bullshit... ti pacenici na indexu su najcesce oni isti koji trollaju sax i ostale forume, ili prva, neprilagodjena generacija rodjena u hrvatskoj... jedan takav no lifer, ko ona brojke & slove budaletina iz mostara, je glasnija od 100 obicnih ljudi...Mračajski proto wrote:Pomiri se s tim da nimalo nisu bolji ti što žive u Hrvatskoj od ovih ''susjednih'' ustaša iz Lištice i sl. kao što se priča. Ista govna. Ne znam kako neko tako lahko pada na taj ''kosmopolitizam'' naših komšija i susjeda.betametazon wrote:bem ti, skoknem do portala index.hr i procitam komentare na clanak o utakmici bih - argentina (isto sam uradio i nakon utakmice sa litvanijom), covjece, koje leglo nacionalista i mrzitelja, da im das drzavu kompletnu mrzili bi sami sebe jer nemaju koga drugog :S nemos vjerovat da ne mozes naci nijedan pozitivan kometar, koja bolest![]()
![]()
prosjecan hrvat veceras navija za bosnu - i to najvise boli takve pacijente... isto tako ih boli kada ja i moja ekipa navijamo za hrvatsku...
elem cujem dobar fol iz dalmacije juce... kaze legenda "kod nas za bosnu ne navijaju samo bosanci"...