Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
šatirana_ljubičica wrote:Ang, gdje su te slike na našoj nam dragoj temi
ti predloži, ja se obradovah i sad ..šmrc ni habera ti
Nisam zaboravila a neću ni izraditi samo budi malo stpljiva. Ovih dana ne idem na kafe poslije posla kao inače
Čim počnem, a to je za koji dan, počinje slikanje, obećavam
šatirana_ljubičica wrote:Ang, gdje su te slike na našoj nam dragoj temi
ti predloži, ja se obradovah i sad ..šmrc ni habera ti
Nisam zaboravila a neću ni izraditi samo budi malo stpljiva. Ovih dana ne idem na kafe poslije posla kao inače
Čim počnem, a to je za koji dan, počinje slikanje, obećavam
Googlerica wrote:hm,sve nesto oprastate,sve fine,a na forumu sam stekla surpotan dojam spustite se na Zemlju
Ja rekoh kako jeste, mogu istrpiti sto niko ne moze, opravdati nekog, naci mu olaksavajuce okolnosti bolje od Karkina, i sta sve ne, ali kad ja presudim, trajno,isto dzenaza boga mi. Bilo pa vise nema.
Googlerica wrote:hm,sve nesto oprastate,sve fine,a na forumu sam stekla surpotan dojam spustite se na Zemlju
Ja rekoh kako jeste, mogu istrpiti sto niko ne moze, opravdati nekog, naci mu olaksavajuce okolnosti bolje od Karkina, i sta sve ne, ali kad ja presudim, trajno,isto dzenaza boga mi. Bilo pa vise nema.
jah,evo sad da nesto malo provokativno napisem,odmah bi skocile na mene sa sensitivnim komentarima,tako da sumanjam u snezibilitet samo-pohvale
Googlerica wrote:
jah,evo sad da nesto malo provokativno napisem,odmah bi skocile na mene sa sensitivnim komentarima,tako da sumanjam u snezibilitet samo-pohvale
Googlerica wrote:
Nista posebno, prvih par dana na moru krema sa vecim faktorom, onda uzmem neku sa manjim, tipa 15-ak, i zadnja 2-3 dana se mazem uljima. Nikad se ne suncam od pola 12 do jedno 4, 5 tako da rijetko izgorim