occhi_Azzurri wrote:U proteklih 5 dana nije bilo niti jednog jedinog taska za nove clanove, tj. ljude bez ijednog levela, sinoc kasno se pojavio task da se odredi jel nesto clanak ili nije i ja uradim 12 tih taskova i nije mi vise dalo. Udjem na Dashboard da vidim dokle sam pise mi 8 uradjenih poslova, 92 taska i accurancy 89% i ja kontam super, jos jedan task i dobit cu bar prvi level.. Jutros ostavim sve po strani, vidim opet daju isti task, udjem odradim 8 taskova, prvih 7 sa 100% tacnoscti, 8-i fulim jedno pitanje i dobijem 96% tacnosti i nakon toga mi izbaci onu poruku "Thank you for ur work, can U please give us ur feedback".
Imala sam obaveza, a nije vise bilo ni posla pa se izlogujem. Maloprije skontam, proslo je vise od 2h, updejtovali su stastiku odoh da vidim jesu li mi dali level kad tamo mi pise 96 uradjenih taskova.
Hajd molim bilo koga iskusnijeg da mi odgovori kako je moguce, u 10h jutros imala 92 taska, nakon toga uradila 8 taskova po 10 pitanja sa 96% tacnosti a oni mi priznali samo 4 pitanja? Ko je ovdje lud???
Pozdrav occhi
prvo pohvala za trud, ja sam na tim taskovima krv pišao, ako sam uspio tri riješiti točno, bio sam sretan...
a sad loša vijest...
baš ti taskovi su medju najlošije plaćenima, jer ti oni obračunavaju dva taska kao jedan... znači imala si jutros 92 odrađena taska, uradila 8 novih ----> 8 dijeljeno 2 = 4
sad bi trebala imati oko 96... još samo par komada i onda si na levelu 1
preporučio bih svima da pokušaju izdržati do prvog levela ili najbolje do prve isplate, da ne ispadne da su radili džaba, a onda ako im se svidja, tu smo, dijelimo iskustva, a ako nadju nešto bolje ili zabavnije, sretno
Baba