nisi deportovao u Pionirsku?nešta mi je žalosna ovih dana
jel ravne ko daska petica ?registrovana onako wrote:nekoliko zena za koje znam da imaju dobre brakove nemaju ( . )( . )
Znaci dok se ne obogatim, ne trebam se zenit.Eurosa wrote:Bi li volio da imas vise? Bi li zasuko rukave da imas vise? Ako bi,sazovi svatove.motorna_pila wrote:Ja od imetka imam samo dvije vrece za spavanje. Hoce li se ijedna zena udati za mene? Ponude na pp.
Za prikolicu cemo zajednickim snagama skupiti pare.
ravne.Zviz wrote:jel ravne ko daska petica ?registrovana onako wrote:nekoliko zena za koje znam da imaju dobre brakove nemaju ( . )( . )
mozes se ozeniti za neku koja samo lezi.motorna_pila wrote:Znaci dok se ne obogatim, ne trebam se zenit.Eurosa wrote:Bi li volio da imas vise? Bi li zasuko rukave da imas vise? Ako bi,sazovi svatove.motorna_pila wrote:Ja od imetka imam samo dvije vrece za spavanje. Hoce li se ijedna zena udati za mene? Ponude na pp.
Za prikolicu cemo zajednickim snagama skupiti pare.U krajnjoj liniji, ne trebam ni imat djevojku.
Koja bi pristala zivjet u kokuzluku, jel? Bolje propustit pa se probat "dobro" udat.
detroit-mercy wrote:ASSets
Okej, slazem se da se sve moze steci, ali jednako tako sve se, ali apsolutno sve moze izgubiti. Zamisli da nehatom ostavis plin ukljucen u kuci, ili grijalicu, zapali se kuca , izgori sve i ostanes bez igdje icega.Eurosa wrote:Joj pile jest bukvalista![]()
Karikirala sam naravno,poenta je u tome da je jedno nemati a drugo ne truditi se da imas.Za mene je najveca bijeda i neimastina ne imati u glavi, a sve ostalo se moze steci,apsolutno sve.